♫ YOU CAN DANCE ♫ - druga edycja - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-04-04, 17:22   #541
karolinka86
Zakorzenienie

Dot.: ♫ YOU CAN DANCE ♫ - druga edycja

Cytat:
Napisane przez kamilciaop Pokaż wiadomość
własnie to wszystko jakies takie dziwne...dostali czerwone kartki ale nikt nie wie za co...relacje zrobione w ekspresowym tempie...
Tzn.w poprzednim programie pokazali iektorych m.in.Patryka, ze sobie nie radzil w czyms tam i dlatego dostal czerwona kartke...Ale nie rozumiem co on wobec tego robi w finale??!

karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-04, 17:29   #542
kamilciaop
BAN stały

Cytat:
Napisane przez karolinka86 Pokaż wiadomość
Tzn.w poprzednim programie pokazali iektorych m.in.Patryka, ze sobie nie radzil w czyms tam i dlatego dostal czerwona kartke...Ale nie rozumiem co on wobec tego robi w finale??!
wiem wiem...kilka osob tylko wiadomo co i za co...a reszta to co?? ufo porwało???
kamilciaop jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-04, 18:28   #543
TOMKA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Zadziwiona Pokaż wiadomość
Ja do niego nic nie mam - tak naprawdę z tego, co widzieliśmy do tej pory ciężko jest oceniać lubię/nie lubię. Prawda wyjdzie na jaw dopiero podczas odcinków na żywo.
Nie wątpię, że Cieciórski jest znakomitym tancerzem w końcu lista jego nagród jest imponująca. Jedyną rzeczą jaka mnie od niego odrzuca jest to, że jako osoba znana w Ameryce bierze udział w programie, gdzie nagrodą jest wyjazd na Broadway. Ma trzydzieści lat, jest w górnej granicy przyjmowania ludzi do programu. Uważam, że to trochę nie fair, że osoba mająca już pewną sławę zajmuje miejsce osobom, które nie miały możliwości trenowania w USA, a chciałyby się rozwinąć. Zdecydowanie nie chciałabym, żeby to on wygrał - uważam, że byłoby to nie w porządku względem innych uczestników.

Sławny to on może jest ,ale nie u nas dlatego startuje ,zapewniam cie ,że gdyby program YCD był w Polsce wcześniej dawno by się zgłosił i nikt by nie miał pretensji, że za stary itd. My powinniśmy się cieszyć, że zdążył sie jeszcze załapać wiekowo i będziemy mogli go zobaczyć.Byłoby smutno gdyby nikt w Polsce nie miał okazji go poznać.Teraz młodzi tancerze mają raj taniec jest mocno promowany,kiedyś tak nie było dlatego wyjechał do USA. Napewno główna wygrana nie jest jego celem,sam udział w programie jest dla niego ważny.
TOMKA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-04, 18:34   #544
Maripossa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TOMKA Pokaż wiadomość
Dziewczyno nie znasz człowieka ,a wydajesz negatywne opinie to obrzydliwe, jak chcesz zobaczyć jak tańczy mistrz to proszę
http://www.myspace.com/jatdance on nie potrzebuje się sztucznie lansować ,on jest po prostu dobry w tym co robi .Tytuły mistrza nie dostaje sie po znajomości, na to trzeba cieżko pracować.Program YCD da mu szanse na to ,aby w Polsce ludzie go poznali i zobaczyli jak swietnie tanczy. życze przyjemnego ogladania filmików.
a wiec jestes jego znajoma
co zlego sie tu nie powie o kims z YCD to ty to "dementujesz" i zloscisz sie, TO JEST FORUM!! NIKT TU NIEZNA (albo prawie nikt) UCZESTNIKOW YCD, AKTOROW Z SERIALI ITD. a jednak sa o tym watki!! to NASZE ZDANIE wiec prosze je uszanowac!! mam nie rozmawiac o tancerzach z YCD bo ich nie znam??!!...na jlepiej niech wszyscy zamkna gebe w kubel i siedza cicho, nie? bo to "mistrze" tancza i trza ich ubostiwac

O taaaak, poprostu juz skacze z radosci ze taka gwiazda jak pan Artur Cieciorski bedzie sie dalej lansowac tym razem w TVNie dziewczyno!! to tylko rozrywka a nie sprawa zycia i smierci! wiec pozwol, ze bede to przezywac na swoj sposob i beda mi sie podobali ci co mi sie pdodobaja a nie ten ktory jest najstarszy, zobaczylo go pol swiata " a teraz zacofana Polsko patrzcie no na mnie jaki ze mnie super-ekstra tancerz".

