|
|
#2281 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
Cytat:
![]() sama robisz kolczyki? ![]() bardzo ładne Cytat:
![]() Cytat:
Milego basenosiłowniowania ![]() heh prawdę mówiąc, mam takie obawy... Cytat:
mam to samo z niemieckim ![]() Cytat:
prostaki!!!^^ ![]() Cytat:
![]() dobra corka z Ciebie, rozdzice na pewno beda zadowoleni ![]() Cytat:
![]() Ech, dopadł mnie dziś syndrom niskociśnieniowca - jak mam cały dzień zalatany to nie czuję takiego zmęczenia. A jak mogę się wyspać i niby odpoczywać - to jestem tak zmęczona i śpiąca, że szok Jutro rano będziemy z koleżanką robić tą sondę radiową, mam nadzieję, że jakoś będzie
|
|
#2282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam dwie ledwe ręce do sztuki ogólnie pojętej no nie licząc makijażu może Kontrast - http://pl.wikipedia.org/wiki/Kontrast_%28medycyna%29 brrrrrrrr i tak nic nie pobije tekstu pani, która jak już wypiłam jeden kontrast wbijała mi wenflon, żeby podać drugi "może pani poczuć ciepło od czubka głowy do kroku" Normalnie pełny pęcherz po wypiciu litra kontrastu, a tu Cię katują takimi rewelacjami ![]() Będzie będzie A ja padnięta jestem mega hiper. A tu tyle roboty normalnie kocham swą uczelnie
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
A ja.. a ja siedziałam nad bibliografią, bo do piątku oddać muszę i .. napisałam ^^
A tak to cały dzień pogaduchy z TŻ, w końcu przyjedża jutro i się nacieszyć nie umiem. ;D Aaaa miałam się pochwalić ;-p z polskiego rozszerzonego 60% ![]() Poza tym jutro jadę do teatru z klasą. Fajnie, bo dawno nie było ^^ Ciekawa jestem spektaklu... Kochane mam pytanie: jak pochamowac zachciankę na pieczywo? Ostatnio jem tyle tego, że głowa boli ==' a nie chcę przytyć bardziej niż teraz ;( Ehhh tak piszecie o tym kontraście i tak myslę, ze w zyciu bym tego nie chciała mieć ![]() W ogóle to wysprzątałam pokój, w końcu TŻ przyjeżdza to porządek musi być ^^ ;D Lecę dalej na skypowe pogaduchy, a pozniej jakaś ksiązka i spać ![]() ;*
|
#2285 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to chyba radosc z przyjazdu TZ fajnie z tym teatrem,uwielbialam wszelkie klasowe wyjscia,zawsze jkaies jaja byly ![]() Cytat:
|
|
#2286 |
|
Wtajemniczenie
|
hej Plotkary
![]() a ja dzis caly dzien poza domem i jestem padnieta na pyszczek w sumie nic takiego nie robilam, ale przynajmniej milo spedzilam dzien ![]() mgr - bez zmian chociaz nie mam jakiegos konkretnego terminu bo moj promotor jest pod tym wzgledem bardzo tolerancyjny, to jednak chcialabym sie wkoncu porzadnie za to wziac i miec z glowy... no nic. dzis pozostaje mi sie tylko wyspac, zeby jutro cos magisterkowego spłodzic. weno, gdzie jestes?
|
#2287 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo miło z jego strony ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
w takim razie trzymam kciuki nadal Cytat:
masakra normalnie.... ja nigdy nie miałam podawanego kontrastu ale zawsze jak miałam rezonans to się bałam coraz bardziej Cię podziwiam Cytat:
![]() powodzenie jutro na sondzie ![]() popieram ![]() Cytat:
baw się dobrze w teatrze na co się wybieracie?![]() jakoś mi tak szybko popołudnie i wieczór zleciały kumpela u mnie siedziała i się zagadałyśmy a tu na psychologię muszę jeszcze jakieś głupoty przeczytać na jutro jak ja wstanę ![]() idę więc czytać dobrej nocki |
|||||||
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
obawy ? ![]() Wiem co czujesz... Nefruś jak widze Twoj optymizm to aż mi się cieplej w duchu robi ![]() ![]() A ja kupiłam sobie dziś kolczyki- dość duże koła i koszulke Zapomniałam Wam powiedzieć
|
|
#2289 |
|
Wtajemniczenie
|
Madame, jakies problemy z niemieckim? :->
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
Hallo Gwiazdeczki
![]() Widzę, że Asia nam się pojawiła ![]() U mnie dziś mega męczący dzień - narpierw prawie 8 godzin w pracy, potem ćwiczenia do 21 Z utęsknieniem czekam na weekend
|
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam napisać dzień dobry
|
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez wpadłam powiedzieć dzeń dobry
![]() Ale okropna pogoda ![]() Miłego dnia Dziś kartkówka z francuksiego... proszę o trzymanie kciuków ![]() ja chce weekend
|
|
#2293 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie tego w gwiazdki założyłam eee tam nie ma kogo podziwiać kwestia przyzyczajenia do lekarzy szpitali badań itp. od dziecka mam z tym styczność -> matula pracuje w szpitalu od nastuuu lat nie jako pielegniarka czy lekarz, w administracji ale styczność się miało Cytat:
![]() Cytat:
a kciuki trzymamy
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane ;*
Smigam do teatru ![]() Bodajże na "Tango" jak się nie mylę ;p
|
#2295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzien dobry dziewczyny, u mnie taz nieladna pogoda. Dzis 10 min ze soba walczylam czy isc do pracy czy nie..Zle sie czuje,chyba ta silownia i basen mnie dobiy wczoraj.. ![]() ale mam duoz roboty w pracy i nie chce na jutro wszystkiego zostawiac bo moge sie nie wyrobic..wiec ide.. udanego dzionka. Jutro piatek..
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dawno tu nie zaglądałam,niestety nie nadrobię wszystkiego,usprawiedliwi a mnie jedynie mój stan faktyczny,bo u mnie fatalnie .
|
#2297 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj również, podobnie jak Malinka, zaczytałam się a dziś pobudka o 8 i ledwo bylam w stanie oczy otworzyc jeszcze tak czytalam, a pozniej nie moglam zasnac bo ciagle wyboazalam sobie sceny z ksiazki no ale lubie takie wieczorki ![]() a dzis szaro za oknem swietna pogoda na naukowe wykazanie sie
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry gwiazdeczki
ja jak zwykle muszę "walczyć" z tatą o poranny dostęp do komputera. ![]() a wstaje duzo wcześniej bo ciężko mi oddychać przez zatkane zatoki i w ogóle nie jest przyjemnie ![]() wczoraj też się zaczytałam w przepięknej książce, ale potem na szczęście zasnęłam bez problemu
|
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() pierwszy raz odwiedzam Wasz wątek. Czy faktycznie jest to wątek dla ,,wykształconych " dietetyczek, czy po prostu dla wszystkich tym zainteresowanych? P.S.. Bo ja ta wykształcona...
|
|
|
|
#2300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2301 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a skąd myśl, że dla wykształconych? ![]() ![]() ![]() ![]() witaj tak wogole ![]() Asiek, Ciebie tez witam ponownie
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Wykształconych?
to ja nie powinnam mieć tutaj prawa wstępu ![]() Kochane a tak w ogole to od kilkud ni biodro mnie boli i dzisiaj koleżanka nastraszyła mnie, ze może mi się kośc ścierać Bo mi tak smiesznie przeskakuje Jutro pędze do lekarza[wolne od szkoły Poza tym sztuka była taka sobie, nie podobała mi się zbytnio gra aktorów. Wrocilam do domu, zrobiłam bibliografię i zaraz lecę ją wydrukować ; ) Posprzątałam trochę i mam już spokój Dzisiaj czekam także na odwiedziny siostry z dziećmi, ale to późnym po południem tak myślę TŻ niebawem wyjeżdża i o 22 będzie w Kato
|
#2303 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przynajmniej ja to tak odebralam ![]() Cytat:
![]() dziewczyny mam dzis beznadziejny dzien. Wczoraj myslalam,ze juz wszystko najgorsze za mna a tu nagle powazne problemy w pracy... skroce swoj lunch i zabiore sie za to.. ja chce do domu dzis planuje tylko sofke i granie na grze. Nie moge sie doczekac...milego popoludnia
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,zwolnili mnie z ostatniej lekcji,więc oto jestem
szkoda tylko,że pogoda taka beznadziejna,a jeszcze mama mi nie przygotowała nic,bo była dziś w domu i miała zrobić obiad,a że nic nie było to wsunęłam małe tosty,szklankę jogutu nat.,ze 2 małe jabłka i trochę mleka waniliowego spróbowałam,i jestem pełna póki co Niestety muszę przygotować jutro odpowiedź ustną z hiszpańskiego,mamy opowiadać o swojej rodzinie w tymże języku,na pamięć ![]() Jak przeżyję to będzie dobrze chociaż być może nie będę jutro na wszystkich lekcjach,bo muszę iść do lekarza,więc jest nadzieja,że z tych ostatnich się zwolnię ![]() Agolku - Współczuję beznadziejnego dnia,u mnie też nie najlepiej,bo czuję,że za dużo wsunęłam przed chwilą ![]() Oby Ci szybko czas w pracy minął nefre - fajnie,że TŻ przyjeżdża gratuluję z polskiegogold - fish - Witamy Ja wiem,dlaczego pomyślałaś,że to wątek dla wykształconych ... bo tytuł wątku to 'dla dietetyczek'
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2305 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale chyba moge zostac co?
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też odebrałam to tak,że wykształconych w kierunku dietetyki
...Gujanko - Głupie pytanie
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2307 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty się chwaliłaś nam gdzie pracujesz i ja to przeoczyłam czy też ukryłaś to przed nami? ![]() Cytat:
od razu to chyba łatwiej znieść tak, niż jakby się nigdy ze szpitalami nie miało kontaktu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
też się zaczytałam, trochę bardziej z musu, ale nawet ciekawe to było ![]() cześć ![]() Cytat:
też mi chrupie czasami, ale u mnie to ze starości ![]() miłego TŻ-owania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
w końcu zdolna bestyja jesteś Cytat:
![]() no w każdym razie już od samego początku jak Sathi zakładała ten wątek to po prostu miał być on dla dziewczyn które się udzielają na dietetyce i ciągłe off-topy robiłyśmy na innych wątkach przez nasze plotkarstwo jak dobrze wstać skoro świt i do godziny 12 mieć już milion rzeczy zrobionych byłam na ćwiczeniach z psychologii, później w innej agencji podpisać umowę na jeszcze inną pracę (inwentaryzacja nocna w markecie - także niezwykle ambitne ) i jeszcze w bibliotece a jak przyszłam to się walłam na 2 godzinki do łóżeczka bo jednak 4 godziny snu to deczko mało dla mnie ![]() wyspanam więc mogę się przygotować na jutrzejsze zajęcia, zrobić obiad i pójść na fitness nie ma jak ambitne plany ![]() miłego popołudnia
|
||||||||
|
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zalatany dzień masz,ale ja o dziwo lubię jak mam takie zajęte dni ![]()
|
|
|
|
#2309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ja ze szkoły wróciłam przed 15, ale z Tata pojechalam do Lidla, bo chciał kupić sobie jakiś sprzęt wędkarski ![]() Kartkówka z francuskiego poszła tak sobie... Tzn. dwa słówka napisałam napewno źle, reszta w miare ok Ale raczej nastawiam się negatywnie, bo lepiej tak niż być pewnym, że poszło ok, a potem się zawieźć... ![]() Poza tym dostalam 4 ze spr. historii ![]() Szkoda tylko, że pogoda brzydka ![]() Miłego dnia
|
|
|
#2310 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewusia, pracoholiku jeden
no dobra, to zostaje, skoro pozwalacie dzis przynajmniej zabralam sie juz za cos sensownego, musze papiery na taka konferencje przygotowac a wogole jutro mam nieoficjalne zakonczenie studiow dziwny termin bo jeszcze mamy zajecia do czerwca
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.

Milego basenosiłowniowania 

i tak nic nie pobije tekstu pani, która jak już wypiłam jeden kontrast wbijała mi wenflon, żeby podać drugi "może pani poczuć ciepło od czubka głowy do kroku" 

w szoku lekkim bylam i powiedzialam,ze sie jeszcze nad tym zastanowie chyba nie pojade bo po 1. nie mam zbytnio kasy, po 2. moja kumpela ma urodziny w weekend i chcialam sie z nia jakos spotkac, po 3. w pt juz sie umowilam z bardzo dawno nie widziana przyjaciolka i nie chcialabym tego odwolywac, a po 4. troche mi glupio jechac bo nikogo poza tym kolega nie bede znala i w ogole... No, ale badz co badz to mile zaskoczenie,ze do mnie akurat zadzwonil...
Stety niestety wynik dopiero w poniedziałkowe południe,zapewne przez fakt,że byłam tam 'państwowo' o.O
masakra normalnie.... ja nigdy nie miałam podawanego kontrastu ale zawsze jak miałam rezonans to się bałam

Jutro pędze do lekarza[wolne od szkoły