Lipcówki 2017 ❤ cz. 2 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-02-22, 13:52   #4561
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2

Jeszcze raz dziękuję wszystkim, już nie będę cytować
Karolinusia kciuki za wizytę!
Jon_Snow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-22, 14:04   #4562
calineczka3
Zadomowienie

Cały dzień mi wizaż nie działał

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Byliśmy wczoraj oglądać wózki. Raczej zdecydujemy się na anex sport tylko pojedziemy gdzieś jeszcze zobaczyć roan bass bo w tym sklepie nie było Koloru nie wybraliśmy bo w tym tygodniu wychodzą nowe i wtedy zdecydujemy

Rozmawialiśmy ze sprzedawcą o fotelikach i powiedział, że raczej nie poleca maxi cosi bo od dłuższego czasu nic nie zmieniają a inne firmy ciągle coś polepszają. Polecał bardzo kiddy, potem cybex tylko nie cloud bo przez to, że się rozkłada jest mniej bezpieczny Generalnie wydaje mi się, że chcą sprzedać jak najwięcej tych kiddy bo najnowszy z bazą kosztuje ponad 1500 zł a jeszcze lepsze jest to, że ta baza potem nie nadaje się do drugiego fotelika.

Chcieliśmy kupić maxi cosi pebble a potem pearl bo są na tej samej bazie i spotkałam się z samymi dobrymi opiniami. No a teraz to już sama nie wiem.
My jedziemy oglądać chyba w piątek

Czyli moje obawy co do Cybexa się potwierdzają. Też to słyszałam, muszę jeszcze poczytać.
Chciałam rozkładany, ale jeśli nie weźmiemy CCloud to chyba Cybex Aton, tylko może nie 4 a ten lepszy Aton Q, podobno super, tylko właśnie nie rozkłada się.
Kiddy się ostatnio wszędzie reklamuje, więc możliwe, że walczą bardzo o sprzedaż.
A co do maxi cosi - one są niby trochę tańsze, ale baza do nich kosztuje 200 zł więcej niż do Cybexa
Też się najpierw ucieszyłam, że baza może pasować do kolejnego fotelika, ale zwróć uwagę, że ten Pearl ma przedział 9-18, co może wymusić kupno 3 fotelika Wolałabym, żeby drugi był do 25 lub 36 kg i starczył na długo.

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Ja przyjmuję jedynie foliany. Łykam tabletkę po śniadaniu i po wypiciu aceroli, bo słyszałam, że witamina C powoduje lepsze przyswajanie kwasu foliowego. Ale na ulotce nie miałam wskazania kiedy powinno się foliany łykać.
Ja łykam zwykle na noc, ale zaczęłam się zastanawiać czy pora nie ma wpływu na przyswajanie
calineczka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-22, 14:18   #4563
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Napisane przez calineczka3 Pokaż wiadomość
Cały dzień mi wizaż nie działał

My jedziemy oglądać chyba w piątek

Czyli moje obawy co do Cybexa się potwierdzają. Też to słyszałam, muszę jeszcze poczytać.
Chciałam rozkładany, ale jeśli nie weźmiemy CCloud to chyba Cybex Aton, tylko może nie 4 a ten lepszy Aton Q, podobno super, tylko właśnie nie rozkłada się.
Kiddy się ostatnio wszędzie reklamuje, więc możliwe, że walczą bardzo o sprzedaż.
A co do maxi cosi - one są niby trochę tańsze, ale baza do nich kosztuje 200 zł więcej niż do Cybexa
Też się najpierw ucieszyłam, że baza może pasować do kolejnego fotelika, ale zwróć uwagę, że ten Pearl ma przedział 9-18, co może wymusić kupno 3 fotelika Wolałabym, żeby drugi był do 25 lub 36 kg i starczył na długo.
Muszę jeszcze o tym poczytać
ten nowy kiddy evolution też się rozkłada
Stary 2017-02-22, 14:26   #4564
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Heheh nieźle, zawsze przy takich snach mówię sobie, że podobno trzeba to tłumaczyć zupełnie odwrotnie

Ja przyjmuję jedynie foliany. Łykam tabletkę po śniadaniu i po wypiciu aceroli, bo słyszałam, że witamina C powoduje lepsze przyswajanie kwasu foliowego. Ale na ulotce nie miałam wskazania kiedy powinno się foliany łykać.

Nieźle z tym księdzem. Tego właśnie się boję. Wydaje mi się, że ksiądz ma ogromny wpływ na uroczystość, przynajmniej ja na bank bym się mniej stresowała wiedząc,że ktoś fajny udziela mi ślubu. W te wakacje na ślubie u koleżanki był supr ksiądz. To było w Euro2016, a on zaczął mówiąc do wszystkich: mam dla państwa dobrą wiadomość, właśnie wygraliśmy mecz ze Szwajcarią

Mój Tż do stomatologa umawiał wizytę rzez znanylekarz. Wszystko było w porządku, przed wizytą oni zadzwonili z recepcji potwierdzić przyjście.

Ja dziś odebrałam wyniki badań. Generalnie ok, tylko te kryształy szczawianu wapnia mi wyszły. Chyba morelle o tym kiedyś pisała. Wizytę mam 2.03., ale chyba już teraz zrezygnuję z herbaty, której codziennie piję duże ilości.
Tak ja miałam ostatnio. Mniej kawy, herbaty, kakao i truskawek.
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-22, 14:26   #4565
Agg_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Takie zachowania mnie zrażaja do kościoła :/

Czemu nie będziesz chodzić?

Ja dzisiaj mam że szkoły rodzenia ćwiczenia na sali gimnastycznej ciekawe co będziemy robić :-D
Rozglądałam się za czymś w mojej mieścinie - to albo słyszałam, że nic nie ma, albo że nie polecają. Do miasta obok musiałabym dojechać jakieś 40km i samej mi się jakoś tak nie chce...

Cytat:
Byliśmy wczoraj oglądać wózki. Raczej zdecydujemy się na anex sport tylko pojedziemy gdzieś jeszcze zobaczyć roan bass bo w tym sklepie nie było Koloru nie wybraliśmy bo w tym tygodniu wychodzą nowe i wtedy zdecydujemy
Czy te nowe kolory można gdzieś zobaczyć? Czy czekają z tym do "premiery"?

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
Ja mamę tak zapisywałam na wizyty i zawsze wszystko było ok, potem dostajesz potwierdzenie, a przed wizytą przypomnienie

przebieram nóżkami do wizyty, nie mogę się doczekać, ze jestem już gotowa haha a wizyta na 18.20, ale na pewno z lekkim poślizgiem

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-22, 14:29   #4566
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość
Czekają do premiery Ale za tydzień powinny już być na necie
Stary 2017-02-22, 14:32   #4567
emilia0508
królikoholiczka

Ja mam zalecenie picie samej wody jak najwięcej, ewentualnie soki świeżo wyciskane.

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-22, 14:43   #4568
calineczka3
Zadomowienie

Cytat:
Muszę jeszcze o tym poczytać
ten nowy kiddy evolution też się rozkłada
Wiem, ale 1500 to już dla mnie za dużo za fotelik na rok.
Jak za 1200 są równie dobre.

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość

Podobno mają być jakieś zielenie i jeden wzorzysty
calineczka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-22, 14:49   #4569
Agg_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Czekają do premiery Ale za tydzień powinny już być na necie

Cytat:
Napisane przez calineczka3 Pokaż wiadomość
Wiem, ale 1500 to już dla mnie za dużo za fotelik na rok.

Jak za 1200 są równie dobre.

Podobno mają być jakieś zielenie i jeden wzorzysty

Dzięki, zobaczymy co tam wymyślili

Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki

Stary 2017-02-22, 15:23   #4570
pestycyda
Zakorzenienie

Ja pomykam zaraz na szkole rodzenia- bedzie masaż<3

Dorobilam sobie do wynikow ft3 i ft4 i są w normie. Tylko TSH podwyższone. Czy ktos sie orientuje czy w takim razie potrzebna jest regulacja lekami?
pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-22, 15:33   #4571
emmos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Tak ja miałam ostatnio. Mniej kawy, herbaty, kakao i truskawek.
Truuuskawek?

Cytat:
Napisane przez emilia0508 Pokaż wiadomość
Ja mam zalecenie picie samej wody jak najwięcej, ewentualnie soki świeżo wyciskane.
Tak czytałam o wodzie, pomaga wydalić te całe szczawiany po to, aby nie nabawić się kamieni na nerach. Ja w okresie letnim wodę piję litrami, ale już w porze zimowej gorzej mi idzie z wodą, wolę herbatkę. Z soków piję często marchwiowy jednodniowy. Sama nie wyciskam, bo mi się nie chce

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-02-22, 15:37   #4572
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość

Dorobilam sobie do wynikow ft3 i ft4 i są w normie. Tylko TSH podwyższone. Czy ktos sie orientuje czy w takim razie potrzebna jest regulacja lekami?
Ja też miałam te wskaźniki w normie, usg tarczycy ok, tylko tsh podwyższone, endokrynolog stwierdzila na tej podstawie niedoczynność (ale np. wykluczyła chorobę hashimoto) i musiałam brać euthyrox, także moim zdaniem lepiej skonsultować wyższy wynik tsh z endo.

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Jeśli z nowych nic nas nie porwie to TEN w necie mnie nie porwał ale na żywo jest naprawdę śliczny chociaż i tak mi się wydaje, że jakiś nowy będzie lepszy
Śliczny wózek
siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-22, 15:58   #4573
emilia0508
królikoholiczka

Cytat:
Truuuskawek?

Tak czytałam o wodzie, pomaga wydalić te całe szczawiany po to, aby nie nabawić się kamieni na nerach. Ja w okresie letnim wodę piję litrami, ale już w porze zimowej gorzej mi idzie z wodą, wolę herbatkę. Z soków piję często marchwiowy jednodniowy. Sama nie wyciskam, bo mi się nie chce
Mi też się nie chce i przeważnie kupuje jednodniowe

Stary 2017-02-22, 16:20   #4574
pestycyda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Ja też miałam te wskaźniki w normie, usg tarczycy ok, tylko tsh podwyższone, endokrynolog stwierdzila na tej podstawie niedoczynność (ale np. wykluczyła chorobę hashimoto) i musiałam brać euthyrox, także moim zdaniem lepiej skonsultować wyższy wynik tsh z endo.

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Śliczny wózek
Umowilam sie juz do endo ale hmm, termin na maj

Cytat:
Napisane przez emilia0508 Pokaż wiadomość
Mi też się nie chce i przeważnie kupuje jednodniowe

A ja kupilam za grosze w lidlu wyciskarke do cytrusow i z pomaranczy, grejfrutow sama robie. Czasem zblenduje jabłko do tego. Ale wyciskarka mi sie marzy...
pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-22, 16:32   #4575
SteveS
Zakorzenienie

Cytat:

Tylko trzeba poczytać, czy w wodzie nie ma zwiększonej ilości wapnia - mi się szczawiany pojawiły w moczu po tym, jak właśnie piłam taką, a i to nie całymi butelkami, tylko po 2 szklanki dziennie, jako uzupełnienie
SteveS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-22, 16:41   #4576
poprostu
Zakorzenienie

Cytat:

Podwyższone Tsh jak najbardziej jest podstawą do leczenia. Pisalas o Wrocławiu przecież tam jest wielu endokrynologow, zapisz się prywatnie maj to zdecydowanie zbyt późno bo powinnaś już leki zacząć przyjmować, pewnie za około miesiąc trzeba będzie sprawdzić krew czy dawka jest ok i ewentualnie skorygować. Tsh podwyższone ma nie tylko znaczenie przy zajściu, możliwości poronienia ale też w rozwoju Maluszka więc o ile nie trzeba panikować to nie można lekceważyć
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-22, 16:49   #4577
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Śliczny wózek

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2017-02-22, 17:10   #4578
cashmere
Zakorzenienie

Hej!
Nie odzywam się bo dopadło mnie przeziębienie. Mój mały też chory :/ Od niego właściwie się zarazilam. Spróbuję trochę nadrobić bo ogląda właśnie bajkę i jest chwila spokoju

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Gosiutka Pokaż wiadomość
Hejka

To ja oficjalnie dołączam do ekipy różowych Również dziewczynka została dziewczynką , ma już ponad 18 cm ;D

Mam być spokojna tym, że nie czuje ruchów póki co ( 20 tyg 2 d) - w pierwszej ciąży może to być wydłużone, także jestem spokojniejsza
Gratulacje! Dobrze że jednak nie same chłopy

Cytat:
Czyli różowe powoli dogania niebieskich:p mam nadzieje dołączyć do ekipy i wyrównac wynik ale wizyta dopiero 1 marca.

Mam zły dzien. Byłam na badaniach. Tak mi się wkłuła pielęgniarka że potem zachlapałam krwią calą bluzkę. Boli jak jasna cholera. Będzie siniak:/ okładam lodem:/
Przy okazji wlazłam do położnej zapytać o moje bóle brzucha. Stwierdziła ze kolki. Mam leżec, odpoczywaca w razie czego no-spa i espumisan. W nocy mnie to kłucie wybudzilo i nie moglam zasnac:/ normalnie gdyby nie to ze tak wysoko pod żebrem to bym ześwirowala chyba:/

A na koniec bylam w pralni odebrac suknie slubna ktora zniszczyli! 3 tysiace kosztowala! Chcialam ja sprzedac moze jeszzce uda sie ja uratowac, beda tam dzialac w pralni ale ile nerwow to mam.

W ogole nie mam ochoty na ta szkole rodzenia smuteczek

Jak ona Ci się tak wklula?! :/ I z suknia też nieciekawie...Oby z tego jakoś wybrneli.

Cytat:
Napisane przez baby2 Pokaż wiadomość
uwielbiam rosół wczoraj gotowałam bo mój niejadek nic innego nie toleruje na obiad Długo się uczyłam, początkowo wychodziły ,,siki weroniki,, aloe teraz doszłam już do wprawy. Nawet moja siostra która jest zawodową kucharką ostatnio pochwaliła mój rosołek

Kiepsko się dziś czuję , wstałam z bólem głowy, zaaplikowałam paracetamol, trochę przeszło ale i tak jestem jakaś słaba nie mam na nic siły, a mój 3 latek dokazuje... właśnie po raz kolejny zrobił siku i kupe w majtochy ah juz nie mam na to siły. Od zeszłego lata chodzi w majtochach i dalej się nie nauczył, jak go wysadzę i akurat mu się chce to owszem zrobi, ale żeby sam od siebie zawołał to jeszcze mu się nie zdarzyło. A kiedy pytam gdzie się robi to krzyczy ... na nocnik! a i tak wali po gaciach taki z niego cwaniak. Może któraś z dziewczyn które mają już ten etap z starszakami za sobą coś poradzi

My to mamy akurat przed sobą i się boję :P

Cytat:
Moją suknię ślubną mąż wyrzucił uwaga- do śmieci bo mu się po samochodzie walała w worku. Fakt nie było to nic nadzwyczajnego bo używka z komisu za 600 zł ale jak mi to powiedział to nie mogłam uwierzyć, miałam nadzieję sprzedać za parę złoty. No cóż teraz już przebolałam, ale niezle mu się oberwało, a jego tłumaczenie- przecież i tak była brudna i podarta na dole, co byś z nią zrobiła? Ah faceci...
O masakra, zabiłabym :P

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
równo 6:6 dziewczynki kontra chłopaki jutro gdzieś dołączę
Plus jeszcze mój chłopak! tylko ja się nie dopisywalam do pierwszego postu

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-22, 17:18   #4579
vadi
*sportaddict*

Matko i córko, pragnę się pochwalić, że nadrobiłam wszystko w klubie

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Dodatkowo chyba luty będzie moim ostatnim miesiącem bez L4, od 1 do 6 marca mam urlop (moa biedna kota będzie miała operację ) a 6 marca mam wizytę u lekarza, który już miesiąc temu pytał 3x, czy na pewno nie chcę iść na l4.

Otóż chyba jednak chcę
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-02-22, 18:17   #4580
taedio
MerDer 4ever

Na stronie anexa są nowe kolory. My zostaniemy przy starej kolekcji

Stary 2017-02-22, 18:21   #4581
emilia0508
królikoholiczka

Prawdopodobnie czuje dzidziusia. Juz któryś raz dzisiaj czuje bąbelki w brzuchu. ❤

Stary 2017-02-22, 18:30   #4582
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Hehe nieźle. Ja miałam okropnego księdza.
Ślub braliśmy w Rynku, w nieswojej parafii.
Proboszcz chciał od nas 700 zł. Plus za sprzątanie kościoła 100 zł. Sprzątanie przed kościołem 50 zł. Zakonnicy za ubranie kościoła 200 zł. Plus kwiaty 300 zł. Organista 100 zł.
Wszystko spoko prócz tej kwoty 700 zł. Gdzie na drzwiach wisiała kartka, że według uznania. Innym ksiądz też nam tak pow, a ten zaczął cennik wymieniac.
Mąż się wciekl... poszliśmy tydzień później. Był inny ksiądz no i na złość tż dał zamiast 700 zł - 300 zł. Jak to pow dla zasady.

Nie było wiadomo, który ksiądz będzie nam udzielał ślubu. .. no i był proboszcz....
Hmmm kazanie było conajmniej dziwne.
Zaczynając od tego, że uśmiercil w modlitwie kilka os z mojej rodziny.
"Módlmy się za zmarłego. .. "
Kończąc na tym, że 30 min mówił o tym, że ludzie którzy nie chodzą do kościoła śmierdzą.
W dodatku przepytywal świadków z kazania. ...

Także było ciekawie. ...

Ale że śmierdzą..? co za ksiądz, jak można takie rzeczy na ślubie mówić.

Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
Wow niezle my za Kościół organiste przybranie itp nic nie placilismy. Na jednym ze spotkań zapytalismy o koszty a ksiadz do nas ze dopóki on jest tu proboszczem pieniędzy nie bedzie brał. Za kwiaty tez i organiste- bo jak powiedział on tu jest na etacie i to jego praca. Niestety akurat na naszym slubie proboszcza nie było bo jechał na pielgrzymkę ale zostawił godnego zastępcę mlody ksiądz taki wesoły luzak.

U nas jest taki zwyczaj ze wszyscy w kosciele siedza my przeszliśmy tuż przed mszą do wejscia i to ksiądz po nas wyszedł zapytał czy wszystko oki czy jest stresik i czy zaczynamy. I no to idziemy!!!

Cała uroczystość super zaskoczyło nas gdy ksiadz kazał nam się pocałować bo to rzadko u nas. Goście zamarli a ksiądz do nich a gdzie brawa!!! a do nas na koniec jak przy ołtarzu skladalismy autografy powiedział ufff już chyba stresik minął pogratulował. Super ksiądz
To u nas było podobnie, też się mieliśmy pocałować a gościom kazał brawa bić i to dwa razy, bo za pierwszym razem były nieśmiałe i stwierdził że to za słabo kazanie też było fajne, dużo ludzi później nam mówiło jakiego mieliśmy super księdza (a to proboszcz).

jestem mamą
Stary 2017-02-22, 18:40   #4583
baby2
Rozeznanie

Cytat:

Tak sie nakręciłam na ten wózek anexa dzięki tobie że od kilku dni szukam na olx używanego, sporo tańsze i można wyrwać z nową spacerówką albo ledwo kilkumiesięczne, będę obserwować bo nowy z dobrym fotelikiem to dla mnie troche za drogo
baby2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-22, 18:41   #4584
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Tak sie nakręciłam na ten wózek anexa dzięki tobie że od kilku dni szukam na olx używanego, sporo tańsze i można wyrwać z nową spacerówką albo ledwo kilkumiesięczne, będę obserwować bo nowy z dobrym fotelikiem to dla mnie troche za drogo

Na fb na grupie anexowej tez jest bardzo dużo ofert sprzedażowych

Stary 2017-02-22, 18:59   #4585
cashmere
Zakorzenienie

Nie mogę doczekać się jutra by móc bezkarnie palaszowac paczki

Ja coraz więcej myślę o foteliku Klippan Kiss 2.

jestem mamą
Stary 2017-02-22, 19:02   #4586
Agg_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Matko i córko, pragnę się pochwalić, że nadrobiłam wszystko w klubie

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Dodatkowo chyba luty będzie moim ostatnim miesiącem bez L4, od 1 do 6 marca mam urlop (moa biedna kota będzie miała operację ) a 6 marca mam wizytę u lekarza, który już miesiąc temu pytał 3x, czy na pewno nie chcę iść na l4.

Otóż chyba jednak chcę

A co kotce będą robić? Biedulka...

Zwolnienie jest fajne ja dziś po 2 tyg pojawiłam się w pracy na chwile (ta, ehe, zeszły 4 godziny) i mówili mi ze wyglądam promiennie tak tez się czuje w końcu

Cytat:

Hmm, mnie tez nic nie powaliło.. ewentualnie ten z czerwonym/bordo ale szczerze mówiąc nie wiem czy to nowy kolor czy stary

Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki

Stary 2017-02-22, 19:04   #4587
taedio
MerDer 4ever

My chcemy ten rudy ze starej kolekcji
Chociaż spodobał mi sie tez ten drugi IMG_1487790250.072715.jpgIMG_1487790257.582746.jpg

Stary 2017-02-22, 19:24   #4588
karolinuuusia
Zakorzenienie

Jestem po wizycie i będzie jednak córeczka

Ogólnie wszystko ok, tylko szyjka mi się skrocila, ma niewiele ponad 3 cm.. dostałam luteine i mam sporo lezakowac... przestraszylam się dziewczyny tak bardzo boję się...

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-22, 19:24   #4589
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Ten drugi tez ładny ale brała bym ten rudy

Stary 2017-02-22, 19:26   #4590
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Jestem po wizycie i będzie jednak córeczka

Ogólnie wszystko ok, tylko szyjka mi się skrocila, ma niewiele ponad 3 cm.. dostałam luteine i mam sporo lezakowac... przestraszylam się dziewczyny tak bardzo boję się...

Gratuluje córeczki

Dużo odpoczywaj i wszystko bedzie dobrze

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości