|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LXI
Cytat:
2. Nic dziwnego, jesteś mega szczupła, idealna sylwetka pod ich modele. Kupujemy tam, gdzie jest szyte na nas |
|
|
|
|
#152 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
dla Ciebie idealne Zapisz ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- znaczy nigdzie Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Nie umiem znaleźć tej "dzianinki" bo wiesz, wszędzie jest to samo. Się przez 2 dni obcykałam w trendach.
Falbaniaste rękawy, chokery podszyjne, groszki, zygzaki, krata księcia Walii , tiulowe rękawy a'la motyl, oraz sukienki w kwieciste tapety - drobne kwiatki, łączka etc. Nieśmiertelne paski. Wydawało misie, że w Zarze, ale już jej nie widze. Szara gładka, ale marszczone rękawy, chyba by Ci się nie podobała i tak. Nothing special. No mamy trudniej H&M lubiłam, bo robio S w rozmiarze L i od razu mi lepiej, ale jak szukałam latem czegoś na imprezę w rodzinie Teża, to mimo wielu pasujacych na mnie kiecek, fajnych fasonów, większość z tak sztucznych szmat, że prasowanie nie pomogło. O czym przekonałam się w trakcie imprezy już. Małżon za mną chodził wszędzie, żeby nie rzucało się aż tak w oczy.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-02-09 o 21:44 |
|
|
|
#154 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
|
|
#155 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja ostatnio mam szał na gotowanie, bo wymyśliłam że Did będzie jadł to co my, więc wymyślam i gotuję zdrowiej żeby się nadawało Korzystam bardzo dużo z tego bloga: http://alaantkoweblw.pl/gulasz-drobiowy-z-warzywami/ , dużo rzeczy tylko dla dzieci, ale obiady tez dla dorosłych spokojnie Dziś na tapecie właśnie ten gulasz Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzień dobry znad kawy |
||||||
|
|
|
#156 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Bry! Snat starbucksiwej kawusi
![]() Poszłam do Empiku i dowiedziałam sie tyle, ze faktyczne ktos odebrał moje zamowienie i nie maja go juz Pani przeprosiła i tyle i kazała mi zamówić jeszcze raz to samo, albo ona mi zamówi. Podziękowałam i poszłam ![]() Poszłam do świątyni zła czyli zarowni. Spytałam sie jednej znajomej Pani Żarówki czy by mi nie wzięła żakietu i ramoneski na swoj rabat pracowniczy od poniedziałku ma miec nowa kartę, to wtedy da mi znac fajnie by było, bo przynajmniej miałabym te dwie rzeczy nieco taniej No ale sie okaże ![]() Wdepnęłam do Organique skusić sie na nowe masło do ciała o zapachu orchidei. Pięknie pachnie tak w pudełku, mam nadzieje, ze na ciele równie fajnie bedzie Jeszcze mnie ciągnęło o zapachu palonego karmelu (mam jz taki żel pod prysznic) ale ono intensywne i troche spalenizna jedzie na razie odpuściłam, next time moze ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Aj tam, ale dziekuje
|
#157 | ||
|
Panaroja
|
snad chwilowo niczego
![]() Cytat:
![]() ![]() 2.ano 3.zgadza się, plastik rzondzi ![]() Cytat:
2.niestety sylwetka typu Y w czymś krótkiem a szerszem w ramionach daje efekt niestety jednoznaczny ba , takich dzianin nie robio i nie mam overlocka, na zwykłej maszynie nie pójdzie .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#159 | ||
|
Zakorzenienie
|
bylismy wczoraj na Upiorze, chuop stwierdzil, ze zobaczyl zupelnie inne przedstawienie niz rok temu ja widzialam mase wersji, co tylko dostepne nawet w kawalkach, to przywyklam. ale tutaj obsada niby ta sama co ostatnio, a zagrali zupelnie inaczej, pare scen podmienili na inne, niektore skrocili, no i sam upior dal taki popis na koniec, ze dostal owacje na stojaco ![]() i odszczekuje, ze nie ma pieknych ciuchow w sklepach w westfield sa ![]() szkoda tylko ze za miliony monet ![]() az mi sie w glowie zakrecilo od tego luksusu ![]() Cytat:
przynajmniej na zdjeciu, bo nie wiem jak odcien na zywo musze schusc! ![]() ale jeszcze nie dzisiaj, bo jedzie do mnie fish&chips z mushy peas, wieczorem suszarnia z wiadra ryzu, a w lodowce siedzi pol serniczka.... ![]() Cytat:
![]() moje swiateczne zamowienie ruszylo dopiero jak sie pozalilam na fb, zaczeli uzupelniac statusy wstecz, a jak dzwonilam na info to twierdzili, ze prawdopodobnie nie maja towaru ![]() wczoraj bilety do teatru odbieralismy na slowo honoru, bez pokazywania zadnych papierow czy nr zamowienia w hotelach tez w dokumenty nie zagladali i nie wolali z gory pieniedzy po prostu prawie nikt tu nie kreci |
||
|
|
|
#160 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() Ja to samo sobie powtarzam co dzień rano, ze dzisiaj nie bedzie słodkiego, nie będzie rozpasania, tylko czysta miska i wychodzi jak zwykle Dzisiaj dogodziłam sobie ten fish & chips i makowcem i szkoda gadac ![]() Pierwszy raz w empiku mi się coś takiego przytrafiło. Do tej pory nigdzie nie miałam takich problemów
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli miałam fuksa z Empikiem. Moja szczoteczka soniczna nim szła, ale ja zamawiam do paczkomatu. Poszło błyskawicznie i bezproblemowo, nawet nalepki że szkło, kruche etc. Także ufff.
A szczoteczka jest bossssska, dziękuję Flo za fajne polecenie, zaoszczędziłam mamonę, i może będzie na buciki albo inne muszmiecie Wreszcie ulga |
|
|
|
#162 |
|
Nindżopesz
|
Obejrzałam Westworld i wynudziłam się przy tym, że ino hej. Patetyczność poziom hard, a przesłanie trywialne... Spodziewałam się czegoś więcej.
Stranger Things też wciągnęłam, fabuła prościutka i gra aktorska nie powala, ale miło się oglądało ze względu na te wszystkie nawiązania. Co by tu teraz... |
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, za oba planowałam sie zabrać kiedyś
W zeszłą niedzielę nadrabiałam 4sezon Wikingów i zaprawdę powiadam Wam, powinni skończyć to po 3 sezonach Bylo dobrze, to zepsuli
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-02-11 o 12:24 |
|
|
|
#164 |
|
Piers do przodu
|
Ja obejrzalam pierwszy odcinek Legionu i jakos mnie nie wkrecil, szkoda.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam identyczne zdanie na temat Westworld, acz skończyłam na 4tym odcinku. Nie miałam ochoty na więcej. Stranger Things nawet nie próbuję, bo nie chcę już nic Si-Fi czy jak tam się to teraz zowie. Szukam czegoś do oderwania myśli od sztresów codzienności, ale właśnie, żebym mogła wciągnąc sama, bez Teża, w sesnie coś, czego mi nie będzie żal, że nie widzieliśmy razem. Poszłam w Better Call Saul, i mimo że uwielbiam tego aktora, i czaję klimat, to jednak IMO przeginają w bajkowości-naiwności. Pewnych bujd na resorach nie toleruję. Niby męczę to, ale wolałabym coś z zagadko. Od 20 lutego wchodzi Big Little Lies, tu zniechęca mnie holyłódzka obsada, ale co począć? Jak żyć? Co oglądać? Papież czeka, po 6tym odcinku czuliśmy się totalnie zniechęceni, a potem małż już nie miał na tyle czasu, żeby go poświęcić na oglądanie czegoś tylko celem skończenia. Ale Papieża dokończyć zamierzam. Tylko się nie spieszę Oglądam serialowy rozkład jazdy kanału na yt jakbyniepaczeć, ale większość to marvele i inne gatunki, które dla mnie są na nigdy lub przynajmniej nie na teraz. |
|
|
|
|
#166 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
oraz hmm dla księcia Bołkońskiego ![]() Zapisz
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2017-02-11 o 19:16 |
|
|
|
|
#167 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. ja bodajże po 3 zwątpiłam :/ Nie na moją prostacką mentalność ![]() Teraz zamierzam obejrzeć Człowieka z Wysokiego Zamku, ale to s-f, a co dalej właśnie nie wiem. Marzy mi się coś mrocznego, surowego ("skandynawskiego") ale raczej nie kryminał. Znasz coś w ten deseń? Spróbowałam Twin Peaks (jeszcze tego w całości nie oglądałam!) ale dla mnie to zbyt wysoki poziom abstrakcji. Wolę Lyncha mrocznego niż psychodelicznego. Chyba wezmę się za Królestwo von Triera, obczaję Taboo, AHS i Shetland. Ktoś coś, warto? |
|
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to na maxa sie wciagnelam w Blindspot. Tak zagmatwanego serialu dawno nie widzialam cala.sobote ogladam przez co nic nie zrobilam.Z innej beczki, powiedzcie mi czy moge u jednego denta zrobic kanalowe a u innego korone? Ten mi za nia powiedzial 900zl plus oczywiscie leczenie samo zatrucie u niej kosztuje 85zl. Zbankrutuje.I chwala wszystkim swietym ze mi plomba na nfz wypadla bo denta zaplombowala mi......prochnice a ja sie.dziwilam czemu na fotelu siedzialam 5min z borowaniem i plomba. Szlag mnie trafi z tymi dentami I tym optymistycznym akcentem ide dalej na Blindspot Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2017-02-11 o 22:52 |
|
|
|
|
#169 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nansowo
|
|
|
#170 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
Cytat:
Za to zaliczyłam The Crow i Luthera, oba świetne. Teraz męczę Miss Fisher's Murder Mysteries, podoba mi się tam głównie muzyka Nieobciążający serial o Sherlocku w spódnicy, z międzywojnia. Zabił mnie tylko odcinek, gdzie wplątali wątki egipskie. Jedno z pierwszych zdań "cieszyliśmy się na wyjazd do Gizy, na wykopaliska w Dolinie Królów"... To jakieś 800 km odległości między Gizą, a Doliną Królów, ale kto by się tym przejmował no i masa innych głupot. Ale trup się ściele, tytułowa Miss Fischer ma z detektywem "związek" w stylu Scully i Muldera -znaczy patrzą na siebie, wzdychają i nic ![]() Poza tym, to dzień dobry z nad kawy i cichego klikania w klawisze... Poszłam spać o 4:30, a małżon tuż przed 9 rano... Zapisz
|
|
#171 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Wynalzalam cudowna kreatynowa maskę do wlosow zniszczonych, cuda czyni z piórami
|
#172 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Zapisz
|
|
#173 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Heh, konkret to to ze kosztuje grosze - 10 zeta za 300 ml i 30 zeta za litr, na stronie producenta Dr Sante
![]() Mimo wszytsko i tak sie boje iść na odrosty, ze po kolejnym ich rozjaśnianiu wykrusza mi kolejne i bede łysa nic to, zmuszę babola do zrobienia olapelxu od razu. Po to w końcu jest, zeby włos nie ucierpiał podczas rozjaśniania
|
#174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się dziś przejadłam - od siedzenia dziś w domu ![]() Cytat:
w sumie to bym tak wolała, ale chyba nic dobrego z tego by nie wyszło ![]() Westworlda obejrzałam chyba 2 odcinki i nie ciągnie mnie do niego Teraz oglądam Peaky Blinders, ot takie tam Główny aktor fajny ![]() To tera pytanie przy okazji - w jakim banku polecacie założyć konto i dlaczego?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#175 |
|
Wtajemniczenie
|
Spoo, masz priva
![]() Betty :gratki: (przeczytałam: muszę schuść o pół serniczka )Rejczelku, kupowałąś na baterię czy z aku?
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#177 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłego wieczoru całemu Baru
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej o jakieś 10kg serniczka
Nie Mam pojęcia jak do tego doszło ![]() W sumie to wczoraj zaczęłam, bo wioze jakiegoś wirusa co apetyt zabrał Wczoraj byliśmy we włoskiej knajpce w Windsorze i dałam radę tylko zupę i jeden malutki kawałek pizzy. Dziś o jednej bułce, a dwunasta godzinę jestem w drodze ![]() No i tezyk mnie przed chwilą zmotywowal, bo w październiku wracamy do raju Dziś zabookowalismy https://www.booking.com/hotel/pt/sol-e-praia.pl.html Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2017-02-12 o 18:47 |
|
|
|
#179 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
albo ja miałem
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwnie tak, ale dobre
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

otóż w łydce za szerokie - w sumie pod łydka bardziej, zeszłoroczne identyczne czarne pod tym względem były idealne. No ale przymykam na to oko 
dla Ciebie idealne

, tiulowe rękawy a'la motyl, oraz sukienki w kwieciste tapety - drobne kwiatki, łączka etc. Nieśmiertelne paski.

Często porcje na dwa dni, znikają w jeden - jak z Twoim chuopem, i muszę kombinować menu na kolejne dni.
le w sumie nic innego nie jedliśmy w ten dzień
Dziś na tapecie właśnie ten gulasz
dlategoz pisałam, ze burdello bum bum tam maja
od poniedziałku ma miec nowa kartę, to wtedy da mi znac

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

cala.sobote ogladam przez co nic nie zrobilam.
samo zatrucie u niej kosztuje 85zl. Zbankrutuje.
a ja sie.dziwilam czemu na fotelu siedzialam 5min z borowaniem i plomba. Szlag mnie trafi z tymi dentami
w sumie to bym tak wolała, ale chyba nic dobrego z tego by nie wyszło