![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
L`INSTANT de GUERLAIN EDP 30ml,ALIEN EDP 15 ml,TERRACOTTA LIGHT do wymianki
Postanowiłam zrobić trochę luzu na toaletce
![]() ![]() ![]() Proszę też o cierpliwość,ponieważ mogę zaglądać tu tylko około południa. DO WZIĘCIA : L`INSTANT De GUERLAIN EDP 30ml (ubytek kilka psików,brak kartonika) ALIEN T.MUGLER EDP 15ml(ubytek kilku psików,jest kartonik)-NIEAKTUALNE(rozmyśliłam się...) TERRACOTTA LIGHT dla brunetek (minimalny ubytek,brak kartonika) DOKŁADKA !!! RUH AL TEEB arabskie perfumy w olejku 15ml(minimalny ubytek,brak kartonika) tu dokładny opis: http://www.toobabooks.com/index.php?...8af74ed1d87c1a Edytowane przez cobraverde Czas edycji: 2008-04-18 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: L`INSTANT de GUERLAIN EDP 30ml,ALIEN EDP 15 ml,TERRACOTTA LIGHT do wymianki
TERRACOTTA LIGHT dla brunetek (minimalny ubytek,brak kartonika)
Cos u mnie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: L`INSTANT de GUERLAIN EDP 30ml,ALIEN EDP 15 ml,TERRACOTTA LIGHT do wymianki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
czy brązer Collistara Cię zainteresuje?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
coś za aliena?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos za L`INSTANT De GUERLAIN ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
L`INSTANT De GUERLAIN EDP 30ml (ubytek kilka psików,brak kartonika) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Cześć! Coś u mnie za Aliena lub Puder?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=245516 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() Daj znać, jak sprawdzisz zapach, OK? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
moze cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
JESTEM ONA
|
może nie za wiele, ale oto link do mojego wątku
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=225380 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
cos u mnie zal' instant??https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=245793
mam cos jeszcze poza watkiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pozdrawiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
perfumove love
|
Brit Red jest około 80ml ze 100ml (mogę zrobić foto, jeśli chcesz, chociaż jedno jest już u mnie w wątku, nic się w kwestii pojemności nie zmieniło). Kartonik oczywiście również posiadam.
Nie ukrywam, że u Ciebie interesują mnie L'Instant oraz Alien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() (inna sprawa to skojarzenia, a ja używałam Brit Red w pewnym baaardzo stresującym momencie życia i teraz, mimo że zapach bardzo lubię, nosić go nie umiem. brzmi absurdalnie? hyhy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Żaden absurd!Ja tak mam z Classic JPG...lubię,ale nie mogę nosić(ach te skojarzenia niemiłe!)
![]() Po lekkim zastanowieniu się,doszłam do wniosku,że najchętniej puściłabym tylko L`Instanta za Rabarbar ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.