Ps: nigdzie nie twierdzilam ze zdobyl cos po znajomosci.
Maripossa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-04, 19:05   #545
Daria_P
Wtajemniczenie

karolinka86 Patryk dostał żółtą kartkę, a nie czerwoną.

Daria_P jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-04, 20:09   #546
TOMKA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maripossa Pokaż wiadomość
a wiec jestes jego znajoma
co zlego sie tu nie powie o kims z YCD to ty to "dementujesz" i zloscisz sie, TO JEST FORUM!! NIKT TU NIEZNA (albo prawie nikt) UCZESTNIKOW YCD, AKTOROW Z SERIALI ITD. a jednak sa o tym watki!! to NASZE ZDANIE wiec prosze je uszanowac!! mam nie rozmawiac o tancerzach z YCD bo ich nie znam??!!...na jlepiej niech wszyscy zamkna gebe w kubel i siedza cicho, nie? bo to "mistrze" tancza i trza ich ubostiwac

O taaaak, poprostu juz skacze z radosci ze taka gwiazda jak pan Artur Cieciorski bedzie sie dalej lansowac tym razem w TVNie dziewczyno!! to tylko rozrywka a nie sprawa zycia i smierci! wiec pozwol, ze bede to przezywac na swoj sposob i beda mi sie podobali ci co mi sie pdodobaja a nie ten ktory jest najstarszy, zobaczylo go pol swiata " a teraz zacofana Polsko patrzcie no na mnie jaki ze mnie super-ekstra tancerz".

Ps: nigdzie nie twierdzilam ze zdobyl cos po znajomosci.
Nie jestem jego znajomą, nie znam go wogóle ,ale w przeciwieństwie do ciebie jestem osobą myślącą , inteligentną i staram sie zrozumieć postępowanie innych od cała filozofia.Jestes zapewne ode mnie dużo młodsza dlatego nie dziwię sie twoim opiniom ,chociaz znam osoby młode bardzo mądrze podchodzące do życia. A ty niestety nie jesteś osobą z którą warto dyskutować.
Stary 2008-04-04, 20:18   #547
Daria_P
Wtajemniczenie

TOMKA, uważam że niepotrzebnie się unosisz. Wnioskujemy nasze opinie po tym co widziałyśmy i mamy prawo napisać nasze obserwację. Uważam, że wiek nie gra roli, bo Ty pokazujesz, ze mimo kilkudziesięciu lat rzucasz się na Mariposse z oskarżeniami. Każdy ma prawo do własnego zdania, żyjemy w wolnym kraju.
Sądzę, że ta dyskusja powinna się zakończyć. Ponieważ zaczynasz wyzywać Ją od osób nie myślących i mało inteligentnych i tak zachowuje się osoba, która siebie uważa za inteligentną?? I skoro nie warto z Nią dyskutować to po co odpisujesz, zamiast to "olać"?

Stary 2008-04-04, 20:24   #548
Maripossa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jestem jego znajomą, nie znam go wogóle ,ale w przeciwieństwie do ciebie jestem osobą myślącą , inteligentną i staram sie zrozumieć postępowanie innych od cała filozofia.Jestes zapewne ode mnie dużo młodsza dlatego nie dziwię sie twoim opiniom ,chociaz znam osoby młode bardzo mądrze podchodzące do życia. A ty niestety nie jesteś osobą z którą warto dyskutować.
no comment
i to pisze dorosla, inteligentna osoba...
Stary 2008-04-04, 20:29   #549
TOMKA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Daria_P Pokaż wiadomość
TOMKA, uważam że niepotrzebnie się unosisz. Wnioskujemy nasze opinie po tym co widziałyśmy i mamy prawo napisać nasze obserwację. Uważam, że wiek nie gra roli, bo Ty pokazujesz, ze mimo kilkudziesięciu lat rzucasz się na Mariposse z oskarżeniami. Każdy ma prawo do własnego zdania, żyjemy w wolnym kraju.
Sądzę, że ta dyskusja powinna się zakończyć. Ponieważ zaczynasz wyzywać Ją od osób nie myślących i mało inteligentnych i tak zachowuje się osoba, która siebie uważa za inteligentną?? I skoro nie warto z Nią dyskutować to po co odpisujesz, zamiast to "olać"?

