Co się martwisz,co się smucisz - już teściówki nie odrzucisz! PM 2017, cz.41. - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-02-20, 07:49   #3391
motylek825
Zakorzenienie

Dot.: Co się martwisz,co się smucisz - już teściówki nie odrzucisz! PM 2017, cz.41.

Dzień dobry

_balance nie przejmuj się w ogóle tą sytuacją, to świadczy o nich jacy są. Według mnie dobrze się zachowaliście

---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:46 ----------

Przyszedł projekt zaproszeń, wstawię do klubu po pracy

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-20, 08:06   #3392
aankaa092
Zakorzenienie

Dot.: Co się martwisz,co się smucisz - już teściówki nie odrzucisz! PM 2017, cz.41.

Próbuje nadrobić ale to chyba już moje macimum.
Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
to zaświadczenie z usc, które jest potrzebne do ślubu konkordatowego
Aaa, jak będę mieć wolne na tygodniu czyli... za 2tygodnie. Znowu został mi zmieniony grafik jestem zła jak cholera. Miałam tyle rzeczy załatwić a teraz nie zrobie nic!!!
Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość
A ja mam

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
A tam! Ja miałam crunchipsy paprykowe i bekonowe z kauflanda Om nom Nom do tego w sobotę piłam wino i się uchlałam 3kieliszkami... ale to ze zmęczenia.
Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Dla mnie to i tak kosmos Miałabym dwie duże paki Lays'ów
Dokładnie! Do tego pringlesy mi nie smakują.
Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Nie wytrzymałam... Zrobiłam test... Ślubu nie odwołujemy haha

Ja czekam jeszcze 2dni na okres i robię test
Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
koło graffiti
Serio? Kiedyś 68 było takie... teraz nie wiem gdzie przy grafitti może coś być
Cytat:
u takiego pieska wczoraj byłam uwielbiam ja, zawsze były dwa, ale starszy został uśpiony

Samojed!!!!
Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość
Znowu nie mogę cytować

Nie mam kryzysu z chipsami, obżeram się nimi gdy sa na stole. Jak nie kupuję to nie ciągnie mnie aż tak bardzo. Najgorsze jest dla mnie gdy są wyjęte i spróbuję jednego. Wtedy pójdzie cała micha. Zrób sobie frytki z batatow, będzie zdrowiej
Moja mama ostatnio stwierdziła ze są 2rzeczy które jeśli się nie weźmie 1to się nie zje, ale jeśli weźmie się chociaż 1 to zje się cała miskę- chipsy i frytki
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;71078546]Witam po pracy Dostałam umowę do 31 grudnia... 2018 roku! Faktycznie planują ze mną dłuższą współpracę

Idę spać, jutro przed pracą Was nadrobię [/QUOTE]

Gratuluje
Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Wybaczcie ale nie ogarniam ostatnio,mam mało czasu a wy pedzicie jak szalone

Ze spraw ślubnych to juz jestesmy przy końcówce rozdawania zaproszeń. Mieliśmy teraz tydzień wolnego ale i tak nam sie nie udało wszystkiego rozdać
No i Tztowi udało sie kupić cudne buty za cudne pieniądze Nawet jakby jakimś cudem nie pasowały do garnituru to będzie miał po prostu bo brązowych eleganckich nie ma W następny wtorek jedziemy po garnitur dla Tzta i mojego taty wiec pewnie wstawię do klubu zdjęcia

Mam nadzieje ze u was wszystko okej i wybaczcie ze tak mnie mało

Ja miałam dać 4parom zaproszenie w ten weekend a wyszło ze dałam tylko 2 jeszcze zostało nam Ok 7/8 listy
Cytat:
Jestem zła bo kilka razy pisalam i zwracalam uwagę, ze mi zależy

Nie dziwie się. Ja tez mam mały problem. Koleżanka która miała u mnie malować dostała prace w Lublinie w salonie, a u mnie trzeba pomalować 3 osoby u mnie w domu bo nie wyrobimy się z dojazdem do 13 a do tego siostra będzie mieć córeczkę wiec jeszcze to musimy wziąć pod uwagę. Ale ja juz mam wyjście tylko muszę poprosić przyjaciółkę ze szkoły o pomoc.

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-20, 08:09   #3393
oljaa
Zakorzenienie

Dzień dobry jestem taaaka niewyspana

oljaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-20, 08:11   #3394
rosarioV
Zakorzenienie

Hej... Jestem ledwo żywa i ledwo pacze na oczy... Synek oprócz gorączki dostał rozwolnienia, okłady i co chwilę wysadzanie na nocnik plus zmiana pieluchy jak nie zdążył... Ale na szczęście gorączki już nie ma, oby nie wróciła Miałam wczoraj klub nadrobić ale przylepa mi nie dała Dziś idę z nim na drzemkę bo nie wyrobie. Idę nadrabiac.

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-20, 08:22   #3395
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość

Drugie bardziej pasują do wianka. Pierwsze zupełnie nie, bo są bardziej do stylizacji glamour. ale czy jesteś pewna ze chcesz kolczyki a nie wisior? Bo masz już wianek na głowie i może być za dużo.

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Cytat:
Napisane przez _balance Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Mam do Was prośbę - powiedzcie mi czy to ja jestem pozbawiona jakichkolwiek zasad kultury czy nie, bo już zgłupiałam..

Otóż, wczoraj byliśmy z Tż zaprosić jego chrzestną. Mieszka z nią syn z synową i dzieckiem oraz córka. Syn żenił się w 2015 roku i nie zostaliśmy zaproszeni,ale stwierdziliśmy,że skoro chrzestna to mimo wszystko zaprosimy. No i.. wizyta była zapowiedziana. Po jakimś kwadransie bycia u ciotki przyjechał jej syn z żoną i dzieckiem od lekarza, przywitali się i poszli na górę. Nie zeszli ani oni ani młodsza córka, a my z Tż nie poszliśmy na górę tylko zaprosiliśmy chrzestną i przekazaliśmy zaproszenia dla wszystkich. Moja mama twierdzi,że zachowaliśmy się niegrzecznie, bo powinniśmy pójść na górę, ale wydawało mi się oczywistym,że skoro wizyta zapowiedziana i cel wizyty również znany to że wszyscy powinni zejść a nie my chodzić po pokojach i prosić każdego z osobna...

Co sądzicie? Czy to rzeczywiście my zachowaliśmy się źle?
Wg mnie dobrze zrobiliście. Nie wasza broszka chodzenie po pokojach czyjegoś domu i szukanie domowników. Mogliście jeszcze poprosić chrzestną by zawołała syna na dół, ale już nic nie zmienicie. Na pewno nie łazi się po czyimś domu i nie szpera po pokojach szukając domowników.

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2017-02-20, 08:30   #3396
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
TŻ ma wartę,zadzwonił do mnie i sobie gadaliśmy i kazał mi chwilę poczekać i słyszę,że gada z jakąś laską
Może to jego przełożona
Cytat:
Napisane przez _balance Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Mam do Was prośbę - powiedzcie mi czy to ja jestem pozbawiona jakichkolwiek zasad kultury czy nie, bo już zgłupiałam..

Otóż, wczoraj byliśmy z Tż zaprosić jego chrzestną. Mieszka z nią syn z synową i dzieckiem oraz córka. Syn żenił się w 2015 roku i nie zostaliśmy zaproszeni,ale stwierdziliśmy,że skoro chrzestna to mimo wszystko zaprosimy. No i.. wizyta była zapowiedziana. Po jakimś kwadransie bycia u ciotki przyjechał jej syn z żoną i dzieckiem od lekarza, przywitali się i poszli na górę. Nie zeszli ani oni ani młodsza córka, a my z Tż nie poszliśmy na górę tylko zaprosiliśmy chrzestną i przekazaliśmy zaproszenia dla wszystkich. Moja mama twierdzi,że zachowaliśmy się niegrzecznie, bo powinniśmy pójść na górę, ale wydawało mi się oczywistym,że skoro wizyta zapowiedziana i cel wizyty również znany to że wszyscy powinni zejść a nie my chodzić po pokojach i prosić każdego z osobna...

Co sądzicie? Czy to rzeczywiście my zachowaliśmy się źle?
Dobrze zrobiłaś. To oni zachowali się niekulturalnie. Widząc, że jesteście powinno zejść i posiedzieć z Wami a nie zniknąć w pokoju i siedzieć jak myszki.

Co do brata. Byłam zła bo o zareczynach wiedziala moja mama, jej rodzice, siostry i siostrzenice narzeczonej i co najlepsze mój Tz a mi nic nie powiedział a mamy bardzo dobry kontakt...

Okres powoli przychódzi Rozkręca się

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-20, 08:37   #3397
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
Ciężko się do was wbić po takiej nieobecności

Wpadam tylko powiedzieć dla tych które pytały, że sukienka mojej mamy jest w klubie [
Wchodzę
serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-20, 08:38   #3398
micia00
Wtajemniczenie

Zawsze jak byliśmy w gościach to nawet jak byl ktos na gorze, to jak dawalismy zaproszenia to wolali tych z gory.

Drugi temat: nam sie rodzice nie wtracaja, zalatwiamy wszystko sami tak jak chcemy. Tzta mama tylko nam dorzucila troche gosci
Ale olalam to, chce niech sobie zaprosi jak placi. Po co sie klocic, skoro nie wtraca sie we we wszystko jak leci?
A mam wrazenie, ze jak ma watku ktos napisze, ze tesciowa chce jedna ciotke zaprosic czy proponuje cos od siebie to jest wielkie halo. Anemone chciala, zeby jej wybor spodobal sie tesciom to zostala zjechana, ze w ogole bierze ich zdanie pod uwage

Moze w regulaminie powinien byc tez punkt, ze rodzice nie maja prawa glosu?

micia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-20, 08:51   #3399
Zuza_kg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Moja mama ostatnio stwierdziła ze są 2rzeczy które jeśli się nie weźmie 1to się nie zje, ale jeśli weźmie się chociaż 1 to zje się cała miskę- chipsy i frytki
I jeszcze orzeszki

I walczę dalej aby utrzymać wagę

13.10.2017
Zuza_kg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-20, 08:54   #3400
serduszko165
Zakorzenienie

Dzień dobry
serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-20, 08:55   #3401
paulinunia
Zakorzenienie

Hej 😉
Jestem dzis padnięta i nie mam weny do funkcjonowania. Najchętniej poszłabym pod koc. Jakiś słaby dzień.

Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
No ale kawa na mieście to co innego, nie pogadasz Zawsze w ciągu dnia jak mijam kawiarnie to się zastanawiam, skąd ci ludzie mają czas, żeby np. w środę o 13 sobie popijać kawkę. Moje niespełnione marzenie i impuls do zmiany pracy
Też się zawsze nad tym zastanawiam. Ale jeszcze nie odkryłam zawodu który daje taka możliwość

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-20, 08:55   #3402
rubbim
City of Bones

Balance ja sama bym po czyimś domu nie łaziła. Wiedzieli, że będziecie, a zachowali się jakby Was tam nie było

Hej

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość
Zawsze jak byliśmy w gościach to nawet jak byl ktos na gorze, to jak dawalismy zaproszenia to wolali tych z gory.

Drugi temat: nam sie rodzice nie wtracaja, zalatwiamy wszystko sami tak jak chcemy. Tzta mama tylko nam dorzucila troche gosci
Ale olalam to, chce niech sobie zaprosi jak placi. Po co sie klocic, skoro nie wtraca sie we we wszystko jak leci?
A mam wrazenie, ze jak ma watku ktos napisze, ze tesciowa chce jedna ciotke zaprosic czy proponuje cos od siebie to jest wielkie halo. Anemone chciala, zeby jej wybor spodobal sie tesciom to zostala zjechana, ze w ogole bierze ich zdanie pod uwage

Stary 2017-02-20, 09:02   #3403
aankaa092
Zakorzenienie

Ok. Teraz napisze co u mnie. Po powrocie z pracy do domu w sobotę zjadłam obiad i jak mama powiedziała ze nie dokończyła malować ich pokoju to wzięłam się za pomoc jej i wiecie co? Odkryłam ze to bardzo reklaksujace zajęcie, dlatego następnego dnia sama pomalowałam 2 warstwę i na dniach pomaluje tez 3.
Oczywiście w pracy w sobotę wieczorem zmienili mi grafik. Byłam zła jak cholera bo mam tyle rzeczy do załatwienia a siedze znowu calusienki tydzien w pracy.
Dzisiaj już przychodzi w końcu pan do naszej łazienki, bo to mnie tez wkurzało ze od tygodnia miał być remont a tu nic (pan dostał grypy i tydzien opóźnienia ma).
Ogólnie to mam okropny humor. Od paru dni czuje bezsilność, nie mogę zasnąć. Płakać mi się chce. Matko, nie mam pojęcia czemu z każdym dniem bardziej chce mi się płakać i mam wszystkiego dosyć.

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:

Zgadzam się z pierwszym. Z drugim zreszta tez. Mój tata tez mi dorzucił pare osób.
Cytat:
Napisane przez Zuza_kg Pokaż wiadomość
I jeszcze orzeszki
O to to to.

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2017-02-20, 09:05   #3404
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja o kopertach nie dawalam. Jestem lasa tylko na wino

Tak jak ja 😀

Stary 2017-02-20, 09:07   #3405
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Dzień dobry jadę na egzamin, denerwuje się

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-20, 09:12   #3406
luna_laula
catwoman

Balance, a oni w ogóle wiedzieli, ze ich zapraszacie? Może myśleli, ze skoro oni was nie zapraszali to przyjechaliście tylko zaprosić chrzestna i nie chcieli się pakować by nie doprowadzać do niezręcznej sytuacji?
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-20, 09:12   #3407
karla906
Wtajemniczenie

Hej Pamiętacie jak się cieszyłam, że 3,5 tygodnia ferii?! Właśnie przyjechałam na stancje Nie wiem gdzie ten czas się podział.

Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość
Mój K. przebijał was wszystkie

Co do w trakcie @ to moi faceci nigdy nie mieli nic przeciwko, ale ja owszem, jakieś to takie nieee Pomijając to że nie mam ochoty wtedy zwykle
Ja wtedy mam bardzo
Wgl masz na imię jak jedna z moich sióstr

Cytat:
Ok. Teraz napisze co u mnie. Po powrocie z pracy do domu w sobotę zjadłam obiad i jak mama powiedziała ze nie dokończyła malować ich pokoju to wzięłam się za pomoc jej i wiecie co? Odkryłam ze to bardzo reklaksujace zajęcie, dlatego następnego dnia sama pomalowałam 2 warstwę i na dniach pomaluje tez 3.
Oczywiście w pracy w sobotę wieczorem zmienili mi grafik. Byłam zła jak cholera bo mam tyle rzeczy do załatwienia a siedze znowu calusienki tydzien w pracy.
Dzisiaj już przychodzi w końcu pan do naszej łazienki, bo to mnie tez wkurzało ze od tygodnia miał być remont a tu nic (pan dostał grypy i tydzien opóźnienia ma).
Ogólnie to mam okropny humor. Od paru dni czuje bezsilność, nie mogę zasnąć. Płakać mi się chce. Matko, nie mam pojęcia czemu z każdym dniem bardziej chce mi się płakać i mam wszystkiego dosyć.
Do lekarza po skierowanie na badanie krwi.
karla906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-20, 09:15   #3408
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość

Musze dzisiaj zadzwonić do luxmedu jak to jest z badaniami kontrolnymi raz w roku. Zrobiłabym sobie badania ale nie chce mi sie isc po skierowanie

czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-20, 09:15   #3409
luna_laula
catwoman

Jeżeli chodzi o malowanie to bardzo lubię, bo tez mnie to niesamowicie odpręża, ale denerwuje mnie ile jest zachodu z zabezpieczeniem mebli itd. Od paru miesięcy zbieram się za pomalowanie mojego, ale skutecznie zniechęca mnie to ze będę musiała przestawiać meble, zwijać dywan, zrobić totalne porządki w szafach... :P Najchętniej wpadłabym na salo malowanie
Stary 2017-02-20, 09:17   #3410
karla906
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość

Musze dzisiaj zadzwonić do luxmedu jak to jest z badaniami kontrolnymi raz w roku. Zrobiłabym sobie badania ale nie chce mi sie isc po skierowanie

Nie wiem czy jest różnica ale ostatnio byłam w ferie w medicoverze i tam jest pobieranie krwi do 12. i umówiłam obie wizytę tam na 1 piętrze na 10 u internisty dostałam skierowanie i od razu zeszłam na dół i pobrali mi krewke
karla906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-20, 09:19   #3411
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
Ok. Teraz napisze co u mnie. ]

Takie samopoczucie na pewno wywołane jest przez sytuacje w pracy bardzo Ci współczuje, że musisz to wszystko przechodzić faktycznie może powinnaś zrobić podstawowe badania krwi. Mam nadzieje, że wszystko się unormuje

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-20, 09:19   #3412
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość

Powodzenia

Ja siedzę w labo. Jeszcze godzina. A na 12.10 idę do lekarza. Oby dał tylko antybiotyk i nie wymyslal zwolnienia, bo nie mam czasu siedzieć w domu... Jeszcze dziś nocka, na której będziemy tylko we dwie i nie ma za bardzo kto mnie zastąpić

Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-20, 09:20   #3413
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karla906 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy jest różnica ale ostatnio byłam w ferie w medicoverze i tam jest pobieranie krwi do 12. i umówiłam obie wizytę tam na 1 piętrze na 10 u internisty dostałam skierowanie i od razu zeszłam na dół i pobrali mi krewke
W lux medzie chyba do 11 pobierają. Ale chcę zrobić to przed praca wiec musialabym jechać tylko na samo pobranie. Tak to nie chciałoby mi się specjalnie wstawać i jechać bo mam ponad 40 minut drogi

Ja bym chętnie przemalowala pokój ale już mi się chyba nie opłaca

czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-20, 09:20   #3414
Zuza_kg
Zakorzenienie

Cytat:
Balance, a oni w ogóle wiedzieli, ze ich zapraszacie? Może myśleli, ze skoro oni was nie zapraszali to przyjechaliście tylko zaprosić chrzestna i nie chcieli się pakować by nie doprowadzać do niezręcznej sytuacji?
Racja - mogło tak być

I walczę dalej aby utrzymać wagę

13.10.2017
Zuza_kg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-20, 09:21   #3415
luna_laula
catwoman

A co do ingerencji rodziców... Cóż, jeżeli płaca to nic dziwnego, ze chcą mieć jakiś wpływ... Doszłam do wniosku, ze póki ich aktywność polega tylko na zapraszaniu jakichś dziwnych gości to mi to zwisa. Najpierw zareagowałam alergicznie, ale nic mi się nie stanie od ich obecności. Jeżeli dyktowaliby mi miejsce wesela, muzykę, menu, kwiaty czy cokolwiek w tym stylu to pewnie wtedy bym nie wytrzymała...
Stary 2017-02-20, 09:23   #3416
micia00
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeżeli chodzi o malowanie to bardzo lubię, bo tez mnie to niesamowicie odpręża, ale denerwuje mnie ile jest zachodu z zabezpieczeniem mebli itd. Od paru miesięcy zbieram się za pomalowanie mojego, ale skutecznie zniechęca mnie to ze będę musiała przestawiać meble, zwijać dywan, zrobić totalne porządki w szafach... :P Najchętniej wpadłabym na salo malowanie
i jeszcze posprzatać po tym

Anka, wytrzymaj jeszcze chwilę
Stary 2017-02-20, 09:25   #3417
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
A co do ingerencji rodziców... Cóż, jeżeli płaca to nic dziwnego, ze chcą mieć jakiś wpływ... Doszłam do wniosku, ze póki ich aktywność polega tylko na zapraszaniu jakichś dziwnych gości to mi to zwisa. Najpierw zareagowałam alergicznie, ale nic mi się nie stanie od ich obecności. Jeżeli dyktowaliby mi miejsce wesela, muzykę, menu, kwiaty czy cokolwiek w tym stylu to pewnie wtedy bym nie wytrzymała...
słowo klucz: dyktowali
jeżeli wcześniejszych opcji teściowa nie poparła, bo dla niej np. za drogo, czy coś, to ja to szanuję i staram się znaleźć coś, co będzie leżało lepiej
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-20, 09:33   #3418
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cześć

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-20, 09:36   #3419
micia00
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeżeli dyktowaliby mi miejsce wesela, muzykę, menu, kwiaty czy cokolwiek w tym stylu to pewnie wtedy bym nie wytrzymała...
jeszcze właśnie o tym chciałam dopisać, żeby nie niektóre źle nie zrozumiały póki nie rządzą moim weselem, to jestem w stanie na jakieś ich drobne prośby czy sugestię się zgodzić. uważam, że nie warte jest to psucia moich nerwów

rece mi opadły trochę, jak teścowa zaczeła wyyslać osoby, które musi zaprosić (a o ktorych ja pierwsze słyszę mimo 10 lat bycia razem ), ale doszlam do wniosku, że póki dokłada się do wesela, to naprawdę zwisa mi kto tam będzie

docelowo miałam nie mieć pokrowcow na krzesła, ale teściowa uważa, ze z pokrowcami ładniej, więc dla świtetego spokoju bedą
Stary 2017-02-20, 09:39   #3420
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:

Trochę się zgadzam 😊 a nawet trochę więcej niż trochę. Czasem mam wrażenie że rodzice to stworzenia które nie powinny mieć głosu. Przecież całe życie wychowywali i pomagali to jak teraz mogą mieć czelnosc się odezwać.
I mam tu na myśli normalne sytuację tego typu którego opisała micia.

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Też o tym pomyślałam że może nie chcieli tworzyć głupiej sytuacji i dlatego poszli

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości