![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com-kolorówka część II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, potzrebuję pomocy
![]() Poczytałam już recenzje i to co pisałyście o tuszach również no i nie mogę się zdecydować pomiędzy: Diorshow http://us.strawberrynet.com/makeup.a...neId=4013#4013 a YSL Volume Effect Faux Cils http://us.strawberrynet.com/makeup.a...neId=9351#9351 Zależy mi na mocnym podkreśleniu rzęs. Na codzień zwykle używam tylkio tuszu do rzęs, więc chciałabym wyeksponować oko ![]() Pomóżcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#124 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() podczas testów wydał mi sie przemiły i taki milutki - aksamitny na ustach... równocześnie testowałam YSL i Loreale, ale to juz nie to, efekt nawet ładny ale konsystencja mi nie pasowała wrażenia z używania będą na pewno, przeznaczam go na codzienne używanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() minus to chocby lezka w oku na wietrze, ktora robi sie czarna ![]() Cytat:
podalabym Ci kod shiseido ale.. nie mam zadnego kodu ;P ani na opakowaniu ani na lotionie ;( zamawialam na tru ups nie wyszlo mi cos te moje multicytowanie, przepraszam za post pod postem :/
where words fail, music speaks - H. Ch. Andersen 21.02.10 zakochana 31.12.13 narzeczona 16.07.16 żona ![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2008-04-04 o 11:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
nie musze sprawdzac, robilam to juz 1000 razy
![]() jak pisalam wczesniej na lotionie kodu brak, nic, null, zero :/ a na kartoniku przypuszczam ze miejsce gdzie byl kod - pod spodem - jest "wyixowany" w sposob jaki wybija sie kod, takze nie idzie niczego dojrzec :/
![]() |
#128 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam problem i proszę o pomoc... 10 marca pierwszy raz zamówiłam coś na strawberrynet i do tej pory nie dostałam przesyłki... proszę doradźcie mi gdzie mogę sprawdzić gdzie obecnie jest moja paczka... z góry dziękuję za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
ciekawa jestem czemu male hongkongowskie raczki go wyixowaly ale tego sie juz nie dowiem
![]() ktory tonik byscie wziely na moim miejscu lancome pure focus czy lancome clarte jesli byscie chcialy miec nawilzajaca alternatywe od matujacych kremow/lotionow na dzien/noc ? i jak nazywa sie to serum biothermu nawilzajace ktore zamowila jedna z wizazanek? Czy w ogole jest sens brania nawilzajacego toniku przy reszcie matujacej czy to cos da? ![]() waham sie ![]() o ile w kolorowce jakos bardziej sie lapie, to zaczynam stwierdzac ze pielegnacja (twarzy) to dla mnie prawie czarna magia ![]() Eary Grel najlepiej dowiedz sie pod jaki celny podlegasz i zadzwon do nich - masz podany nr przesylki w mailu od truskawki o tym ze wyslali zamowienie
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zamówiłam to serum z Biothermu: Biotherm - Source Therapie Pure SPA Concentrate Skin Perfector 30ml/1oz
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moze ktoras z Wizazanek mi doradzi czy warto inwestowac w nawilzajacy tonik czy pozostac przy matujacym do kompletu a COŚ innego wziac nawilzajacego - wlasnie jakies serum, maseczke? ![]()
![]() |
#133 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Była mowa na temat Idealista i teraz sie zastanawiam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
bo tylko piszesz, ze zamowilas...a moze cos zle zrobilas i zamowienie wcale nie zostalo zrealizowane czy pieniadze zeszly Ci z karty? jesli tak,to przesylka pewnie w drodze lub UC, czego nie zyczę...jesli masz numer przesylki ten zaczynajacy sie na HK... zadzwon do UC ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz testuję YSL, mam też Diorshjow i moim zdaniem Diorshow jest lepszy, przynajmniej na moje rzęsy. YSL owszem, daje mocny efekt, jednocześnie ze bardzo mi pogrubia i tworzy małe musze łapki ![]() Ja bym wybrała Diorshow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
sceptycznie podchodze do tonikow,oczywiscie uzywam ale tych ze sredniej połki.Wychodze z załozenia ze tonik ma przywracac wlasciwe ph skorze,a to robia wszytskie-wiec czy warto wydawac na nie pieniadze?
przyznam ze zainteresowała mnie seria pure focus,cena na tru 51zl za 200ml nie jest zawrotna,wiec moze sie skusze i zmienie zdanie ![]() ale czy warto?
#137 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Gothic, a u ciebie jest trwały? bo są też zarzuty że łatwo sie rozmazuje |
||
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
BAN stały
|
A ja wam polecę bazy pod mascary (moja ulubiona to Lancome, choć Estee Lauder też nie jest zła). Na bazie każdy tusz zyskuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z racji mojego trybu życia nie muszę mieć makijażu, który w nieskazitelnej formie się trzyma przez cały dzień ![]() ![]() Na moje potrzeby na pewno jest ok, ale nie wiem, jak z nim jest w bardziej ekstremalnych warunkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
okrutnica jakaś... |
potwierdzam w takim razie, doskonała baza. No i wzmocniła mi rzęsy gdy jej używałam, wystarczyła mi na rok ( nie wyschła tak szybko)
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Chyba muszę do niej wrócic |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
BAN stały
|
Cytat:
I faktycznie, wzmacnia rzęsy i wystarcza na długo. Poza tym mnie nie podrażniła nigdy. EDIT: Od razu mówię, że ostania jaką kupiłam na tru była podstarzała (chyba z grudnia 2005), ale zachowała swoje wszystkie właściwości. Do niedawna używałam innej wersji tej bazy, którą kupiłam jak byłam w HK - Tripple Care czy jakoś tak. No ta to już w ogóle cud, miód i orzeszki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tylko jeszcze tusz musze kupic bo o to w sumie chodziło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
okrutnica jakaś... |
Sine.ira, widzę że są dwie na Tru. Ja miałam tą z czarną nakrętką/nasadką a Ty? Bo widzę też cała białą
http://oth.strawberrynet.com/product...68152&goChar=L http://oth.strawberrynet.com/product...39133&goChar=L |
![]() ![]() |
![]() |
#148 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Aż z wrażenia post pod postem napisałam... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId =34811&goChar=B a potem rewelacyjnego toniku nawilżającego z seri skin care shiseido - hydro- refining softener- niestety w tej chwili go nie ma na tru,ale ogólnie bywa kremy do cery mieszanej ale od czasu do czasu mineralizujące serum -obecnie z biodrogi która dostępna jest tylko w salonach kosmetycznych, ale kiedy mi się skończy na pewno poszukam czegoś dla odmiany. Od czasu kiedy zaczęłam taki typ pielęgnacji skora jest ładnie napięta, nie ciągnie, mniej sie przetłuszcza , a co najwazniejsze mam o wiele mniej zaskórników- wykwity zredukowały sie do jednego dwóch miesięcznie! myślę że grunt to nie "zdzierac" tej skory jakimis mocnymi preparatami, bo w ten sposób cała ta warstwa lipidowa zostaje usunięta i skóra broniac sie wytwarza jej jeszcze więcej, a gdy ja nawilzysz dasz sygnał ze jest ok i wtedy przestaje działać nadprodkcja - no przynajmniej ja tak to widzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.