Panny Młode wrzesień 2008 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-04-02, 15:55   #361
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode wrzesień 2008

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
Juz troche cwiczylismy i nawet widac minimalne efekty,ale jak tylko znajdziemy chwile czasu to sie ostro na Tż'ta wezmę

A co to alkoholu,to u nas niby kolaga oferowal,ze moze cos taniej zalatwi,bo ma znajomosci w hurtowni,ale ile taniej,tego nie wiem,a zdecydowalismy sie na Maximusa,no i jeszcze winko bedzie Carlo Rossi

No to do września pewno Twój TŻ będzie hulał jak zawodowiec

Ehhh, maximus, ta nazwa mi się nierozłącznie kojarzy ze studiami, ale to piękne czasy były... Najbardziej popularna wódka na wszelkich imprezach

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-02, 17:40   #362
sanetka
Zakorzenienie

no wiec zrobilismy rundke po miescie. te zaproszenia wychodza najtaniej. trzeba ktoregos dnia podjechac i kupic.

obraczki zlote, proste. jeden jubiler chcial 650zl, drugi 740 (tylko tu mamy 15 % znizki wiec na jedno wychodzi). czyli nie jest tak zle moze kupimy niedlugo. przy okazji okazalo sie ze mamy male palce

tylko wodka w jednym miejscu nie dosc ze droga to maly wybor

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-03, 09:34   #363
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

my mamy Smirnoffa za 15 zł za butelkę. Kartony stoją normalnie w mieszkaniu u rodziców, wiadomo troche miejsca zajmują ale od razu człowiek bezpieczniejszy z taką ilościa alkoholu w domu

We wtorek podpisalismy umowę z kamerzystą, jak na Warszawe 1200 zł to moim zdaniem bardzo dobra cena, a film bardzo nam sie spodobał

Planujemy w weekend kupic obrączki, ale czuje, że będzie ciężko...ja nie chce klasycznych. Podobają mi się takie np w ksztłacie kwadratu, albo z mnóstwem cyrkonii (bo na brylanty nas nie stać), nie chce klasycznego żółtego złota bo nie lubie....
Chyba bedziemy kupować w Świecie Złota albo w EXCELLENT.

Bardzo podobała mi się obrączka:damska właśnie z dużą ilości cyrkonii a męska wg życzenia Tż gładka klasyczna, myślicie że to dobry pomysł aby każdy miał jaką chce? tylko wtedy to one będą mało do siebie podobne....

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-03, 10:53   #364
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Gabi2 obrączki moja i mojego męża różnią się ilością takich wyżłobionych pasków. Ja mam dwie, bo optycznie zwężają obrączkę, a mężowi podobała się jedna pośrodku. Co do tych "kwadratowych" obrączek, to ja na Twoim miejscu bym się mocno zastanowiła, bo to z czasem może stać się po prostu niewygodne. Najlepsze są takie klasyczne zaokrąglone na brzegach.
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-03, 11:22   #365
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

moja przyjacióła ma kwadratowe i nigdy mi nie mówiła że są niewygodne, tak na prawdę to one nie są takie kanciaste- typowy ściety kwadrat więc jakos do tej pory nie brałam tego aspektu pod uwagę....ale chyba teraz pomyśle nad tym

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Stary 2008-04-03, 11:26   #366
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
my mamy Smirnoffa za 15 zł za butelkę. Kartony stoją normalnie w mieszkaniu u rodziców, wiadomo troche miejsca zajmują ale od razu człowiek bezpieczniejszy z taką ilościa alkoholu w domu

We wtorek podpisalismy umowę z kamerzystą, jak na Warszawe 1200 zł to moim zdaniem bardzo dobra cena, a film bardzo nam sie spodobał

Planujemy w weekend kupic obrączki, ale czuje, że będzie ciężko...ja nie chce klasycznych. Podobają mi się takie np w ksztłacie kwadratu, albo z mnóstwem cyrkonii (bo na brylanty nas nie stać), nie chce klasycznego żółtego złota bo nie lubie....
Chyba bedziemy kupować w Świecie Złota albo w EXCELLENT.

