![]() |
#241 | |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LXI
Cytat:
![]() Ja teraz zaczelam ogladac Fortitude - glowna role gra ta sama aktorka co w The Killing. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |||
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Smog ma wpływ na wydolność oddechowo-krążeniową, więc obawiam się, że możesz mieć rację ![]() A propos smogu jeszcze: wczoraj byliśmy w Beskidzie Żywieckim, dziś - już w Krk - otworzyłam rano okno i myślałam, że się uduszę. Dobrze, że zaczęło padać, trochę syfu krople zgarniają z powietrza. Cytat:
![]() Mój M. ma od kilku tygodni stan podgorączkowy, niemal codziennie pod wieczór. W końcu dał się namówić na wizytę u lekarza - do tej pory zawsze coś innego było ważniejsze ![]() Zapisz
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2017-02-17 o 14:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#243 | ||
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czytałam to i pare innych rzeczy i też mi słabo z ta swiadomoscia, bo prawda taka, ze nie jedzenie, nei tryb zycia szkodzi nam najbardziej, ale zasyfione powietrze, które wdychamy a na to poradzić nic nie mozemy, bo przecież człowiek nie spakuje sie i nei ucieknie gdzie jest czysto, bo tak sie nie da ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
![]() Tez mi kamień z serca ![]() Moj tz tez 2 dni temu skarzyl sie ze było mu strasznie źle jak latał po dworze ![]() ![]() ![]() ![]() Twój tz ma wielkie szczęście, ze ma taką dobra i rozsądna żonę ![]() ![]()
![]() |
#244 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
O! Przypomniałaś mi, zaczął się kolejny sezon? Obejrzałam pierwszy, i jak nie znoszę si-fi, paranormal i innych tego typu bajek, tak tutaj jakoś to przetrawiłam dla jakości reszty scenariusza. Odbieram to jako metaforę po prostu. Dla mnie obraz był przegenialny, surowość, izolacja, ludzkie instynkty, niesamowity klimat. Eeech wypociłam kiedyś długiego posta o tym, ciekawa jestem Twoich wrażeń. Cytat:
Co do smogu, to racja. Ja mieszkam w dosyć czystym terenie, i faktycznie zimą, każda wizyta w dużym mieście to dla mnie koszmar. Także tej zimy jakoś nie mogę narzekać, dotlenianie się było przyjemnością w miejscu, w którym mieszkamy ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-02-17 o 16:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tee, fajna... ![]() "matowe bbłyszczyki" bawią mnie od niedawna ![]() Co to jest mlbb? A ja dzisiaj zznalazłam przypadkiem szminke nude dla siebie w biedrze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#246 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. poszłam wygooglać a w grafice same gołe baby ![]() A propos spraw urodowych zdołował mnie aktualnie modny (?) kształt paznokci. Te orthocerasy ![]() Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2017-02-17 o 18:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Red, tu można obadać wszystkie te szminki od Bell
http://fubster-cosmetics.blogspot.co...rfect.html?m=1 Na mnie nie wygląda tak ciemno jak na tej lasce, chłodny bezowo-różowy kolor I akurat w promo po 6,50 to od razu drugą na zapas capnęłam ![]()
#250 |
Zakorzenienie
|
Ooo, to by mnie mogło nawrócić na dobrą drogę
![]() Wiecie co? Wyjęłam ze schowka Pradę Intense, psiknęłam i już nie mam ochoty oddawać ![]() A mój mały B stracił dzisiaj swój pierwszy mleczak. Czas zdecydowanie za szybko leci ![]()
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przy Molinardzie serce mocniej zabiło, bo lawenda i labdanum razem - marzenie.
![]() |
#253 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() w sumie jest i dalsza lista, jeśli mi nie przejdzie ![]() Penhaligons, Esprit de Lavande i Creed, Aberdeen Lavander Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2017-02-17 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 | ||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale wyobraź sobie np.Kmicica mówiącego joł i przybijającego piątkę ![]() a wbrew pozorom polszczyzna z początku XX w nie była wcale taka archaiczna jakby się komu zdawać mogło . Cytat:
Cytat:
A co do paznokci to kiedyś się takie nosiło normalnie ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |
To ja :)
|
Cytat:
![]() ![]() Zapisz
![]() |
#257 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Nie była wcale taka archaiczna, ale wystarczająco inna od współczesnej, żeby we współczesnym serialu dla mas nie przeszła ![]() Zapisz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Piers do przodu
|
Komu dżemora mandarynkowego??
![]() ![]() Aaaa mam nespodziankę - podczas Restaurant Week chłopcy zaprosili mnie do Osterii na 5 daniowe menu rybno owoco morzowe ![]()
#259 |
Zakorzenienie
|
![]() Przy okazji, co się stosuje na obrzęki? Żeby działało na nóżki jak serdelki, palce jak parówki i brzuch jakbym arbuza w całości połknęła? Trzymanie nóg w górze nie wpływa na efekt serdelka :-( Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#260 | |||
Zakorzenienie
|
Ale Wam dobrze, macie konkret. Wiecie czego chcecie
![]() Ja lawendę lubię poczuć to tu, to tam, ale pachnieć nie umiałam. ![]() Cytat:
![]() Choć sama ją sprzedałam, ale faktycznie nosić już nie dawałam rady, tylko do wąchania. Cytat:
![]() 2. Eeee no, ale to są migdałki, eleganckie. Mam takie nosiła. Nie Godzilla ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-02-18 o 09:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Mother of Cats
|
Mniam
![]() Cytat:
![]() Zapisz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Piers do przodu
|
Ves zatrzymanie wody w organizmie może mieć wiele przyczyn - radzę wizytę u medyka
![]() ![]()
#263 |
|
Głowa sobie przypomniała, że dawno mnie nie bolała, włączyła się zatem nagle, na zakupach. Musiałam dobrze wyglądać, kiedy weszłam do apteki, bo zanim zdążyłam się odezwać, pani pobiegła po wodę.
A miałam w planach pić dzisiaj wino. Bo muszę notkę biograficzną o sobie napisać, na Festiwal Sztuki Jeździeckiej. Na trzeźwo nie da rady. Za to oprawiłam już część prac i koty mi to zaakceptowały ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#264 |
Nindżopesz
|
![]() A na klastery pomagają Ci "zwyczajne" leki? Maja, dzięki za linka, 4 będzie moja ![]() Parabelko, którą masz, Essence? Co do pazurów, to może i były kiedyś modne (więc klasyki nie wypada hejtować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 | ||||
Panaroja
|
snad gluta i kothy oraz bólu guowy
![]() Cytat:
![]() 2.to fakt, choćby z powodu , że więcej słów zawierała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.no właśnie, ale i migdałki bywały dłuuuugie jak na niektórych obrazkach widać było , więc w sumie nic nowego w temacie kształtu . Zdobienia to insza inszość ![]() Cytat:
![]() 2.ba, póki takie się nie pojawiły , nikomu nie przyszło przez myśl, że migdałki są brzydkie ![]() kupiłam sobie sukienkę w rezerwacie otake http://www.reserved.com/pl/pl/woman/.../knitted-dress tylko w ciemniejszym odcieniu, na zdjęciu ona ma cuda pod spodem więc wygląda bessęsu i wrzuciłam jaśniejszą . Jest z dresowego grubawego materiału, więc to o co mi chodziło , jeden minus że kieszeni nie ma , ale nie można mieć wszystkiego, i tak cud, że była ![]() jeszcze taką mierzyłam http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...b825-09m/dress , ale jak dół dobry to góra za duża, a jak góra dobra to dół za ciasny ![]() ![]() Zapisz
Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2017-02-18 o 21:36 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
|
Nic nie pomaga. Trzeba odcierpieć i tyle. Na szczęście tym razem to nie to, coś mi mówi, że to przytkane zatoki po przeziębieniu, muszę jej jutro przepłukać...
Zapisz
#267 |
Zakorzenienie
|
![]() Przydałoby się zrobić coś na śniadanie... ![]()
#268 |
|
Poproszę i dla mnie. I coś przeciwbólowego.
Zapisz
#269 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() i kawusi ![]() Cytat:
![]() super niespodzianka ![]() Cytat:
![]() pierwsza ładniejsza ![]() ja kupiłam w londku 3 - jednej pewnie nigdy nie założę (a na pewno jeśli nie zrobię sobie figury) i najdalej do łóżka ![]() ![]() a teraz oglądam błękitne maxi na lato i pierdzionki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
|
Mieszany najlepszy... Też bym zjadła...
Zapisz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.