![]() |
#4321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
Zeszło mi zimno
![]()
#4323 | |
Zakorzenienie
|
Też się nad tym zastanawiam. Na pewno 56 kupię minimalną ilość, ale jeszcze nie wiem ile, może 3,4 komplety. W ogóle jak patrzę na ubranka w tym rozmiarze to jakoś trudno mi uwierzyć, że dziecko jest w stanie się w to zmieścić. Może dziewczyny, które mają już dzieci pomogą nam w temacie.Ja miałam 55cm, więc niby 56 byłoby ok...
Cytat:
Super ![]() ![]() Ja też ![]()
![]() |
#4324 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Też się dzisiaj umówiłam na połówkowe na 8.03 ![]() o rany gratulacje to może bibka z tej okazji? ![]() ![]() ale Ty stawiasz! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zanim synek się urodził te ciuszki nawet 56 wydawały się maleńkie, aż ciężko było mi uwierzyć że w to człowiek wejdzie ![]() ![]() I oby już nie wróciło! ![]()
![]() |
#4326 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny ja już po wizycie
![]() Dzidzia zdrowa, w sumie chyba miałam to połówkowe bo wszystko pomierzył, sprawdzał przepływy itp. A nie umawialiśmy się :/ więc się cieszę, że wszystko dobrze z maluszkiem. Co do twardnień mam odpoczywać dużo, brać magnez i nospę i kontrolować ... Następną wizytę mam dopiero 27-go marca...więc za 5 tygodni! Dłuuugo! I kolejna ważna sprawa to że dołączam do niebieskiej ekipy! Będzie drugi synek ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też nie wiem, ale wiem, że synek miał 54 i te 56 były duże na początku. Taj jak u Cashmere Ekstra ![]() A no i morele w końcu byliśmy wszyscy razem z synkiem. Mąż powiedział, że całkiem nie będzie ze mną gadał jak pojadę sama... Trochę się poboczyliśmy na siebie, ale po wizycie wszystko samo przeszło...
![]() |
#4327 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję synka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4328 | |
Wtajemniczenie
|
👏👏
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4329 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ilosci male, ale eszystko zalezy od tego jak czesto robi sie pranie, latem schnie szybko. wezcue pod uwage ze napewno dostaniecie jakies ubranka w prezencie. moja tesciowa pamietam że bardzo przeżywała to że nie zakładam dziecku czapki na spacer (w upał..) - i kupiła mu czapke.. tzn taki niebieski beret. koszmarny! powiedzialam ze go nie ubiore. oczywiscie sie obraziła ![]() takze cieszcie sie jak wasze kupują w h&m! ja mam sporo ubranek po starszym - jesli bedzie chlopak. jesli dziewczynka to od brata dostane po córce. rozmiar 62 bedzie nam potrzebny we wrzesniu wiec tutaj kupowalabym juz troche cieplejsze rzeczy i w wiekszej ilosci, chociaz moj syn rozm.62 nosił zaledwie miesiąc...
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=poprostu;71125481]jak można niszczyć czyjąś własność
![]() Nie wolno, niech ma za swoje! ![]() Ja póki co jeszcze nie oglądałam, ale przypomniało mi się, że mi się bardzo podobał wózek Anex Sport granatowo-biały i zobaczyłam babeczkę z takim wózkiem i do niej podbiłam. Te elementy białe wyglądały tragicznie, całe czarne, a jest to ekoskóra. Kobieta mówiła, że jest bardzo zadowolona z wózka, a tam gdzie białe to sobie wyczyści. Ale wiem jak to w praktyce będzie, pewnie cały czas będzie to brudne i tyle więc jeśli na ten wózek się zdecyduje to na pewno nie w tej wersji kolorystycznej. Ja odkupiłam od kogoś jedo fyn właśnie kolir granatowo biały. Białe elementy są właśnie z eco skóry i są idealnie bibiałe. W weekend popralam ostatnie najgorsze elementy bo to używane więc chciałam przeprać i dziś popakowałam we worki i teraz muszę kogoś poprosić o przechowanie bo nie mam zadnej piwnicy itp. i stoi na srodku. Mąż się smiał że rozlozylam wózek na drobne części i ciekawe czy poskladam. Dałam radę hehe. |
![]() ![]() |
![]() |
#4331 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=darietta;71127016]
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4332 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny ja już po wizycie
![]() Dzidzia zdrowa, w sumie chyba miałam to połówkowe bo wszystko pomierzył, sprawdzał przepływy itp. A nie umawialiśmy się :/ więc się cieszę, że wszystko dobrze z maluszkiem. Co do twardnień mam odpoczywać dużo, brać magnez i nospę i kontrolować ... Następną wizytę mam dopiero 27-go marca...więc za 5 tygodni! Dłuuugo! I kolejna ważna sprawa to że dołączam do niebieskiej ekipy! Będzie drugi synek ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też nie wiem, ale wiem, że synek miał 54 i te 56 były duże na początku. Taj jak u Cashmere Ekstra ![]() A no i morele w końcu byliśmy wszyscy razem z synkiem. Mąż powiedział, że całkiem nie będzie ze mną gadał jak pojadę sama... Trochę się poboczyliśmy na siebie, ale po wizycie wszystko samo przeszło...
![]() |
#4333 |
Zakorzenienie
|
Mała gratuluje synka
![]() ![]() to ja nakupuje tak 5-6 kompletów na 56, dziękuję za radę ![]() A ja mam takiego wnerwa od południa, że mało nie wychodze z siebie! A wkurzyła mnie głupota... ja nie chce ubierać dziecka w śpioszki i kaftaniki, bo to dla mnie po pierwsze niewygodne (podwijający się kaftanik), a po drugie brzydkie, tak dzieci ubierało się 20 lat temu! Za to bardzo podobają mi sie pajace i uważam, że są wygodne u takiego malucha. A ciotka zanegowała mój plan! Czemu ktoś ma mi mówić jak mam ubierać swoje dziecko?! Niby banał, powinnam puścić bokiem, bo to tylko gadka szmatka, ale ja całą buzuje w środku! Hormony ciążowe tak mi jeszcze nie szalały ![]() ![]()
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Alicja ![]() Edytowane przez karolinuuusia Czas edycji: 2017-02-20 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I ja tez nie ubieram dzieci w śpioszki i kaftaniki... chyba, że jakieś mega fajne by były ![]() PS; też się gotuję w takich tematach, aż się boję kolejnych rad teściowej!
![]() |
#4336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ile po narodzinach dziecka trzeba wysłuchać i puścić mimo uszu "cennych rad"! ![]()
![]() |
#4337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4338 |
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewczyny 😉 . Chociaż już koniec ze stresowaniem maluszka
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4339 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ostatnio usłyszałam, że nie powinnam kupować ubranek w rozmiarach 50 i 56, bo takie małe dzieci się nie rodzą! ![]() ![]() ![]() my też nie chcemy ubierać dziecka w śpioszki, bo nam się nie podobają, ale oczywiście niektórzy wiedzą lepiej i muszą nam doradzać ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4340 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
To ci wolno tego nie wolno to masz kupić tamto masz kupić!! Trochę nerwów zawsze jest ale teraz puszczam to przez uszy... Nie ma wygodniejszych rzeczy jak.body pajacyki legginsy . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4341 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja odliczam - jeszcze 9 dni i też mają mi podać płeć! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam pytanie co do kaftanikow bo kilka dziewczyn mi poleciło żeby stosować przez okres dopóki jest pempowina bo są wygodniejsze i sama nie wiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4343 |
Zakorzenienie
|
Mąż mi kupil dwie paczki chipsów i rurki z czekadowym nadzieniem, jest dobrze!
![]()
#4344 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąż mnie całuje cały czas i nic nie ma. ![]() Cytat:
![]() 08.03 ładna data ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No widzisz i bardzo dobrze! Cytat:
![]() Cytat:
Przekonam się w praktyce co mi jest wygodnie nakładać. Co do samych kaftanów mi się podobają bo są eleganckie. Nie cierpię dzieci w dresach. Lubię eleganckie ubrania i dziecku też takie zamierzam ubierać. ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4345 |
Rozeznanie
|
Mala! Gratuluje synka
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4346 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Werka3333 Czas edycji: 2017-02-20 o 18:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4347 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4348 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() byłam na zajęciach organizacyjnych w szkole rodzenia, trwa 3 miesiące, w poniedziałki wykłady, w środy ćwiczenia. Śmieszna ta babka, ale taka starszej daty, mówiła, żeby nie brać tylu witamin, a zacząć jeść kolorowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Zakorzenienie
|
Gdzie chodzisz do szkoły?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.