|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: Matura 2008 to bzdura bo mamy Dżastina cz.IV
Lele ale przecież jest pociag po 9 i jedzie godzinę i prosto do OLN a nie przez prabuty malbork ;|
wpieniłam się..
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Hula ja mam caly sprzet, ale zasu i checi zero.. a keidys robilam nawet w celach handelkowych, ale to jeszcze zanim wszyscy to robili
|
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
lele ja zrobie tyle ile bede w stanie : P
a jak nie zdam to trudno ![]() bardziej mi zalezy na dobrym napisaniu anglika matmy i geo niz zdaniu matury.. w sierpniu przeciez drugi termin nie no.. musi byc dobrze
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajnie Wam dziewczyny ze same potraficie robic kolczyki
Ja jakos nigdy nie probowalam to nie wiem czy latwo czy trudno ![]() Ale samemu mozna fajne wzory wymyślić ale ja akurat kupilam sobie zwykle, srebrne kola |
|
|
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak coś stworze to Wam pokaże ale taniutko wychodzi, bo za materiały na 2 pary zapłaciłam niewiele ponad 10 zł. a poza tym fajnie tak samemu sobie zrobić kolczyki
|
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Pretty zalezy jakie
bo przy innych jest wiecej roboty przy innych mniej.. no i trzeba miec wyobraznie ![]() Black mozliwe.. bo do Twojego miasta nie jezdze, a wiem, ze do wawy ode mnie to pociag jezdzi dwiema trasami Vill i slusznie sierpien tez moze byc, kto powiedzial, z emusi byc maj?
|
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie,
kto powiedzial tez, ze mam w wieku 18 lat isc na studia... przeciez moge isc jak normalny czlowiek majac 19
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lele a może pokażesz nam swoje dzieła ![]() jednak nei zrobie dzisiaj tych kolczyków, bo zmieniłam koncepcję i teraz mam za mało małych srebrnych kuleczek żeby zrobić kolczyki według mojego nowego pomysłu
|
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
A te koraliki to sie kupuje w paczuszkach po iles sztuk? I gdzie, w jakich sklepach?
![]() I wlasnie pochwalcie sie swoimi dzielami
|
|
|
|
#700 |
|
Adwokat diabła
|
Leluś aaaa tam, jak nie zmienią zdania to nie jadę. Sama jechac nie będe.
![]() Ja nie umiem kolczyków robic, łeee ; (
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
a ja powinnam sie wziac za nauke...
i chyba ide... choc nie sprawia mi to zadnej radochy.. a powinno byc takiego jak "duma" ..ze sie staram ze robie... i ambicja... ? hellouł czy ja juz umarlam? to jest niebo? :X
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
A ja lece znow do szpitala.. choc strasznie mnie glowa boli
![]() No ale lece.. papa
|
|
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja znalazłam sklep gdzie moge normalnie kupic na sztuki już kiedyś chciałam sobie sama robić kolczyki ale materiały chciałam zamówić w internecie więc zrezygnowałam. Ale teraz jak znalazłam ten sklepik to chyba ogarnie mnie biżuteryjne szaleństwo
|
|
|
|
|
#704 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no niestety to juz dawno bylo i juz nie sa przy mnie.. ale jak jakies wyszperam to cykne foteczke.. hehehe, szal byl na kwiatki, ale tak robilam wszystkim, ze dla siebie nie zrobilam bo mi zbrzydly ale obiecuje, ze cykne foteczki ![]() Cytat:
ale ceny byly kosmiczne ja kupowalam w sklepie internetowym kunsztCytat:
znalazlam! ![]() 1. srebrne kuleczki, moje ukochane 2. nie widac, ale na tym kamyczku sa mlutkie kwiatki namalowane 3. kolczyk 4.wisiorek- oraz: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1185396391 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4856257 w slonku slicznie wygladaja, na zdjeciu wiele stracily ;( |
|||
|
|
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?? ja się właśnie zastanawiam czy by sie opłacało po maturze np. robic i sprzedawac np na allegro...na kunszcie to wcale nie wychodzi tak tanio no i trzeba kupić chyba całą paczke koralików. w tym sklepie co ja byłam to koraliki sa na sztuki, a ceny wachają sie od 0.30 gr do kilku złotych za sztukę |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Oddała nam dziś polski. 69%, więc nie jest źle, tylko 1 błąd w czytaniu ze zrozumieniem, a wypracowań pisać nie umiem, jak już mówiłam, ale 3 mam.
Czy też macie wrażenie, że źle macie zrobiona prezentację? Ja cały czas coś bym w swojej zmieniała, bo mam tego Orwella, ale mało się na nim podpieram coś.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w miescie byla bieda z koralikami.. a sprzedawalam wsrod znajomych to malo, ale na festynie gminnym, na obozie.. co prawda sprzedawalam z malym zyskiem, bo poniadze poszly na zwrot materialow oraz akcje dobroczynna.. przykladowo u mnie kolczyki mozna bylo kupic juz za 6 zlotych
![]() ja to lubilam bardzo robic ![]() no ale to bylo ze dwa lata temu
|
|
|
|
#708 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny,
dzisiaj jestem totalnie załamana, babka na fakultetach z chemii dała mi takie zadania do zrobienia, że przez 1,5 h zrobiłam 7 W tym dwa kompletnie źle, bo nawet polecenia nie zrozumiałam, dwa w połowie dobrze a reszta niby ok męczyłam się z nimi tak długo... Już sama nie wiem, niby arkusz maturalny z chemii rozszerzonej a zadania jak z kosmosu i ja mam to umieć po liceum? Jak potem to sprawdzała to kazała mi poszukać wyjaśnienia w podręczniku i co..? Oczywiście takich rzeczy tam nie było, bo to zwyczajnie wykracza poza program. Jak dostane takie coś w maju do zrobienia to chyba powiem komisji że mogą sobie to wsadzić w dupencje i wyjdę- nie bede się kompromitować.![]() Zaraz zabieram się za biologię i nie wiem może za chemię( jestem teraz obrażona na ten przedmiot I żeby było jasne, nie mam na myśli jakichś nielegalnych środków- na pewno nie stosujecie, ale po co wywoływać dyskusje na taki temat I przepraszam za tak długi post Wiem że teraz większości nie chce się czytać...pzdr
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie widze różnicy w działaniu, żeby jakis działał lepiej a inny gorzej. zwykle jak się uczę do późna i to piję to nie chce mi się tak bardzo spać
|
|
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
witojcie
![]() j apo szkole w sumie to nic sie nie dzialo... mielismy msze za JP II poza tym musze poprawic TZ bibliografie i plan i swoj plan wydrukowac i oddac ![]() zajrze do angielskiego jeszcze i kurde zla jestem bo braknie mi moze ocena 2 do paska i nauczyciele z glupich przedmiotow jak PP zamiast pomoc to nie pozwola mi nic zrobic;/ |
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Nebya ja propnuje jeden dzien odpoczac a pozniej nauka bedzie o wiele skuteczniejsza a do kawy nie ma co sie zmuszac bo ona az tak nie pobudza.. rownie dobrze, mozesz wypic herbate z guarana..
Mariolciu ja mam z pp trzy piatki i jeszcze zalazek juz na nastepna ( nikt w klasie tylu nie ma) i jedna 4 i kobieta marudzi, ze nie wie czy postawi mi 5! ( a pomine fakt, ze mialam wtedy szescie na klasowce i jak zawsze zabraklo mi 1pkt czy nawet pol do 5...) no ale coz.. i tak nikomu tego swiadectwa nie pokaze
|
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie mam żadnej oceny z PP
tak jak zresztą cała moja klasa więc ja nei wiem z czego ta kobieta oceny postawi może przepisze je z zesłego semestru, bo średnia na semestr z przedsiębiorczości wynosiła 5.0
|
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi podczas ostatniej operacji prawie nie zadziałał 'głupi jasiek' i nie moglam zasnac w końcu jakies znieczulenia zaczęły działać to co ja za głupoty gadałam tam na stole ![]() do anestezjologa czy ma żone i że przystojny jest, i że ma oczy jak czarny ktoś tam itp itd ![]() potem już na sali pooperacyjnej jak mnie przyszedł anestezjolog odwiedzić to myślałam, że ze wstydu sie spale pozniej to juz wszyscy lekarze o tym wiedzieli i sie ze mnie śmiali dzisiaj miałam do 18 nauczyć sie podkreślonych rzeczy w książce z histy a zrobiłam - 15 stron ide przed tv i może chociaż kolejnych 15 do tej 18:00 się naucze
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
Zetko jestes niemozliwa
hehehehehe no coz.. ja jak lezalam w spzitalu to lecial na tvp 2 taki program kochaj mnie i pielegniarki do mnei przychodzily go ogladac a ze mialam przeszklaona sciane do nich i nie moglam wstawac z lozka to ktoregos razu zaczelam wolac jedna z pielegniarek i krzyczac: "siostro alu kochaj mnie!" wszyscy sie ze mnie polewali, ze takie wyznania na caly oddzial
|
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jak byłam w szpitalu, to mi dawali psychotropy, bo miałam roczek i strasznie za mamą tęskniłam :/ Nawet chamy nie powiedziały mamie, tylko znajomy lekarz zerknął na kartę.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
Wen swietny lekarz! prawda jest taka, z eponad polowa z nich nie powinna pracowac w tym zawodzie, a jeszcze ciagle im malo! mi zlamany kregoslup dopeiro 4 czy 5 lekarz wykryl z tego samego przeswietlenia! idioci!
|
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja trafiłam do szpitala po ataku migreny to lekarka na pytanie kiedy będe mogła wyjść do domu powiedziała "jak się przyznasz jakie narkotyki brałaś to wyjdziesz"
|
|
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze nie mam rozpoczętej prezentacji, to się nie wypowiem ![]() Ja też się tym pocieszam Eh, jakoś spać mi się chce cały czas, jestem nie do życia dziś
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam pytanie ma ktoras slownik w literaturze przedmiotu?
jak go zapisac HElp
|
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
Hula chcesz nam o czyms powiedziec?
no az zal czasem ich sluchac..Mariolcia slwownik blablba, pod redakcja (tu piszemy kto jest radktorem), miejsce i rok wydania tak jest u mnie ale w kazdej skzole moze byc inaczej |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale ja akurat kupilam sobie zwykle, srebrne kola 
ale taniutko wychodzi, bo za materiały na 2 pary zapłaciłam niewiele ponad 10 zł. a poza tym fajnie tak samemu sobie zrobić kolczyki 

?? ja się właśnie zastanawiam czy by sie opłacało po maturze np. robic i sprzedawac np na allegro...