Masz racje nie jestem odpowiednią partnerką do waszych dyskusji.Może 20 lat wcześniej tak.
Stary 2008-04-04, 20:36   #550
Daria_P
Wtajemniczenie

Cytat:
Masz racje nie jestem odpowiednią partnerką do waszych dyskusji.Może 20 lat wcześniej tak.

dyskutować można na poziomie, wiek nie gra roli

Stary 2008-04-04, 20:40   #551
TOMKA
Raczkowanie

Cytat:

dyskutować można na poziomie, wiek nie gra roli

Maripossa takiego poziomu nie zachowuje niestety.
Stary 2008-04-04, 20:46   #552
Maripossa
Zakorzenienie

Cytat:
Maripossa takiego poziomu nie zachowuje niestety.
przepraszam, ale nie ja wyskoczylam na Ciebie tylko Ty na mnie i to o co?! o moje poglady na temat tancerza?- prosze Cie, zastanow sie co piszesz i co Ci chodzi wogole? zrobilam ci cos czy zes sie mnie uczepila jak rzep psiego ogona? jak nie jestem na "twoim poziomie" to ODCZEP SIE Z ŁASKI SWOJEJ.

Ps: osoby myslace i inteligentne nie zawsze są mądre - zapamietaj, bo widze mniemanie o sobie masz nieziemskie...
Stary 2008-04-04, 21:00   #553
TOMKA
Raczkowanie

Cytat:
przepraszam, ale nie ja wyskoczylam na Ciebie tylko Ty na mnie i to o co?! o moje poglady na temat tancerza?- prosze Cie, zastanow sie co piszesz i co Ci chodzi wogole? zrobilam ci cos czy zes sie mnie uczepila jak rzep psiego ogona? jak nie jestem na "twoim poziomie" to ODCZEP SIE Z ŁASKI SWOJEJ.

Jesteś pyskata i nie grzeczna zastanów się co piszesz, bo określanie kogoś ,że jest paskudny bo opalony i z warkoczykami jest ochydne.Oceniasz kogoś po tym jak wygląda? I dziwisz ,że ktoś ci zwraca uwagę ?? Szkoda słów . KONIEC ROZMOWY NIE ODPOWIADAJ!!
Stary 2008-04-04, 21:06   #554
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Jokreślanie kogoś ,że jest paskudny bo opalony i z warkoczykami jest ochydne.Oceniasz kogoś po tym jak wygląda?
No no, ciekawe na co mamy się patrzeć oceniając jego wizerunek.. Bo jeśli nie na wygląd, to..?

Według mnie jest paskudny. Z wyglądu. Bo opalony, z warkoczykami i strasznie "burakowaty". Nie mój typ.
Stary 2008-04-04, 21:11   #555
Maripossa
Zakorzenienie

Cytat:
Jesteś pyskata i nie grzeczna zastanów się co piszesz, bo określanie kogoś ,że jest paskudny bo opalony i z warkoczykami jest ochydne.Oceniasz kogoś po tym jak wygląda? I dziwisz ,że ktoś ci zwraca uwagę ?? Szkoda słów . KONIEC ROZMOWY NIE ODPOWIADAJ!!
Nie bedziesz mi mowila co mam robic, po pierwsze
Po drugie, bede go oceniala jak mi sie podoba a nie tak jak tobie...mam leciec do studia TVN i wszystkich poznac by ich moc oceniac na forum Wizaz'u?? To ty go faktycznie MUSISZ znac, skoro go oceniasz (bo rowniez to zerobilas) i przestan zaprzeczac.
Jeszcze tego brakowalo zebys mi pisala ze jestem pyskata i niegrzeczna bo napisalam ze koles jest "fe" bo wyglada tak i tak

Baardzo w porzadku jest ocenianie kogos na podstawie wieku i tego co napisal o jakiejs osobie z programu... to gratuluje tej twojej INTELIGENCJI.
Stary 2008-04-05, 09:55   #556
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

o watek dla mnie mi sie podoba bardzo jak tanczy georgij
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-05, 11:23   #557
lapus
Wtajemniczenie

ale i tu się kłócą

Gonna walk because it would save me
And my fragility could kill me
Is this the best I can be?
Is this the best I can give?
lapus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-05, 13:27   #558
architekt80
Zakorzenienie

Też mi się podoba Georgijnie tylko jak tańczy ,wogóle wygląda na fajnego faceta.
architekt80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-05, 13:46   #559
karolina1985
Zakorzenienie

Dziewczyny co to za piosenka, do której tańczyła solówkę Żaneta

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-05, 14:12   #560
*Claire*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co to za piosenka, do której tańczyła solówkę Żaneta
wlasnie??

a georgij mi tez sie podoba
wygląda na sympatycznego faceta
ps. do jakiej piosenki on tanczyl solówke?

*Claire* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-05, 15:01   #561
Kreskaaa
Zakorzenienie

Solówka Żanety była przepiękna....!!!!
Kreskaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-05, 15:01   #562
kiniaczeq
Zakorzenienie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7127074] mi sie podoba bardzo jak tanczy georgij [/quote]

Zgadzam się nie potrafię go rozgryść, czy on jest taki pewny siebie czy tak przynajmniej stara się wyglądać podczas tańca jak to twierdzi
Stary 2008-04-05, 15:07   #563
Daria_P
Wtajemniczenie

Żaneta tańczyła do Anouk- everything http://www.youtube.com/watch?v=e4pirfBAeZg

Natomiast Georgiej tańczył do Lifehouse - Learn You Inside Out http://www.youtube.com/watch?v=Pb9M4...eature=related

Stary 2008-04-05, 15:11   #564
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Żaneta tańczyła do Anouk- everything http://www.youtube.com/watch?v=e4pirfBAeZg
Właśnie znalazłam, ale i tak dzięki

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-05, 19:21   #565
Daria_P
Wtajemniczenie

Nie wiecie, czy tak samo jak w pierwszej edycji wystąpią w Tańcu z Gwiazdami na początku odcinka?

Stary 2008-04-05, 21:48   #566
chemiczna_
Raczkowanie

Cytat:
jurorzy wczoraj mnie zalamali...wywalic ta dziewczyna z rodziny strazakow a zostawic ta od hip hopu (roksane) bo...oni lubia hip hop:m ad: CO ZA IDIOCI!! przeciez widac bylo ze do tanga sie wogole nie przykladala!! nawet nie probowala tylko sie smiala glupio i powluczywa nogami...zalosne...

Ta z rodziny strazakow przynajmniej sie starala

Przestaje lubi ten program i zaczynam myslec, ze wszystko jest ustawione...(a jesli nie wszystko, to czesc na pewno)

wydaje mi sie ze Roksanie dali bilet, bo byla ostatnia i zostal im jeden...ehh...nie mowie ze tanczyla tragicznie, ale dobrze tez nie a zeby sie jeszcze uczyc chciala, a tu nic... ZLA JESTEM NO I TYLE!!
I do tego jeszcze Roksana dostala sie do finalu zamiast Anety!!:| naprawde cos mi tu smierdzi

zgadzam się. moim zdaniem nie jest wogóle wszechstronna, widać że każdy jej ruch pochodzi z jakiegoś wyuczonego układu, zero freestajlu nie lubie jej

Some are born to sweet delight,
Some are born to endless night.
chemiczna_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-05, 21:48   #567
chemiczna_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kiniaczeq Pokaż wiadomość
Zgadzam się nie potrafię go rozgryść, czy on jest taki pewny siebie czy tak przynajmniej stara się wyglądać podczas tańca jak to twierdzi
Grzesio jest świetny, tańczył w Buffo znam go długi czas, jest świetny trzymam za niego kciuki

Some are born to sweet delight,
Some are born to endless night.
chemiczna_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-05, 22:10   #568
Daria_P
Wtajemniczenie

Ja do nikogo nie jestem jeszcze uprzedzona. Tak mało pokazali z Buenos, że nie wiem co o nich sądzić. Jakby nie patrzeć, prawie każdy z nich dostał żółtą kartkę, albo i dwie, a są w finale, a popełniali błędy...

