|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
moje dziełko
musze pokazac Wam jak namalowalam wzorki. Malowalam je na tipsach bo moje paznkocie sa krotkie i nie nadaja sie do tego. Wiem ze one nie sa profesjonalnie wykonane ale dopiero sie ucze (dluga droga przedemna):P Co myslicie o tym.
Zdjecia nie sa dobrej jakosci. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: moje dziełko
Dla mnie te perelki sa troche za duze/za bardzo odstajace. Poza tym przy zdobieniu paznokcia trzymalabym sie jednej kolorystyki czy nie wiem jak to nazwac (chodzi o to, ze np na pierwszym zdjeciu jest troche namieszane - i czarny, i niebieski, i czerwony).
Poza tym jak na poczatek jest OK |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
ja nie lubie przeładowania na paznokciach ale to moje zdanie
ale jak na poczatke to jest ok
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
hemmm mi sie srednio podobaja :P faktycznie troszke 'obladowane' i te perelki moglyby byc ciut mniejsze
ale jest ladnie
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
To nie ja naklejalam perelki kupilam te tipsy razem z gazeta :P:P Jestem osoba poczatkujaca i wasze uwagi napewno mi sie przydadza dzieki za komentarze pozdr
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
wzorki ladne..ale perelki za duze...ja bym uzyla cekinkow, sa delikatniejsze-bardziej by pasowaly do tych wzorkow
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Faktycznie, perełki są ciut zaduże, ale ja lubię jak coś bardzo od paznokci odstaje :P [znaczy się czasami mam ochote takie mieć
] Ja bym takie mogła nosić Najładniej chyba wyszla Ci pajęczynka Słit :P a jak Ty te tipsy malowałaś, że Ci sie nie ruszały?:P Pracuj, pracuj, chwal się dziełami i czyń z siebie mistrza/ynię :P Pozdrawiam
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
fakt. perelki troche duże ale jeśli musimy zrobic wrażenie to czemu nie
![]() bardzo mi się podobają |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tez sie wydaje, ze perelki zbyt duze, male srebrne cekinkiby sie tu przydaly. poza tym zbyt wiele kolorków na jednym paznokciu. ale jak na poczatkujaca to naprawde starannie wykonana robota
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

Zdjecia nie sa dobrej jakosci. pozdrawiam

ale jak na poczatke to jest ok
stylizacja pazurków to moja pasja