|
|
#4171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4172 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się w piątym miesiącu!
Gratuluję wszystkich ostatnich wizyt i poznanych płci! My już z powrotem w Lublinie, wypoczęłam i dotleniłam się porządnie, podróż super w obydwie strony U teściów zero wymiotów choć mdłości były. Owoce ciągle na tapecie, codziennie muszę zjeść sałatkę owocową z mango w roli głównej na śniadanie, zbankrutuję z tym mango ![]()
|
|
|
|
#4173 |
|
Zadomowienie
|
Etusiaaa, Morelle to piona!
Mój teraz ma krzesła w pokoju, w którym będzie dziecko. Ja tam rzadko wchodzę, więc nich sobie ma. Później już nic nie pozwolę mu dekorować w innych pomieszczeniach ![]() Nie wiem, mam mu zrobić komodę na ubrania czysto-brudne czy co ![]() Byłam w C&A. Jest teraz minus 50% od wszystkiego co przecenione. U mnie było mało ubranek, kupiłam tylko spodnie za 6 zł przecenione z 40. Zerknęłam na nową kolekcję i fajne bodziaki mają! W dotyku bardzo przyjemne, wzory stonowane. Tego typu http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/ni...-186930-1.html Nie wiecie jak u nich z jakością? |
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
Gotowe wyprawki do szpitala
http://allegro.pl/wyprawka-do-szpita...695062741.html Ewentualnie można samemu skompletować , taka mała ściąga. |
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś wychodząc do pracy źle się poczułam. Usiadłam.na podłodze na płaskim i nie wiedziałam co robić. Miałam też kilka "ukłuć tam w środku" jakby w szyjce, poszłam sprawdzić czy ja dosiegam i ledwo.ledwo... w dodatku była miekka... przy tych moich twardnieniach to wszystko spowodowało, że zadzwonilam do przychodni i położna kazala odpoczywać przez weekend do wizyty, którą mam w poniedziałek i wypisala mi juz L4. Mam jakis taki strach i wolę nie forsować się do wizyty i byc pewna ze wszystko jest ok!
Przykro mi, że tak przeszłam na L4 mieszając im w pracy podczas weekendu ale muszę słuchać siebie i.lekarza i nie ryzykować. Dziewczyny jak będziecie kłaść maluszki? Kupujecie pościel? Kołdrę? Poduszke? A.moze klina? Czy w śpiworku... bo.jestem.ja etapie wyboru akcesoriów i planu :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po wizycie i widać już bardzo dobrze ze będzie chłopak
Wszystko w porządku wyniki się polepszyły trochę hemoglobina uciekła ale nie na tyle by się jeszcze martwić Zapomniałam pendrive zabarwić do filmu ale nagrałam telefonem jak nóżkami rusza <3 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na razie kołderki i poduszki nie kupuje, kupie otulacz, ze 2 kocyki i na razie będzie, a potem okaże się w praniu co będzie niezbędne i dokupię
z tym kłuciem to nieciekawie :/ ale jeśli wymagałoby to natychmiastowej wizyty na pewno by powiedzieli żebyś przyjechała, nie martw się ja ogarnęłam dom, bo jutro mam gości, zostały mi podłogi, ale już nie mam siły, czuje się jakbym pole przeorała ręcznie
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Alicja Edytowane przez karolinuuusia Czas edycji: 2017-02-17 o 16:36 |
|
|
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wczoraj miałam kłucie i najbardziej bolało jak szłam. Miałam wczoraj akurat wizyte więc powiedziałam o tym lekarce zbadala mnie i wszystko oki. To kłucie już mi się drugi raz pojawiło i drugiego lekarza też o to podpytałam powiedział że to normalne. W necie czytałam że to takie skurcze przepowiadające mogą pojawić się koło 20 tygodnia. I było zalecenie jeśli boli jak sie ruszasz to masz sie położyć a jeśli jak siedzisz to wstań i powoli się poruszaj.
Dziś już wszystko dobrze nic nie boli. Poza tym że mnie sen opuścił dziś nie śpię od 2. |
|
|
|
#4179 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jeszcze nie myślę o takich sprawach, więc nie pomogę, ale chętnie poczytam odpowiedzi innych. ![]() Cytat:
no, no na razie zapowiada się niebieski lipiec ![]() super, ze wszystko ok. Cytat:
|
|
#4180 |
|
*sportaddict*
|
Devilek gratuluję synka i witamy po niebieskiej stronie
![]() Mi też się zdarzają kłucia ale nie mam poczucia, że dzieje się coś złego
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2017-02-17 o 17:15 |
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas jeszcze miesiąc i imprezka z okazji drugich urodzin ![]() Cytat:
|
|
#4183 |
|
Wtajemniczenie
|
achh myślałam, że może jakieś urodziny czy imieniny i postawisz wirtualnego picollo
|
#4184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale męski wątek się robi
|
|
#4185 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ile nas jest na tę chwilę dwie, trzy? Cytat:
odpoczywaj jak najwięcej. Cytat:
Cytat:
Cyknę fotkę jutro bo dziś już sie nie podnoszę. Tak jak Ty posprzatalam dzis caly dom, miałam podłogi na jutro zostawić ale miałam takiego powera ze nawet podłogi pomyłam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super gratulację z okazji siusiaka![]() Cały czas myślę o tej mojej pracy, chyba jaką za bardzo "wczuta" jestem, mąż mówi że dobrze zrobiłam i że w tamtej ciąży w ogóle nie pracowałam i może dlatego teraz te dolegliwości szybciej się pojawiają, ja wiem że te skurcze sa normalne u mnie też na początku były..potem tylko dały mi do wiwatu i nieźle się bałam... więc wolę dmuchać na zimne:/
|
|
#4187 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Carolles nic się nie stało jak na razie mają ograniczony wybór spodni i nic nie zamawiam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przy szyjce mi kazał lekarz nie grzebać, bo powiedział, że moje odczucia bez dokładnego badania nie są wyznacznikiem, a co bakterii wprowadzę i ew. naruszę, tego nie odczynię Odpoczywaj w weekend i nie miej wyrzutów sumienia, teraz inne rzeczy są priorytetowe ![]() Co do spania - wybiłam z głowy teściowej i mamie wszelkie poduszki i kołderki, bo to jest zwyczajnie niebezpieczne dla dziecka. Planuję jedynie otulacze i duże pieluchy do zawijania, w końcu to będzie lato - pewnie nawet ciuszki nieraz wystarczą w bardziej upalne dni. Nad klinem się zastanawiam, nie wiem, czy od razu będe wkładać, ale pewnie będę miała w zapasie, nie jest drogi. Mam nadzieję się też czegoś na ten temat dowiedzieć w szkole rodzenia, w marcu zaczynam
|
|
|
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
Nasze chłopaki będą podrywać wasze córy :p
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- A one zaś będą mieć wybór Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4191 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie planuję kupować pościeli. Tylko otulacze i kocyki. Na zimę moze coś grubszego. Cytat:
|
||
|
|
|
#4192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mi moja kierowniczka jak powiedziałam jej o ciąży, stwierdziła zebym była teraz egoistką i myślała tylko o dziecku i sobie. Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła
|
|
#4193 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Twoja kierowniczka ma super podejście! Ja właśnie leżę z książką w łóżku i rozpływam się nad kopniaczkami małej,robi to jeszcze z taką gracją Niesamowite to jest że tam w środku jest taki mały czlowieczek... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
Zapisywałyście sie może na warsztaty mama wie? Ja sie zapisałam ale mam pytanko czy nie mozna na to usc z osobą towarzyszącą? Nic mi nie pokazało.
|
|
|
|
#4196 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam pościel, kocyk, rożek i 2 śpiwory. Nie kupuje otulacza bo dziecko moim zdaniem powinno móc ruszać normalnie nóżkami. Nie podoba mi się to. Klina też nie kupuje. Jakby co podłoże segregator pod pościel. Cytat:
![]() Cytat:
Dzień dobry. Obudziłam się dziś z nowym zimnem. Mam tego dość i poważnie rozważam zastowanie Heviranu w tabletkach. Czekam do następnej wizyty. Co do spodni - bez problemu wchodzę w swoje jeansy z normalnym stanem. Z wysokim stanem nie dopnę.
Edytowane przez morelle_ Czas edycji: 2017-02-18 o 09:05 |
|||
|
|
|
#4197 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam go zawsze pod ręką. Jednak jedyna dawka jaka na mnie działa to 800 mg. Lekarz kazał mi się wstrzymać.
Miałam 2 maści. Jedna z antybiotykiem i non stop wyskakuje mi coś nowego.
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
Podejścia do heviranu są rożne. Jedni lekarze przepisują w ciąży a inni nie pozwalaja. Cholera wie ale chyba wolałabym sie przeleczyc bo to męczące:/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4200 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Odpoczywaj dużo! ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
Może rzeczywiście warto zastosować coś mocniejszego, pytaj koniecznie na wizycie.
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

u nas jest 17t02d no nic poczekam.
bedzie imprezka 

Gratuluję wszystkich ostatnich wizyt i poznanych płci!
U teściów zero wymiotów choć mdłości były. Owoce ciągle na tapecie, codziennie muszę zjeść sałatkę owocową z mango w roli głównej na śniadanie, zbankrutuję z tym mango 

Ile nas jest na tę chwilę dwie, trzy?
odpoczywaj jak najwięcej.
Niesamowite to jest że tam w środku jest taki mały czlowieczek... 
Może rzeczywiście warto zastosować coś mocniejszego, pytaj koniecznie na wizycie.