![]() |
#1771 |
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
Przepraszam nie moglam się powstrzymać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Zakorzenienie
|
a no tak
![]() łałałał ![]() ![]()
![]() |
#1773 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() co się tak na tego Nicka uwzięłyście ?? ![]()
#1774 |
Zakorzenienie
|
Madzia no w tym momencie wyścigu nie ma ale ten stan długo nie potrwa
![]() ale że my sie uwzięłyśmy ?! no gdzie tam, przecież my go kochamy ![]()
![]() |
#1775 |
Wtajemniczenie
|
Lunka tak zmienia avatarki żeby ją NASA nie dopadło
![]() Gdyby nie MotoGP dziś to chyba bym umarła <mdleje> nie mogę się już doczekać wyścigu a to jeszcze tydzień. Ale dziś było wiosennie na polku ![]()
![]() |
#1776 |
Zadomowienie
|
No to pan Mosley sobie narozrabiał. Mam nadzieję, że już da sobie spokój z F1:|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1777 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No faktycznie dowalił do pieca ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1778 |
Zadomowienie
|
Nie bylo mnie ostatnio, bo mialam full nauki... ;/ I teraz tylko na chwilke
![]() Mialam dodac fotke na nasza-klase, ale wczesniej nie mialam jak, a teraz tez niezabardzo... Ale jesli wszystki pojdzie ok to jutro sie pojawi ![]() Zreszta kto by tam chcial mnie zobaczyc, lepiej spac spokojnie ![]() Ogladalyscie moze Milionerow w niedziele?? Jakie dziewczyna miala proste pytania ;/ wygrala pol miliona a teraz o milion bedzie grac i ma 2 kola, ale ponoc sa jakies przecieki, ze nie wygrala miliona, nawet pyt podali. Mi sie wydaje, ze specjalnie dali jej takie latwe, zeby ktos w koncu wiecej wygral. Czemu zmienilyscie Nicka? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie oglądam MotoGP a gdzie to leci ![]() i dziś też ![]() Cytat:
ale za to po maturze będziesz mieć fuuuul czasu ![]() ja czekam na fotke :P oglądałam ![]() ![]() ![]() ![]() mi sie raczej wydaje że trafiła na proste pytania, gdyby chcieli żeby ktoś wygrał to zrobili to by wczesniej ( a wtedy więcej ludzi by oglądało, dla nich większa kasa itd.) a tak to czasem jak dali pytanie z grubej rury to nie wiadomo było czy sie śmiać czy płakać i ludzie już na początku odpadali ![]() ale sie rozgadałam ![]() wiosna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
Zakorzenienie
|
Czesio Dziewuszki
![]() Dawno mnie nie było, ale ukrywałam się przed NASA. ![]() ![]() Ja i Nick się na Was zawiedliśmy. Jak mogłyście go tak po prostu zmienić? Jakby nic dla Was nie znaczył. Nieładnie. ![]() A milionerów też oglądałam, strasznie łatwe pytania, a to z drzewcem to już zupełna żenada. Powinni je dać za 500zł a nie 500tys. zł. ![]() ![]()
#1781 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mamy kolejny dowód, że Massa się żegna z ferrari. Teraz będzie robił za królika doświadczalnego: http://www.f1wm.pl/php/wiad_gen.php?id=8235 Kubica do czerwonych! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1782 |
Wtajemniczenie
|
Ja zrezygnowałam z Nicka ale tylko dlatego że muszę Kimasa motywować przed Bahrajnem
![]() Tato mi mówił że gdzieś czytał że coś się komuś obiło o uszy że panowie władcy Ferrarki widzieliby właśnie w bolidzie SF Roberta or Alonso, że to są interesujące postacie. Ale to ja nie wiem bo nie czytałam dawno żadnych niusów, i tatko mi relacjonuje czasem co się w światku dzieje ![]() Dziś też ttylko na momencik. Mam w ogóle remont ![]() Wiosna ![]()
![]() |
#1783 |
Zadomowienie
|
łączę się w bólu z Kasią bo też nie mogę się odchudzić. Co prawda codziennie jem słodycze, no ale jakoś nie mogę przestać no
![]() wszystko przez te cholerne anty. jutro będę u lekarza to poproszę o zmiane tabletek zanim stane się toczącą fałdą. a teraz zadam głupie pytanie, kto zna sposób na zmniejszenie cycków ? ![]() ![]() eh kurczak ostatnio zdradziłam Nicka z Judem Law'em ![]() ![]() bosz jak to dobrze, że on siedzi w pokebolu i mnie bezgranicznie kocha ![]() Bożenka czekam z niecierpliwością na Twoje zdjęcie na n-k ja zaszalałam i dodałam nowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1784 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niestety sposobow na zmniejsze nie znam... Ale jakbys duzo cwiczyla to pewnie by byly efekty, ale jaki rodzaj cwiczen tego juz nie wiem... Za to ja chcialabym zeby moje sie powiekszyly, eh... ![]() Ah te kobiece problemy ![]() Jude Law jest boooski ![]() ![]() Ja czekam az brat przyjdzie wtedy moge jakies foto skombinowac, ale on przyjdzie chyba wtedy jak ja juz bede spac :[ Wiecie coo... ale sie dalam dzis nabrac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
Wtajemniczenie
|
Ja też bym chciała jakieś na zmniejszenie
![]() Bożenka doczekamy się na zdjęcie? ![]() Dzisiaj koleżanka chciała mi niusa zapodać, ale jej nie wyszło. Mamy takie zalew w Krakowie w Zakrzówku i podobno jakiś gość milioner wykupił pół tego zalewu żeby zbudować sobie wille. No i koleżanka mówi: "ej wiesz co, bo jakiś milioner wykupił sobie połowe Krzynówka!" ![]()
![]() |
#1786 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ależ Nick dla nas wiele znaczy ! tylko czasem trzeba od niego odpocząć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() eee co chcesz, Jude jest bossssski ![]() ![]() hehe niestety to tlyko żart i marzenie ![]() Cytat:
boskie ![]() se wolne dziś zrobiłam ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1787 |
Zadomowienie
|
w drugim treningu Kubek 5.
a teraz wklejam wypowiedź Hamiltona, bo dawno już tak żałosnej nie słyszałam. Lider klasyfikacji kierowców Lewis Hamilton dodał swoją opinię do komentarzy odnośnie wywołanej ostatnio seks-afery z udziałem Maxa Mosleya. Kierowca zespołu Mclaren jest pierwszym z grona obecnych kierowców F1, który zdecydował sie zabrać głos w sprawie tego skandalu. Hamilton poparł czwórkę producentów samochodów, którzy w dniu wczorajszym wyrazili swoją dezaprobatę w stosunku do zachowania Mosleya. Jego zamiary co do kontynuowania pełnionej dotychczas funkcji szefa Międzynarodowej Federacji Samochodowej (FIA) wydają się być mało realne. „Całkowicie zgadzam się z tym, co oni stwierdzili w swych oświadczeniach. Kluczem jest dawanie dobrego przykładu. My wszyscy, a w szczególności ludzie młodzi, bardzo często potrzebujemy, by ktoś pokazał nam odpowiednią drogę. Dawanie dobrego przykładu jest najlepszą metodą, by to wyrazić.” – powiedział 23-letni Hamilton w Bahrajnie. Wcześniej w tym tygodniu francuski sąd ukarał Hamiltona grzywną w wysokości 600 euro za przekroczenie prędkości o 66 km/h podczas jazdy autostradą w pobliżu miasta Laon pod koniec zeszłego roku. „Sądzę, że każdy popełnia jakieś błędy. Jestem młody i to jest częścią mojego życia, a w mojej sytuacji to, że jestem potencjalnym wzorem dla całej rzeszy dzieci, dawanie dobrego przykładu jest jednym z najwyższych priorytetów. Jest to coś, co zamierzam kontynuować. Powiedziałem już, że jestem szczęśliwy, mogąc robić wszystko co mogę, by pomóc i pokazać im, że popieram właśnie te zasady”. naprawdę jestem zażenowana aferą wokół Mosleya. Dorosły facet umawia się na określone rzeczy z dorosłymi kobietami a każdy robi taką straszliwą aferę, że nie wiem. To jest tylko i wyłącznie jego sprawa jak spędza czas poza pracą. Widać komuś zależało na skompromitowaniu go i rozdmuchaniu skandalu i niestety prawdopodobnie uda mu się zrealizować cel. Niejednokrotnie czytałam o wybrykach różnych sportowców, a także było kilka artykułów poświęconych Hamiltonowi i jego zabawach z dziewczynami. Ale przecież pięknym i młodym wolno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Zadomowienie
|
Angel, faktycznie, odezwał się ten, co po prostu świeci przykładem
![]() Kubica jak na treningi niespodziewanie dobrze, ciekawe jak mu pójdzie jutro. http://f1.gpupdate.net/en/photolarge...atID=1103-3072 Nie sądziłam, że to kiedyś napiszę, ale Heidfeld na prawdę się fajnie ubrał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Zakorzenienie
|
Racja Angel racja
![]() Trening oglądałam drugi i podobało mi się jak "piękny i młody" w bandę wyrypał ![]()
#1790 |
Wtajemniczenie
|
A ja jestem zniesmaczona tym, że treningi są na polsacie sport extra, a ja mam tylko polsat sport.
Wyniki trzeciego treningu to jakieś czary mary, hokus pokus, ale jeśliby odrzucić te wynalazki typu Williams, Red Bull to jak widzę podium? Massa, Kubica, Raikkonen - przy czym Massa robi błąd i na trzecim miejscu Koval ![]() ANGEL GDZIE TWOJE "TABELE-ANGEL"?
![]() |
#1791 |
Zakorzenienie
|
A ja mam Polsat Sport Extra z czego bardzo się cieszę
![]() I na dodatek dziś nie musiałam iść do pracy, obejrzałam trzeci trening i spadam na kwalifikacje...
#1792 |
Zadomowienie
|
Kubica ma PP! Ale się cieszę!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Zakorzenienie
|
O mój Boże!!! Tak sie darłam, że ludzie pod blokiem słyszeli!!!!
#1794 |
Zadomowienie
|
to drugie kwalifikacje których nie oglądałam
![]() chyba następne też sobie daruje, jakby to zależało od tego ![]() dopiero wróciłam bo od 8 się szlajam po sklepach a tu taka niespodzianka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Raczkowanie
|
hahaha niesamowite kubek pierwszy
![]() ale mario thiessen mial banana na buzi hahahha |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Zadomowienie
|
boże dopiero sobie uświadomiłam jaka jestem szczęśliwa. ja chce to na youtube !
mam nadzieje, że ktoś szybko wrzuci. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1797 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
też sie ciesze jak cholera z tego pierwszego pole position ![]() pierwszy raz oglądałam kwalifikacje szczerze mówiąc ( bo zawsze odrazu wyścig) i tu taka niespodzianka ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak sie ma duży cycki to się ich nie zmniejsza, tylko się cieszy, że sie je ma i się kusi płeć przeciwną. ![]() Ha! No! Kubek to nasz chłop! ![]() ![]() ![]() ![]() Aha, i jeszcze wiadomość dnia, która ogromnie Was zainteresuje, dlatego napiszę: Byłam dzisiaj w sklepie i kupiłam sobie neonowo różowe majty. ![]()
![]() |
#1799 | ||
Zadomowienie
|
no no kogo ja widzę
![]() ![]() ![]() Cytat:
tylko jak się ma 1,60 cm, rozmiar XS i S to cycki C nie są już fajne. ostatnio żaliłam się koleżance na matematyce i ona (moje góro modowe i urodowe) powiedziała mi, że wyglądają bardzo ok i że chętnie się wymieni. ale czasem mam wrażenie że ludzie mogą mnie odbierać jako niedorśl z silikonami. suma sumarum i tak się odchudzam więc w końcu muszą zmaleć. <pije do nieprzytomności> ![]() Cytat:
![]() ![]() [gdybym teraz spotkała Roberta to chyba bym go ze szczęścia zgwałciła] |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Wtajemniczenie
|
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.