![]() |
#4621 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar II
|
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Zakorzenienie
|
Martusiu, gratulacje!!!
![]() Co do primaaprilisowych dowcipów, przechodząc koło kiosku zauważyłam wywieszony "Fakt", a w nim informację, że odebrali nam prawo do organizacji Euro. Zanim się zorientowalam, że to dowcip, omal na zawał z wrażenia nie zeszłam (na wszelki wypadek popatrzylam na Onecie, ale nic nie pisali, więc to musial być blef) ![]()
#4623 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aggie, będę pewnie teraz u Ciebie częstym gościem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Marta, ogromne gratulacje!
![]() ![]() ![]() Moja prezentacja też poszła w miarę gładko, więc serdeczne dzięki dla wszystkich trzymających kciuki ![]() ![]()
![]() |
#4627 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Dziękuję, mam nadzieję że mój szef będzie choć w połowie tak klawy jak Twój ![]() Dziękuję, Nosku ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4628 |
Wtajemniczenie
|
Strachulcu
![]() ![]() Trzymam ![]() ![]() Fajna ta fryzurka Racheli, ale po raz kolejny jak patrzę na Twoje zdjęcie Rachel, moją uwagę przykuwa piękna cera i ta jasna skóra - zazdroszczę (zamiast na włosy to gapiłam sie na kark ![]() Co do żartów primaaprilisowych to oprócz pożałowania godnej bajeczki którą sprzedał syn szefa odnośnie strat jakie poniosła przeze mnie firma (niestety to nie były żarty, ten typ tak ma) to nic takiego mnie dzisiaj nie spotkało. Aaa! Dostałam wiadomość od koleżanki na naszej-klasie abym dodała sobie jako fotkę główną reklamę jej nowo otwieranego Kebabu. Dużo osób zmieniło sobie fotki w profilu, fajnie to wygląda ![]() Kurcze nie umiem wysiedzieć przed komputerem bolą mnie mięśnie, plecy... Grypsko jakieś chyba nie bierze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie lubię po prostu gdy zwierzakom dzieje się coś złego...
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
|
Strachulcu, świetna wiadomość
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4632 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję wszystkim raz jeszcze za gratulacje, fantastycznie jest móc się z Wami dzielić taką radością ![]()
![]() |
#4634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A w razi czego allegro.Ja już nie jeden nie dwa i nie trzy ![]() ![]() Moje są czarne i już nie cukierkowe.Wklejam obiecane foto(i przepraszam za ich stan,po prostu jest to wynik mojego uwielbienia dla nich i częstego noszenia) ![]() Dziewczyny ![]() ![]() Aniołku,widzę że oceniłaś Momoberry i Monyette-lecę czytać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madziczce gratuluję pomyślnego przebiegu rozmowy! Ja właśnie czekam na moją pachnącą nagrodę - Fleur de Figuer Molinarda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do siwych - ja mam odkąd skończyłam 18 lat, więc nie narzekać mi tu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale szybciutko to poszło ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kurcze, widzę, ze Wy wchodziłyście na wizaż, a ja od 13 albo 14 do 21 za nic nie mogłam. Ani czyszczenie przeglądarki, ani nic nie pomagało i uznałam, że awaria. A tu chyba jednak nie...?
![]() |
#4638 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Słuchajcie, to tylko kwestia dwóch luster i nożyczek. Fryzury wychodzą jak planuję, bo sama wiem co chcę mieć na głowie, wiem gdzie uciąć i jak to się będzie później układać; i nie muszę polegać na czyjejś "wizji" ani modlić się, żeby mnie na pewno fryzjer zrozumiał. Cytat:
![]() I co? I oczywiście zamiast zająć się czymś konstruktywnym, to oglądam pokazy mody, zdjęcia modelek, makijaże, i się dobijam. Ten koszmar chyba nigdy się nie skończy; a wtapianie kasy w kolejne kremy, olejki, maści, żele, pudry i podkłady z nadzieją że "może wreszcie to" zaczynają mnie męczyć. Przepraszam, rozpędziłam się. A miałam nie narzekać. Obiecałam to sobie po akcji z Adeline... ![]()
![]() |
#4639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj wpadalam na biurko - jakos tak jak to ja, nabilam sobie mega siniora... on oczywiscie smiech, pozniej przyszedl jeden z 'naszych' na co z daleko S. wita go 'M. uwazaj na biurko!!!' M. zapienil 'Co?? przeciez wiem... widze!' na co S. 'no niektorzy nie widzieli...' i wymowne spojrzenie. Ostatnio ma faze - pracujemy, ciesza skupienie az nagle slysze 'Maddie...' ja pelne skupienie ..'a macie samante fox w Polsce?' i na takie pytania ma jazde, oczywiscie kazde jest bez sensu i tylko wywoluje u mnie smiech. Dzis jednak pytam go co on mysli na temat niektorych opini Brytyjczykow, ze Polacy zabieraja prace. On powiedzial tylko ' W Anglii jesli chcesz prace to ja znajdziesz, ale musisz chciec..' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4640 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rachelo- proszę się nie dołować. Może to głupie, ale mnie wyleczyły z kompleksów na tle cery, zdjęcia tych wszystkich "piękności" bez makijażu, baz, rozświetlaczy, oświetlenia na zdjęciach.Widok - w niektórych przypadkach baaardzo nieciekawy ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja przyzwyczajam się do myśli o zmianie pracy i do paru innych decyzji... Prawdę mówiąc nie mam na nic siły, poczucie humoru mi siadło i mam wszystkiego lekko dość. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
BAN stały
|
Znowu pozamawiałam elementy srebrne do kolczyków
![]() A gdzie inne wydatki...ech.... Jutro powinien dojść Lotos Tesori ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4644 |
Wtajemniczenie
|
Rachela, stanowczo masz drugi fach w ręku, świetnie Ci idzie operowanie nożyczkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
Rachela Nożycoręka
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na polepszenie stanu mojej buzi po katastroficznym wyglądzie ostatnio miało duży wpływ odstawienie wszystkich specyfików i eksperymentów narazie. Tylko jeden krem, ( dla mnie zbawieniem jest Active C) i jest dużo lepiej. Choć baardzo daleko mi do ideału. Niestety tym samym mogę zapomnieć o bladości.... filtry rujnują moją cerę ![]() A modelki? No co Ty, wory pod oczami, nic specjalnego. Zresztą te na wybiegach ile mogą mieć lat? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
Zadomowienie
|
Ja ostatnio zaczęłam myć twarz zwykłym mydłem, odstawiłam kremidła, żele, toniki i stan się znacznie poprawia
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() oplułam monitor autentycznie.
![]() |
#4648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz uwazam z kosmetykami do twarzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4650 |
Zakorzenienie
|
Jest niezly na wszelkie wypadki... Ale mnie np nosie zafundowal duzo czarnych kropeczek. Ale wolalam kropeczki niz wysyp pryszczykow.
Tera bedzie o tym co ostanio znowu zrobilam ![]() Ja prawie paclam o stolik z wrazenia(taa) wiec ja odrzucilam rowniez wielce inteligentny tekst ![]() 'co tam masz? ' (wytatuowane rece ma) speszylam kolesia, powiedzial 'nic, nic' dopiero jakem z moja nonszalancja i wrodzona bezczelnoscia oraz brakiem niesmialosci rzekla 'ja bardzo lubie tatuaze' to nawet pokazal. Ogolnie gadka szmatka - ja walnelam monolog o tatuazach, coverach i robieniu ich u nieprofesjonalistow. On sluchal, usmiechal sie i przytakiwal, ze oczywiscie mam racje. Przyszyly jakos moje znajome wiec sie przesiadla, on wyszedl z miejsca karmienia zeby za 10 sekund wbiec 'Jak Ty masz na imie' I teraz zawsze jak mnie widzi to sie usmiecha i mara. Ja to se nawet dzis myslalam, ze przydaloby mi sie byc bardziej niesmiala. Ale niedyrydy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.