I taka moja krótka notatka na temat każdego z nich:
Justyna Białowąs- tzw. chodziara. Hmm, nie podobały mi się jej solówki, taki chodzony taniec, ale skoro jest w 16 to pokazała, ze potrafi inne style?

Ania Radomska- podoba mi się, jest taka żywiołowa. Fajnie tańczyła solo w Buenos i tango również.

Artur Cieciórski- hmm, o tym panu to nie wiem co myśleć. Fajny hiphopowiec z niego, ale czy jazz mu podejdzie, albo tango?

Giergiej Puchalski- no właśnie, pytanie brzmi: "Taki pewny siebie, czy tylko w tańcu udaje?", ale mimo wszystko jak jest zaimponował mi tym, że zaryzykował miejsce w 16 na rzecz lekcji z Marty'm. Podoba mi się jego styl.

Żaneta Majcher- trochę nie miło się zaskoczyłam "Skoro chłopak chcę tańczyć dla mamy w 16, ja chcę dla koleżanki też tam być"... nie tak powinno być. Ogólnie jest lekka w tańcu, ale coś mnie drażni w jej tańcu, jeszcze nie wiem co...

Kamil Guzy- pierwszy casting, sobie myślę "O, matko!", ale za drugim razem mi się spodobał, w Buenos również solo było bardzo fajnie.

Kryspin Hermański- tak naprawdę to nie wiem kto to jest...

Katarzyna Kubalska- o ta dziewczyna mi się b. podoba. Wydaje sie być taka cicha i skromna, ale chyba jest inaczej. A jej taniec na castingu w Wawie mnie powalił.

Aneta Gąsiewicz- danehall rewelacja, normalnie szczęka mi opadła, jak to zobaczyłam. Mam nadzieję, ze w innych technikach sobie poradzi równie dobrze.

Patryk Rożniecki- skromny chłopak, ale z talentem. Szkoda, że nie miał możliwości trenować z choreografami i jeździć na warsztaty wcześniej, bo jego poziom byłby duży. Trochę ograniczony w hip-hopie, ale myślę że skoro jest w 16 to bardzo pozytywnie zaskoczył jury

Roksana Saniuk- co tu o niej myśleć, hiphop fajnie, tango fatalnie (reakcja na stres? ten jej śmiech znaczy), jeszcze się nie zrażam, widziałam filmiki fnf i było super...

Łukasz Słaniewski- fajnie się chłopak rusza, wydaje się być sympatyczny i wszechstronny

Filip Wala- jego towarzyski jest fajny, ale Weronika miała rację, że zaczyna robic to co Damian, mam nadzieję, że przez swoje wyznanie publiczne o orientacji seksualnej nie wyleci z programu jako pierwszy.

Kamil Węsierski- no podoba mi się Kozak, w sensie, ze fajnie tańczy.

Natalia Wojdak- nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że jest podobna do Ani Bosak taniec towarzyski i co będzie majtki pokazywać?

Kasia Kordzińska- taka tajemnicza, jak dla mnie. Równiez plus za ryzyko.

Stary 2008-04-05, 23:46   #569
Arethaf
Wtajemniczenie

O tak, Kasia Kordzińska jest świetna. Ślicznie tańczy, jest bardzo odważna i na dodatek piękna z niej dziewczyna.
Arethaf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-06, 00:09   #570
Abuba
Zadomowienie

Kasię Kordzińską w materiałach podpisywano nickiem "Milla". Trochę jest podobna do Milli Jovovich, no nie?

Abuba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości