|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2
Zizku, Isa zdrowiejcie
Mówię Wam, chory facet to tragedia sama jestem chora i słaba a on tylko leży, jęczy i co chwila muszę podac mu to , podac tamto.
|
|
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem. ja tak strasznie nie lubie jak moj Maciek choruje... nie, przepraszam - on juz umiera. niewazne ze to zwykle przeziebienie
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ugh......a jeszcze jaka maruda to jest.... normalnie dzidzia-piernik (a 2 m wzrostu i 100 kg wagi.... )
|
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko bluzki w trollu nie ma
czybita w almie rowniez a ja sobie kupilam... spodnie i kurtke a poszlam po blyszczyk blyszcyzka nie kupilam co sie dzieje z MagJa?
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki, w krakowskiej tyż ni mo ani bluzki
![]() W związku z tym mam ogromną prosbę do kogoś kto ma blisko do Trolla Bardzo zalezy mi na tej bluzce http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1206742988 biała, rozmiar L, ja wpłacę pieniądze na konto (49,90)- kto mi kupi Będę wdzięczna do końca życia ![]() MagJa też choruje, od zeszłego piątku, miała wysoką gorączkę i nawet po antybiotyku zeszła jej dopiero po kilku dniach, kończy je brać w niedzielę. A ja nie mam z kim na callanetics biegać przez to i nawet odwołałam jutrzejsze ćw bo mi się nie chce samej iść
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff...ale się wygrzałam
Tylko mi się przez tą chorobę cera popsuła zaś
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zycz jej zdrowia
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
jestem zła na siostrę, bo juz od wczoraj jej mówiłam że listonosz będzie miał dla mnie przesyłki a ona se spała i teraz musze dryndać przez błoto po moje tusze (swoją drogą potrzebuję ich natychmiast bo dziś nie byłam w stanie się porządnei pomalować resztką MF i miałam 1 oko mocniej zaakcentowane ) i smackersy cmoksiowe a może to już MEXX ze ☠☠☠☠☠☠☠☠☠u?
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
jaki MEXX ze streetocomu? ja to sie nigdy nie lapie na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠owe akcje
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=79278
tutaj szczegóły, resztę wyjasnię później bo muszę iść na spalanie tłuszczyku
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3853 |
|
okrutnica jakaś... |
Boooże, mam dośc. Chyba go normalnie zastrzelę. Wiem że jest chory ale ja też
ale mam super urlop.
|
|
|
|
#3854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja powoli tracę głos, jak tak będzie dalej to jutro ani słowa nie powiem A akurat jutro mam załatwienia w dziekanacie, będzie heca jak będę tam ledwo skrzeczeć
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - przesyłam mnóstwo energii niezbędnej do pokonywania codziennych trudności i dużo zdrowia.
Ja mam się lepiej i wracają moje siły witalne. |
|
|
|
#3856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a potem puść jak wyzdrowieje ![]() Cytat:
![]() Aga (nie zacytowało się :/)- dziękować tysiąc razy to mało ![]() odebrałam tusze i smackersy, będę musiała jutro z pół godziny wczesniej wstać, żeby na szybkiego nie wydłubać sobie oko nową szczoteczką, jeszcze nei zdecydowałam który pójdzie na pierwszy ogień ![]() A smackersy to już ostatnie w tym roku, poważnie
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś trzymaj się
![]() rzyrafko ode mnie również pozdrów MagJę i życz jej zdrówka. Jakaś epidemia czy co ![]() Kupiłam sobie dzisiaj wisiorek, kolczyki i bransoletkę i jestem bardziej zadowolona, niż jakbym kosmetyk kupiła
|
|
|
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki w imieniu MagJi
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafka jak tam smackersy?
żałuję, że nie czułam ich zapachu swoje czuję dopiero jak wysmaruję usta i się rozpływam, cudowne są. Gdyby nie Ty, nie zamówiłabym ich jeszcze dłuuugo dłuugo
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko takie kółka srebrne, ale niezbyt duże, z takimi jakby nacięciami, przez co bardzo ładnie błyszczą
Miałam oko jeszcze na kilka par, ale mam sporo par i muszę najpierw zrobić przegląd.. Zwłaszcza, że od pół roku nie miałam kolczyków w uszach
|
|
|
|
#3861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was gorąco
Bez buziaczków, co by nie zarazić Dziękuję za pamięć i życzenia jak widać pomogły, bo w końcu dziś czuję się na siłach, żeby siąść do kompa. Wczoraj to jeszcze praktycznie cały dzień w łóżku spędziłam. Zaiste epidemia jakaś Zaczęło się, jak podejrzewam w środę, od bólu głowy, w czwartek zmarzłam trochę na koncercie, w piątek poszłam na callanetics, po którym musiałam czekać długo na tramwaj, bo ten mój mi zwiał, zmarzłam porządnie i o 23 miałam już 38 stopni gorączki. Dopiero od przedwczoraj temperaturę mam normalną, ale jeszcze nie czuję się zdrowa. Kaszel męczy, sił brakuje, z myśleniem też kiepskawo W ogóle to w szoku jestem podwójnym - nie dość, że tak szybko mnie złapało, tak niewiadomo jak i kiedy, to jeszcze, żeby mimo szprycowania się Ibupromem Zatoki, Fervexem i Polopiryną gorączka ustąpiła dopiero piątego dnia ![]() Także wszystkim chorym i ja zdrówka życzę Wiem, co czujesz Nieważne, że przy kompie dawał radę siedzieć... No ale to chłop, a jak już wspominałyście, każdy chyba chłop z byle katarem umiera Sama nie cierpię, jak mój choruje, bo staje się nie do zniesienia, ale teraz to przeszedł samego siebie, bo skończyło się pretensjami do mnie, że marudzę, że za dużo wymagam, bo przecież on przy mnie chodzi itp. itd. Tiaaa Nic to, całe szczęście na nogi już stanęłam, tyle tylko, że nosa za drzwi nie zamierzam wyściubiać przynajmniej do niedzieli. I mam nadzieję, że tylko do niedzieli, bo szczerze mówiąc od siedzenia w domu już mnie trafia ![]() Ale przynajmniej odwyk dobrze idzie i z powodu pozostawienia w aptece 80zł o potrójnym różu Clinique już całkiem zapominam i nawet profilaktycznie nie będę go testować na twarzy. Lepiej niech trwam przy zdaniu, że to bardziej rozświetlacz niż róż, a czego jak czego, ale kolejnego rozświetlacza wcale mi nie trzeba. Wiosna idzie, lepiej zainwestować w jakiś nowy ciuszek, o!Póki co kończę mój wywód i idę nadrobić, chociaż po części, moje wizażowe zaległości. A jest co nadrabiać |
|
|
|
#3866 |
|
okrutnica jakaś... |
dzięki dziewczyny...
Jestem w totalnej rozsypce...dowiedziałam się że moja kuzynka jest w ciąży. Nie mam już sił udawac że jest ok i daję radę bo tak nie jest. |
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
ja to generalnie pochorowac sobie w spokoju nie moge, bo mojego TZ tez od razu cos bierze
to jest dopiero wkurzajace ![]() jestem juz sobie u babci, pojutrze o tej porze bede sie bawic na calego a jutro wieczor panienski - o ile dam rade ![]() Agus trzymaj sie
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś trzymaj się, ściskam Cię bardzo mocno
|
|
|
|
#3870 | |||
|
Zakorzenienie
|
Aż się boję tego, co mnie może spotkać z Twojej strony z racji powrotu do świata żywych
Przecież Ty mnie zaraz linkami zasypiesz ![]() Cytat:
Cytat:
Masz rację, nawet sobie w spokoju pochorować nie można z tymi chłopami Cytat:
Dasz, dasz ![]() A kreacja, makijaż i takie tam już zapięte na ostatni guzik? |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

sama jestem chora i słaba a on tylko leży, jęczy i co chwila muszę podac mu to , podac tamto.

)
czybita w almie rowniez

zycz jej zdrowia 

jak widać pomogły, bo w końcu dziś czuję się na siłach, żeby siąść do kompa. Wczoraj to jeszcze praktycznie cały dzień w łóżku spędziłam. Zaiste epidemia jakaś
Zaczęło się, jak podejrzewam w środę, od bólu głowy, w czwartek zmarzłam trochę na koncercie, w piątek poszłam na callanetics, po którym musiałam czekać długo na tramwaj, bo ten mój mi zwiał, zmarzłam porządnie i o 23 miałam już 38 stopni gorączki. Dopiero od przedwczoraj temperaturę mam normalną, ale jeszcze nie czuję się zdrowa. Kaszel męczy, sił brakuje, z myśleniem też kiepskawo