|
|
#511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ♫ YOU CAN DANCE ♫ - druga edycja
Cytat:
o to mi chodziło
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Też uważam że z tymi warsztatami beznadziejnie zrobili.Ja myslalam, ze z Buenos beda pokazywac jeszcze z 4 odcinki, a tu tylko jeden odcinek.Pf, nawet nie jeden tylko pół, bo wtedy była jeszcze koncowka castingu w Warszawie. Podziwiam Georgija i Kasie(tak ma na imie?), że poszli na naukę do Marty'iego
![]() ![]()
|
|
#513 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj włączyłam dopiero przy tańcu Georgja
![]() Ale faktycznie strasznie krótkie te warsztaty-w tamtej edycji to chyba były z III odcinki? A tu tyle przeżywania ah boskie Buenos i koniec :P Kamil Guzy--> czy to ten co nie dostał się za pierwszym razem, dopiero za drugim..w czarnych szortach, tańczył wpółczesny?? Jak tak to masakra. |
|
|
|
|
#515 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#516 |
|
Raczkowanie
|
z tego co widze, tu liczą się znajomości (Roksana). uważam, że na warsztatach w Buenos nie dała z siebie wszytskiego i to nas tak zraziło, ale uprzedzać się do niej nie będe, bo coś mi się wydaje, że nas jeszcze zaskoczy.
za to nie mogę przeżyć tego, że Cieciórski się dostał.. mogli chociaż pokazać jak zatańczył, bo ja coś do niego przekonana nie jestem, wiem, że tu liczy się talent taneczny a nie to jaki jest.. tylko jego zachowanie na castingu w stosunku do swojej partnerki mnie zraziło. ;/ a co do wczorajszych pokazów to byłam zaskoczona, że nie dostała się ta dziewczyna co zaprezentowała się jako pierwsza (młoda mamusia) ..podobało mi się jak zatańczyła. jednak zdacydowanie urzekł mnie taniec Żanety i Gieorgij'a. ..póki co to są moi faworyci.
|
|
|
|
|
#517 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moje zdanie jest takie, że jak ktoś ma osobowość to pokażę się wszędzie i wejdzie w kadr każdej kamery, jeżeli ktoś nie ma przebicia to nie wymagajmy od telewizji żeby pokazywali wszystko, bo to się po prostu nie sprzeda. Pokazują osoby charakterystyczne (Ps. wy przynajmniej widzieliście twarze :P a mój tvn śnieży więc nawet jakbym szukała jakiejś osoby to i tak pewnie bym nie zobaczyła )A co do ostatniego odcinka... Wkurzyłam sie jak Weronika brzydko mówiła o tej rudej tańczącej tango... Fakt, że jej fryz mi sie nie podoba , ale różne są gusta i o nich się nie dyskutuje A jeżeli chodzi o regulamin to wiem tylko, że każdy może brać udział w ilu chce kastingach, na warsztaty mogą jechać 3 razy a w finale mogą być tylko 1 raz... więc dla niektórych "znajomych" mogła to być tylko "niedźwiedzia " przysługa
|
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
popieramw stu procentach. tez to zauważyłam właśnie... Troche to chamskie było. ok, rozumiem, że jej koleżanka odpadła, no ale mogła tamtej brawo bic, chociazz dla pozorów... |
|
|
|
|
|
#519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a Gieorgij fajosko tańczy, taki skoczny chłopak, gibki... odważny do tego
|
|
|
|
#520 |
|
Zadomowienie
|
Ech... mam niedosyt po wczorajszym odcinku ( ale jak widzę, nie jestem sama), miałam wrażenie, jakbym przegapiła jakiś odcinek
![]() Moimi faworytami jeszcze przed Buenos byli Gieorgij ( widzę, ze nie tylko moim zatem mamy dobry gust) i Aneta i bardzo się cieszę, że przeszli ( przynajmniej będę miała na co popatrzeć )Nie mogę natomiast zdzierżyć tej całej Justyny- po pierwsze, wcale nie uważam, ze ma "piekne nogi", moim zdaniem są za chude i bezkształtne ( "kształtne" - czyli krąglejsze udo itd.), po prostu długie i umięśnione, czego powodem jest taniec. Po drugie ( i przede wszystkim, bo nie z powodu nóg jej nie lubię ) jest bardzo egocentryczna- nos w górze, postawa "co to nie ja"... wydaje się złośliwa i niesympatyczna i mam nadzieję, zę już za tydzień odpadnie
|
|
#521 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ta Roksana faktycznie to znajoma Piruga??
![]() To by tłumaczyło dlaczego jest jeszcze w programie... Zastanawiające było to, że jako ostatnia weszła na kasting w Warszawie i bilet na nią czekał...jak dla mnie zatańczyła tragicznie, tylko głowa trzepała :/
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o Roksanie była już mowa w tym wątku w jednym z postów |
|
|
|
|
|
#524 |
|
BAN stały
|
No no.
Aż sobie wzięłam i poczytałam prasę plotkarską... No bardzo brzydko. ![]() A Pudelek zapodaje, że nawet spięcie Gleby i Piróga było ściemą... Smutne. No, ale cóż. Trzymam kciuki za Gieorgija rzecz jasna. Taki pluszenkowaty jest. I za Kamila. ![]() Pozostałym oczywiście będę się przyglądać dalej. Któż wie... ![]() Żanetka nie zdobyła mojej sympatii zbytnio. I mam nadzieję, że wygra osobowość sceniczna i db tancerz. Btw, nieładne plotki nieładnymi plotkami, ale Gleba sympatię publiczności w programie oczywiście zdobył, i tańczył jednak fajnie. Do rzeczy. Muzysia ofks. ;-)Zakochałam się w tym kawałku, który czasami wrzucają na parę sekund w ścieżkę programu. Ach. To chyba jest jakiś remix 'Hip - hopu' Cuevasa; w każdym razie mnie tak się to kojarzy...LINK <--> Od 7 minuty 4 sekundy do 7 min 34 sek ![]() Pliz, dziewczynki, zdobądźcie się na cierpliwość i poratujcie siostrę w potrzebie. ![]() ![]() Co to jest..?!?! Czyje, czyje; kto przy tym majstrował..?? |
|
|
|
|
#525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najbardziej wkurza mnie roksana. no i panna nogowa. mam andzieje, ze ktoras z nich odpadnie w srode
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie mogę obejrzeć powtórke na necie? Bo nie miałam możliwośći w środe oglądać
|
|
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
jutro jest w tv
|
|
#528 | ||
|
Wtajemniczenie
|
w necie sa tylko na stronie TVN fragmenty.
EDIT: http://youcandance.plejada.pl/uczestnicy.html --> kazdy cos o sobie powiedział. Jak myślicie, kto z kim tańczy??
|
|
|
#529 |
|
po prostu Em :)
|
Hultaj, to chyba Timberland - The way you are.
|
|
|
#530 |
|
BAN stały
|
Prawie ;-): tak tak tak
![]() ^^ Bardzo Wam, Dziewczynki, dziękuję, za odsłuchanie i odpowiedź. Wizaż jak zwykle zaplusował. ![]() |
|
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
Pomine juz moje obuzenie, smutek, zal, wscieklosc itd... dot.programu, uczestnikow, jury itd...
bo chyba wszystko napisalyscie i zgadzam sie z tym.Moimi fawortytami są aneta i chlopak ktory tanczyl teraz w rozowej koszuli Kamil? bo juz nie pamietam imienia... czemu jego taniec wam sie nie podoba? ![]() Ruda tez fajnie tańczyła... Szkoda ze Pawel nie przeszedl :mad : Zaneta mnie b.denerwuje (zrobilam wieeelkie oczy jak wybiegla na zaplecze z placzem pozniej przed jury tlumaczac sie, ze tamtemu koledze mama zmarla, a jej sie przypomniala jej koleznka ktora zginela i ona tez chce sie dostac bo chce dla niej tanczyc![]() sory! to brzmialo jak "Skoro jemu zmarla mama i sie dostal, to ja tez musze! w koncu mnie zginela kolezanka... " tragedia co ta dziewczyna z siebie robiCzuje, ze Roksana za wiele nie pokaze na zywo, jak ona tanga sie nie mogla nauczyc a wylosuje zalozmy sambe albo co to juz to widze nagle jej sie zachce tanczyc jak w Buenos tego nie mogla robic?? ja w to nie wierze...Aha! mnie interesuje piosenka (sama melodia byla) do ktorej tanczyl ten Kamil (?) w rozowej koszuli |
|
|
|
|
#532 |
|
BAN stały
|
Powiem szczerze, że mnie też się nie spodobało wystąpienie Żanety.
Wiadomo, to jest program..., ale jeszcze u Kamila mogłam to potraktować bardziej jako ciągnięcie za język, i jakoś tak bardziej naturalne mi to zabrzmiało, a u Ż. - nie wiem, nie za fajnie. Ale w końcu dziewczynę spotkała tragedia, w dodatku to wciąż nastolatka, poza tym, oni tam mają niezłą szkołę przetrwania (pod względem emocjonalnym...), więc nie będę czepialska. Do Roksany np. się zniechęciłam po przeczytaniu plotek... ---- Liczę na to, że występy na żywo przyczynią się do takiego wyłonienia zwycięzcy (zwycięzców...), które nie będzie wyglądało dziwnie i podejrzanie... ![]() ---- No nic, zobaczymy, jak to się wszystko potoczy. |
|
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
a moje ulubione 3 osoby to Georgij, ten chłopak z Piekar Śląskich co mówił o mamie i Żaneta (ta co jej koleżanka zginęła w wypadku).
Wkurza mnie ta laska co z Gieorgijem zaryzykowała udział w programie by brać lekcje z Martim
|
|
#534 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj jak nie widziałaś jak tańczy Cieciórski Artur to prosze http://www.myspace.com/jatdance napewno sie do niego przekonasz gwarantuje Ci to jest kilka filmików do obejrzenia. |
|
|
|
|
|
#535 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
piękne porównanie ( też mi się tak kojarzy, ale nie wiedziałam, ze ktos będzie wiedział, o co chodzi- z całym szacunkiem- i nie ryzykowałam i może to własnie przez sentyment do Pana P. i tęsknotę, kiedy wreszcie powróci w swoim stylu- statwiam na Gieorgija )Wybaczcie offtopa
|
|
|
#536 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyno nie znasz człowieka ,a wydajesz negatywne opinie to obrzydliwe, jak chcesz zobaczyć jak tańczy mistrz to proszę http://www.myspace.com/jatdance on nie potrzebuje się sztucznie lansować ,on jest po prostu dobry w tym co robi .Tytuły mistrza nie dostaje sie po znajomości, na to trzeba cieżko pracować.Program YCD da mu szanse na to ,aby w Polsce ludzie go poznali i zobaczyli jak swietnie tanczy. życze przyjemnego ogladania filmików. |
|
|
|
|
|
#537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie cos bardzo zaskoczylo...Otoz tydzien temu w Buenos Aires paru osobom dali czerwone kartki. Dostal m.in. Patryk z Porajewa. Wobec tego co on robi w finalowej 16?! Przeciez do domu mial leciec!!!
![]() Nie podoba mi sie to, ze malo pokazali z warsztatow...Pojechalo 36 osob, a na poczatku ostatniego programu pow,ze zostalo juz tylko 24...O nie, 12 osob przeciez nie dostalo czerwonej kartki!! Ktos mi to umie wyjasnic??Bede wdzieczna
|
|
#539 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#540 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie wątpię, że Cieciórski jest znakomitym tancerzem w końcu lista jego nagród jest imponująca. Jedyną rzeczą jaka mnie od niego odrzuca jest to, że jako osoba znana w Ameryce bierze udział w programie, gdzie nagrodą jest wyjazd na Broadway. Ma trzydzieści lat, jest w górnej granicy przyjmowania ludzi do programu. Uważam, że to trochę nie fair, że osoba mająca już pewną sławę zajmuje miejsce osobom, które nie miały możliwości trenowania w USA, a chciałyby się rozwinąć. Zdecydowanie nie chciałabym, żeby to on wygrał - uważam, że byłoby to nie w porządku względem innych uczestników. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.

. Tak, dostał się za drugim razem i uczył w szkole baletowej.

piękne porównanie ( też mi się tak kojarzy, ale nie wiedziałam, ze ktos będzie wiedział, o co chodzi- z całym szacunkiem- i nie ryzykowałam