![]() |
#481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki KALLOS
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Przyczajenie
|
Dot.: KALLOS - miodowa maska do włosów suchych, jej mocny żółty kolor i blond włosy..
Jak to co ma kolor maski do wlosow? a no ma bardzo duzo. Fioletowy szampon do wlosow blond nadaje im srebrną poświatę, wiec mysle,ze kolor maski moze miec bardzo ogromne znaczenie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Zakorzenienie
|
Dot.: KALLOS - miodowa maska do włosów suchych, jej mocny żółty kolor i blond włosy..
Anusia nie sadze.. mi od bialej plancety czy late wlosy nie osiwialy.. a od frutty rozowej nie staly sie rozowe.. a szampony czy plukani nadajace srebrny blysk sa koloru fioletowego ze wzgledu na sklad.. ale maszeczki mzoesz uzywac spokojnie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Przyczajenie
|
Dziękuję "lele" za odpowiedź
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Zakorzenienie
|
bardzo porsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
Te fioletowe szampony mają specjalnie za zadanie wyciągać z włosów zimne tony, ale to jest napisane na opakowaniu - o ile na opakowaniu Twojego preparatu nie ma informacji o tym, że jest to produkt do pogłebiania danego koloru włosów to nie ma obaw.
![]() |
#488 |
Przyczajenie
|
Dzieki za odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#489 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie pare dni temu przyszła mi lette z jedwabiem http://uradka.pl/product_info.php/cP...oducts_id/4585 ale wielkiej różnicy między tą, a tą samą ale bez jedwabiu nie zauwazam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#490 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Raczkowanie
|
oby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Wtajemniczenie
|
fajna ta stronka u Radka duzo kosmetyków znanych i nieznanych
dużo odzywek i rzeczy do prostowania wlosow zamawialyscie jakiś jestescie zadowolone?
![]() |
![]() |
#493 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wypróbowałam na razie szampon nawilżający CHI i jestem oczarowana. Ponadto postanowiłm, kupić parę rzeczy w ciemno, właśnie nieznanych firm, np.odżywkę i szampon Farmavity, a także nawilżającą odżwykę Chantal - zarz idę umyć nią włoski, kosztowała 18 zł,więc postanowiłam wypróbować, mam nadzieję, że będzie ok ![]() A co do prostowania - ja polecam Babylissa ale tego nie ma u Radka niestety ![]()
![]() |
![]() |
#494 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak samo zaczynalam wlasnie z kallosa ktory okazal sie fajny u siebie w miescie mam 2 hurtownie ale nie wszystkie rzeczy są akurat z kallosme nie jest zl e ale malo jest kosmetykow do prostowania :/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Raczkowanie
|
Witajcie ! Od miesiacą "buszuję" po tymże Forum i uczę się (przynajmniej staram się). Mam duże problemy z włosami : suche włosy (farbowania), tłusta skóra głowy, wypadanie (stres, choroby). A że mam problemową skórę (naczynka, trądzik różowaty) wszystkie kosmetyki, które zawierają więcej (dla innych osób) odżywczych składników - mnie szkodzą. Od pół roku mieszkam w Polsce i szukam(tesuję) dostępne tu środki do pielęgnacji włosów. Jak dotychczas - bez zadawalającego rezultatu. Za Waszą namową dokonałam zamówień.
Dzisiaj przyszła pierwsza partia: - szampon FRUTTA - Lavaggi Frequenti (w składzie SLS ?! ?! ?!); - szampon z proteinami i jedwabiem - seria Biosilk (w składzie SLS ?!) - silk therapy - jedwabna regeneracja - Biosilk; - mleczna maska - KALLOS;(w składzie alkohol ?! ?! ?!) - maska Placenta - KALLOS (w składzie alkohol ?! ?! ?!) W drodze : MATRIX BIOLAGE - szampon i odżywka do włosów osłabionych. Jak mam tego używać? W jakiej kolejności? Jak często ?!Co z w/w składnikami, które - Waszym zdaniem (Forum) - nie pomagają, a wręcz szkodzą ? Liczę na Wasze doświadczenie ! Z "Matrixem" miałam kontakt parę lat temu (inna seria). Dla mnie nie był dobry - chyba za bogaty w "dobroci". Zobaczę co z Biolage. Pozdrawiam i dziękuję za rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: z tego co pamiętam to gdzieś ktoś wklejał skady biolage i nie było tam nic ciekawego, trochę ekstraktó, ale na samym końcu, poza tym dużo konserwantów i zapach stanowczo za wysoko w składzie pozdrawiam
![]() |
![]() |
#497 |
Raczkowanie
|
Jolie, dziękuję za rady - dostosowałam się.
A oto i moje odczucia. PLACENTA nie sprawdziła się ![]() Będę pobierała w dwójnasób dalsze nauki od Was ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Zakorzenienie
|
jestem pod wrażeniem kremu mlecznego Kallosa- lepszej odżywki nie miałam
![]() ![]()
![]() |
#499 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale mówisz o tej zwykłej mlecznej? czy z jedwabiem? Ja mam placentę i też jestem bardzo zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam ten zwykły krem mleczny ![]()
![]() |
![]() |
#501 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Placenta bardzo fajne, świetnie po niej mi się włoski układają, polubiłam ją od pierwszego nałożenia, tylko trzeba ja dobrze spłukać. Frutty natomiast zupełnie nie polecam - świetnie pachnie, zapach utrzymuje się na włosach do następnego dnia, ale to wszystko co robi. Działa jak odżywka sklepowa, można po niej rozczesać włoski i tyle. Nie nawilża, nie regeneruje, raczej nie warto.
![]() |
![]() |
#502 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Raczkowanie
|
Mam obie,Placente i Latte.Placenta wydaje mi sie byc lepsza(lepiej regeneruje)natomiast mleczna wybiela mi odrobine wlosy,co mi bardzo odpowiada,bo mam blond
![]() Moze to tylko sugestia ale wydaje mi sie ze obie maski dodaja objetosci moim wlosom,po prostu je lubia ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj dotarł do mnie krem mleczny 1000 ml od Radka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#505 |
Zadomowienie
|
ja mam szampon kallos ten fioletowy relax do wosow farbowanych z gliceryna jest fajny mam tez do kompletu balsam pielegnacyjny z prowitamina b5 w bialym opakowanku i jest swietny po zadnej odzywce ze sklepu wlosy tak nie odzyly
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#506 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja polecam od Radka produkty Farmavity, są superowe i mają ciekawy skład, co potwierdziły nasze forumowe biochemiczki ![]() Mam odżywkę Farmavty do włosów frabowanych, 1 litr kosztuje 29 zł - jest kapitalna dla mnie ![]()
![]() |
![]() |
#507 |
Rozeznanie
|
Używam od jakiegoś czasu maski latte i mogę z ręką na sercu powiedzieć, że lepszej odzywki nie miałam jak żyję. Od pół roku intensywnie regenneruje i zapuszczam włosy i moje włosy przeszły juz Glorię, Wax, odżywkę regeneracyjną Seboradin, Pantene która miała odbudować w miesiąc uszkodzenia z 3 lat i latte jest bezkonkurencyjna. Pięknie pachnie, włosy mają ładniejsze skręt, bardzo się błyszczą, są miękkie, puszyste i takie mięsiste. Idę jutro do hurtowni zapytać czy mają ją w moim mieście, bo mi się kończy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Rozeznanie
|
Witam,
Czy ktoś zna może tą maseczkę z Kallosa:Herbal balm? Właśnie "u Radka" z Allegro pojawiłosię toto. Jest w poj 500ml, w kolorze zielonym. Ma taki opis na stronce: perłowa maseczka - Ziołowa maseczka do włosów o właściwości balsamu. Maseczka zawiera specjalną formułę która idealnie regeneruje włosy suche matowe i łamliwe. Maska ta przeznaczona jest do włosów które zostały zniszczone spalone wszelkiego typu zabiegami chemicznymi, regeneruje wszystkie włosy i nawet te najbardziej zniszczone i spalone. Maseczka ta pielęgnuje, zmiękcza, odżywia suche i łamliwe włosy. Po zastosowaniu maseczki włosy stają się jedwabiście gładkie i łatwe w rozczesywaniu. Włosy są dogłębnie nawilżone i zregenerowane po same końce. Brzmi ciekawie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mozna kallosa dostac w sklepie z kosmetykami fryzjerskimi do wlosow? ![]()
![]() |
![]() |
#510 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.