|
|
#4081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
Ja ciągle zapominam o tym smarowaniu
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
|
|
#4082 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja się smaruję z 2 razy w tygodniu Czekam z tym do wiosny, na razie na to za zimno |
|
|
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
To może ja za często smaruję i dlatego wylazło
|
|
#4084 |
|
królikoholiczka
|
Miło widzieć osóbki w swoim wieku
Dziewczyny a nospa jest bezpieczna w ciąży?
|
|
#4085 |
|
Wtajemniczenie
|
tak no spa i apap ,paracetamol !
|
#4086 | |
|
Zakorzenienie
|
dogadamy się
![]() Cytat:
![]() z tego co z wątku wyczytałam to flanelowe są trwalsze i przyjemniejsze niż tertowe. Bawełniane jak to bawełna przewiewne więc do przykrywania dziecka w lato powinny się nadać, a muślinowe miłe w dotyku i miękie - o ile coś z tymi muślinowymi nie wymyśliłam sobie ![]() mi się raz wydawało, że mam rozstęp ale to było zagniecenie po spaniu
|
|
|
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem '85
![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Dziewczyny od dzisiaj młody tak kopie że czuję już to nawet pod ręką <3 Cudowne uczucie <3 Tęskniłam za tym!
|
#4088 |
|
Wtajemniczenie
|
mi się raz wydawało, że mam rozstęp ale to było zagniecenie po spaniu
[/QUOTE]ja też przeżyłam ten atak serca ostatnio rano... ja raczej pamiętam o smarowaniu ale ten hipp co mam śmierdzi jakby był stary a niby data była ok i jakoś nie mam ochoty go używać... Dziś wykreśliłam ze swojej listy kolejne 2 punkty wózek i wanienkę bo dostałam.A jutro chyba jedziemy po fotelik ![]() Mały kopię już codziennie rano i wieczorem najlepiej czuję właśnie TŻ przeżywa te "wyczute" kopniaki cudowne uczucie
|
#4089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 03:19 ---------- Poprzedni post napisano o 03:12 ---------- Z racji że mój dzisiejszy sen chyba się zakończył nadrabiam was. Ja w zeszly weekend panikowalam ze mi rozstępy wyszedł. A smaruje się codziennie nie raz nawet dwa razy dziennie. Mąż się smiał ocenił okiem i powiedział że to nie rozstępy tylko odcisniete od spania. Ja oczywiscie że mówi tak zeby mnie pocieszyć i posmarowałam go grubszą warstwą - oczywiście mój rozstep nie męża. Po chwili znowu luknelam i już nic nie było. Mąż się smiał że pewnie słyszał moją histerię i zwiał. Edytowane przez darietta Czas edycji: 2017-02-16 o 03:21 |
|
|
|
|
#4090 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#4091 |
|
Wtajemniczenie
|
Piękne macie ubranka!
Morelle wymiatasz z ilością ☺ Ja nie kupuje innych pieluszek niż flanelowe i tetrowe. A tetrowe to mam jeszcze nowe po corci😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to poszukam, dzięki
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Emmos wszystko ze smyka. ![]() Ja właśnie na wynikach czeka mnie krzywa cukrowa :/ ble... Lubię słodkie ale to jest obrzydliwie! Za raz zwymiotuje... a zrobiłam 3 łyki... Ja kupuję 2 pieluszki bambusowe i kilka tetrowych. Dziewczyny moj skarb tak wczoraj szalał, że szok... już silnie kopie Może to od ruchow też, ale zaczynaja mi sie te spiecia/twardnienia macicy... tam jedno dwa to ok... ale wieczorem miałam z 10 jedno za drugim... nue calej tylko kawalka na dole, trochę sie martwię bo nie chce znowu co 3 tyg lezec w szpitalu i nie wiem czy moge spokojnie tak sobie wszystko robić, mam całe 4 dni pracy jeszcze ?A wczoraj miałam dyskusje z szefem... ehhh... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-02-16 o 07:55 |
|
|
|
#4094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też przeżyłam ten atak serca ostatnio rano... ja raczej pamiętam o smarowaniu ale ten hipp co mam śmierdzi jakby był stary a niby data była ok i jakoś nie mam ochoty go używać... Dziś wykreśliłam ze swojej listy kolejne 2 punkty wózek i wanienkę bo dostałam.A jutro chyba jedziemy po fotelik ![]() Mały kopię już codziennie rano i wieczorem najlepiej czuję właśnie TŻ przeżywa te "wyczute" kopniaki cudowne uczucie [/QUOTE]Jaki fotelik kupujecie? Cytat:
Krzywa okropne badanie, bleee.. Trzymaj się! Oby czas tam szybko zlecial!
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w domu i leze Cashmere przychodnie mam pod domem
Wizytę mam w poniedziałek, mój lekarz na wyjeździe, kazał brac magnez i ew nospe, ale nie wiem co z pracą czy powinnam: nie chce im tego robić i zostawiac ich przed weekendem, który jest mój. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-02-16 o 08:18 |
|
|
|
#4096 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mi się pojawiły rozstępy na brzuchu na szczęście schodzą mi trochę jak nie zapomnę ich posmarować. Piersi zupełnie mi nie rosną jeszcze,więc rozstępów tam nie mam.
|
|
#4097 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
safety 1st na olx koleś sprzedaje nowy ale i tak nie są drogie bo 300 zł nowy są produkowane przez maxi cosi i identycznie wyglądają mają 4 * ADAC. Wspólczuję Wam krzywej mnie czeka to drugi raz w poniedziałek
|
|
#4098 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja akurat do butów dosyć rozsądnie i funkcjonalnie podchodzę co mnie cieszyDużo pracy z ubrankami za tobą, brawo mi wczoraj TŻ uświadomił, że niedługo część garderoby muszę dla niego zwolnić - powinnam się tym zająć, najlepiej od dzisiaj. Tylko tak się zastanawiam - mam kilka koszulek/bluzek tunik - rok czy dwa lata temu w nich nie chodziłam, ale może teraz powinnam je zostawić na ciążę... Współczuję bólu pleców! Cytat:
Cytat:
też jestem rocznik 85 i jakoś sobie nie wyobrażam, że mogłabym być w ciąży te kilka lat wcześniej. W sumie teraz też mi się nie spieszyło. Cytat:
z brzuchem nie doradzę - myślę, że najlepiej sama wyczujesz na ile możesz sobie pozwolić na pracę i wysiłek Cytat:
ja też przeżyłam ten atak serca ostatnio rano... ja raczej pamiętam o smarowaniu ale ten hipp co mam śmierdzi jakby był stary a niby data była ok i jakoś nie mam ochoty go używać... Dziś wykreśliłam ze swojej listy kolejne 2 punkty wózek i wanienkę bo dostałam.A jutro chyba jedziemy po fotelik ![]() Mały kopię już codziennie rano i wieczorem najlepiej czuję właśnie TŻ przeżywa te "wyczute" kopniaki cudowne uczucie [/QUOTE]super, że już tyle masz rzeczy dla dziecka |
|||||
|
|
|
#4099 |
|
królikoholiczka
|
Chciałabym poczuć juz ruchy dzidziusia ❤
|
|
#4100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chilli Pepper, odnośnie mojej metody sprzątania. Zacznę od tego, że ja nienawidzę odkurzać. Najbardziej przeszkadza mi chodzenie z kablem, przepinanie odkurzacza z gniazdka do gniazdka. Myślę, że jak ktoś nie ma awersji do odkurzania to będzie wolał najpierw odkurzyć i potem użyć mopa, czasowo podobnie wyjdzie. Zainspirowała mnie wczoraj reklama odkurzacza Philips Powerpro Aqua, który jest bezprzewodowy i jednocześnie pełni funkcję mopa. W pierwszej chwili pomyślałam o zakupie, ale cena 1300zł mnie skutecznie odstraszyła. Pomyślałam więc, czy nie dałoby się jednocześnie odkurzać i mopować w inny sposób i uznałam, że spróbuję. Potrzebny sprzęt to: - płaski mop z końcówką z mikrofibry - gumowe rękawiczki - wiaderko z wodą - gąbka do sprzątania (taka do mycia naczyń - dobrze mi się nią zbiera okruchy) - spryskiwacz ze środkiem czystości (ja używałam wody z octem + olejek lawendowy) Sprzątanie polega na tym, że tak jakby zamiatam mopem, który jest wilgotny, więc jednocześnie myje podłogę. Kiedy widzę, że zaczyna się zbierać kurz i okruchy to: - usuwam gumową rękawiczką kurz z mopa i podłogi, a następnie umieszczam w wiaderku z wodą - usuwam okruchy gąbką i czyszczę w wiaderku z wodą - spryskuję mop żeby był wilgotny i sprzątam kolejny fragment podłogi ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Ja chyba od kilku dni czuję. U mnie jest to takie świdrowanie w dole brzucha, więc na pewno nie żołądek. Szczególnie wczoraj wieczorem dziecko było aktywne. Jednak jak dotykałam ręką brzuch to nic nie czułam, więc nie jest to aż tak mocne jak u dziewczyn, które też czują kopniaczki. |
|
|
|
|
#4101 |
|
Zadomowienie
|
Bry!
Emilia witaj w naszym gronie! Na kiedy masz termin porodu? Chyba mi cos umknęło. Mam cały czas problemy z internetem Zamówiłam wczoraj zestaw Semilaca, w końcu juz sie nie moge doczekac aż przyjdzie!Morelle ale masz ubrań! W ogóle już widzę ze szalejecie z zakupami. Ja czekam na paczke z 5 10 15 a potem tez jadę na miasto Gratuluję kopniaczkow! Ja tez czuje coraz częściej dzidziusia bardzo delikatnie nadal. W którym tyg robi się krzywą cukrową? Bo ja nie mialam zleconej jeszcze. A dzis zaczynam 18 tydz Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4102 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hehhe emmos oszołomie to indywidualne
Lepiej smarować niż nie smarować ![]() Ja rozstępów jakoś się nie boję. Myślę, że nawet bez smarowania nie będzie u mnie tak źle - hehehhe dobra jestem :P Bardziej mnie przeraża cellulit. Cytat:
Wybaczam Ci, że nie jesteś 85 ![]() Boże też tak mam! Muszę mieć gładkie poszewki bo mam delikatną skórę i wszystko zostaje mi na twarzy. Niestety raz nie zeszło :/ Mam na policzku delikatną kreskę. Na szczęście widać ją tylko jak się mocno przypatrzę. Cytat:
![]() Ja chyba wczoraj wieczorem czułam jak zasypiałam przez te plecy w pozycji na wznak. Napisałam chyba bo nie jestem pewna. Mąż już spał, więc nie miałam drugiej opinii ![]() Cytat:
ja też przeżyłam ten atak serca ostatnio rano... ja raczej pamiętam o smarowaniu ale ten hipp co mam śmierdzi jakby był stary a niby data była ok i jakoś nie mam ochoty go używać... Dziś wykreśliłam ze swojej listy kolejne 2 punkty wózek i wanienkę bo dostałam.A jutro chyba jedziemy po fotelik ![]() Mały kopię już codziennie rano i wieczorem najlepiej czuję właśnie TŻ przeżywa te "wyczute" kopniaki cudowne uczucie [/QUOTE]Witaj w klubie ![]() Mi śmierdzi Palmers! Masakra! Za to lubię Elancyl. Super! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4103 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Sprawdź w lustrze. Mi się wydawało, że nie rosną do walentynek Trochę za duże do tej sukienki z wkładkami. Zauważyłam dopiero w łazience na dole, w dużym lustrze. Szok, bo rozmiar mam ciągle ten sam. Tylko pełniejsze staniki. Cytat:
Myślę, że jak już przeleżały rok to możesz zostawić. Najwyżej po ciąży oddasz. Może się przydadzą. Ja mam dokładnie takie samo podejście. Nie wyobrażam sobie siebie w ciąży wcześniej. Teraz zastanawiałam się czy nie za szybko. Brak dziecka to dla mnie takie złudne przedłużanie sobie młodości, ale za to jakie urocze Myślę, że gdyby nie metryka i fakt, że chce drugie to jeszcze wolałabym poczekać. Jak się urodzi to pewnie nie będę sobie mogła przypomnieć jak to było przed hehhe.Z jednej strony fajnie być młodą mamą - jak moja 23. Ale wtedy były inne czasy. Mój mąż też jest 85 i ma mamę starszą od mojej o 10 lat. Różnica w wychowaniu ogromna. Wszystko zależy od podejścia, ale moja teściowa to raczej jak babcia. W dodatku jego ojciec był w wieku mojego dziadka... Reasumując nie żałuję, że będę mamą po 30. Wcześniej miałam inne priorytety: podróże i karierę. Mam nadzieję, że jeszcze coś tutaj rozwinę. I tak jestem najmłodszą mamą u siebie w rodzinie ![]() Na pierwszej wizycie pytałam gin jakie są statystyki z wiekiem matek to mówił, że zdecydowanie więcej jest po 30 ![]() Cytat:
ale mnie skutecznie odstrasza mokra sierść! Wolę najpierw odkurzyć, ale ja lubię odkurzać ![]() Cytat:
Edytowane przez morelle_ Czas edycji: 2017-02-16 o 10:23 |
|||||
|
|
|
#4104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przyszla paczka Śmieszne maja te rozmiary w 5 10 15 kupilam 3 bluzki w tym samy rozmiarze i jedna jest o rozmiar mniejsza teraz poluje juz na krótki rękaw sporo rzeczy dostane od rodziny wiec nie szaleje z zakupami. 1487237259478.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4106 |
|
*sportaddict*
|
Morelle mój Tz też jest 85 ale jego mama rodziła go mając 20 lat więcej niż moja (moja 25, jego 45) i to jest dopiero przepaść...
Ja też zdecydowalam się głównie ze względu na tykajacy zegar, gdybym była młodsza mogłabym jeszcze zaczekać A chciałabym mieć 2 przed 35 rokiem życia boję się, ze jak będę starsza to już mi się
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2017-02-16 o 10:37 |
|
|
|
#4107 |
|
MerDer 4ever
|
Hej
Ja mam krzywą cukrową w przyszłym tygodniu bo miałam glukozę w moczu. Normalnie jest dużo później jakoś między 24 a 28 tyg. Znalazłam tyle pięknych ciuszków na alie Calineczka link do bucików |
|
|
|
#4108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 20 lat różnicy to faktycznie... 10 to już masakra. Ale wszystko zależy od osobowości rodziców
|
|
#4109 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

Czekam z tym do wiosny, na razie na to za zimno

bardziej bedą na bierząco z interesującymi Cię tematami 

i piersi urosły mi w sumie tylko trochę...
mi wczoraj TŻ uświadomił, że niedługo część garderoby muszę dla niego zwolnić - powinnam się tym zająć, najlepiej od dzisiaj.
juz sie nie moge doczekac aż przyjdzie!
sporo rzeczy dostane od rodziny wiec nie szaleje z zakupami.