|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
Te ciuszki ma maluszków dziewczyny są prześliczne
a to dopiero początek zakupów ![]() karolinuuuusia i xzora dawałyście jakieś fajne linki do wyprawek, proszę wyślijcie je do morele, fajnie by było gdyby były na 1 str. Karolinuuusia... no ja mam wizytę w poniedziałek ale jak widzisz nie mogłam się powstrzymać i już coś kupiłam ![]() Rożki śliczne
|
#3992 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny.... wiecie już jakich butelek będziecie używać???
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może wypowiedzą się na ten temat doświadczone mamy?
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Alicja Edytowane przez karolinuuusia Czas edycji: 2017-02-15 o 11:15 |
|
|
|
|
#3995 | |
|
MerDer 4ever
|
Osz Ty cwaniaro ![]() Cytat:
U nas jest bardzo ciepło w mieszkaniu, poza tym mam zamiar całe dnie spędzać na działce a tam jak juz to okryć pieluszka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3996 | |||||
|
Zakorzenienie
|
darietta
Można jeszcze przed podjęciem leczenia zacząć brać probiotyk, zrezygnować z cukru. A i ostrożnie z antybiotykami bo zmieniają florę bakteryjną raz na zawsze i potem wyjście na prostą bywa bardzo trudne. Cytat:
Co do rolet - jeśli nikt ci w okna nie patrzy to ja bym wzięła zwykłe, albo rzymskie mi się podobają. Te dzień i noc to tak bardziej pod kątem funcjonalności jak dla mnie, bo estetycznie mnie nie zachwycają. Ja z kolei u siebie zdecydowałam się na żaluzje drewniane, białe i szerokie. Bardzo jestem z nich zadowolona. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mnie zaskoczyło, że mam już tyle półśpiochów i spodni 62. Za to brakuje body kopertowych - boję się kupować te wkładane przez głowę.
|
|||||
|
|
|
#3997 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję 😀😍
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Koniecznie kawa musi być 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3998 |
|
Zadomowienie
|
Morelle ja tez zawsze patrzę w senniki co sen oznacza
![]() Mała jak dla mnie te ciuszki są unisex. Ja robię pokój z dodatkiem mięty a nie wiem jeszcze jaka płeć ![]() U siebie mam zwykle rolety dobrane pod kolor ścian
|
|
|
|
#3999 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Argumenty, które do mnie przemówiły to to, że po pół roku dziecko z rożka wyrasta i to, że na dole ciała w rożku mu gorąco, a góra jest odkryta. Jak moje będzie chciało mieć ciasno to będę je otulać w muślinową pieluchę, a jak to będzie za mało to okryję jeszcze kocykiem albo włożę dziecko w śpiworek. Cytat:
|
||
|
|
|
#4001 |
|
MerDer 4ever
|
My mamy w salonie rolety dzień/noc i sprawdzają sie świetnie
W pozostałych pokojach zwykle i tez pełnia swoją funkcje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja ![]() Cytat:
|
|
#4003 |
|
MerDer 4ever
|
Ehhh. Miałam posprzątać ale lecą chirurdzy w tv.. No trudno są rzeczy ważne i ważniejsze, sprzątanie poczeka
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
Ale niebiesko na 1 stronie, prawie same chłopy!
|
#4005 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
Skad?Cytat:
bardzo mi się podobają ![]() Ja zakładam narazie tylko cyc awaryjnie pewnie jakaś kupię, ale nie myślałam jeszcze. Ja mam rolety i nie wyobrażam sobie bez nich życia W dzień zazwyczaj odsłonięte, zasuwamy jak zapalamy światło. Ale nam nikt w okna nie zagląda Niecierpię firanek.---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Rożka nie kupuje, na lipiec-sierpien wydaje mi się niepraktyczny. Później już się nie używa. Ja zamówiłam cienki bawełniany otulacz.
|
|
#4006 |
|
MerDer 4ever
|
Serial sie skończył, mogę iść sprzątać
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam pytanie czy któraś z was zwracała zakupy do c&a zamowione przez internet. Bo nie wiem czy musze zwrocic z kartonem w ktorym przyszlo czy po prostu zanosze do sklepu |
|
|
|
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4009 |
|
Rozeznanie
|
A ja rosnę i rosnę
|
|
|
|
#4010 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
No i pięknie rośniesz beby2
|
#4012 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kojarzę je, one są chyba poziome. Ja szukam pionowej ze względu na miejsce. Zamawiam chyba kenwood, też robi sorbety to może w lecie się przyda ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Odkryłam idealne body dla mojego dziecka, chcę we wszystkich rozmiarach! ![]() http://koszulove.com/dla-dzieci/457-...-dziekuje.html Cytat:
Ja nie planuję zakupu rożka. Tylko otulacze. Cytat:
Ale widziałam ostatnio na jakimś filmiki, jak mama zakladała dziecku body z rozcięciami/zakładkami na ramionkach przez nogi, wyglądało to bezproblemowo W ogóle jak oglądam ubranka w necie to czasem się zastanawiam kto je projektował Pajace zapinane na plecach na cały rząd guzików Pomijam zakładanie tego, ale przecież na tym się chyba niewygodnie leży
|
||||||||
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4014 |
|
Rozeznanie
|
śliczne ciuszki dziewczyny
ja czekam na moją paczkę z 5 10 15 i się doczekać nie mogęKarolinusia ja nie kupuję rożka, według mnie zbędny wydatek szczególnie na lato, Misiek był zimowy miał rożek ale niewiele korzystaliśmy. Mam kilka kocyków i myślę że to wystarczy, ale są śliczne to fakt ![]() Ja budzę się w nocy co godzinę dosłownie, w dodatku chodzę sikać średnio 4-5 razy, też tak macie? Wkurzające to jest, przecież dzidzia jeszcze w miarę mała więc nie powinna jeszcze tak uciskać na pęcherz Co będzie pózniej?Butelki chyba kupię zestaw tommee tippee podobają mi i mają naturalny smoczek. Misiek miał aventu, też ok chociaż mają twardsze smoczki od tommee tippe dlatego wydaje mi się że te są bardziej naturalne dla malucha. Medela niby polecane ale dla mnie za drogie, bez przesady my się wychowaliśmy na żółtych kauczukowych smokach i żyjemy
|
|
|
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BABY no pięknie
|
|
#4016 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Uciążliwe to jest. Nie wybrałam konkretnego modelu. Sklep, z którego chcę zamówić ma kilka Dziewczyny są już zapisy na warsztaty mama wie (Wrocław, Poznań, Łodź i inne) http://www.mama-wie.pl/ |
|
|
|
|
#4017 |
|
królikoholiczka
|
Witam się ponownie
dziś byłam u gina i dostałam kolejne zwolnienie. Mam nadciśnienie niestety za 2 tygodnie będę miała usg i zobaczę mojego dzidziusia a i mam pytanko: boli mnie brzuch, prawdopodobnie żołądek. Lekarz kazał mi pić miete ale mało pomaga. Może jakieś sposoby na ten ból znacie?
|
|
#4018 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny co do rolet. Zdecydowałam się na jasne pod kolor ścian powiedziałabym ze ecru. I wzięłam dzień /noc. My mamy tylko 3 okna to majątku nie strace😅
Cudne macie ubranka ❤ Ja że szwagirka mam extra ona zawsze 2 razy do roku robi duże paczki dla córki z ubraniami, sukienkami itd... teraz dla synka nam kupuje. Ja wczoraj w smyk i h&m takie cudowne rzeczy wypatrzylam ze aż się boje ile wydam na ubranka. A myślałam że dla chłopca nie ma tak super ubranek... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4019 |
|
MerDer 4ever
|
Baby śliczny brzuszek
![]() Calineczka świetne body! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do rolet, to my dzień- noc zamawialismy na allegro i mąż sam montował. Wyszło ok stówki za roletė to chyba niedrogo. Tylko trzeba zmierYc dobrze. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

a to dopiero początek zakupów 

mamy dzieci letnich - używaliście rożka? 

mnie zaskoczyło, że mam już tyle półśpiochów i spodni 62. Za to brakuje body kopertowych - boję się kupować te wkładane przez głowę.

Trochę nie rozumiem lekarki, że będzie leczyć po porodzie, przecież grzybicę powinno się leczyć w ciąży
za 2 tygodnie będę miała usg i zobaczę mojego dzidziusia