Scent Bar LXI - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-02-09, 21:02   #151
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LXI

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość

Pewno na ig widziałaś nieraz
Jest sie do czego jednak przyczepić. otóż w łydce za szerokie - w sumie pod łydka bardziej, zeszłoroczne identyczne czarne pod tym względem były idealne. No ale przymykam na to oko

A wiesz ze na pocztaku myslalam tak samo jak Ty, ze za krótkie te ramoneski jak na moje gusta? Ale po przymierzeniu stwierdziłam, ze jednak nie mierzi mnie to ani troche
Ja to w sumie tylko zarownie, jakos gdzie indziej nie umiem znalezc nic dla siebie. Czasami mango, czasami hm, ale radzko. Kiedys w orsay ale jakościowo spadli na psy i dałam sobie spokoj. Zreszta zara tez na psy zleciała, chyba wszytskie sieciówki
1. No ale nic, co byłoby widoczne dla patrzącego. Wiesz, czasami po prostu skreślasz buty zanim je zamierzysz, bo niby to czego szukasz, aaaaaaaale... mają milion różnych rzeczy "nie tak".

2. Nic dziwnego, jesteś mega szczupła, idealna sylwetka pod ich modele. Kupujemy tam, gdzie jest szyte na nas
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-09, 21:11   #152
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Toć tego właśnie szukam Coś mi mignęło, ale nieładne i nie pamiętam już w jakim sklepie.

ale nie dla mnie, w jasnej bym jak szafa wyglądała dla Ciebie idealne
Zapisz

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Kupujemy tam, gdzie jest szyte na nas
znaczy nigdzie
Zapisz

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-09, 21:25   #153
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
znaczy nigdzie
Zapisz
Nie umiem znaleźć tej "dzianinki" bo wiesz, wszędzie jest to samo. Się przez 2 dni obcykałam w trendach. Falbaniaste rękawy, chokery podszyjne, groszki, zygzaki, krata księcia Walii , tiulowe rękawy a'la motyl, oraz sukienki w kwieciste tapety - drobne kwiatki, łączka etc. Nieśmiertelne paski.
Wydawało misie, że w Zarze, ale już jej nie widze. Szara gładka, ale marszczone rękawy, chyba by Ci się nie podobała i tak. Nothing special.

No mamy trudniej

H&M lubiłam, bo robio S w rozmiarze L i od razu mi lepiej, ale jak szukałam latem czegoś na imprezę w rodzinie Teża, to mimo wielu pasujacych na mnie kiecek, fajnych fasonów, większość z tak sztucznych szmat, że prasowanie nie pomogło. O czym przekonałam się w trakcie imprezy już. Małżon za mną chodził wszędzie, żeby nie rzucało się aż tak w oczy.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2017-02-09 o 21:44
Stary 2017-02-09, 22:25   #154
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
1. No ale nic, co byłoby widoczne dla patrzącego. Wiesz, czasami po prostu skreślasz buty zanim je zamierzysz, bo niby to czego szukasz, aaaaaaaale... mają milion różnych rzeczy "nie tak".

2. Nic dziwnego, jesteś mega szczupła, idealna sylwetka pod ich modele. Kupujemy tam, gdzie jest szyte na nas
Czasami tak bywa, fakt. Ale te jak przymierzylam to mimo tego co pisałam i ze dopiero trzecia para była w miara ok pod względem jednolitości koloru skory i jakości skory to wiedziałam, ze te albo żadne

z tym ze moj chuop jak słyszy/widzi "zara" to ma juz fobie wręcz

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:

ale nie dla mnie, w jasnej bym jak szafa wyglądała dla Ciebie idealne
A tam zaraz jak szafa, No ja Cie prosze każdy jest zbyt krytyczny w stosunku do siebie

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-10, 08:59   #155
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Zdałam egzaminy na 5

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
No dobra, kupiłam deskę kreślarską. Nie wiem, gdzie ją będę trzymać, ale odpadają mi oczy przy większych formatach, na dodatek rozmazuję sobie dół rysunku cyckami, bo mam mały stół i siedzę zgarbiona Może będzie lepiej.
gratuluję zakupu
Cytat:
To prawda.
Tylko tak mam z letnimi, mniej filozofii, z dzianiną już gorzej.
To niby miało być takie przejściowe, ale nie żałuję, bo serio fason kosmiczny, grubość materiału wskazywała na przejściówkę a dekolt na co najmniej bikini.

