![]() |
#2311 | ||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
hejjj
![]() nooo bo nie lubię podobać się chłopakowi, który jest bardzo fajny, ale fizycznie mi nie odpowiada - wtedy zawsze mam rozterki jak dać mu do zrozumienia, że na nic poza koleżeństwem nie moze liczyc ![]() Cytat:
![]() kochaaaaana problemy z niemieckim to ja mam co czwartek jak na nastepny dzien musze robic zad dom... wiesz sęk w tym, że kobitka na zajeciach NIC z nami nie robi, a pozniej daje zadania z kosmosu ![]() I tak na jutro musze m.in. napisac list do kolegi/kolezanki opisujacy co robilam w ferie w czasie perfekt i z jak najwieksza iloscia spojnikow ![]() ![]() Cytat:
ja tez czekam na weekend, juz niedlugo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() to tak jak ja ![]() Cytat:
o to widze, ze moją srategię przyjęłaś ![]() gratuluję ![]() ![]() Cytat:
![]() ech, a ja dopiero wrocilam od rana zalatana ![]() ![]() ![]() ![]() Pozniej zajecia - nuda i flaki z olejem choc w sumie i smiechu troche wpadlo ![]() Koledze dyplomatycznie odmowilam i jestem zadowolona z przebiegu rozmowy ![]() No, a potem latalam po calym miescie w poszukiwaniu prezentu dla kolezanki na jutro - prezent kupiony, pozostanie tylko go "obrobić" (butelka rumu+wstążki i kokardy i najrozniejsze czerwone ozdobniki ułożone tak by imitować perukę - wiem, Wam to sie wydaje dziwne, ale to prezent z koncepcją wiec spoko. Od wiekszosci roku - zawsze robimy sobie takie drobne prezenty smieszne z ludzmi ze studiow) uffff, a teraz troche odpoczynku i noc spedzona nad niemieckiem zapewne ![]() Buziaki i milego dnia kochane plotkary ![]()
![]() |
#2312 |
Zakorzenienie
|
![]()
Pomysłowy prezent
![]() ![]() Pracuje w takiej jednej firmie w dziale marketingu. Jest bardzo fajnie, bardzo przyjazna atmosfera i robie to co lubie ![]() Karolinko co się dzieje Słonko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Świetnie, że Ci się podobało na sondzie radiowej ![]() No i dobrze, że udało Ci się "dyplomatycznie odmówić" koledze ![]() A prezent baaardzo fajny ![]() A mi dzień minął tak sobie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
Wtajemniczenie
|
Madame, wyslij mi co tam spłodzisz to sprawdzę :->
#2315 |
Zadomowienie
|
Jabłuszko-można wiedzieć jakie pytania im zadawaliście,że się zwiewali w popłuchu
![]() Oj też podpisuję się pod tym. Rok temu było kilku takich, średnio ciekawych, przebywanie gdzieś w ich pobliżu było dla mnie męczarnią,właśnie przez świadomość ich zauroczenia. Geez, wciąż jestem pod wpływem platonicznej miłostki do wiadomego pana, w kontakcie już nie ![]() I tak do maja.... ![]() W instytucji szkołą zwaną wychowawczyni poinformowała mnie,że jak na prezentacji chcę puścić muzykę wspomnianej Comy,możliwe,że muszę mieć zgodę od ZAiKS'u (prawa autorskie i takie,takie) ![]() ![]() ![]() (odpoczynku nigdy za wiele ...;>) |
![]() ![]() |
![]() |
#2316 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Milkuś, ciesze sie bardzo, ze robisz to co lubisz, to bardzo ważne ![]() ![]() Mnie tez cos naszlo na szukanie pracy, ale ja podejrzewam, ze w moim przypadku to ucieczka od magisterki, ktorej strasnzie nie chce mi sie pisac ![]()
![]() |
#2317 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wróciłam z zakupów spożywczych
![]() ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2318 |
Zakorzenienie
|
A ja wizażuję, WOSuję i niebawem jadę pod TŻ-ta ; ) JAkoś tak.. spokojnie.. taka szczęsliwa...
![]()
#2319 |
Zakorzenienie
|
znowu cały dzień przelezałam w łóżku
![]() nie wierzę, że to mówię ale ja chcę już isć do szkoły... nienawidze chorowac dluzej niz 3 dni a to juz tydzień beznadziejnego samopoczucia ![]() a na ludziach nie można polegać... zawodzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja juz po pracy, odstresowuje sie na sofie i chyba zaraz zrobie oko bo czuje jak odpywam..caly stres tego dnia ze mnie schodzi.. jutro piatek laleczki ![]()
![]() |
#2321 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kochana ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja na weekend raczej nie mam dzikich planów, tylko spokojne (mam nadzieję ![]() ![]() Przyda się taki relaksujący weekendzik... ![]() Miłego wieczora, chyba się faktycznie zabiorę za tego niemca nieszczęsnego - od ostatniego postu do teraz w sumie spałam ![]() EDIT: A dziewuszki, muszę się Was poradzić bo w sumie nie wiem co m może być. Mianowicie od jakiegoś czasu tak co dwa dni albo i codziennie pojawiają się u mnie takie dokuczliwe swędzenia:/ Nogi, brzuch, dłonie... Nie ma wysypki, nie ma zaczerwienień - tylko swędzi grrr :/ Po wypiciu wapna nie bardzo przechodzi więc to chyba nie uczulenie:/ ekhem no od niemycia się to to też na pewno nie jest ![]() więc o co może chodzić...? ![]()
![]() |
#2322 |
Wtajemniczenie
|
Madame, no dobrze, bo dzis mam gosci (rodzice do jutra), ale w przyszlym tygodniu odrobisz zadanie wczesniej i sprawdzimy
![]()
#2323 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2325 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
gratki
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() oho ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() byłam na 3 godzinnym fitnessie (chyba to zostanie moją tradycją czwartkową ![]() ![]() jeszcze zajrzę do pedagogiki i chyba pójdę wcześnie spać dziś ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dziękuje Gwiazdeczki
![]() ![]() Ewuś z tym fitnessem wymiatasz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Madame_apple może to jakiś wysuszający skóre kosmetyk ![]() Gujanko pisz prace póki masz czas, jak praca dojdzie to nic czasu mieć nie będziesz (no chyba, że właśnie o to chodzi ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2327 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zgadzam się ! ![]() Święta prawda... niestety ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() "Kto się ceni, ten się leni.." - dzis wyznaje tą zasade w 100 % ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2328 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Madame, ja tez tak mam i podejrzewam ze to wlasnie to o czym pisze Ather, czyli przesuszenie. Druga sprawa jaka przychodzi mi do glowy, to ze to od plynu do prania albo proszku, moze sie jakos ciuchy nie wyplukaly dobrze, ale ja raczej uzywam od lat tych samych marek, wiec tak po 10 latach mnie nagle uczulily? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a tak apropos, to mi sie nie spieszy z mgr bo wlasnie nie spieszy mi sie studia konczyc ![]() podowdow do niepisania mam cale mnostwo, a tu na forum przedstawiam tylko kilka, bo wstyd tak sie z tym wszsytkim obnazac ![]() ![]() ale tak serio, to zamierzam za tydzien oddac rozdzial ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2329 |
Zakorzenienie
|
TŻ już u mnie
![]()
![]() |
#2330 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ana fitness to zawsze sobie jakoś wytłumaczę żeby iść np że to mi tylko pomoże jak się poruszam albo że jak już zapłaciłam za karnet to muszę go jak najbardziej wykorzystać ![]() e tam znowu, wczoraj nie byłam przecież ![]() bardzo słusznie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ambitne postanowienie ![]() ![]() ![]() ![]() Ogarnęłam moją mizerną wiedzę z pedagogiki, obejrzałam pana Darcy'ego ( ![]() ![]() ![]() dobranoc Kochane ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co swędzeń ( ![]() ![]() Cytat:
![]() Również powalają mnie powody odkładania magisterki przez Gujankę ![]() Oszz... ![]() ![]() Życzę Wam kochane Miłego Dnia i samych sukcesów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2332 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() super ![]() ![]() Kłamałaś ? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Piąąąątek ![]() (najprawdopodobniej) idę tylko na 4 godz do szkoły ![]() No chyba, że... ![]() ![]() ![]() ![]() Tymczasem idę zrobić sniadanko ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | |
Wtajemniczenie
|
mileogo bujania w oblokach
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Widzialas Becoming Jane? (nie wiem jaki polski tytul).wlasnie o Jane Austin,ktora napisala te wszystkie fajne ksiazki. Polecam Ci goraco. Pieeekny... hello! szybkie dzien dobry i jeszcze szybsze do zobaczenia i mileog dnia ![]() odezwe sie na lunchu ![]() ![]()
![]() |
#2334 | |
Zakorzenienie
|
za tydzien mam bierzmowanie a dziewczyna, która miała być moim świadkiem mnie wystawiła
![]() Cytat:
![]() przynajmniej powoli przestaję wyglądać jak chora... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2335 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie pamiętam żebym w środę pisała że byłam, chociaż możliwe że sama nie wiem co piszę (to wtedy kłamałam ale nieświadomie ![]() ![]() Cytat:
![]() uwielbiam ![]() ![]() właśnie słyszałam o tym filmie ![]() ![]() Cytat:
no co za dziewczyna ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja już w domu ![]() ![]() ![]() ![]() muszę sobie znaleźć jakieś twórcze zajęcia ![]() a tymczasem idę posprzątać czy coś miłego dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2337 | |||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() z tego co wyczytałam to wychodzi mi, że to może być alergia na SLS, które też wysuszają, a moja skóra z natury do suchych należy. Dziwne tylko, że tak nagle, ale podobno skóra może się tak nagle na coś uczulić ![]() moje życiowe motto ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() miłego dnia i niech szybko praca zleci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzien dobry w ogole ![]() Przez większość nocy nie spałam, bo mnie męczyła ta "alergia" czy co to tam jest ![]() Łyknęłam już tabletki antyalergiczne, ktorych wczoraj nie miałam. Mam nadzieje, ze pomogą. Chcę się wyspać, a na wieczór planuję spotkanie z przyjaciólka - obym dała radę ![]() ![]() Miłego kochane ![]()
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
no właśnie chodzi o to że nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | |
Wtajemniczenie
|
ale super! bardzo sie ciesze ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no ale musze sie jakos pogonic do tego bo szkoda w sumie czasu ![]() fajnie, dzieki takim komentarzom jak Wasze przynajmniej zaraz zrobi mi sie wstyd i sie wezme do roboty ![]() ![]()
![]() |
#2340 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() hello robaczki, ale ladnie swieci lonko na dworze,rano bylo paskudnie ale juz sie zaczyna cieplej robic. Chlodno jest a na wekend ma byc zimno i padac.. dzien mi leci jak szalony na szczescie ![]() ![]() w pracy problemy jak zwykle ale,ze tak powiem wali mnie to dzis ![]() zycze wam pogodnego popoludnia i udanego weekendu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.