![]() |
#1981 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Cytat:
hehe dzieki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1982 |
Zadomowienie
|
SAMBAdiJANEIRO trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok
![]() ![]() a my wczoraj bylismy 1 raz n a naukach ktroe trwaly 15 minut ![]() ![]()
#1983 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1984 | ||
Zakorzenienie
|
dziekuje wszytkim za trzyanie kciukow, o 12 zaczynam teoretyczny, wiec pewno kolo 16 bede po wszystkim bo nie wiem ile to trwa.. ide porozwiazywac jakies testy bo czuje ze mam pustke w glowie...
Cytat:
![]() bedzie dobrze zobaczysz... a przede wszystkim to Sto lat sto lat, duzo milosc, spelnienia marzen, aby Twoje serduszko zawsze bilo przepelnione odwzjemniona miloscia, zeby wszystko w Twoim zyciu ulozylo sie po Twojej mysli i aby kazdy problem okazywal sie bardzo bardzo malutki... ![]() Cytat:
![]() uciekam dziewuszki odezwe sie juz po wszytkim ;*
![]() ![]() |
![]() |
#1985 |
Zakorzenienie
|
u Was też tak leje?
![]() ![]()
#1986 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1987 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczeta
![]() Pogoda jest dziś iśćie usypiająca,więc siedzę sobie własnie i piję kawe... Poza tym chyba w tym tygodniu wybiorę sie po obrączki...w końcu ![]()
#1988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nioo u mnie tez brzydka pogoda :P wprawdzie tak jakos siępi a nie leje ale jednak szaro buro i ponuro ![]() Odpowiednia pogoda na odpowiedni nastroj ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1989 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1990 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też zazwyczaj przetrzymuję TŻa i działa. Zobaczysz, Twój TŻ też zrozumi co zrobił źle ![]() ![]() Życzę Ci dużo zdrowia i radości. Wytrwałości w swoich postanowieniach, siły do przezwyciężania wszystkich przeciwności losu, uśmiechu na co dzień, dużo słonka i dobrej energii na każdy dzień ![]() U mnie też pogoda hmmm... można by powiedzieć łóżkowa ![]() ![]() A DZIŚ MIJA DOKŁADNIE ROK OD DNIA, W KTÓRYM ZOSTAŁAM WIZAŻANKĄ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1992 |
Zakorzenienie
|
No wiec oblalam... koles na testach sie wydawal spoko mowil ze jest emerytowanym nauczycielem i ze wie ze sie ludzie stresuja i td.. Ja mialam byc 2 ale koles ktory byl 1 poblal testy i mowi ze ide jako pierwsza to poszlam i on mowi ze mam mu pokazac wszystko co sie sprawdza pod maska przed dluzsza jazda - to mu mowie ze tu jest bagnet do sprawdzania poziomu oleju tu jest wlew oleju, a tu zbiornik z plynem chlodniczym hamulcowym i plynem do spryskiwaczy. No i zaczelo sie - wydarl ze nie tylko zbiornik ale i miejsce do sprawdzania poziomow i czemu nie mowie jaki ma byc poziom. To ja mu mowie ze w przypadku plynu chlodniczego.. a on ze mam mu niemowi ze widzi ze wiem.
Potem kazał mi zamknac klape i sie na mnie drze ze nie tak delikatnie tylko zeby trzasnac i gada do mnie ze mi zapali swiatla i mam mu powiedziec ktore sie pala. Ja mu ze cofania i pozycyjne a on ze dobrze i ze mam sprawdzic reszte to mowie ze to sa swiatla stopu i naciskam a on ze stopu to on sprawdzil i ze inne to ja juz coraz bardziej zestresowana.. wlaczam po koleji wszystkie i mowie ze juz a on do mnie ale pani je tylko powalaczala a ma pani je sprawdzic. No to ja od nowa, wlaczam pozycyjne i wychodzie i patrze o swieca sie i jak idiotka wchodze spowrotem i wlaczam mijania i wychodze o swieca sie i to samo z kierunkowskazami, na koniec drogowe a on do mnie ze sie nieswieca a ja ze wiem ze w corsie odbijaja wiec moze dlatego a on do mnie to prosze zrobic tak zeby nieodbijaly no i docisnelam i wyskakuje na sekunde i mowie ze swieca. To on do mnie ze prosze na luk. Na luki sie przygotowuje fotele lusterka, pasy swiatla reczny i jazde - jade - pojechalam do konca luku i wsteczny ze stresu zapomnialam ze w corsie inaczej niz w puncie no to on sie drze ze mam najpierw na luz to ja ze mam na luzie i sie drze ze nie mam... to mu wlanczam ten wsteczny- juz mialam stresa ze niewiem i przejechalam przez linie, bo pomylilam chlopki moje z dziewczyny, ktora byla na 2 luku... za duzo bylo pacholkow padal deszcz ja sie zestresowalam.. i wogole do bani. Ale najlepsze na koniec... koles mowi ze przejechalam przez linie wiec niezaliczylam a ja ze powinnam miec korekte a on ze owszem ale w przypadku najechania a nie przejechania i daje mi kartke do podpisania i ja tam patrze wszystkie osoby z godziny 8 na ktorej tez egzaminowal oblaly to mowie niezle..moze lepiej teraz niz pozniej z wiekszym stresem a on do mnie z tekstem - co on moze zrobic zeby sie kursanci niestresowali - to se mysle nie egzaminuj.. ale mu juz nic niepowiedzialam o olac grunt ze testy zaliczone bo na tym zalezalo mi najbardziej buziaki ![]()
![]() |
#1993 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Naprawdę niektórzy mijają sie z powołaniem... ja pamiętam,że jak zdawałam prawko,to z całej mojeje grupy tylko ja jedna zdałam i do dziś nie wiem jak to zrobiłam ![]() ![]()
![]() |
#1994 |
Zakorzenienie
|
Oj Martucha
![]() ![]() Ja jeszcze nie mam prawka. Prawdopodobnie zacznę je robić po ślubie. Jak tak czytam te Wasze przygody prawkowe ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1995 |
Zakorzenienie
|
olac to mi juz stresy opadly jutro sie zapisze na nowy egzamin.. moze juz bedzie tylko grande punto tak jak mialo byc.. a nie ze jeszcze corsa.. nie wiedzialam na czym sie uczyc bo mialo byc juz dawno tylko grande ale jak widac jeszcze niema.. mysle ze sama ta mysla ze to corsa ktorej nielubie a nie punto mi podnioslo adrenaline.. a on to tylko uwienczyl dzielo
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1996 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1997 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1998 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() aaa i wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, miłości i jak najszybszego zobaczenia się z TŻ ![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1999 | |||||
Zakorzenienie
|
martucha84 szkoda, że nie zdałaś. Ale ten egzaminator to jakiś powalony, w nas to większość jest takich, aż strach zapisywać się na kurs, a co tu mówić o egzaminie
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie przejmuj się jednak, na pewno dojdziecie do porozumienia. Ja również dołączam się do życzeń, wszystkiego naj z okazji Twojego święta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zgadzam się w zupełności ![]() choć może bym chciała prawko to boję się je zrobić, ale w końcu kiedyś pójdę na kurs, tylko nie wiem kiedy ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2000 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() UMB jest od 22 marca ![]() ![]() Martucha, to na niezlego dupka trafilas, ale musze Ci powiedziec, ze czzesto tak jest, ze egzaminatorzy specjalnie sie dra by jeszcze bardziej poddenerwowac kursantow by ci obelei. Najlepiej juz od samego poczatku wlaczyc totalna olewke. A niech sie drze. Skoro chce miec chrype. ![]()
![]() |
#2001 |
Raczkowanie
|
SAMBAdiJANEIRO Sto lat!!!! Wszystkiego naj naj z okazji urodzinek
![]() martucha84 Ja zdałam za drugim razem,w zasadzie to rzadkość żeby ktoś za pierwszym razem zdał,najważniejsze że testy do przodu! głowa do góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2002 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Samba, zdrowka i spelnienia wszystkich marzen. ![]() Moj TZ zdal chyba za 2 czy 3 razem... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2003 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziekuje za zyczenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a potem moja kolezanka co zdawala 5 razy mi opowiadala ze jak ona zdawala za tym 5 razem to jej egzaminator ciagle ja o cos pytal, gdzie sie uczy czy ma chlopaka itd a na koniec jak juz zdala to jej powiedzial ze sprawdzal jej podatnosc na rozkojarzenie ![]() ![]() wlasnie dzwonil moj Tż i przerwal mi odpisywanie ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2004 |
Raczkowanie
|
baja slub cywilny bedzie 2 maja na poludniu Niemiec, a koscielny dokladnie rok pozniej w Polsce.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2005 |
Zakorzenienie
|
Martucha szkoda ze nie zdałas, ale trzymam kciuki aby sie udalo za kolejnym razem
ale wiecie nie czeka sie wcale tak dlugo na egzamin. moja kolezaka dzis sie umawiala na egzamin na prawko i ma 25 kwietnia wiec dosc szybko |
![]() ![]() |
![]() |
#2006 |
Rozeznanie
|
SAMBA wsyztskiego najlepszego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do prawka to ja zdalam za 3 razem, ale to bylo 5 lat temu ![]() ![]() ![]() ![]() co do czekania na egzmain to mój kuzyn zdawal w styczniu<jakos kolo 15go> i po oblaniu ustalili mu nastepny termin na... 4go kwietnia ![]() ![]() ![]()
#2007 |
Zakorzenienie
|
ja na prawko zdawałam 6 lat temu hehe mialam wtedy 17 lat i jako ostatni rocznik załapalam sie jeszcze na ten egzamin bez pelnoletnosci
![]() a co do oblewania to moja kolezanka za 9 razem dopiero zdała |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2008 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2009 |
Zakorzenienie
|
hehe to mój instruktor tez powiedział : no to ruszajmy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2010 |
Zakorzenienie
|
u nas czeka sie mininum miesiac... chyba ze wcisniesz sie na jakis termin u osoby ktora zrezygnowala i powiedomila o tym wczesniej ale to bardzoooo rzadko.. siostra ktora tez robi zapisywala sie tydzien po mnie i ja mialam na 2 a ona na 30 kwietnia.. wiec jest to kawal czasu... ja ide jutro.. mam nadzieje ze w maju sie zalapie
![]() teraz juz wiem czego mam sie spodziewac wiec nie jest zle ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.