A ja ostatnio kulinarnie szaleję z kwestią smaku - czego się nie tknę od nich to mamy odlot smakowy Często porcje na dwa dni, znikają w jeden - jak z Twoim chuopem, i muszę kombinować menu na kolejne dni.

Super było to http://www.kwestiasmaku.com/ryby_i_o...i/przepis.html

To ale na innej paście http://www.kwestiasmaku.com/przepis/...szem-i-papryka

chilli z indykiem http://www.kwestiasmaku.com/przepis/...zywami-i-ryzem

A dziś chcę zrobić te brownie - mega proste http://www.kwestiasmaku.com/przepis/ciasteczka-brownie Tylko bez orzechów, bo nie lubieu

Z improwizowanych nieśmiertelna potrawka z piersi kurczaka z groszkiem w sosie jak do spaghetti, lecz nie blendowanym - oliwa, cebul, czosnek, masło, passata, pieprz kolorowy, cukier, sól i smietana 30%. Druga porcja na kolację spryskana oliwą z chilli. Z ziół do mięsa czosnek granul, sól, papryka słodka, dosłownie kapka prowansalskcih i takie zioła do włoskiego chlebka z czarnuszką i suszonymi pomidorami. Natka pietruchy na koniec do sosu bo lubię. I uwaga, wcinaliśmy to z ryżem. Gar na dwa dni poszedł się jechać w jeden. le w sumie nic innego nie jedliśmy w ten dzień .
dobrze ze jem śniadanie bo bym się głodna zrobiła

Ja ostatnio mam szał na gotowanie, bo wymyśliłam że Did będzie jadł to co my, więc wymyślam i gotuję zdrowiej żeby się nadawało Korzystam bardzo dużo z tego bloga: http://alaantkoweblw.pl/gulasz-drobiowy-z-warzywami/ , dużo rzeczy tylko dla dzieci, ale obiady tez dla dorosłych spokojnie Dziś na tapecie właśnie ten gulasz
Cytat:

ano, taka durna choroba -głupie przeziębienie, a ja jak flak jestem, co się ruszę, to pot ze mnie leci, nie cierpię być taka rozlazła.
Zapisz

Cytat:
przez Wasze rozmowy o sukienkach mnie olśniło jaką bym chciała , ale na bank takich nie robio - worowato-zwisowaty bluzosukienkosweter na zimno jak teraz , żeby ciepłe było, ale luźne z długim rękawem , średniej grubości , bez golfa, najlepiej z kieszeniami , i z solidnej przędzy żeby sie nie wypychało i nie rozciągało
musisz sobie uszyć
Cytat:
Snat letkiego znerwienia kliknęłam pare dni temu w Empiku dwie książki. 2 dni temu dostałam mail, ze sa do odbioru. Pomyslałam ze w piątek po nie pojde No i nie mam juz po co - dostałam 2 h temu mail ze dziękują mi za odbiór zamowienia ... ktos moje zamowienie odebrał bezszczelnie Jak można taki burdel tam miec ?
Cytat:
Noooo dlategoz pisałam, ze burdello bum bum tam maja
Matras duzo lepszy -podają kod odbioru i bez tego nic nie odbierzesz. Czemu Empik tego samego nie zrobi tez...

