Żony 2015 część 10! - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-02-23, 06:58   #2251
Kelpie
Zakorzenienie

Dot.: Żony 2015 część 10!

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość
ej ja mam 30! i to zdecydowanie nie jest styl 30, tak jak mówisz bardziej 40+

co będziesz testować?

żeby zobrazować jak u nas padało: zakopaliśmy się samochodem... na własnym podwórku. Kurtyna

mam dziś mocne postanowienie niezjedzenia pączka a u Was jak?
Mam zamiar kupić metr pączków w Sowie

Co do imienin to ja miałam ze 3 razy przekładane. Kiedyś babcia znalazła, że w Wigilię, potem że 2 maja. Ja potem sama sobie przełożyłam na 30 grudnia bo wtedy wpisane jest w większości kalendarzy. A urodziny mam w marcu.

Jutro wraca TŻ

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-23, 07:08   #2252
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Ja imieniny obchodzą w maju. Ale może przeniose na sierpień (wtedy życzenia sklada mi brat, bo twierdzi ze lepiej miec w okresie urlopowyn) i będziemy mieli z mężem i synem?

zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-23, 07:08   #2253
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

A ja nawet nie wiem kiedy mam imieniny, chyba w maju no ale u nas się nie obchodzi oprócz takich oczywistych jak Andrzejki czy Barbórka
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;71207401]64 talia 89 biodra. Biodra to sie mierzy jak tylek w najszerszym miejscu? Ale jak sie porownuje do jakis fotek w sieci to mam wrazenie ze jestem jakas prostsza. No i mam jak to mowią "krótkie nóżki, dupka wnet" szerokie bary, takze ten... niespecjalnie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

No to może nie masz największą wciecia w talii ale masz

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Dzieki. Mam problem z noszeniem luznych rzeczy, dopiero powoli sie tego ucze, to sobie poobczajam. Do tej pory porownywalam swoja sylwetke do Cameron Diaz, ale typ urody ma zupelnie inny. Musze przyznac, ze bardzo mi sie podobaja wszystkie stylizacje, ktore wrzucilas. Tylko obawiam sie, ze a) nie stac mnie na takie ciuchy, b) nie wiem, gdzie sie kupuje takie ubrania.

To co ja mam powiedziec... Ja mam w biodrach 90, w talii 70...
Moje biodra wrecz sa wklesniete i rozszerzaja sie na udach, przez co moj tulow wydaje sie mega dlugi.
No większość ciuchów która nosi Viki jest z jej kolekcji. Ale takich ciuchów jest wszędzie pełno, chociażby w popularnych sieciowkach jak H&M Reserved czy Mohito. Bardzo modne teraz spódnicę plisowane, rozszerzane itp olowkowe też ale do tego obowiązkowo luźniejsza koszula włożona do środka i bomba poprobuj sobie jak będziesz w sklepie i zobaczysz że ma to sens

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Ja tez mam dysproporcje w tę stronę, tylko mam krotki tulow. Taka figura to rożek

W takim razie az dziwne, ze nie nosisz rozkloszowanych spodnic czy sukienek, bo sa stworzone do takiej figury. Rownowaza dol z górą.
o to to. Albo tak modnych teraz plisowanych mierzyłam ostatnio piękna plisowana no ale cóż. U mnie plisy na dupie i biodrach się rozprostowaly

Cytat:
Nie jestem w stanie dobrac rozmiaru takich sukienek, wszystkie mi robia talie za wysoko i zazwyczaj koncza sie pod samymi posladkami. A co do spodnic, nie umiem nosic bluzki w spodnicy... Marszczy mi sie, odstaje, wylazi, doprowadza do szalu, jak nie jest idealnie przy ciele i bez zmarszczen. Czuje sie tez grubo, jak bluzka odstaje od brzucha. Musialabym sie przelamac. Ale powoli sie oswajam z luznymi bluzkami, co kiedys dla mnie bylo nie do pomyslenia, wszystko musialam miec przy ciele.
No tak, to musisz przywyknąć do takich bluzek. One wtedy wyglądają tak...nonszalancko a wcale nie pogrubiaja

A ja dziś do robo na 12

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-23, 07:17   #2254
migotka1010
Zakorzenienie

GG do migotka1010

Czytam o waszych taliach i ja marzę o jakiejkolwiek... Mam wiecej w pasie niz w biodrach i to dopiero komicznie wyglada... Rozkloszowane odpadaja bo robia mi tylek wielkosci garażu, obcisle sukienki odpadaja bo mam mega wystajace te wysokie kosci od miednicy i tak to u mnie wygląda... Moja slubna sukienka miala gorset chyba 20 cm zeby nie opinala sie na kościach miednicy Jak byla moda na paski w tali to ja wygladalam jak szynka dlatego uwielbiam sukienki w litere A

[...] i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę [...]

Od jutra się uczę!
migotka1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-23, 07:38   #2255
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Cytat:
Nie jestem w stanie dobrac rozmiaru takich sukienek, wszystkie mi robia talie za wysoko i zazwyczaj koncza sie pod samymi posladkami. A co do spodnic, nie umiem nosic bluzki w spodnicy... Marszczy mi sie, odstaje, wylazi, doprowadza do szalu, jak nie jest idealnie przy ciele i bez zmarszczen. Czuje sie tez grubo, jak bluzka odstaje od brzucha. Musialabym sie przelamac. Ale powoli sie oswajam z luznymi bluzkami, co kiedys dla mnie bylo nie do pomyslenia, wszystko musialam miec przy ciele.
Body body, serio robi robotę

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość

Kilka razy słyszałam, że na datę imienin powinno się wybrać taką datę, która jest po urodzinach. Czyli pominąwszy te mniej popularne imieniny Mart, powinnam imieniny obchodzić w lutym, bo urodziłam się w sierpniu, więc wrzesień, październik, listopad, grudzień, styczeń i bach luty. A ja mam w lipcu Czyli tak jakby olewam luty i czekam dłużej

Jak teraz sprawdziłam te mniej popularne daty to wychodzi, że już we wrześniu mogłabym świętować. Swoją drogą 23 lutego to też imieniny Marty[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------
Nie dość, że byłam chytrym dzieckiem to jeszcze mądrym bo wybrałam tak jak trzeba

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Ja wlasnie jade po 30 pączków dla firmy... a mialam nie jesc.
Ja już zjadłam 2...
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-23, 07:48   #2256
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kimitri Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Ja nie umiem dobierać ciuchow więc.stawiam raczej na wygodę i jakoś staram się nie przejmować jak wyglądam ;p

Ja dziś pączków nie kupiłam i pewnie przed praca nie zdąŻę więc może nie zjemW cukierni koło mnie już kolejka dookoła bloku była o 7:20 jak jechałam A otwierają o 9.00

Czyżby słynna cukiernia u Zagozdzinskich ?

Gr8ania, moja Mama też się wczoraj na podwórku zakopala.

My z Mężem jeszcze bez paczka. Najpierw jajecznica na śniadanie, a później zejdziemy na dół po paczki.

A na 13 idziemy na spotkanie z Ktoskiem
Stary 2017-02-23, 07:51   #2257
asia1905
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Ja imieniny obchodzą w maju. Ale może przeniose na sierpień (wtedy życzenia sklada mi brat, bo twierdzi ze lepiej miec w okresie urlopowyn) i będziemy mieli z mężem i synem?

Też mam w maju, 5 dni po urodzinach. Zawsze dostaję jeden prezent

asia1905 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-02-23, 07:53   #2258
aneta_91
Zakorzenienie

U nas imieniny obchodzi się pierwsze po urodzinach. Ja mam 16.06. Pasuje bo łatwo zapamiętać jak urodziny mam też 16. Tyle że października

Nie wiem czy po drodze są jeszcze jakieś. Wiem że kiedyś były jeszcze 17.07
Stary 2017-02-23, 07:53   #2259
Zzziajana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
Moze to tylko przykrywka. Kiedys napisalam post ale juz nie pamietam o czym.. Hmmm chyba ze u mnie w pracy zimno (dzis tez) i wlasnie ona odpisala. To napisalam ze nie kojarze pani z watku i cisza juz byla. Teraz drugi post. Hmmm

Pysia. A Dakoty nie lubisz? 😃
Bywam tu rzadko, więc nie dziw się, że potem jakiś wątek, na który przypadkiem trafię mi ucieka Jesteśmy tylko ludźmi i tak się traktujmy Jest wiele wątków, na których wypowiem się raz, a potem o nich zapominam, co nie znaczy, że nie staram się o nich pamiętać. Twoja uwaga zabrzmiała tak, jakby nowi użytkownicy nie mogli się wypowiadać w już rozpoczętych wątkach
Zzziajana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-23, 07:54   #2260
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:

co będziesz testować?

żeby zobrazować jak u nas padało: zakopaliśmy się samochodem... na własnym podwórku. Kurtyna

Zjem za Ciebie )))
Wykopaliscie się jakoś??

Dopiero wstaje!! Dobra noc za nami... Co mnie mega cieszy bo wczoraj był koszmarny dzień
Stary 2017-02-23, 08:07   #2261
gr8ania
Moderator

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
Zjem za Ciebie )))
Wykopaliscie się jakoś??

Dopiero wstaje!! Dobra noc za nami... Co mnie mega cieszy bo wczoraj był koszmarny dzień
Teść nas wyciągał.
nie mogę się doczekać wiosny żeby położyć kostkę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-02-23, 08:09   #2262
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:

Kilka razy słyszałam, że na datę imienin powinno się wybrać taką datę, która jest po urodzinach. Czyli pominąwszy te mniej popularne imieniny Mart, powinnam imieniny obchodzić w lutym, bo urodziłam się w sierpniu, więc wrzesień, październik, listopad, grudzień, styczeń i bach luty. A ja mam w lipcu Czyli tak jakby olewam luty i czekam dłużej

Jak teraz sprawdziłam te mniej popularne daty to wychodzi, że już we wrześniu mogłabym świętować. Swoją drogą 23 lutego to też imieniny Marty

---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------

A 26-ego jest Dzień Spania w Miejscach Publicznych
Która się skusi?
U nas znow przyjęte że pierwsze imieniny w kalendarzu po dacie chrztu. Dlatego ja np zamiast w sierpniu mam w wrześniu.

A co do talii to dawniej było to moje utrapienie bo w taki 62-64 a w biodrach prawie 100. Nie umialam sobie poradzić z ubraniami itp. Teraz przytyłam i w talii mam 69-70 a w biodrach 100... i marze aby wrócić do c talii

A tak w ogóle to dzień dobry
Jestem dziś u tz tzn wczoraj przyjechaliśmy i mówiąc prawdę nie można nic zarzucić teściom. Ogromna zmiana co do mojej osoby.
We wtorek porwalismy mojego tate na miasto bo miał urodziny. I tak ten wyjazd mija. Jeszcze 4 dni i do domu
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-23, 08:28   #2263
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
U nas imieniny obchodzi się pierwsze po urodzinach. Ja mam 16.06. Pasuje bo łatwo zapamiętać jak urodziny mam też 16. Tyle że października

Nie wiem czy po drodze są jeszcze jakieś. Wiem że kiedyś były jeszcze 17.07
Nadal są

zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-23, 08:37   #2264
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
No to może nie masz największą wciecia w talii ale masz
No niekoniecznie to jest miarodajne
Sama budowa moze byc okragla, moze byc owalna itp

Cytat:
Napisane przez migotka1010 Pokaż wiadomość
Czytam o waszych taliach i ja marzę o jakiejkolwiek... Mam wiecej w pasie niz w biodrach i to dopiero komicznie wyglada... Rozkloszowane odpadaja bo robia mi tylek wielkosci garażu, obcisle sukienki odpadaja bo mam mega wystajace te wysokie kosci od miednicy i tak to u mnie wygląda... Moja slubna sukienka miala gorset chyba 20 cm zeby nie opinala sie na kościach miednicy Jak byla moda na paski w tali to ja wygladalam jak szynka dlatego uwielbiam sukienki w litere A
Pamietam dylematy z suknia ja tez z tego powodu mialam krotszy gorset.

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-23, 08:45   #2265
misiaa91
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Królewna tego typu ubrania znajdziesz w większości sieciówek, bez wydawania fortuny. Oni też mają kolekcje, które wpisują się w trendy danego sezonu. Teraz np. będzie duży bum na ramiona.

Ja mam imieniny przed urodzinami, ale jestem z listopada, więc nie było dużego pola do popisu.

Wczoraj zrobiłam faworki, ależ miał TŻ niespodziankę
Stary 2017-02-23, 08:45   #2266
MagicGirls
Zakorzenienie

Dobry !
Moje dziecko zsprogramowalo sovie dzis ppbidki co godzine

Cytat:

co będziesz testować?

No ja mam za 2 lata 30 i nie wyobrazam sobie zebym miała sie tak ubierać. Zreszta 30 lat to druga mlodosc !

Jestes pewna ?Nawet Chodakowska pozwala

A testowac bede maseczke Garniera

Cytat:
Napisane przez Kimitri Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Ja nie umiem dobierać ciuchow więc.stawiam raczej na wygodę i jakoś staram się nie przejmować jak wyglądam ;p

Ja dziś pączków nie kupiłam i pewnie przed praca nie zdąŻę więc może nie zjemW cukierni koło mnie już kolejka dookoła bloku była o 7:20 jak jechałam A otwierają o 9.00

Ooo koedys przy okazji musze zajechac do tej cukierni i zobaczyc o co ten szał

Cytat:

My z Mężem jeszcze bez paczka. Najpierw jajecznica na śniadanie, a później zejdziemy na dół po paczki.

Milego spotkanka !

Stary 2017-02-23, 08:53   #2267
gr8ania
Moderator

Cytat:
Napisane przez MagicGirls Pokaż wiadomość
Jestes pewna ?Nawet Chodakowska pozwala

A testowac bede maseczke Garniera

jestem, jestem po słodkim źle się czuję więc wcale nie będzie mi go brakowało

tą w płachcie? też testowałam
Stary 2017-02-23, 08:54   #2268
MagicGirls
Zakorzenienie

Cytat:

Tą: )

Ja mam zamiar jutro

Stary 2017-02-23, 08:58   #2269
sQuaara
Zakorzenienie

MAgic raportuje ze te K-lips są takie se... posiedzialam w nich w domu z 1,5h, jadlam paluszki i juz nie bylo idealnie.. co dziwne "zjadla" sie czesciowo konturowka i wychladalam jakbym sobie makijazu nie umiala zrobic
a usta i kolory to moja troche wizytówka (malo kiedy podkreslam oko, 80% czasu mam usta w kolorze) wiec tak nie moze byc

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

MAgic raportuje ze te K-lips są takie se... posiedzialam w nich w domu z 1,5h, jadlam paluszki i juz nie bylo idealnie.. co dziwne "zjadla" sie czesciowo konturowka i wychladalam jakbym sobie makijazu nie umiala zrobic
a usta i kolory to moja troche wizytówka (malo kiedy podkreslam oko, 80% czasu mam usta w kolorze) wiec tak nie moze byc
Stary 2017-02-23, 09:52   #2270
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Też słyszałam podobne opinie więc no.... raczej się w nie nie zaopatrze GR też u mnie nie trzymają się jakoś super długo ale przynajmniej są tanie ale ostatnio fajnie matową szminka z Nyxa mi się sprawdziła bo nie zasycha na taką skorupke jak GR i można ją bez problemu poprawić a nie zmywać całą i robić na nowo mają takie fajne matowe aksamitne wykończenie odnośnie szminek...kupiłam wczoraj organizery w Biedronce i zmieściłam w nich wszystkie swoje szminki które mam w domu bo jeszcze cześć w torebce oprócz szminek weszły tam jeszcze inne kosmetyki i wygląda to tak żeby nie było...drugie tyle kosmetyków jeszcze jest w szufladzie sorry za brudne lusterko :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1487843536779.jpg (44,6 KB, 49 załadowań)

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2017-02-23, 09:55   #2271
sQuaara
Zakorzenienie

klip pomadka+konturówka to 19 zl wiec nie majatek i fajne kolory...
Stary 2017-02-23, 09:57   #2272
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
klip pomadka+konturówka to 19 zl wiec nie majatek i fajne kolory...
Aaaa, nie wiem czemu pomyślałam od tych od Kylie one jakoś chyba podobnie się nazywaja

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2017-02-23, 10:12   #2273
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

dzień dobry!

mój ślubny wymyślił mięsko w słoikach i jeździłam wczoraj na duże zakupy.

jutro mam komisję lekarską u biegłego sądowego. we wtorek przed 15 dostałam info z sądu, że w piątek o 14 i muszę mieć komplet dokumentów ze szpitala, przychodni i wszystkie zdjęcia rtg na płycie. stałam więc wczoraj 1,5 godziny w kolejce żeby wniosek uzupełnić i dzisiaj muszę raz jeszcze jechać, by odebrać dokumenty

Cytat:
W temacie spodni muszę jakieś nowe kupić, ale bardzo tego nie lubię, ponieważ producenci nie zauważają kobiet z dużym tyłkiem, szerokimi łydkami i krótkimi nogami, więc żadne spodnie nie są dla mnie w 100% odpowiednie Ale mama krawcowa
piąteczka ja uwielbiam kupować spodnie w Holandii. zawsze 2-3 pary sobie przywiozę. nigdy nie musiałam skracać. są idealne. u nas wiecznie za długie i za wąski w nogawkach

ale tak to jest jak ma się zadek małego słoniątka

Cytat:
W ogóle klątwa istapp&poczta jest zaraźliwa
nigdy takich historii z pocztą nie miałam. z kurierami też nie.

Cytat:
Żadna ze mnie specjalistka, jedynie do siebie potrafię dopasować ubranie, tj. wiem w czym wyglądam ok, a czego muszę unikać (mimo że bardzo bym chciała dany ciuch nosić), ale przeczucie mówiło mi coś co zgadza się z tym opisem:

"Bootcut to idealny krój dla gruszki i jabłka, czyli kobiet o bardzo krągłych biodrach i dużym brzuchu. Wysoka talia to gwarancja tego, że nic niepotrzebnego nie "wyleje" się znad paska, biodra zostaną podkreślone, a delikatnie rozszerzana nogawka przywróci sylwetce odpowiednie proporcje. Noś bootcuty także jeśli masz masywne uda".

Wiadomo, że to żadna świętość, ale wydaje mi się, że w przypadku Królewny ma to sens
uwielbiam ten krój.

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;71207456]O zesz, sie zarumieniłam

A co do imienin to nie wiem jaka zasada ale mi mama kazala wybrac. No to jak zapytala w styczniu a ja mialam lat 5 czy 6 i wizje prezentow za miesiąc.... no to wybór byl prosty

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez MagicGirls Pokaż wiadomość
Najlepszego dziewczyny !!!

Ja wybralam Emi date zaraz pp urodzinach.Tak samo zrobila moja mama .Z tym ze wziela wtedy kalendarz i najblizej byly 12.12 ,a okazuje sie ze A. imieniny sa tez jakos w październiku.
Choc mi akurat moja data bardziej pasuje bo obchodze imieniny wraz ze swoim imiennikiem bylym Prezydentem (moj tata wyjątkowo parenascie lat o nich pamiętał) .No i Prezydent wyjątkowo pasujacy do klimatu imieninowego

wszystkie A jakie znam osobiście obchodzą imieniny 18 maja

Cytat:

też dzisiaj nie jem. nie mam wcale ochoty.

Dziewczyny, wszystkiego najsłodszego!

Anetka, pozdrów Ktosia

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-23, 10:18   #2274
gr8ania
Moderator

Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość
też dzisiaj nie jem. nie mam wcale ochoty.
ja właśnie wysłałam pączka do Afryki od trzech lat im wysyłam
https://paczek.kapucyni.pl/
Stary 2017-02-23, 10:22   #2275
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

Cytat:
super!

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-23, 10:24   #2276
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Super inicjatywa

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2017-02-23, 10:30   #2277
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usunięte

Ja też jestem zła na pocztę czy tam pocztex. Cyfra 48 mówi o 2 dniach a u mnie jest już 72

A ja pączka zjadłam dziś połowę... nie smakują mi inne.
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-02-23, 10:34   #2278
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Aaaa, nie wiem czemu pomyślałam od tych od Kylie one jakoś chyba podobnie się nazywaja
Nie nie tych Kylie nie mam... Nie mam nerwów polować na nie na jej stronie...
Te klip są z lovely

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;71216826]Ja też jestem zła na pocztę czy tam pocztex. Cyfra 48 mówi o 2 dniach a u mnie jest już 72

A ja pączka zjadłam dziś połowę... nie smakują mi inne.[/QUOTE]

Paczka48 jest oszustwem samym w sobie w nazwie.. Podobno 48do 50km tylko czy jakieś inne cudo... Ogólnie chwyt marketingowy...
Stary 2017-02-23, 10:51   #2279
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Zjadlam 3 paczki...kiedy ja to spale? a jeszcze mam donuta oreo.....

45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-23, 10:52   #2280
Kimitri
Zakorzenienie

Cytat:

dokładnie chodzi o tą klik

Mój M. jechał rano do pracy to nagrał filmik klik... jechał o 7:10 a otwierają o 9... ja jechałam 7:25 i kolejka juz była za zaket do trzeciego okna ;p

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości