|
|
#3061 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rossman.. cz. II
Cytat:
ja jestem z niego bardzo zadowolona![]() A co do żelu palmolive to jaki był za taką cene i czy balsam z joanny naturii znalazłaś w rossmannie![]() A i co do promocji Dove-to w ostatnim Rossmanie w lublinie(6!)przy kasie usłyszałam"są tylko do ciemnej..." na KWC recenzje ma w miarę dobre-i balsam i kremA przy okazji odkryłam przy tym rossmanie(do którego nigdy nie zaglądam)super "ciuszek"... ![]() Chodząc tak po tych lubelskich rossamnach odkryłam sporo nowości-nie pamiętam wszystkich dokładnie, ale trochę tego było-zainteresowała mnie seria eveline Pure Control-mam ochotę na krem z tej serii-bardzo fajny skład ma
|
|
#3062 |
|
BAN stały
|
A dla mnie kredka Miss Sporty jest za miękka i źle mi się nią robi. Wolę kredkę z Eveline lub Ruby Rose, którą kupiłam, uwaga -> za 1 zł
![]() Ja balsamów z Joanny nie widziałam w Rossmanie, ale może ktoś dokładniej wylukał. Czy jest wątek o aptece Super-pharm czy także w tym wątku będziemy mówić o tamtych promocjach? |
|
|
|
#3063 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj w Rossmannie i skorzystłam z promocji Garniera:
kupiłam krem na noc Nutridermist i tonik rózowy - oba kosmetyki były w cenach promocyjnych, a jako gratis dostałam krem pod oczy Nutridermist ![]() Oczywiście kasjerka nie byął pewna czy mi przysługuje gratis Czytała i czytała w ulotce, aż powiedziała ze przy zakupie NutriLift. pokazałam jej więc, że jest tez napisane o NutriDermist. Niechętnie kiwneła głowo potwierdzające, ale powiedziała ze tonik się nie liczy Wziełam więc tonik i przeczytałam głośno ze jest z serii Podstawa Pielegnacji,a do prom. nie liczą się tlko maseczki Niechetnie sięgneła pod kase i rzuciła kremem do reklamówki No comments.
|
#3065 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny, wybieracie się może na "Skarby urody"?
|
|
|
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam info na stronie odnośnie karty http://www.rossmann.com.pl/karta/ |
|
|
|
#3067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z drugiej strony nic dziwnego ze była nieufna, jeśli ją z tego potem rozliczają
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdyby coś takiego przytrafiło się np w Niemczech i skończyłyby się im produkty promocyjne, to miałyby obowiązek sprowadzić z innego sklepu U nas jeszcze zrobią ci awanturę, że domagasz się czegoś. Osobiście jestem bardzo negatywnie nastawiona do pań z drogerii, które powinny być przeszkolone i mieć jakąs wiedzę. Kiedyś byłam świadkiem gdy pani lat na oko 22 zachwalała starszej kobiecie kremy byle najdroższe, a nie miała podstawowej wiedzy na ten temat. W końcu wybuchnęłam i pomogłam starszej pani dobrać tańsze produkty a odpowiednie. Przykre to że ludzi robi się w balona, ale na szczęście my wizażanki mamy KWC
|
|
|
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
Nieufna mogłaby być, gdybym nie pokazała jej ulotki sklepu w którym pracuje ... Przynajmniej zawartość obowiązującej gazetki powinny znać ...
|
#3070 |
|
Raczkowanie
|
a ja dzisiaj w rossmanie w cenie na do widzenia kupilam pasty aquafresh w plynie po 2,59 i w tubie tez byly w tej samej cenie
|
|
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
mi chodzi o PODKŁAD lub KOREKTOR nie o PUDER !!
|
|
#3072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Balsam z Joanny kupiłam w A'propos jak już pisałam ![]() W Rossmanie nie mają nic z Joanny
|
|
|
#3073 |
|
Konto usunięte
|
widzialam nowy ten bambusowo zielono herbatowy zel fa, ale nie wiem czy tam jest?
|
|
|
|
#3074 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze,kupiłam sobie podkład z MissSporty ten nawilżający,otwieram w domu a w nim się oddzieliła ta warstwa wodna od tłuszczowej...Potrząsałam nim i był ok potem,ale na twarzy wałkuje się i po jakimś czasie tak zostaje tylko jakby w porach skóry,jakby spływał...A b.dawno temu miałam z tej firmy,ale jakiś matujący i był ok,chyba ten jest taki felerny
|
|
|
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7108068]widzialam nowy ten bambusowo zielono herbatowy zel fa, ale nie wiem czy tam jest?[/quote]
moja kolezanka go ostatnio kupila i jest w nim zakochana ![]()
|
|
#3076 |
|
Konto usunięte
|
cudny zapach, ale chodzi mi o to czy w rossmanie jest?
|
|
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7108276]cudny zapach, ale chodzi mi o to czy w rossmanie jest?
[/quote]ja go tam widzialam dosc duzo ich bylo ale moze szybko zeszly wiec trzeba bedzie czekac
|
|
#3078 |
|
Konto usunięte
|
a jaka to wogole nazwa?:P
|
|
|
|
#3079 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny widziałam ostatnio w Rossmanie kule do kąpieli i słoiczki (do kąpieli) z Krówką na opakowaniu, rózne rodzaje, kokosowe, gruszkowe itd.
Myślałam, żeby kupić siostrze, ale zastanawiam się czy nie jest to bezwartościowy gadżecik. Może ktoś wie,czy warto kupić? |
|
|
|
#3080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3081 |
|
Konto usunięte
|
jak ktos lubi sie kapac to tak
ja wole prysznic ![]() bylam w rossmanie, no i byly te zele, wszystkie rodzaje, ale za 7 zl to czekam na promocje za 5 :Pi tampony facelle 16 sztuk sa w promocji- wszystkie rozmiary 3,99 |
|
|
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie dzis wkurzylam, bo w moim Rossmannie na ONZcie skasowali moje ulubione stoisko z kosmetykami Essence (ktore bylo tam moze ze 3 miesiace) i stawiaja teraz chyba Rival de Loop bo widzialam na gorze napis...
W ogole u mnie tez dopiero teraz jest seria zimowa zeli pod prysznic Isany :P |
|
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7108821]i tampony facelle 16 sztuk sa w promocji- wszystkie rozmiary 3,99[/quote]
Mam jeszcze 1 napoczęte dopiero co opakowanie, ale przy takiej cenie to chyba warto kupić
|
#3084 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22865
|
|
|
#3085 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3086 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem dokladnie- taki z zolta nakretka (o ile mozna to tak nazwac :P), pachnial troche marcepanem wg mnie..
Dolaczam znaleziona w necie fotke. |
|
|
|
#3088 |
|
Konto usunięte
|
U mnie też nie dawno pojawiła się Isana o zapachu pomarańczy z wanilią (zimowa)
|
|
|
|
#3089 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3090 |
|
Zadomowienie
|
Na Swietokrzyskiej, zaraz kolo ronda ONZ. Znajac tamta okolice obstawiam ze to jest Swtekorzyska 36 lub 38.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.

), zapytałam przy kasie czy jest do tego tusz. Na to pani miła powiedziała, że oto mój szczęśliwy dzień, bo ostatni tusz jest
) Palmolive za 2,79
(nie było go chyba w żadnej promocji, bo reszta Palmolive kosztowała 5,60) i zmywacz.
ja jestem z niego bardzo zadowolona
na KWC recenzje ma w miarę dobre-i balsam i krem

gdyby coś takiego przytrafiło się np w Niemczech i skończyłyby się im produkty promocyjne, to miałyby obowiązek sprowadzić z innego sklepu