No na żywca różowa jest Ciemniejsza od tej bez kieszeni
Tak, fasonowo wole ta z klapami i kupie ja, czekam ino na przelew jeden A czarna i biała moze uda mi sie na letnich wyprzedażach złapać jak dotrwają albo bede je nabywać po jednej na miesiac bo fason naprawde mega i warto takie miec w szafie dobrze oceniłaś ja

Poki co we łbie siedzi mi jeszcze ramoneska zamszowa z eko skory - pastelowy błękit i pastelowy roz

Fotka w załączeniu
ale z Ciebie laska

Dzień dobry znad kawy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-10, 12:10   #156
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Bry! Snat starbucksiwej kawusi
Poszłam do Empiku i dowiedziałam sie tyle, ze faktyczne ktos odebrał moje zamowienie i nie maja go juz Pani przeprosiła i tyle i kazała mi zamówić jeszcze raz to samo, albo ona mi zamówi. Podziękowałam i poszłam

Poszłam do świątyni zła czyli zarowni. Spytałam sie jednej znajomej Pani Żarówki czy by mi nie wzięła żakietu i ramoneski na swoj rabat pracowniczy od poniedziałku ma miec nowa kartę, to wtedy da mi znacfajnie by było, bo przynajmniej miałabym te dwie rzeczy nieco taniej No ale sie okaże

Wdepnęłam do Organique skusić sie na nowe masło do ciała o zapachu orchidei. Pięknie pachnie tak w pudełku, mam nadzieje, ze na ciele równie fajnie bedzie Jeszcze mnie ciągnęło o zapachu palonego karmelu (mam jz taki żel pod prysznic) ale ono intensywne i troche spalenizna jedzie na razie odpuściłam, next time moze

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

ale z Ciebie laska

Dzień dobry znad kawy
Aj tam, ale dziekuje

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2017-02-10, 15:27   #157
Parabelka
Panaroja

snad chwilowo niczego
Cytat:
Nie umiem znaleźć tej "dzianinki" bo wiesz, wszędzie jest to samo. Się przez 2 dni obcykałam w trendach. Falbaniaste rękawy, chokery podszyjne, groszki, zygzaki, krata księcia Walii , tiulowe rękawy a'la motyl, oraz sukienki w kwieciste tapety - drobne kwiatki, łączka etc. Nieśmiertelne paski.
Wydawało misie, że w Zarze, ale już jej nie widze. Szara gładka, ale marszczone rękawy, chyba by Ci się nie podobała i tak. Nothing special.

No mamy trudniej

H&M lubiłam, bo robio S w rozmiarze L i od razu mi lepiej, ale jak szukałam latem czegoś na imprezę w rodzinie Teża, to mimo wielu pasujacych na mnie kiecek, fajnych fasonów, większość z tak sztucznych szmat, że prasowanie nie pomogło. O czym przekonałam się w trakcie imprezy już. Małżon za mną chodził wszędzie, żeby nie rzucało się aż tak w oczy.
1.i zasmażkaaaa
2.ano
3.zgadza się, plastik rzondzi niemniej haem to miejsce, gdzie można jeszcze coś noszalnego znaleźć . I mają wyszczuplające lustra w przymierzalniach
Cytat:
z tym ze moj chuop jak słyszy/widzi "zara" to ma juz fobie wręcz

A tam zaraz jak szafa, No ja Cie prosze każdy jest zbyt krytyczny w stosunku do siebie
1.
2.niestety sylwetka typu Y w czymś krótkiem a szerszem w ramionach daje efekt niestety jednoznaczny zwłaszcza przy dużej głowie i masywnej szyi
Cytat:
musisz sobie uszyć
ba , takich dzianin nie robio i nie mam overlocka, na zwykłej maszynie nie pójdzie .

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-10, 16:33   #158
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Ja ostatnio mam szał na gotowanie, bo wymyśliłam że Did będzie jadł to co my, więc wymyślam i gotuję zdrowiej żeby się nadawało Korzystam bardzo dużo z tego bloga: http://alaantkoweblw.pl/gulasz-drobiowy-z-warzywami/ , dużo rzeczy tylko dla dzieci, ale obiady tez dla dorosłych spokojnie Dziś na tapecie właśnie ten gulasz
Bardzo fajne przepisy i dosyć wyważony, taki normalny blog. Bez ciśnienia na info jako jedynie słuszne prawdy objawione, bez pouczania. Ot po prostu zwyczajnie pisany, porady ale i zdroworozsądkowy balans w podejściu. Fajne przepisy, gotujemy w zasadzie w podobnym stylu, więc byłoby nam łatwo dostosowac pod dida. Redukcja soli i forma małych kawałków. Dodałam do zakładek
Stary 2017-02-10, 17:45   #159
Betty83
Zakorzenienie

bylismy wczoraj na Upiorze, chuop stwierdzil, ze zobaczyl zupelnie inne przedstawienie niz rok temu
ja widzialam mase wersji, co tylko dostepne nawet w kawalkach, to przywyklam. ale tutaj obsada niby ta sama co ostatnio, a zagrali zupelnie inaczej, pare scen podmienili na inne, niektore skrocili, no i sam upior dal taki popis na koniec, ze dostal owacje na stojaco

i odszczekuje, ze nie ma pieknych ciuchow w sklepach
w westfield sa cale hektary pieknych sukienek
szkoda tylko ze za miliony monet
az mi sie w glowie zakrecilo od tego luksusu

Cytat:
Poki co we łbie siedzi mi jeszcze ramoneska zamszowa z eko skory - pastelowy błękit i pastelowy roz
blekitna
przynajmniej na zdjeciu, bo nie wiem jak odcien na zywo

Cytat:
Fotka w załączeniu

musze schusc!
ale jeszcze nie dzisiaj, bo jedzie do mnie fish&chips z mushy peas, wieczorem suszarnia z wiadra ryzu, a w lodowce siedzi pol serniczka....

Cytat:
Ależ moga i tak robią. Jak odbierałam pare razy i chciałam podać nr zamówienia, to Pani mówi ze nie, zebym nazwisko podała, bo tak jej szybciej sie szuka No i to sa skutki wlasnie
Mężu odbierał moje książki 2 tygodnie temu nie miał nr w ogole tylko nazwisko i tez mu wydali
nie znosze empiku, maja straszny zamet w zamowieniach i magazynach

moje swiateczne zamowienie ruszylo dopiero jak sie pozalilam na fb, zaczeli uzupelniac statusy wstecz, a jak dzwonilam na info to twierdzili, ze prawdopodobnie nie maja towaru

wczoraj bilety do teatru odbieralismy na slowo honoru, bez pokazywania zadnych papierow czy nr zamowienia
w hotelach tez w dokumenty nie zagladali i nie wolali z gory pieniedzy
po prostu prawie nikt tu nie kreci
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-10, 18:35   #160
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
blekitna
przynajmniej na zdjeciu, bo nie wiem jak odcien na zywo

musze schusc!
ale jeszcze nie dzisiaj, bo jedzie do mnie fish&chips z mushy peas, wieczorem suszarnia z wiadra ryzu, a w lodowce siedzi pol serniczka....

nie znosze empiku, maja straszny zamet w zamowieniach i magazynach

moje swiateczne zamowienie ruszylo dopiero jak sie pozalilam na fb, zaczeli uzupelniac statusy wstecz, a jak dzwonilam na info to twierdzili, ze prawdopodobnie nie maja towaru

wczoraj bilety do teatru odbieralismy na slowo honoru, bez pokazywania zadnych papierow czy nr zamowienia
w hotelach tez w dokumenty nie zagladali i nie wolali z gory pieniedzy
po prostu prawie nikt tu nie kreci
Na zywo ten błekit taki przygaszony szarym stalowym, ale i tak błekit bardziej to. No ładne sa obie i obie chcę bo zadnej ze łba wybić sobie nie moge

Ja to samo sobie powtarzam co dzień rano, ze dzisiaj nie bedzie słodkiego, nie będzie rozpasania, tylko czysta miska i wychodzi jak zwykle Dzisiaj dogodziłam sobie ten fish & chips i makowcem i szkoda gadac

Pierwszy raz w empiku mi się coś takiego przytrafiło. Do tej pory nigdzie nie miałam takich problemów

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2017-02-10, 22:14   #161
rachell111
Zakorzenienie

Czyli miałam fuksa z Empikiem. Moja szczoteczka soniczna nim szła, ale ja zamawiam do paczkomatu. Poszło błyskawicznie i bezproblemowo, nawet nalepki że szkło, kruche etc. Także ufff.

A szczoteczka jest bossssska, dziękuję Flo za fajne polecenie, zaoszczędziłam mamonę, i może będzie na buciki albo inne muszmiecie

Wreszcie ulga Tylko to łaskotanie w usta masaaaaaaaaakra, trzeba się nauczyć rozdziawiać tak paszczę, żeby nie dotykała ust Ale kwestia wprawy.
Stary 2017-02-11, 11:51   #162
Redhaired Witch
Nindżopesz

Obejrzałam Westworld i wynudziłam się przy tym, że ino hej. Patetyczność poziom hard, a przesłanie trywialne... Spodziewałam się czegoś więcej.
Stranger Things też wciągnęłam, fabuła prościutka i gra aktorska nie powala, ale miło się oglądało ze względu na te wszystkie nawiązania.
Co by tu teraz...

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-11, 12:19   #163
Maja102
Zakorzenienie

Hmm, za oba planowałam sie zabrać kiedyś

W zeszłą niedzielę nadrabiałam 4sezon Wikingów i zaprawdę powiadam Wam, powinni skończyć to po 3 sezonach Bylo dobrze, to zepsuli

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2017-02-11 o 12:24
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-11, 16:31   #164
Katty_p13
Piers do przodu

Ja obejrzalam pierwszy odcinek Legionu i jakos mnie nie wkrecil, szkoda.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2017-02-11, 18:31   #165
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Obejrzałam Westworld i wynudziłam się przy tym, że ino hej. Patetyczność poziom hard, a przesłanie trywialne... Spodziewałam się czegoś więcej.
Stranger Things też wciągnęłam, fabuła prościutka i gra aktorska nie powala, ale miło się oglądało ze względu na te wszystkie nawiązania.
Co by tu teraz...
No popa, a ja się zamartwiam, że Was epidemia grypy powaliła.

Mam identyczne zdanie na temat Westworld, acz skończyłam na 4tym odcinku. Nie miałam ochoty na więcej.

Stranger Things nawet nie próbuję, bo nie chcę już nic Si-Fi czy jak tam się to teraz zowie.

Szukam czegoś do oderwania myśli od sztresów codzienności, ale właśnie, żebym mogła wciągnąc sama, bez Teża, w sesnie coś, czego mi nie będzie żal, że nie widzieliśmy razem. Poszłam w Better Call Saul, i mimo że uwielbiam tego aktora, i czaję klimat, to jednak IMO przeginają w bajkowości-naiwności. Pewnych bujd na resorach nie toleruję. Niby męczę to, ale wolałabym coś z zagadko. Od 20 lutego wchodzi Big Little Lies, tu zniechęca mnie holyłódzka obsada, ale co począć? Jak żyć? Co oglądać?

Papież czeka, po 6tym odcinku czuliśmy się totalnie zniechęceni, a potem małż już nie miał na tyle czasu, żeby go poświęcić na oglądanie czegoś tylko celem skończenia. Ale Papieża dokończyć zamierzam. Tylko się nie spieszę

Oglądam serialowy rozkład jazdy kanału na yt jakbyniepaczeć, ale większość to marvele i inne gatunki, które dla mnie są na nigdy lub przynajmniej nie na teraz.
Stary 2017-02-11, 19:07   #166
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Szukam czegoś do oderwania myśli od sztresów codzienności, ale właśnie, żebym mogła wciągnąc sama, bez Teża, w sesnie coś, czego mi nie będzie żal, że nie widzieliśmy razem.
Hmmm?
oraz hmm dla księcia Bołkońskiego
Zapisz

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2017-02-11 o 19:16
aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-11, 19:13   #167
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Mam identyczne zdanie na temat Westworld, acz skończyłam na 4tym odcinku. Nie miałam ochoty na więcej.

Papież czeka, po 6tym odcinku czuliśmy się totalnie zniechęceni (...)
1. chyba niewiele straciłaś... Mnie wkurzały tamtejsze PRZEMOWY, gadanie cytatami, fikuśne zagadkowe dialogi... Zdawało mi się, że serial jest w ten sposób kreowany na bardzo ambitny, wniesie do kinematografii coś nowego, no i przez to rozczarowało mnie przesłanie. Odgrzewane kotlety.
2. ja bodajże po 3 zwątpiłam :/ Nie na moją prostacką mentalność
Teraz zamierzam obejrzeć Człowieka z Wysokiego Zamku, ale to s-f, a co dalej właśnie nie wiem. Marzy mi się coś mrocznego, surowego ("skandynawskiego") ale raczej nie kryminał. Znasz coś w ten deseń? Spróbowałam Twin Peaks (jeszcze tego w całości nie oglądałam!) ale dla mnie to zbyt wysoki poziom abstrakcji. Wolę Lyncha mrocznego niż psychodelicznego.
Chyba wezmę się za Królestwo von Triera, obczaję Taboo, AHS i Shetland. Ktoś coś, warto?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-11, 22:51   #168
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Ja obejrzalam pierwszy odcinek Legionu i jakos mnie nie wkrecil, szkoda.

No wlasnie mnie tez nie porwal a spodziewalam sie po nim wiele. Moze to pierwszy odcinek tak nudny?
Za to na maxa sie wciagnelam w Blindspot. Tak zagmatwanego serialu dawno nie widzialam cala.sobote ogladam przez co nic nie zrobilam.

Z innej beczki, powiedzcie mi czy moge u jednego denta zrobic kanalowe a u innego korone? Ten mi za nia powiedzial 900zl plus oczywiscie leczenie samo zatrucie u niej kosztuje 85zl. Zbankrutuje.
I chwala wszystkim swietym ze mi plomba na nfz wypadla bo denta zaplombowala mi......prochnice a ja sie.dziwilam czemu na fotelu siedzialam 5min z borowaniem i plomba. Szlag mnie trafi z tymi dentami
I tym optymistycznym akcentem ide dalej na Blindspot

Edytowane przez SzatAnka71
Czas edycji: 2017-02-11 o 22:52
SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-11, 23:00   #169
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
No wlasnie mnie tez nie porwal a spodziewalam sie po nim wiele. Moze to pierwszy odcinek tak nudny?
Za to na maxa sie wciagnelam w Blindspot. Tak zagmatwanego serialu dawno nie widzialam cala.sobote ogladam przez co nic nie zrobilam.

Z innej beczki, powiedzcie mi czy moge u jednego denta zrobic kanalowe a u innego korone? Ten mi za nia powiedzial 900zl plus oczywiscie leczenie samo zatrucie u niej kosztuje 85zl. Zbankrutuje.
I chwala wszystkim swietym ze mi plomba na nfz wypadla bo denta zaplombowala mi......prochnice a ja sie.dziwilam czemu na fotelu siedzialam 5min z borowaniem i plomba. Szlag mnie trafi z tymi dentami

teoretycznie tak, przeciez po kanałowce wogole nie musisz miec korony ,mozesz kazac sobie zalepic na plasko a korone zrobic kiedystam...ale- jednak lepiej jest od razu zrobic, znajdz moze takiego co ci calosciowo bedzie odpowiadal fi
nansowo
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-12, 11:51   #170
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Cytat:
O, mam te same odczucia. I strasznie mnie wkurza, kiedy jeden z kolegów mi usiłuje wcisnąć, że nie rozumiem przesłania. Przesłania? Przesłania?? Serio??

Za to zaliczyłam The Crow i Luthera, oba świetne. Teraz męczę Miss Fisher's Murder Mysteries, podoba mi się tam głównie muzyka Nieobciążający serial o Sherlocku w spódnicy, z międzywojnia. Zabił mnie tylko odcinek, gdzie wplątali wątki egipskie. Jedno z pierwszych zdań "cieszyliśmy się na wyjazd do Gizy, na wykopaliska w Dolinie Królów"... To jakieś 800 km odległości między Gizą, a Doliną Królów, ale kto by się tym przejmował no i masa innych głupot. Ale trup się ściele, tytułowa Miss Fischer ma z detektywem "związek" w stylu Scully i Muldera -znaczy patrzą na siebie, wzdychają i nic

Poza tym, to dzień dobry z nad kawy i cichego klikania w klawisze... Poszłam spać o 4:30, a małżon tuż przed 9 rano...
Zapisz

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-12, 14:31   #171
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Wynalzalam cudowna kreatynowa maskę do wlosow zniszczonych, cuda czyni z piórami

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2017-02-12, 14:32   #172
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Wynalzalam cudowna kreatynowa maskę do wlosow zniszczonych, cuda czyni z piórami
I tak bez konkretów??
Zapisz

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-12, 14:38   #173
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
I tak bez konkretów??
Zapisz
Heh, konkret to to ze kosztuje grosze - 10 zeta za 300 ml i 30 zeta za litr, na stronie producenta Dr Sante

Mimo wszytsko i tak sie boje iść na odrosty, ze po kolejnym ich rozjaśnianiu wykrusza mi kolejne i bede łysa nic to, zmuszę babola do zrobienia olapelxu od razu. Po to w końcu jest, zeby włos nie ucierpiał podczas rozjaśniania

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2017-02-12, 18:23   #174
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

musze schusc!
To może dzisiaj?

Ja się dziś przejadłam - od siedzenia dziś w domu

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość

w sumie to bym tak wolała, ale chyba nic dobrego z tego by nie wyszło

Westworlda obejrzałam chyba 2 odcinki i nie ciągnie mnie do niego Teraz oglądam Peaky Blinders, ot takie tam Główny aktor fajny ale nie dla niego oglądam

To tera pytanie przy okazji - w jakim banku polecacie założyć konto i dlaczego?
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-12, 18:29   #175
tricolor
Wtajemniczenie

Spoo, masz priva

Betty :gratki: (przeczytałam: muszę schuść o pół serniczka )

Rejczelku, kupowałąś na baterię czy z aku?
Stary 2017-02-12, 18:32   #176
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Spoo, masz priva

Stary 2017-02-12, 18:43   #177
tricolor
Wtajemniczenie

Miłego wieczoru całemu Baru
Stary 2017-02-12, 18:46   #178
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Betty :gratki: (przeczytałam: muszę schuść o pół serniczka
Raczej o jakieś 10kg serniczka
Nie Mam pojęcia jak do tego doszło

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
To może dzisiaj?

Ja się dziś przejadłam - od siedzenia dziś w domu
W sumie to wczoraj zaczęłam, bo wioze jakiegoś wirusa co apetyt zabrał
Wczoraj byliśmy we włoskiej knajpce w Windsorze i dałam radę tylko zupę i jeden malutki kawałek pizzy. Dziś o jednej bułce, a dwunasta godzinę jestem w drodze
No i tezyk mnie przed chwilą zmotywowal, bo w październiku wracamy do raju
Dziś zabookowalismy
https://www.booking.com/hotel/pt/sol-e-praia.pl.html

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2017-02-12 o 18:47
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-12, 19:19   #179
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Teraz zamierzam obejrzeć Człowieka z Wysokiego Zamku, ale to s-f, a co dalej właśnie nie wiem.
sf jak sf (to jest bardziej alternatywna historia, jedyna sf rzecz to koleś, który może sprawić, która wersja zwycięży), ale 3 główne postacie są wyjątkowo irytujące (plus słabo zagrane, drugoplanowi grają tu lepiej). dolicz skróty fabularne, zbiegi okoliczności i masz mniej więcej zero radości z oglądania albo ja miałem

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-12, 19:38   #180
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

W sumie to wczoraj zaczęłam, bo wioze jakiegoś wirusa co apetyt zabrał
Wczoraj byliśmy we włoskiej knajpce w Windsorze i dałam radę tylko zupę i jeden malutki kawałek pizzy. Dziś o jednej bułce, a dwunasta godzinę jestem w drodze
No i tezyk mnie przed chwilą zmotywowal, bo w październiku wracamy do raju
Dziś zabookowalismy
https://www.booking.com/hotel/pt/sol-e-praia.pl.html
O właśnie a propos jedzenia, tydzień temu w jednej knajpie jadłam gofra z mięsem, na słono, zamiast ziemniaków Dziwnie tak, ale dobre

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości