![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wizazanka kontrowersyjna/wizazanka mila;)
No cóż... miało być bez nicków,jak widać nie wszyscy się do tego zastosowali. Ja nicków podawać nie zmierzam -wizażanki, które lubię wiedzą o tym bo są to dziewczyny z wątku o Bliźniaczkach i Wizażanki, które znam ze świata realnego. Te, których nie lubię nie musza o tym wiedzieć poza tym zapewne da się to wyczuć
![]() jak zaczniemy podawać nicki to znów bedzie wojna albo słodzenie sobie itp. zresztą jak ktoś chce to niech pisze... ale był kiedyś podobny wątek "jakie sprawiamy wrażenie" czy jakoś tak.
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Jestem na wizażu tak naprawdę od niedawna, ale bacznie obserwuję co się tu dzieje. Czasem nawet zdarza mi się poudzielać.
![]() Wiadomo, że do rozmów w internecie zawsze trzeba podchodzić z przymrużeniem oka. Internet zapewnia anonimowość, co z kolei niekiedy prowadzi do udawania i pozwalania sobie na o wiele więcej niż w realu. Dlatego też specjalnie nie zastanawiałam się czy wolę miłe czy kontrowersyjne wizażanki. Bo w sumie jaką mam pewność, która z postaw jest prawdziwa? Na pewno w pamięć zapadają mi życiowe wypowiedzi, które coś wnoszą do dyskusji. Czasem może to być miłe, a czasem kontrowersyjne stanowisko. Śmieszy mnie tylko jak dany wątek przeradza się w kilkustronicową wymianę poglądów, często nie bardzo uprzejmą, a tak naprawdę nic nie wnoszącą. Z jednej strony forum po to właśnie jest, żeby wymieniać uwagi, ale z drugiej kurczowe upieranie się przy swoim zdaniu i odbijanie piłeczki jest po prostu śmieszne. Nie lepiej stwierdzić, że po prostu się nie rozumiemy, albo mamy inne zdanie... A co do podawania nicków, szczególnie tych osób, które nie przypadły nam do gustu, nie sądzę żeby to był dobry pomysł, bo tylko zrodzi wojnę. Tym bardziej, że mało osób potrafi w milczeniu znieść słowa krytyki pod swoim adresem .
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie kociary i wegetarianki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
wyrażenie 'kontrowersyjna wizażanka' negatywnie mi się kojarzy - z kimś bardzo złośliwym, czepialskim, mającym o sobie bardzo wysokie mniemanie i często wyśmiewającym inne dziewczyny i wątki. takich nie lubię.
a sam przymiotnik 'kontrowersyjny' kojarzy mi się z Big Brotherem, ale to historia na inny wątek ![]() lubię miłe, urocze, przyjacielskie, otwarte i przede wszystkim inteligentne kobiety. lubię ironię, szczyptę złośliwości, patrzenie na wizaż z lekkim przymrużeniem oka, ale przy tym chciałabym, żeby wizażanki były uprzejme i po ludzku sympatyczne ![]() ![]() z jakimś przesadnym pomaganiem i słodzeniem raczej się nie spotykam, no, może na modzie bywa odrobinę wazelinarsko ![]() to normalne i zdrowe, że ktoś się czasami zdenerwuje (bo głupoty tu nie brakuje) i napisze Krysi, czy innej Małgosi parę przykrych słów. tak że nie powiem nic oryginalnego: umiar we wszystkim jest złotym środkiem ![]()
![]() |
#65 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja lubię takie osiedlowe słownictwo, literacko się wypowiadać nie będę za bardzo, ale spox - matura z polskiego zdana wzorowo na 5 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
BAN stały
|
Trochę szkoda, ze tak bez nicków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
ja nie chciałabym być wywołana do tablicy.nikt nie lubi krytyki wprost,nawet jesli jest słuszna w.g. osoby krytykującej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
BAN stały
|
Boję się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
BAN stały
|
No nie, ja się o siebie nie boję, gdyż zaliczam się do wizazanek miłych, ale boję się o Ciebie na ten przykład, że nawywijasz w tym wątku, obrazisz wszystkich dookoła, pokłócisz się z połową wizazu, aż wtem przyjdzie Złośliwiec, skleisz karniaki, a w drastycznym przypadku to NAWET bana
![]() Z troski o Twoje dobro nie zakładam takiego niegodziwego wątku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Był juz podobny watek , tylko bardziej szczegółowy i.....................z nickami
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...3539&highlight |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Bo z samego widoku ich nicków jestem skłonna obrzucić je błotem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Dajcie już dziewczyny spokój z tymi konkursami popularności
![]() ![]() ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ Wizażanka kontrowersyjna może być jednocześnie miła. Tutaj punkt widzenia, wybitnie, zależy od punktu siedzenia. Każda z nas inaczej odbiera każdą osobę, z którą ma jakiś kontakt na forum, i to jest normalne. Według kogoś mogę być kontrowersyjna, według kogoś miła, a według jeszcze kogoś i jedno i drugie. To, jak jesteśmy postrzegane, zależy od wielu czynników. Nie powinno się kogoś oceniać li i jedynie na podstawie samych postów, ale żeby sobie o kimś opinię wyrobić, wypadałoby się trochę w te wypowiedzi zagłębić, postarać się je zrozumieć i dopiero wyciągać wnioski, czy ktoś jest taki, siaki, czy owaki.
![]() |
#81 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisze co mysle, jedni mnie chca czytac, inni niekoniecznie. Generalnie interesuje mnie dosc okreslona tematyka i licze sie z tym, ze czesto pomijam calkiem ciekawe posty w watkach, ktore traktuja o sprawach, ktore nie przyciagaja w danym momencie zycia mojej uwagi. ![]() I z tym da sie zyc. ![]() Uwazam, ze atmosfera dogryzania jest na dluzsza mete meczaca i powoduje, ze czesc ludzi odpusci sobie wypowiadanie swoich opinii, nie dlaetego ze ich nie ma, ale dlatego, ze nie ma ochoty na przykre komentarze i slowne batalie. Bywa i tak, ze jest ktos falszywie mily, ale na dluzsza mete to raczej wyplywa, zreszta to latwo rozpoznac, wiec mnie jakos specjalnie nie denerwuje, bo mogloby mnie to denerwowac tylko w sytuacji, gdybym sie dala nabrac. A na wizazu jeszcze mi sie nie zdarzylo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Spoko, nie wiesz pewnie że ja się żegnać z tobą nie chcę. :P
![]() |
#87 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Myślisz, że ktoś zgłosi ZP i przyleci Złośliwiec w te pędy? ![]() A nie, luz, ja się nigdzie nie wybieram (przynajmniej z tego, co wiem) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Lubię osoby,mające swoje zdanie,(a nie zdanie "zgadzam się" )i potrafiące go bronić.
Tylko nie mylmy swojego zdania z opowiadaniem kretynizmów. Są na Wizażu osoby,których nie cierpię w takim stopniu,że jak widzę ich wypowiedź w jakimś wątku,od razu mam ochotę krytykować,ale nie robie tego,bo to bez sensu tak się "uczepiać".
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.