|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 | |
City of Bones
|
Dot.: Co się martwisz,co się smucisz - już teściówki nie odrzucisz! PM 2017, cz.41.
![]() Cytat:
![]() Zarezerwowałam nam z Tż bilety do kina na dwa filmy w niedzielę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4442 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co się martwisz,co się smucisz - już teściówki nie odrzucisz! PM 2017, cz.41.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4443 |
Konto usunięte
|
U mnie tez tak paskudnie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4444 |
Zakorzenienie
|
Już komentowałam na ig w czasie awarii wizażu 😀
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
#4445 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Zakorzenienie
|
U mnie też paskudnie, szaro, ponuro, pada deszcz, więc w dresach i dziurawych butach oczywiście zmokłam gdy wyszłam do sklepu
![]() ![]() Ja właśnie pożarłam obiad, zrobiłam gulasz sojowy i umieram z przejedzenia ![]() ![]()
![]() |
#4447 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() tż chciał dzisiaj spełnić moje marzenie i zabrał mnie na kawę w środku dnia, w środku tygodnia. Weszliśmy do 3 kawiarni i w żadnej nie było wolnego stolika ![]() ![]() w końcu gdzie zamówiliście, bo chyba nie mówiłaś? |
![]() ![]() |
![]() |
#4448 |
City of Bones
|
Już się nie mogę doczekać wiosny jak będzie ładnie i cieplutko
![]() Mam w pokoju jakieś letniego niedobitka - komara i co chce spać to mi nie daje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A rano też było paskudnie i deszczowo. Dopiero teraz się przejasnilo i ocieplilo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4450 |
❤ bee happy ❤
|
![]() byłam u fryzjera znowu ![]() ![]()
Edytowane przez Dorotti666 Czas edycji: 2017-02-22 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4451 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słodko, chciał się pochwalić narzeczoną, a nie ją chować ![]() Dzięki dziewczynom z 09.09 wiem kiedy mi się zmienił kod. Nawet nie wiedziałam, że już mi jedynka wskoczyła ![]() Cytat:
![]() Już dobrze ![]() ![]() Cytat:
![]() TŻ po zabiegu i odsypia. Oby jutro go wypisali... A ja strasznie przymulam przez pogodę. Oko mi napieprza i głowa, a tabletek nie mam, a jeszcze 2,5 h zostały. Przed chwilą zasnęłam na minutę ![]()
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4452 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkie Panny Mlode.
Niesmialo pisze, bo nie wiem czy bede mogla dolaczyc do Waszego grona. Czuje, ze kompletnie mam nic zorganizowanego a Wy jestescie takie zorganiozowane, ze lapie ogromnego stresa przy Was. My mieszkamy w UK a slub bedziemy miec w Polsce 17 sierpnia w czwartek, bo jak sie okazalo nie bylo szans na zadna sobote :P Mamy zarezerowana sale na wesele, Dj'a, Fotografa, samochod do slubu, wstepnie w kosciele, wstepnie holtel dla gosci, bilety na samolot kupione do Polski i to tyle narazie. Pol budzetu mamy odlozonego, reszte trzeba jeszcze odlozyc. Zaproszenia, ktore nam sie podobaja bedzie mozna dopiero zamawiac w polowie marca I zaczynam sie martwic, ze to zapozno. Choc praktycznie wiekszosc gosci wie kiedy bedzie slub. Sukni nie mam I jeszcze nawet nie wiem jaka chce miec, ani zadnych dodatkow. Garnitur moj narzeczony sie nie martwi, bo powiedzial, ze sobie moze kupic miesiac przed, bo ciagle cwiczy i moze sie zmienic. A ja sie tylko boje, ze jak ma 196cm wzrostu to moze byc problem z garniturem... Nauki przemalzenskie tez nie zalatwione i nawet nie chce mi sie tego zalatwiac, bo zewzgledu na ciagla prace i dojazd do kosciola gdzie to robia w jedna strone zajmuje 2 godziny a oni wymyslili 5 spotkan !!! Obraczki to w ogole nie wiem gdzie kupic, podobaja nam sie jedne na stronie inneobraczki.pl Fryzjer, makijaz i paznokcie to bede chyba zalatwiac 2 tygodnie przed slubem, bo dopiero wtedy bede w Polsce hahaha To kompletne pomieszanie z poplataniem i zaczynam sie strasznie tym stersowac, jeszcze teraz zaczelam prawojazdy tutaj i juz w ogole stress mnie zezera, ale sa dobre strony tego, przynajmniej schudne do slubu i kupie ladna sukienka na nowa figure hahahaha O takich roznych drobiazgach, jakis dekoracjach to w ogole nie wiem gdzie sie rozgladac??? Ciagle mam wrazenie, ze o czyms waznym zapominam albo w ogole o czyms nie pamietam i potem bede plakac ze zapomnialam na smierc. Czy Wy macie jakias sciage, plan organizacji slubu i wesela, bo ja chyba jak tego nie usiade nie rozpisze to chyba nigdy nie ogarne hahaha |
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
Zakorzenienie
|
dobrze, że wizaż znowu działa
![]()
![]() |
#4455 |
Zakorzenienie
|
Czesc Nikola
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4456 | |
City of Bones
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie rano było słońce, a potem się zrobiło ciemno i taka plucha ![]() O i jak efekt ? ![]() Hej ![]() Powiedz coś więcej o Was ![]() A fryzjerkę i makijażystkę przez neta nie możesz załatwić ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może poczekaj jak przyjdzie Motylek, bo kojarzę, że mieszka w UK a bierze ślub w Polsce. Może Ci coś podpowie. Macie już i tak sporo rzeczy załatwionych. Skoro goście wiedzą kiedy ślub, są poinformowani, to nic się nie stanie jak zaczniecie rozdawać w kwietniu. Co do sukni to jednak za nią już bym się rozglądała. Z kolei makijażystkę i fryzjerkę spróbuj znaleźć przez fb, albo na maxmodels. Wiele z nich ma portfolia, na pewno coś Ci wpadnie w oko. Podobnie możesz zrobić z florystką. Przeszukaj fb. Głowa do góry ![]() Może napisz coś więcej o was? Jak długo ze sobą jesteście, czym się zajmujecie, z jakich rejonów Polski pochodzicie? ![]()
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4458 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
Zadomowienie
|
Oooo jak milo, ze jednak moge dolaczyc!
Dzieki Dziewczyny ![]() Przyznaje sie bez bicia, ze nie czytalam calego watku, ale wroce na poczatek i zobacze sobie. Nasz slub i wesele bedzie w miejscowosci skad pochodzi moj narzeczony, ze wzgledu na to, ze ma wieksza rodzine i mamy mniejszy koszt jak tylko sciagniemy "moich". Dlatego nie wiem kto dobry jest a kto nie w tym miescie, ale popytalam kilka jego kuzynek i narzie dostalam namiary na bardzo dobry makijaz i napisalam wiadomosc na fb ale narzie czekam na odpowiedz. Trzymam kciuki aby sie udalo. Ogolnie pochodzimy z dwoch koncow Polski on z podkarpacia, okolice Rzeszowa, ja z dolnegoslaska okolice Wroclawia. Mieszkamy w Szkocji. Jestesmy ze soba prawie 9 lat i prawie of 2 lat jestesmy zareczeni. Wesele bedzie w Drewnianej Karczmie - Goralskiej i ogolnie folkowy klimat ![]() Sukienke chcialabym smukla, moze lekkie A ale jeszcze nie wiem czy taka bedzie dla mnie najlepsza :P Oczywiscie odchudzam sie do sukienki, slubu i na cale zycie juz a co jak szalec to szalec. Chyba z 80% PM sie odchudza :P Ale ja postawilam na profesjonalizm i jestem pod okiem trenera i dieteczyki. Mimo ze kilogramy nie spadaja jakos super szybko to cm juz bardzo szybko. W ostatnim miesiac stracilam 10cm w samej tali i mam juz same zebra i cycki na minusie a tylek i uda nadal za duze hahahaha Mozecie pytac o co chcecie, bo nie wiem co moge Wam jeszcze napisac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poka poka! Witaj ![]() TZ przed chwilą pojechał, jesteśmy po rozmowie i cóż. Zrobie Wam troche miejsca na 09.09 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4461 |
❤ bee happy ❤
|
![]() |
#4462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mają: Żubrówka,Absolwent,Pan Tadeusz, Palace,Krupnik,Żołądkowa, Smirnoff czerwony,Absolut. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4463 |
Zakorzenienie
|
Czekoladowo czyli jaka decyzja?
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic się nie martw,nie wszyscy mają tak kolorowo z załatwionymi sprawami ![]() Też jestem z sierpnia ![]() ![]() Co do zaproszeń spoko-my zaczynamy rozdawać w Wielkanoc czyli w połowie kwietnia ![]() Ile macie lat? Od ilu lat jesteście za granicą? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4465 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tak mnie ten łeb napieprza, że chyba zaraz się ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4466 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4467 |
Zakorzenienie
|
Napisze potem w klubie wszystko na spokojnie
![]() Generalnie jest ok, chociaż nie powiem, jest mi przykro. Na dobitke przyszła dzisiaj moja ozdoba do włosów z Ali... wyczucie czasu perfekcyjne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4468 | |
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.