Bardzo podobała mi się obrączka:damska właśnie z dużą ilości cyrkonii a męska wg życzenia Tż gładka klasyczna, myślicie że to dobry pomysł aby każdy miał jaką chce? tylko wtedy to one będą mało do siebie podobne....

to wodka tanio. jak bylismy w polmosie to byly jakies po 20 zl (nie pamietam jakie) a reszta ich wlasne, ich rozlewni, nie jestem przekonana.

co do obraczek tez na poczatku chcielismy jakies zdobione. ale wygralo to ze te proste zlote sa praktyczne (mozna powiekszac i zmniejszczac, nie scieraja sie). ja sie juz przekonalam do takich
bedziemy mieli takie same. na poczatku myslelismy ze TZ wezmie szersza ale dobralismy jednakowa szerokosc i pasuje na oboje (znaczy do palcow-ja mam drobne i zgrubymi zle wyglada)

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-03, 14:38   #367
madziczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość

Gabi2, mogłabyś podać namiary na tego fotografa? nie wiesz jak u niego z terminami?
Co wchodzi w cenę "kamerowania"?

Pytam, bo dziś właśnie na rozmowę z fotografem i kamerzystą, a wogóle nie wiem na co zwrócić uwagę odnośnie kręcenia filmu.
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-03, 15:05   #368
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
Gabi2, mogłabyś podać namiary na tego fotografa? nie wiesz jak u niego z terminami?
Co wchodzi w cenę "kamerowania"?
wysłałam Ci na priva

Stary 2008-04-03, 15:38   #369
madziczek
Zadomowienie

Dziękuję - już wysłałam siostrze namiar.
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-03, 15:50   #370
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
No to do września pewno Twój TŻ będzie hulał jak zawodowiec

Ehhh, maximus, ta nazwa mi się nierozłącznie kojarzy ze studiami, ale to piękne czasy były... Najbardziej popularna wódka na wszelkich imprezach
czyli Maximus=dobra impreza i iwłasnie dlatego u nas bedzie ta wódzia

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
no wiec zrobilismy rundke po miescie. te zaproszenia wychodza najtaniej. trzeba ktoregos dnia podjechac i kupic.

obraczki zlote, proste. jeden jubiler chcial 650zl, drugi 740 (tylko tu mamy 15 % znizki wiec na jedno wychodzi). czyli nie jest tak zle moze kupimy niedlugo. przy okazji okazalo sie ze mamy male palce

tylko wodka w jednym miejscu nie dosc ze droga to maly wybor
ceny obrączek bardzo przystepne,ciekawe czy ja jutro też coś znajdę poniżej 1 000;-,bo więcej nawet nie ma mowy,żebym dała
Stary 2008-04-03, 18:09   #371
agunia82
Zakorzenienie

Katia jak chcecie obrączki proste i z nie łączonego złota to poniżej tysiąca na bank coś znajdziesz
Tylko nie chodź do dużych i popularnych jubilerów, u takich mniejszych albo u złotnika zapłacisz dużo mniej, bo nie narzucą niewiadomo jakiej marży

Stary 2008-04-03, 20:34   #372
Daisy_80
Raczkowanie

Ale się wątek rozbudował... Nie zaglądałam ze 2 tygodnie a tu tyle postów... Podziwiam Was dziewczyny na jakim jestescie etapie przygotowań, już myślicie o wódce... ja jeszcze chyba daleko w lesie z przygotowaniami. Wygląda, że ja znów jestem w tyle.. najważniejsze, że już zaczynam się kręcić wokół sukienki.. Przynajmniej mam wizerunek tego, jak chciałabym wyglądać i wiem co mi się podoba Mam na oku już jedną sukienkę, jutro także robię rundkę po salonach.
Co do obrączek: jak kupowałam strasznie podobały mi się obrączki matowe, takie piaskowane. Już byłam skłona taką zakupić. Na szczęscie pani w sklepie powiedziała, że takie obrączki trzeba co kilka lat piaskować, zmatowić (czy jakaś podobna nazwa), bo się ścieraja. Więc takiej nie wybrałam. Spodobały mi się tez z kamieniami ale podobno może zdarzyć się tak, że taki kamyk od uderzenia odpadnie... albo obrączka z kamieniami będzie zachaczać np ubrania jak rajstopy.. Więc z takiej zrezygnowałam. W sobotę zaczynam nauki Kiedyś trzeba...

Daisy_80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-03, 21:32   #373
agunia82
Zakorzenienie

Oj Daisy to jutro czekamy na relację z przymiarek. Zrób jakieś zdjątka po kryjomu i się pochwal co tam Ci w oko wpadło

Ja wzięłam obrączki piaskowane, a co mi tam. Trochę pogadałam z jubilerem i powiedział, że jak się matowienie zetrze to one wyglądają jak normalne, gładkie obrączki, więc to nie problem, a jak będę chciała mieć matowe nadal oddam do piaskowania i po kłopocie I będę miała takie albo takie w zależności od kaprysu, a co!

Stary 2008-04-03, 21:36   #374
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Dziewczyny, jeśli nie chcecie mieć błyszczących obrączek, to może zamiast piaskowania zapytacie u złotnika o diamentowanie? To jest zdecydowanie trwalsze.
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-03, 21:43   #375
agunia82
Zakorzenienie

mi nie przeszkadzają zwykłe błyszczące, po prostu matowione wydawały mi się ładniejsze i tyle

Za to diamentowanie w ogóle mi się nie podoba

Stary 2008-04-04, 14:24   #376
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Daisy_80 Pokaż wiadomość
Ale się wątek rozbudował... Nie zaglądałam ze 2 tygodnie a tu tyle postów... Podziwiam Was dziewczyny na jakim jestescie etapie przygotowań, już myślicie o wódce... ja jeszcze chyba daleko w lesie z przygotowaniami. Wygląda, że ja znów jestem w tyle.. najważniejsze, że już zaczynam się kręcić wokół sukienki.. Przynajmniej mam wizerunek tego, jak chciałabym wyglądać i wiem co mi się podoba Mam na oku już jedną sukienkę, jutro także robię rundkę po salonach.
Co do obrączek: jak kupowałam strasznie podobały mi się obrączki matowe, takie piaskowane. Już byłam skłona taką zakupić. Na szczęscie pani w sklepie powiedziała, że takie obrączki trzeba co kilka lat piaskować, zmatowić (czy jakaś podobna nazwa), bo się ścieraja. Więc takiej nie wybrałam. Spodobały mi się tez z kamieniami ale podobno może zdarzyć się tak, że taki kamyk od uderzenia odpadnie... albo obrączka z kamieniami będzie zachaczać np ubrania jak rajstopy.. Więc z takiej zrezygnowałam. W sobotę zaczynam nauki Kiedyś trzeba...
A w jakich salonach byłas,bo jestesmy z tego samego miasta??

Ja dzis z Tż obeszłam miasto w poszukiwaniu obrączek i nie widziałam,że tych takich zwykłych,klasycznych jest aż tyle rodzajów
Matko,każdy na palcu wygląda inaczej i weź tu sie człowieku zdecyduj...
W przyszłym tygodniu chcemy juz zamówić,więc czeka nas narada na które się zdecydujemy.!jedna rzecz mnie ucieszyła,a mianowicie to,że para obrączek wyniesie na s około 500zł,a uważam ,że to bardzo niedużo
Stary 2008-04-04, 14:43   #377
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
!jedna rzecz mnie ucieszyła,a mianowicie to,że para obrączek wyniesie na s około 500zł,a uważam ,że to bardzo niedużo
No to super, rzeczywiście malutko

My zapłaciliśmy więcej, ale nie żałuję bo te obrączki nasze to dla mnie cudeńka

Stary 2008-04-04, 15:21   #378
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
No to super, rzeczywiście malutko

My zapłaciliśmy więcej, ale nie żałuję bo te obrączki nasze to dla mnie cudeńka
TO fajnie,że jesteś zadowolona z zakupukażdy kupuje według swoich możliwości i gustu.My akurat jestesmy zgodni co do wzoru obrączek
Zaraz po obrączkach idę zamóić suknię,bo się wybieram jak sójka za morze
A Ty masz jakieś swoje typy odnośnie swojego wyglądu??
Stary 2008-04-04, 15:26   #379
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Ja chce również jak najprostsze obrączki- te z białego złota to po prostu warstewka rodu która rownież sie z czasem ściera.Chce najnormalniejsze obrączki bez dodatkowych ozdób w stylu cyrkonii.
Obrączki wraz z moim TŻ bedziemy miec identyczne- a na grawerze nasze nr gg
Tak go znalazłam-wstukując byle jaki numer w wyszukiwarke
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-04, 15:44   #380
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
TO fajnie,że jesteś zadowolona z zakupukażdy kupuje według swoich możliwości i gustu.My akurat jestesmy zgodni co do wzoru obrączek
Zaraz po obrączkach idę zamóić suknię,bo się wybieram jak sójka za morze
A Ty masz jakieś swoje typy odnośnie swojego wyglądu??
Ale trzeba przyznać, że zanim wybraliśmy te obrączki, to wieeele poprzymierzaliśmy. To był pierwszy typ mojego TŻ-ta, mi się podobały inne, ale po założeniu na palec i porównaniu z innymi- te, te i tylko te. Cena zwaliła nas z nóg, ale pojeździliśmy tu i tam, podowiadywaliśmy się i zapłaciliśmy jakieś 200-300zł taniej

Co do wyglądu to suknie już mam

Załatwiłam przy okazji obrączek, moja ukochana mamusia mi ją znalazła Raz zadzwoniła i mówi że widziała piękną suknię. No to jak byłam po obrączki poszłyśmy poprzymierzać suknie. Tamtej już nie było na wystawie, przymierzyłam 2 inne, które mi się w miarę podobały, ale każda miała jakieś "ale". Potem mama zniknęła gdzieś na chwile i wróciła z panią i jeszcze jedną suknią. Jak ją przymierzyłam, to się w niej zakochałam
Wiedziałam, że to ta i żadna inna I co się okazało, że to ta suknia która tak się wcześniej mojej mamie spodobała

Pochwale się sukienką i obrączkami, co prawda suknia na zdjęciu jest biała, a ja mam ecru, i powiem że na "żywo" prezentuje się o wieeele lepiej.
Fryzurkę do niej to jakieś ładne upięcie z tyłu, bo w związanych włoskach mi najładniej, a bukiet będzie prawdopodobnie z czerwonych kalii. Biżuteria bardzo delikatna, welon jeszcze wybiorę jak będę na przymiarkach sukni.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjecie07.jpg (18,6 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg obrączki.JPG (24,7 KB, 10 załadowań)

Stary 2008-04-04, 17:30   #381
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Ale się wątek rozbudował... Nie zaglądałam ze 2 tygodnie a tu tyle postów... Podziwiam Was dziewczyny na jakim jestescie etapie przygotowań, już myślicie o wódce... ja jeszcze chyba daleko w lesie z przygotowaniami. Wygląda, że ja znów jestem w tyle..
Nie tylko Ty jestes w tyle dotrzymuje Ci chyba towarzystwa w tym
Ostatnie sprawy zwiazane ze slubem/weselem jakie zalatwialam skonczyl sie... uwaga uwaga... w listopadzie Od tej pory nie wzielam sie za nic!
Do konca kwietnia musze pojawic sie w salonie gdzie beda szyc mi sukienke, wiec duzo czasu mi nie pozostalo Poza tym powoli trzeba brac sie za zaproszenia, wodke itp... Zaproszenia chcialam robic sama takie z naszym zdjeciem ale obawiam sie ze sila rzeczy nie znajde na to czasu i kupimy w sklepie... Moze uda mi sie naklejeczki na wodke zrobic Jeszcze poradnia i kurs tanca...
W ogole to chyba musze sobie zrobic liste spraw ktore jeszcze zostaly do zalatwienia bo jak tak chaotycznie mysle to ogarnia mnie przerazenie
Tymbardziej ze do miesiaca czasu bedziemy mieli juz w rekach mieszkanie i zacznie sie remont...
Ja wiem ze jestescie szczesliwe ale nie ogarnia Was czasem przerazenie?

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-04, 17:45   #382
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Ale trzeba przyznać, że zanim wybraliśmy te obrączki, to wieeele poprzymierzaliśmy. To był pierwszy typ mojego TŻ-ta, mi się podobały inne, ale po założeniu na palec i porównaniu z innymi- te, te i tylko te. Cena zwaliła nas z nóg, ale pojeździliśmy tu i tam, podowiadywaliśmy się i zapłaciliśmy jakieś 200-300zł taniej

Co do wyglądu to suknie już mam

Załatwiłam przy okazji obrączek, moja ukochana mamusia mi ją znalazła Raz zadzwoniła i mówi że widziała piękną suknię. No to jak byłam po obrączki poszłyśmy poprzymierzać suknie. Tamtej już nie było na wystawie, przymierzyłam 2 inne, które mi się w miarę podobały, ale każda miała jakieś "ale". Potem mama zniknęła gdzieś na chwile i wróciła z panią i jeszcze jedną suknią. Jak ją przymierzyłam, to się w niej zakochałam
Wiedziałam, że to ta i żadna inna I co się okazało, że to ta suknia która tak się wcześniej mojej mamie spodobała

Pochwale się sukienką i obrączkami, co prawda suknia na zdjęciu jest biała, a ja mam ecru, i powiem że na "żywo" prezentuje się o wieeele lepiej.
Fryzurkę do niej to jakieś ładne upięcie z tyłu, bo w związanych włoskach mi najładniej, a bukiet będzie prawdopodobnie z czerwonych kalii. Biżuteria bardzo delikatna, welon jeszcze wybiorę jak będę na przymiarkach sukni.
Suknia bardzo ładnanic dodac,nic ując
takie obrączki też przymierzalismy,ale jednak wybralismy proste
fajnie,że masz już koncepcję,jak chcesz wyglądać,bo ja ciągle niezdecydowana i pewnie w ostatniej chwili dopiero bedę wiedziec czego chce...chociaz co do sukni to juz nie bedę kombinować.Pójdę zamówić tą,którą już wczesniej wybrałam

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
Nie tylko Ty jestes w tyle dotrzymuje Ci chyba towarzystwa w tym
Ostatnie sprawy zwiazane ze slubem/weselem jakie zalatwialam skonczyl sie... uwaga uwaga... w listopadzie Od tej pory nie wzielam sie za nic!
Do konca kwietnia musze pojawic sie w salonie gdzie beda szyc mi sukienke, wiec duzo czasu mi nie pozostalo Poza tym powoli trzeba brac sie za zaproszenia, wodke itp... Zaproszenia chcialam robic sama takie z naszym zdjeciem ale obawiam sie ze sila rzeczy nie znajde na to czasu i kupimy w sklepie... Moze uda mi sie naklejeczki na wodke zrobic Jeszcze poradnia i kurs tanca...
W ogole to chyba musze sobie zrobic liste spraw ktore jeszcze zostaly do zalatwienia bo jak tak chaotycznie mysle to ogarnia mnie przerazenie
Tymbardziej ze do miesiaca czasu bedziemy mieli juz w rekach mieszkanie i zacznie sie remont...
Ja wiem ze jestescie szczesliwe ale nie ogarnia Was czasem przerazenie?
Oj tak
ja póki co,tak na dobrą sprawę mam:
-narzeczonego
-salę;
-kamerzyste;
-fotografa;
-grajków;
-9 nauk(ależ nam sie nie chce);
-msza w kościele(ale tylko godzina,jeszcze nic nie spisywalismy,ani nie opłacaliśmy);

i tyle...
w przyszłym tygodniu tak jak mówiłam,chciałabym załatwić sprawę obrączek i suknię,a cała reszta nie wiem kiedy,ale kiedyś tam się załatwi
Stary 2008-04-04, 19:51   #383
Daisy_80
Raczkowanie

Ale znalazłam piękną suknię! Jestem w szoku. Umówiłam się dziś z mamą w mieście na połażenie po sklepach. Kto jak kto ale ona w tych sprawach mi najlepiej zawsze doradza. Znalazlam taką piękną suknię, że się w niej zakochałam... taka gustowna i elegancka. O takiej marzyłam. W poniedziałek prawdopodobnie będę szła do sklepu żeby ustalić jakies szczegóły jej kupna, czy nawet zrobić przymiarkę. Po tym jak ją założyłam i weszłam potem do innych sklepów miałam wrażenie, że w pozotałych sukniach wygądałam gorzej niż tragicznie Pierwsze wrażenie jest jednak najlepsze. Jest w kolorze ecru. Jak znajdę jej zdjęcie to wkleję.
Kupno sukni spędzało mi sen z powiek.
Co do kursu tańca.. Wiecie dziewczyny gdzie w Lublinie zapisać się można na kurs tańca dla par, ale indywidualny, szczególnie chodzi mi o kogoś poleconego? Wzielibyśmy ze 3, 4 lekcje żebyśmy nauczyli się tańczyć "mniej dyskotekowo". Na takie kursy organizowane gdzie uczy się tańczyć kilka par pewnie nie uda nam się chodzić. A takie indywidualne lekcje mogłyby się przydać.

Stary 2008-04-04, 20:17   #384
agunia82
Zakorzenienie

Katia dzięki śliczne Pochwal się też swoją sukieneczką jak masz jakieś zdjęcia

Daisy też czekamy na zdjęcia sukienki niecierpliwie

Stary 2008-04-04, 20:38   #385
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Ale znalazłam piękną suknię! Jestem w szoku. Umówiłam się dziś z mamą w mieście na połażenie po sklepach. Kto jak kto ale ona w tych sprawach mi najlepiej zawsze doradza. Znalazlam taką piękną suknię, że się w niej zakochałam... taka gustowna i elegancka. O takiej marzyłam. W poniedziałek prawdopodobnie będę szła do sklepu żeby ustalić jakies szczegóły jej kupna, czy nawet zrobić przymiarkę. Po tym jak ją założyłam i weszłam potem do innych sklepów miałam wrażenie, że w pozotałych sukniach wygądałam gorzej niż tragicznie Pierwsze wrażenie jest jednak najlepsze. Jest w kolorze ecru. Jak znajdę jej zdjęcie to wkleję.
Kupno sukni spędzało mi sen z powiek.
Co do kursu tańca.. Wiecie dziewczyny gdzie w Lublinie zapisać się można na kurs tańca dla par, ale indywidualny, szczególnie chodzi mi o kogoś poleconego? Wzielibyśmy ze 3, 4 lekcje żebyśmy nauczyli się tańczyć "mniej dyskotekowo". Na takie kursy organizowane gdzie uczy się tańczyć kilka par pewnie nie uda nam się chodzić. A takie indywidualne lekcje mogłyby się przydać.
Super,że udało się znaleść wymarzoną suknięDla mnie też był problemi ijuż myślałam,że nic nie znajdę(to znaczy podobało mi się wiele,ale w każdej było coś nie tak),Ale jednak się udało
To mów szybko w jakim salonie ją znalazłaś??Nie mogę sie doczekać zdjęć
MOja suknia to mariees de paris-FienaBędzie w kolorze ecruWkleję kilka róznych,bo ta suknia jest dosyć dziwna i na każdym zdjęciu wyglada inaczej...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 057.jpg (26,0 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0747-1.jpg (48,0 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 23260986zdjecie1201680336449.jpg (97,6 KB, 36 załadowań)
Stary 2008-04-04, 21:04   #386
Daisy_80
Raczkowanie

Ten salon nazywa się chyba sisi. Na wodopojnej. Taki przytulny. Szczerze mówiąc nawet nie zapytałam się, jaki to model sukni itd.. Spodobała mi się, zmierzyłam ją i już ją chce... Składa się z gorsetu i spódnicy. Wcześniej ostro się zarzekałam, że nie chce takiej sukienki z gorsetem, obawiając się, że gorset ze mnie się zsunie :P Ale zawiązany trzymał się super mocno. Jak gdzieś dorwe zdjęcia to wkleję, albo pyknę fotkę w sklepie.
Twoja suknia jest piękna.. Taka inna... Subtelna i nietuzinkowa. Jak pochodziłam sobie po kilku salonach wszędzie to samo... albo suknie bardzo zbliżone do siebie w tych mniejszych salonach, albo jak na mnie zbyt ekstrawaganckie (w tych firmowych). Szkoda, że nie jestem osobą na tyle odważną, żeby zalożyć taką sukienkę, żeby goście z krzeseł pospadali jakby mnie zobaczyli hihih

Stary 2008-04-04, 21:06   #387
agunia82
Zakorzenienie

Katia śliczna sukienka, taka zwiewna i delikatna, super!

Stary 2008-04-05, 00:59   #388
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Mi też sie ta sukienka bardzo podoba Dziewczynki my tu sobie gadu gadu a czasu coraz mniej-ciesze sie ze jest taka grupa wsparcia moje koleżanki jakoś nie myślą o zamążpójściu a szkoda bo mając 17 lat założyłam sie z 5 z nich że ta która pierwsza za mąż będzie wychodziła ta stawia kolacje dla wszystkich pozostałych.Gdzieżbym ja pomyślała że to na mnie pierwszą trafiOne typowe romantyczki a ja umysł ścisły twardo stąpający po ziemi Wiec oprócz wesela czeka mnie zarówno wieczór panieński jak i kolacyjka babska w najlepszym lokalu w mieście

A tak a propos wieczorów panieńskich? macie jakieś pomysły? O mnie zadbają koleżanki,już tam cichutko coś kombinują...aż się boję
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-05, 08:11   #389
Daisy_80
Raczkowanie

Ja o wieczór panieński mój się nie boję... Moja starszą będzie siostra rodzona narzeczonego, jest to osoba rozrywkowa, która zorganizuje pewnie jakieś pomysłowe atrakcje...
Wieczorem panieńskim się nie martwie, gorzej z wieczorem kawalerskim... Oj żeby na wieczorze kawalerskim nie działa się zbyt dużo...
dzisiaj idę sobie popląsać na imprezce.. w końcu trzeba będzie się troszkę podszkolić we wspólnych tańcach... szkoda tylko, że dyskotekowych

Stary 2008-04-05, 10:00   #390
katia0117
Zadomowienie

Dzieki dziewczyny za miłe słowa
Co do wieczoru panieńskiego,to nie wiem jeszcze jak to będzie...podstawowym problemem jest to,że moje kempele są z róznym miast,więc nie wiem czy uda mi sie zebrac taki skład jaki bym chciała
Ale na pewno coś uda się zorganizować,zwłaszcza,że jest jeszcze sporo czasu...

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości