|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Czy da się to zrobić?
Witam
![]() Chcę się dowiedzieć czy możliwe jest zrobienie takiej funkcji-opcji przy przeglądaniu str. w KWC. Chodzi o to, że jestem np. w dziale z zapachami i jest tam dużo zapachów, a ja np. potrzebuje dotrzeć na 5 stronę KWC w tym dziale. Dlatego muszę "kartkować" pokolei cały dział, aż dotrę w wybrany obszar. To jest dośc uciążliwe-dla mnie... ![]() CHciałam się spytać, czy nie da się zrobić tak, aby każdy z działów KWC miał ponumerowane strony na 1, 2, 3, 4, 5, 6 itd... i klikając w odpowiednią cyfrę jestem, np. na str. 5 od razu. Bez kartkowania... Tak abym niekoniecznie musiała zwiedzac cały dział na przymus. ![]() Da się coś takiego wprowadzić?? POza tym wiem, że można skorzystać z wyszukiwarki w przyp. KWC, ale wpisując Yves Rocher wyskakuję mi tona aktualnie nieinteresujących mnie kosmetyków, a ja nadal chcę tylko np. obejrzeć perfumy Rocher. ![]() Sam Rocher alfabetycznie jest na końcu no to kartkuje do upadłego, a to pochłania trochę czasu... ![]() Z góry dzięki za odp. i prosiłabym o pozytywne rozpatrzenie postulatu. ![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy da się to zrobić?
Cytat:
Całkowicie popieram propozycje Majki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Aha i chcę nadmienić jeszcze, że wyszukiwarka KWC szwankuję. Wpisuję popularne hasło "dax" i ona nic nie znajduję, a wiemy że np. kosmetyków DAX-a jest do zatrzęsienia w katalogu.
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Popieram pomysł Pomadki.
Fanie by też było jakby była taka opcja kartkowania, że np. na stronie 1 są kosmetyki na literę A-G, strona 2 H-N, itd. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja tez o tym ostatnio myślałam, zwłaszcza w zapachach mi tego brakuje, bo tam jest 7 stron!
A nie znajduje słowa DAX, bo jest 3-literowe, zbyt krótkie, aby znalazła je wyszukiwarka- tak samo jest z YSL.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ale inne słowa znacznie dłuższe wpisane bezbłędnie też są nieodszukiwane. Czyli podejrzenie pada na wyszukiwarkę.
Jednak zrobienie stron to podstawa, naprawdę ułatwiłoby to życie wszystkim, mnie też. ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Podpisuję się pod propozycjami dziewczyn i jeszcze dodam swoją - sortowanie na różne sposoby w ocenach danej recenzentki - a więc wg kategorii, nazwy fimry itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
dodam jeszcze: alfabetyczne sortowanie recenzji użytkowniczek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Numerowanie stron jest zrobione w wersji beta, działa analogicznie do numeracji stron forum. Wersja beta oprogramowania musi przejść testy przez uruchomieniem w środowisku użytkowników, tak więc z góry zaznaczam - to nie stanie się jutro...
Pozostałe opcje sortowania są sukcesywnie dorabiane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.