Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-31, 13:17   #2221
gujana
Wtajemniczenie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Ewusia, spalił się gabinet dziekana? :wow: no to niezle

Ja wlasnie biore sie za mgr..

cos mnie znow brzuszek pobolewa. zaczął po sniadaniu..

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 14:35   #2222
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
i jak? zapytała czy jednak szczęście od poniedziałku
Względne szczęscie bo ma pytac jeszcze przez 3 czy 4 lekcje i tych co nie pytała, a wśrod grona tych 'szczęśliwców' jestem i ja Także wszystko przede mną (ale oby nie... )

Cytat:
ja już w domku (zaraz dostanę kopa od Agolka że znów mam za dobrze) bo jakoś tak wykłady odwołać się udało w ogóle na uczelni zamieszanie bo remontu ciąg dalszy (wiercenie, stukanie itp) i jeszcze na dodatek spalił się gabinet dziekana No takie rzeczy to tylko na wydziale filologicznym UŚ
Spalił się gabinet dziekana ??? Nieźle

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
Czasem mysle,ze fajnie byloby sie urodzic gdzies w malej wiosce nad oceanem i zyc z polowu ryb i uprawy warzywek i sweizych owocow zebranych z drzewa jakkolwiek bzdurnie to brzmi czasem bym tak chciala... Ogladam programy o podrozach czasem i wydaje mi,ze ludzie ktorzy w tych zakatkach swiata sa szczesliwsi...
normalnie wyobraziłam to sobie I choć nigdy Cie nie widziałam w sumie nawet na zdjęciu to oczyma wyobrazni widziałam jak łowisz ryby nad tym oceanem na takim pomoście drewanianym

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość

Ale piękna pogoda aż żal w domu siedzieć, ale chyba jednak zacznę pisac z tego polaka pomalutku... innego wyjscia nie mam

Miłego dnia
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 14:57   #2223
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ewcia ale ci zazdroszcze pieknego dnia i tego,ze mozesz z niego skorzystac.. A ja tu sie stresuje w pracy.. A zycie mi przez palce ucieka
mam nadzieję że w nowej prazy nie będziesz już miała takiego uczucia że życie Ci ucieka
Cytat:
Czasem mysle,ze fajnie byloby sie urodzic gdzies w malej wiosce nad oceanem i zyc z polowu ryb i uprawy warzywek i sweizych owocow zebranych z drzewa jakkolwiek bzdurnie to brzmi czasem bym tak chciala... Ogladam programy o podrozach czasem i wydaje mi,ze ludzie ktorzy w tych zakatkach swiata sa szczesliwsi...

chociaz nie wiem jakbym teraz dala rede bez wizazu i neta
a może byłby net chociaż i wizaż

Cytat:
Ewusia, spalił się gabinet dziekana? :wow: no to niezle
no właśnie u mnie wszyscy tak reagowali: a później tak:
no bo to w sumie niewiarygodne dość... i troszkę się z tego po nabijaliśmy
dobrze ze dziekanat nie spłonął, bo tam się nasze indeksy znajdują - dorobek studiów poszedłby na marne
Cytat:
Ja wlasnie biore sie za mgr..

Cytat:

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Względne szczęscie bo ma pytac jeszcze przez 3 czy 4 lekcje i tych co nie pytała, a wśrod grona tych 'szczęśliwców' jestem i ja Także wszystko przede mną (ale oby nie... )
no fakt, najgorzej jest czekać na swoją kolej, która być może nastąpi (oby nie )

Cytat:

Ale piękna pogoda aż żal w domu siedzieć, ale chyba jednak zacznę pisac z tego polaka pomalutku... innego wyjscia nie mam
no to szybko do nauki a później na spacerek (ewentualnie odwrotnie )

ja mam jeszcze angielski dziś, więc się przejdę na nogach chyba tak w ramach wietrzenia się

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 15:07   #2224
gujana
Wtajemniczenie

ja tez planowalam spacerek ale chyba jednak zostane juz w domu i powalcze z materialami do mgr... musze poczytac te obcojęzyczne, bo z nimi to troche dluzsza zabawa.. poza tym wieczorkiem jestem umowiona na przeglad filmów w takim fajnym klubie, wiec na rozrywke przyjdzie dzis jeszcze czas

Stary 2008-03-31, 15:39   #2225
ciasteczko 19
Raczkowanie

dziewczyny przymierzam sie do zakupu wagi, z pomiarem tłuszczu, cena coś około 5 dyszek. jest to warte zachodu? czy to ściema taka tylko.
może któras juz ma taki sprzet i sie pochwali?
ciasteczko 19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 15:56   #2226
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:

słusznie

się dziękuje. przyzyczaiłam się już do ranno wieczornych romansów z tabletkami. a paskud narazie ocalony

tamo - jednym słowem co ma wisieć nie utonie. jak nie dziś to kiedy indziej biedna ale dasz sobie rade

normalnie, aż zrobiłam zdjęcie swojemu obiadkowi bo aż chce się jeść tak kolorowo i się pochwalę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obiadek.jpg (85,9 KB, 33 załadowań)

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 15:57   #2227
agness51
Zakorzenienie

Witam właśnie ze szkoły wróciłam zjadłam obiad i za jakieś pół godzinki mykam na zajęcia w szkole (trzeba mieć szóstke z WOKU ) .
U mnie póki co pogoda świetna,ale i tak z niej dzisiaj nie skorzystam,najpierw zajęcia,a potem nauka,no ale trudno choć wieje chłodny wiatr,podobno pogoda ma się zepsuć w środę ...

Miłego dnia

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 16:45   #2228
Spaza
Zakorzenienie

hej

wróciłam... i mam tyle nauki ze przez co najmniej 3 najbliższe miesiące nic innego nie powinnam robić tylko się uczyć i przypadkiem nie spać
a tak w ogóle tak nie cierpię strasznie ludzi z mojego roku wrrr
mam dość
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 17:32   #2229
madame_apple
Zadomowienie

heloł!
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
PS. Pisałam Wam, że przyjezdza do mnie w czwartek bądź piątek?
Cieszymy się razem z Tobą
Cytat:
szkoda że nie lubię komedii romantycznych, bo ostatnio taki wysyp jest że miałabym co oglądać
nooo...ja też nie przepadam, cynik i sceptyk ze mnie chyba za duży

albo zgorzkniały stary babofon, to też prawdopodobne
Cytat:
ja już w domku (zaraz dostanę kopa od Agolka że znów mam za dobrze) bo jakoś tak wykłady odwołać się udało w ogóle na uczelni zamieszanie bo remontu ciąg dalszy (wiercenie, stukanie itp) i jeszcze na dodatek spalił się gabinet dziekana No takie rzeczy to tylko na wydziale filologicznym UŚ
no Ty to masz przeboje na tych studiach
Cytat:
kochana, mi przychodzą do głowy bardzo podobne myśli często - naoglądam się Discovery Travel&Living, a później marzę o domku nad oceanem i świętym spokoju w promieniach słońca...ech...
Cytat:
a coś zjadła, hę?
Cytat:
poza tym wieczorkiem jestem umowiona na przeglad filmów w takim fajnym klubie, wiec na rozrywke przyjdzie dzis jeszcze czas
ale Ci dobrze
Cytat:
Napisane przez ciasteczko 19 Pokaż wiadomość
dziewczyny przymierzam sie do zakupu wagi, z pomiarem tłuszczu, cena coś około 5 dyszek. jest to warte zachodu? czy to ściema taka tylko.
no ja niestety Ci nie pomogę - wagę wywaliłam dość dawno temu i myślę, że nie będę już kupować...
Tak szczerze, to takie wagi z bajerami tylko wpędzają w obsesję - przynajmniej mnie
Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
normalnie, aż zrobiłam zdjęcie swojemu obiadkowi bo aż chce się jeść tak kolorowo i się pochwalę
moje obiadki wyglądają podobnie - niekolorowego bym nawet nie tknęła^^
Już jak byłam mała to mama mi do kaszek nawet dodawała warzyw bo nie chciałam jeść takich samych, bez kolorków
Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
choć wieje chłodny wiatr,podobno pogoda ma się zepsuć w środę ...

NIEeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
się nie zgadzam na to!

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
wróciłam... i mam tyle nauki ze przez co najmniej 3 najbliższe miesiące nic innego nie powinnam robić tylko się uczyć i przypadkiem nie spać
a tak w ogóle tak nie cierpię strasznie ludzi z mojego roku wrrr
mam dość

z nauką na pewno dasz radę tylko teraz wydaje Ci się to takie masakryczne. A co do ludzi...coś się stało konkretnego czy tak po prostu ogólnie ich nie znosisz? Tulę

Ajjjjj szału można dostać - wracałam dziś do domu 2 godziny gdyby nie fakt, że pogoda jest śliczna i zachęcająca do spacerków i przebywania poza domem to bym się nieźle wkurzyła. A tak to tylko trochę się zdenerwowałam
W sumie to był dobry dzień - rano na warsztatach radiowych uczyliśmy się montażu dźwięku A i mam w domu mikrofon i dysk do nagrywania tekstu - będę z koleżanką sondę robić - żebyśmy poźniej dalej uczyli się montować już na własnych materiałach bo to i przyjemniej i łatwiej Beka, będę chodzić po ludziach i mówić żem z Radia Gdańsk, a oni nie będą mieli powodu żeby mi nie uwierzyć
No, a poza tym miałam dziś na zajęciach prezentację no i prezentacja została mega pochwalona
A jeszcze poza tym okazało się, że w środę nie mam zajęć Zamiast 7godzin siedzenia na uczelni będzie cały dzionek wolny ^^
Jutro mamy spotkanie w sprawie letnich praktyk - mam nadzieję, że będą jakieś ciekawe i w dogodnych terminach...

Dobra nie zanudzam Was tylko życzę miłego dnia!

Buzi

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 18:53   #2230
schism_
Zadomowienie

Madame- z tą sondą to coś w stylu ukrytej kamery A i gratuluję środy,wszakże nie ma nic lepszego niż wolny środek tygodnia B)

Wiosennej euforii ciąg dalszy Dosłownie i w przenośni Rano zaspałam na pierwszą lekcję (mimo długiegooo snu),w szkole półprzytomna jak reszta klasy uraczona zostałam nowinką,że zwalniają nas z dwóch ostatnich historii (psor gdzieś wybył) i sprawdzian przełożony został na czwartek Jaja były gdy woźnym ciągle się czas mylił i na przerwie słyszeliśmy średnio po 3 dzwonki,ba jedna lekcja skończyła się 10 min.szybciej . Jutro marsz z wyra o godzinę później

Po powrocie zregenerowałam nadwątlone siły 10minutową drzemką i uspokoiłam sumienie czytanką poszczególnych epok z j.Polskiego w repetytorium. ;P Tak czy owak idę znów odpocząć, poczytać nowy numer Glamour i Elle znaczy się
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 18:53   #2231
schism_
Zadomowienie

yhh znowu dubel.

Edytowane przez schism_
Czas edycji: 2008-03-31 o 18:55 Powód: zgłoszenie posta do kasacji
Stary 2008-03-31, 19:13   #2232
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
heloł!

z nauką na pewno dasz radę tylko teraz wydaje Ci się to takie masakryczne. A co do ludzi...coś się stało konkretnego czy tak po prostu ogólnie ich nie znosisz? Tulę
właściwie i to i to... ale to długi i rozległy temat ... ogólnie każdy jest przeciwko każdemu, często udając, że jest inaczej..."najlepsze" koleżanki oszukują się non- stop, żeby mieć lepiej a na zewnątrz są takie udają takie "miłe", słodkie" i w ogóle...aż niedobrze się robi... ja tam się w zasadzie na nikim nie przejechałam, bo wiem, że tak to już jest i w ogóle z zasady jestem bardzo nieufna wobec innych, ale już na to patrzeć nie mogę... owszem są osoby, które takie nie są, ale to tylko nieliczne jednostki...
a dziś się dowiedziałam, że moi "koledzy" są już w połowie sesji, oczywiście nie mając oficjalnej zgody na to załatwiając sobie jak zwykle wszystko po kątach... a ja już wiem jak takie egz. na tym wydziale wyglądają...

Cytat:
Ajjjjj szału można dostać - wracałam dziś do domu 2 godziny gdyby nie fakt, że pogoda jest śliczna i zachęcająca do spacerków i przebywania poza domem to bym się nieźle wkurzyła. A tak to tylko trochę się zdenerwowałam
czyżby to przez "wspaniały" remont "wspaniałej" skmki? :P
Cytat:
A jeszcze poza tym okazało się, że w środę nie mam zajęć Zamiast 7godzin siedzenia na uczelni będzie cały dzionek wolny ^^
życie jest niesprawiedliwe ja w tą środę siedzę od 7 do 17
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 19:40   #2233
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
normalnie wyobraziłam to sobie I choć nigdy Cie nie widziałam w sumie nawet na zdjęciu to oczyma wyobrazni widziałam jak łowisz ryby nad tym oceanem na takim pomoście drewanianym

Miłego dnia
taaaa, ja na koncu pomostu w mojej spodniczce z palmowych lisci, drewnianych chodakach i laptopem wyciosanym z baobabu...

dziewczyny zalamalam sie...: (

ten gosc co zlozyl nam oferte na dom dzis sie wycofal a jutro mialo byc zamkniecie skladania ofert i sprzedaz!!!
Nie wiem co robic...Zlozylam juz w pracy wypowiedzenie i podanie o przeniesienie od czerwca... A teraz nie wiadomo do kiedy tu bedziemy jeszcze!! normalnie mam ochote wrzeszczec.....

jestem w kropce,nie mam pojecia co robic.. jak mnie przeniosa od czerwca to bede musiala jechac bez TZ i wynajac cos dopoki on nie przyjedzie ale to przeciez jakie koszty samej!! a nie chce dzielic mieszkania z nikim..

a we wrzesniu slub i wogole... chyba sie zastrzele dzis..
Stary 2008-03-31, 23:30   #2234
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

coś muli znowu Wizaż

Cytat:
poza tym wieczorkiem jestem umowiona na przeglad filmów w takim fajnym klubie, wiec na rozrywke przyjdzie dzis jeszcze czas
jakie fajne plany na wieczór pozazdrościć

Cytat:
Napisane przez ciasteczko 19 Pokaż wiadomość
ja myślę że ściema nie warto moim zdaniem się bawić wagą a później wpaść w obsesję ważenia nie daj boże

Cytat:

jak kolorowo

Cytat:
nooo...ja też nie przepadam, cynik i sceptyk ze mnie chyba za duży

albo zgorzkniały stary babofon, to też prawdopodobne
u mnie obawiam się ze to właśnie to

mama mi dziś przez telefon mówiła ze muszę być milsza bo męża nigdy nie znajdę nie ma jak rodzicielskie pocieszenie

Cytat:
W sumie to był dobry dzień - rano na warsztatach radiowych uczyliśmy się montażu dźwięku A i mam w domu mikrofon i dysk do nagrywania tekstu - będę z koleżanką sondę robić - żebyśmy poźniej dalej uczyli się montować już na własnych materiałach bo to i przyjemniej i łatwiej Beka, będę chodzić po ludziach i mówić żem z Radia Gdańsk, a oni nie będą mieli powodu żeby mi nie uwierzyć
No, a poza tym miałam dziś na zajęciach prezentację no i prezentacja została mega pochwalona
ale będziesz mieć ubaw z tymi wywiadami

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
właściwie i to i to... ale to długi i rozległy temat ... ogólnie każdy jest przeciwko każdemu, często udając, że jest inaczej..."najlepsze" koleżanki oszukują się non- stop, żeby mieć lepiej a na zewnątrz są takie udają takie "miłe", słodkie" i w ogóle...aż niedobrze się robi... ja tam się w zasadzie na nikim nie przejechałam, bo wiem, że tak to już jest i w ogóle z zasady jestem bardzo nieufna wobec innych, ale już na to patrzeć nie mogę... owszem są osoby, które takie nie są, ale to tylko nieliczne jednostki...
a dziś się dowiedziałam, że moi "koledzy" są już w połowie sesji, oczywiście nie mając oficjalnej zgody na to załatwiając sobie jak zwykle wszystko po kątach... a ja już wiem jak takie egz. na tym wydziale wyglądają...
ehhhh, układy

Cytat:

dziewczyny zalamalam sie...

ten gosc co zlozyl nam oferte na dom dzis sie wycofal a jutro mialo byc zamkniecie skladania ofert i sprzedaz!!!
Nie wiem co robic...Zlozylam juz w pracy wypowiedzenie i podanie o przeniesienie od czerwca... A teraz nie wiadomo do kiedy tu bedziemy jeszcze!! normalnie mam ochote wrzeszczec.....

jestem w kropce,nie mam pojecia co robic.. jak mnie przeniosa od czerwca to bede musiala jechac bez TZ i wynajac cos dopoki on nie przyjedzie ale to przeciez jakie koszty samej!! a nie chce dzielic mieszkania z nikim..

Kochana, tak mi przykro może jeszcze jakoś to się uda uporządkować...może możecie przedłużyć termin, żeby dom był w ofercie....
co za koleś, żeby tak nagle rezygnować
trzymaj się jesteśmy z Tobą

dobranoc Słoneczka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-04-01, 06:36   #2235
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Agolku - bardzo mi przykro Co to za koleś, co za bezczelność Mam nadzieję, ze wszystko Ci się jakoś ułoży, bo widze, ze koloro nie jest ehh... Pomodlę się ;*

Witma kochane
Wczoraj mi wizaż nie działał, nie wiedziałam co jest grane. Wczorja też załapałam mega doła, bo.. wyczułam jakieś guzki na piersi, mama potwierdziła, ze też coś tam czuje ;( Dzisiaj rejestruję się do lekarza, bo już jestem taka wystrachana, ze szok. Jeszcze się naczytałam o raku pieris, o jakiś włókniakach to mniepo prostu już tak pogrążyło, ze humoru to ja dzisiaj zbytnio nie mam...;?

Ehhh oby Wasz dzien był miły ;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 07:08   #2236
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

jabłuszko - też lubię kolorowe, ale w zimę strasznie drogie są warzywa, teraz na samo warzywniactwo wydałam ponad 50 zł.
agolek - miałam podobną sytuację tylko, że z mieszkaniem. facet nam odmówił mieszkanie w czwartek o 9.00 a o 10.00 mieliśmy odbierać klucze. Stare wymówione, wszytsko pozapinane na ostatni guzik do przeprowadzki, a tu masakra. Ale jakoś się ułoży

Dziewczyny wczoraj poszłam spać o 19 normalnie padłam

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 07:16   #2237
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
taaaa, ja na koncu pomostu w mojej spodniczce z palmowych lisci, drewnianych chodakach i laptopem wyciosanym z baobabu...
Jesli laptopy byly by z baobabu to wszyscy by mięli

Cytat:

Bardzo mi przykro Agolku i naprawde nie wiem co Ci powiedzieć mam jedynie nadzieje, że wszystko się ułozy...

Cytat:
Witma kochane
Wczoraj mi wizaż nie działał, nie wiedziałam co jest grane. Wczorja też załapałam mega doła, bo.. wyczułam jakieś guzki na piersi, mama potwierdziła, ze też coś tam czuje ;( Dzisiaj rejestruję się do lekarza, bo już jestem taka wystrachana, ze szok. Jeszcze się naczytałam o raku pieris, o jakiś włókniakach to mniepo prostu już tak pogrążyło, ze humoru to ja dzisiaj zbytnio nie mam...;?

Nefruś Ty nawet nie kracz Nie ma takiej opcji !! Będe mocno trzymała kciuki, żeby to było nic z tego co myślisz...

Widzę, że nie tylko mnie wczoraj wizaż strajkował
Znow się boje iśc do szkoły, nic nie umiem na geografie Zreszta na polski też nie zbyt wiele... Dobrze, że idę dziś tylko na 3 godziny Potem się zwalaniam.
Mam nadzieję, że dziś też mi się upiecze...

Tymczasem idę wysuszyć włosy i zrobić śniadaine.

Miłego dnia Słonka
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 08:38   #2238
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Kochana, tak mi przykro może jeszcze jakoś to się uda uporządkować...może możecie przedłużyć termin, żeby dom był w ofercie....
co za koleś, żeby tak nagle rezygnować
trzymaj się jesteśmy z Tobą

dobranoc Słoneczka
dziekie Ewcia. Przedluzyc mozna tyle,ze jak od czerwca bede miala prace w manchesterze to bede musiala jechac a TZ tu zostanie dopoki nie sprzedamy tego cholrnego domu..

Cytat:
Agolku - bardzo mi przykro Co to za koleś, co za bezczelność Mam nadzieję, ze wszystko Ci się jakoś ułoży, bo widze, ze koloro nie jest ehh... Pomodlę się ;*

dziekuje Ci. Mam nadzieje,ze Bozia wyslucha Twoich modlitw.

Cytat:
Bardzo mi przykro Agolku i naprawde nie wiem co Ci powiedzieć mam jedynie nadzieje, że wszystko się ułozy...
Miłego dnia Słonka
mam nadzieje,ze sie ulozy..

dziekuje za wsparcie dziewczyny, co ja bym bez was zrobila..

u mnie dzis pogoda adekwatna do mojego nastroju, Ciemno,wieje,leje i ogolnie do bani..Oby szybko ten dzien zlecial.

Mileog wam zycze
Stary 2008-04-01, 10:25   #2239
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Witma kochane

Kochana nie martw się na zapas (wiem że łatwo powiedzieć bo najgorsze myśli same przychodzą ) i nie czytaj broń boże, bo tylko sobie pogorszysz humor... guzki takie są bardzo częste i bardzo często też nic z tego nie wynika... np moja mama miała guzki i nadal ma, bo okazało się że to są ot takie guzki, nic wielkiego... jedynie na kontrolę chodzi co pół roku, no ale ona jest kolo 50 już więc w tym wieku to i tak trzeba ściskam Cię mocno :Przytul: musi być dobrze

Cytat:

Dziewczyny wczoraj poszłam spać o 19 normalnie padłam
no to się wyspałaś za wszystkie czasy

Cytat:

Cytat:
dziekie Ewcia. Przedluzyc mozna tyle,ze jak od czerwca bede miala prace w manchesterze to bede musiala jechac a TZ tu zostanie dopoki nie sprzedamy tego cholrnego domu..
do czerwca jeszcze trochę czasu jest, więc istnieje duża szansa ze się pojawią inni chętni na zakup Waszego domu trzymam mocno kciuki żeby tak było najgorsze jest to że to tak nagle wszystko i że już nie macie tego komfortu psychicznego ... ehhh, ludzie nie myślą jak potrafią innym namieszać w życiu taką nagłą zmianą decyzji

właśnie wcinam śniadanie późno, bo mam na popołudnie dziś (nie lubię mieć na popołudnie ) ale wcześniej ide do agencji pracy czy nie mają czegoś dla mnie na kwiecień

BTW dziś prima aprilis nie dajcie się oszukać

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-04-01, 10:53   #2240
gujana
Wtajemniczenie

Nefre, trzymam kciuki, zeby lekarz nie powierdzil Twoich podejrzeń. Tak jak pisala Ewusia, takie guzki się zdarzają i nie musza nic oznaczać. Trzeba je tylko kontrolowac co jakis czas, tak na wszelki wypadek

Agolku, faktycznie niezly problem Ale nie martw sie, jestem pewna, ze znajdziecie innego kupca. A nawet jesli bedziesz musiala pojechac na pewien czas sama, to i tak wszystko przeciez sie ulozy Bedzie dobrze, zobaczysz

A ja dopiero wstałam cos ostatnio wczesniej niz 9-10 nie moge zwlec sie z lozka. muzse to jakos zmienic, bo pol zycia bylam takim spiochem, ale przez pewien czas przyzwyczailam sie do wczesniejszego wstawania i tez fajnie sie czulam A poza tym to siedze w tym domu i udaje ze pisze mgr co za bezsens mam nadzieje ze dzis beda jakies postępy

Stary 2008-04-01, 13:35   #2241
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
do czerwca jeszcze trochę czasu jest, więc istnieje duża szansa ze się pojawią inni chętni na zakup Waszego domu trzymam mocno kciuki żeby tak było najgorsze jest to że to tak nagle wszystko i że już nie macie tego komfortu psychicznego ... ehhh, ludzie nie myślą jak potrafią innym namieszać w życiu taką nagłą zmianą decyzji

wiesz, to chodzi o to ze jesli bede musiala wyjechac sama to stracimy mnostwo kasy na wynjamowanie 2 mieszkan.. pomijam fakt,ze bedziemy osobno bo to akurat przezylam i wiem ze kilka tygodni bedzie ok.

właśnie wcinam śniadanie późno, bo mam na popołudnie dziś (nie lubię mieć na popołudnie ) ale wcześniej ide do agencji pracy czy nie mają czegoś dla mnie na kwiecień

BTW dziś prima aprilis nie dajcie się oszukać

miłego dnia
daj znac czy sie udalo z praca cos zalatwic. Trzymam kciuki Ewcia

Cytat:
Agolku, faktycznie niezly problem Ale nie martw sie, jestem pewna, ze znajdziecie innego kupca. A nawet jesli bedziesz musiala pojechac na pewien czas sama, to i tak wszystko przeciez sie ulozy Bedzie dobrze, zobaczysz

wczesniej czy pozniej znajdziemy ale finansowo nas to bedzie sporo kosztowalo.. mam nadzieje,ze sie jakos to wszystko pouklada...

A ja dopiero wstałam cos ostatnio wczesniej niz 9-10 nie moge zwlec sie z lozka. muzse to jakos zmienic, bo pol zycia bylam takim spiochem, ale przez pewien czas przyzwyczailam sie do wczesniejszego wstawania i tez fajnie sie czulam A poza tym to siedze w tym domu i udaje ze pisze mgr co za bezsens mam nadzieje ze dzis beda jakies postępy
powodzenia w pisaniu. zazdroszcze wstawania o 10 to byly czasy...

milego popoludnia
Stary 2008-04-01, 14:51   #2242
madame_apple
Zadomowienie

hej
kurde napisałam wczoraj posta i jak chciałam wysłać to wizaż zmulił a buuu
najdziwniejsze jest to, że jak w okienku odpowiedzi przejechałam w dół to tam moj wczorajszy post jest - natomiast w normalnym oknie, w ktorym sie czyta go nie ma echhh
Cytat:
dziewczyny zalamalam sie...

nie wiem naprawdę co powiedzieć poza tym, że bardzo mi przykro i poza tym, że wierzę w szczęśliwe zakończenia...
wiesz, pozostaje mieć nadzieję, że skoro tak nagle jeden koleś zrezygnował to inny równie dobrze może się zdecydowac i kupić Wasz domek...
Przytulam Cię bardzo mocno i nie martw się aż tak (wiem wiem, łatwo mi mówić - sama pewnie bym szalała ze zdenerwowania w takiej sytuacji) - nic tu nie zmienisz więc pozostaje uzbroić się w cierpliwość i pogodę ducha...
Cytat:
mama mi dziś przez telefon mówiła ze muszę być milsza bo męża nigdy nie znajdę nie ma jak rodzicielskie pocieszenie
hahah moja też mi to powtarza^^
Cytat:
ale będziesz mieć ubaw z tymi wywiadami
noooo - jutro albo pojutrze będziemy robić ciekawe czy ludzie będą uciekać od mikrofonu czy też raczej się do niego pchać
Cytat:
ehhhh, układy
właśnie... na układy nie ma rady Spaza - przykro mi w ogóle, że masz takie słabe towarzystwo na studiach bo w końcu chcąc-nie chcąc spędzasz z nimi całkiem sporo czasu... Mam nadzieję, że jednak jest koło Ciebie parę "normalnych" osób...
Nie ukrywam, że aspekt "towarzyski" właśnie był jedną z przyczyn dla ktorych zdecydowałam sie dwa lata temu wycofać moje papiery z prawa - ludzie z gdańskiego WPiA nigdy nie mieli najlepszej opinii
Cytat:
A

kochana, główka do góry! Tak jak dziewczyny piszą to nie musi być nic poważnego - dobrze, że teraz zauważyłaś jakąś nieprawidłowość bo im szybciej się zbadasz tym lepiej! wierzę, że wszystko będzie dobrze
Cytat:
Znow się boje iśc do szkoły, nic nie umiem na geografie Zreszta na polski też nie zbyt wiele... Dobrze, że idę dziś tylko na 3 godziny Potem się zwalaniam.
mam nadzieję, że Ci się upiekło?
Cytat:
to owocnego pisania

Ja dziś hołdując tradycji lenistwa zerwałam się z zajęc oczywiście i poszłam na dłuuuuuuugi spacer na morzem, coś pieknego
Teraz trochę poodpoczywam - wieczorem korki

Buźka dla Was i miłego dnia!

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 18:01   #2243
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Witma kochane
Kochana, nie martw się To na pewno nic groźnego, a takie czytanie buduje czarne myśli. A ja coś o tym wiem.... Moja mama ma dziwne guzki, ale okazuje się, że to takie "nic".
Cytat:
hej

Ja dziś hołdując tradycji lenistwa zerwałam się z zajęc oczywiście i poszłam na dłuuuuuuugi spacer na morzem, coś pieknego

Miałam dokładnie tak samo Że też takie usterki akurat jak chcę się poprawić

Co do tego dłuuugiego spaceru nad morzem - Grrr. Zazdrość przeze mnie przemawia

A u mnie podobnie jak było. Coś tam się pozmieniało, ale to takie nieznaczne różnice... Moja "najlepsza" koleżanka(chyba już była) zaczęła się buntować przeciwko mnie: "zabrałaś mi wszystko, nienawidzę cię za to" etc.

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 18:14   #2244
gujana
Wtajemniczenie

dzis zrobilam pierwsze kroki w kierunku stworzenia swojego zielnika bazylia, pietruszka naciowa i tymianek. jeszcze bede poszukiwac nasion albo sadzonek mięty i melisy mam nadzieje ze cokolwiek z tego wyrosnie i ze bede dbac jesli wyrosnie, bo mi sie juz kilka kwiatow zmarnowalo w zyciu ale takie ziólka swieze uwielbiam wiec chyba bede pamietac o podlewaniu...

Stary 2008-04-01, 19:11   #2245
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

nie wiem naprawdę co powiedzieć poza tym, że bardzo mi przykro i poza tym, że wierzę w szczęśliwe zakończenia...
wiesz, pozostaje mieć nadzieję, że skoro tak nagle jeden koleś zrezygnował to inny równie dobrze może się zdecydowac i kupić Wasz domek...
Przytulam Cię bardzo mocno i nie martw się aż tak (wiem wiem, łatwo mi mówić - sama pewnie bym szalała ze zdenerwowania w takiej sytuacji) - nic tu nie zmienisz więc pozostaje uzbroić się w cierpliwość i pogodę ducha...

dziekuje kochana. Tez staram sie myslec pozytywnie bo nie chce dolowac tez TZ,ktory i tak ma dola..

spacer nad morzem.....dalabym sie za to pokroic..Zabierz mnie ze soba nastenym razem

Cytat:
dzis zrobilam pierwsze kroki w kierunku stworzenia swojego zielnika bazylia, pietruszka naciowa i tymianek. jeszcze bede poszukiwac nasion albo sadzonek mięty i melisy mam nadzieje ze cokolwiek z tego wyrosnie i ze bede dbac jesli wyrosnie, bo mi sie juz kilka kwiatow zmarnowalo w zyciu ale takie ziólka swieze uwielbiam wiec chyba bede pamietac o podlewaniu...
z poradnika mlodego zielarza powodzenia zycze bardzo zdrowe hobby

tylko konopii nie hoduj

ja wlansie wrocilam z pracy,zjadlam obiad,zrobilam lunch na jutro i bede zabijac wrogow na Playstation sie odstresuje.

do potem
Stary 2008-04-01, 19:15   #2246
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

A ja najpierw coś napiszę, potem przeczytam, choć to średnio logiczne Ale tempo rozwoju tego wątku mnie przerasta.

Po pierwsze - jestem z siebie niewiarygodnie dumna, bo wreszcie zmobilizowałam się do nauki Wczoraj poszła biologia - całą godzinę się uczyłam (jak na mnie to dużo, bo jestem leniwa :P), napisałam też wypracowanko z polskiego Jestem wspaniała

a nauka biologii na sprawdzian dzisiejszy prawie poszła na marne, bo jakoś przepspałam budzik, obudziłam się za późno i miałam 15 min. do wyjścia. Ale się udało! I nawet śniadanie zjadłam! :P

Pozdrawiam Was, Kochane i poczytam co tam u Was!

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 19:34   #2247
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
daj znac czy sie udalo z praca cos zalatwic. Trzymam kciuki Ewcia
a dziękuję dostałam 4 zlecenia na kwiecień czyli okej i to w sumie blisko ode mnie, nie będę musiała nigdzie jeździć czyli ogólnie jestem zadowolona

Cytat:
najdziwniejsze jest to, że jak w okienku odpowiedzi przejechałam w dół to tam moj wczorajszy post jest - natomiast w normalnym oknie, w ktorym sie czyta go nie ma echhh
faktycznie jest ten post, teraz jak pisze na dole nieźle Wizaż ześwirował

Cytat:

spacer nad morzem
Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość

A u mnie podobnie jak było. Coś tam się pozmieniało, ale to takie nieznaczne różnice... Moja "najlepsza" koleżanka(chyba już była) zaczęła się buntować przeciwko mnie: "zabrałaś mi wszystko, nienawidzę cię za to" etc.
ekh, "fajna" koleżanka
Cytat:
oby roślinki powschodziły zielarko

Cytat:

ja wlansie wrocilam z pracy,zjadlam obiad,zrobilam lunch na jutro i bede zabijac wrogow na Playstation sie odstresuje.
morduj, strzelaj i zabijaj

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość

Po pierwsze - jestem z siebie niewiarygodnie dumna, bo wreszcie zmobilizowałam się do nauki Wczoraj poszła biologia - całą godzinę się uczyłam (jak na mnie to dużo, bo jestem leniwa :P), napisałam też wypracowanko z polskiego Jestem wspaniała
gratuluję mobilizacji (też by mi się przydała )

wróciłam właśnie z fitnessu i jestem jakaś wygłodniała chyba cały obiad spaliłam
u mnie dzionek jakoś zleciał: agencja, uczelnia, obiad w domu, ćwiczenia, poczta a teraz to może i relaks by się przydał ale obawiam się żę muszę coś naukowego zrobić.... nie chce mi się

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-04-01, 19:35   #2248
schism_
Zadomowienie

Iza-gratuluję mobilizacji do nauki
Osobiście sobie odpuściłam,z takiej pogody trzeba korzystać ile się da
W szkole względny luz, pomijając fakt ,że 1/2klasy nie było bo chlali na plaży. Po lekcjach również do nich dołączyłam ;>zdeka se pohasałam po piasku i przybrudziłam nim ubrania Tera tylko 3 tygodnie pochodzimy ,aby pozaliczac oceny i byc klasyfikowanym i Hasta La Vista Babe...
Siłą rzeczy staram się relaksować przed jutrzejszym sądnym dniem czyli tomografią. Yhh wynik będzie na miejscu,a że ból tego czegoś mimo dwóch tygodni pioruńsko silnym antybiotykiem ,ani trochę nie ustał może być różnie. Cóż zdarza się i tak
Stary 2008-04-01, 19:57   #2249
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

Cytat:

Strasznie mi przykro nie wiem jak mozna sie tak w ogole zachowac a ten facet chociaz podal jakis powod czy po prostu zrezygnowal?

Cytat:
Witma kochane

Nefre nie schizujna pewno bedzie gut, idz szybko do lekarza i zdaj relacje co ci powiedzial najgorsze co mozesz zrobic to zaczac sobie cos wmawiac. Bedzie dobrze

Cytat:
Ciekawe hobby chwal sie jak ci idzie

Buu, a ja nie mam zbyt duzo czasu na wizaz musze sie uczyc. Teraz jeszcze mnie przez 3 dni wcale nie bedzie... Bede za wami tesknic nie piszcie za duzo zebym mogla sie z powrotem wkrecic

akcja regeneracja: włosy

I'm just a little girl...
marga_zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 20:03   #2250
agness51
Zakorzenienie

Witam

Ja właśnie wróciłam z dłuugiego spaceru
Padnięta jestem

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości