|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ♫ YOU CAN DANCE ♫ - druga edycja
Tzn.w poprzednim programie pokazali iektorych m.in.Patryka, ze sobie nie radzil w czyms tam i dlatego dostal czerwona kartke...Ale nie rozumiem co on wobec tego robi w finale??!
|
|
#542 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#543 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sławny to on może jest ,ale nie u nas dlatego startuje ,zapewniam cie ,że gdyby program YCD był w Polsce wcześniej dawno by się zgłosił i nikt by nie miał pretensji, że za stary itd. My powinniśmy się cieszyć, że zdążył sie jeszcze załapać wiekowo i będziemy mogli go zobaczyć.Byłoby smutno gdyby nikt w Polsce nie miał okazji go poznać.Teraz młodzi tancerze mają raj taniec jest mocno promowany,kiedyś tak nie było dlatego wyjechał do USA. Napewno główna wygrana nie jest jego celem,sam udział w programie jest dla niego ważny. |
|
|
|
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co zlego sie tu nie powie o kims z YCD to ty to "dementujesz" i zloscisz sie, TO JEST FORUM!! NIKT TU NIEZNA (albo prawie nikt) UCZESTNIKOW YCD, AKTOROW Z SERIALI ITD. a jednak sa o tym watki!! to NASZE ZDANIE wiec prosze je uszanowac!! mam nie rozmawiac o tancerzach z YCD bo ich nie znam??!! ![]() ...na jlepiej niech wszyscy zamkna gebe w kubel i siedza cicho, nie? bo to "mistrze" tancza i trza ich ubostiwac![]() O taaaak, poprostu juz skacze z radosci ze taka gwiazda jak pan Artur Cieciorski bedzie sie dalej lansowac tym razem w TVNie dziewczyno!! to tylko rozrywka a nie sprawa zycia i smierci! wiec pozwol, ze bede to przezywac na swoj sposob i beda mi sie podobali ci co mi sie pdodobaja a nie ten ktory jest najstarszy, zobaczylo go pol swiata " a teraz zacofana Polsko patrzcie no na mnie jaki ze mnie super-ekstra tancerz".Ps: nigdzie nie twierdzilam ze zdobyl cos po znajomosci. |
|
|
|
|
|
#545 | ||
|
Wtajemniczenie
|
karolinka86 Patryk dostał żółtą kartkę, a nie czerwoną.
|
|
|
#546 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#547 | ||
|
Wtajemniczenie
|
TOMKA, uważam że niepotrzebnie się unosisz. Wnioskujemy nasze opinie po tym co widziałyśmy i mamy prawo napisać nasze obserwację. Uważam, że wiek nie gra roli, bo Ty pokazujesz, ze mimo kilkudziesięciu lat rzucasz się na Mariposse z oskarżeniami. Każdy ma prawo do własnego zdania, żyjemy w wolnym kraju.
Sądzę, że ta dyskusja powinna się zakończyć. Ponieważ zaczynasz wyzywać Ją od osób nie myślących i mało inteligentnych i tak zachowuje się osoba, która siebie uważa za inteligentną?? I skoro nie warto z Nią dyskutować to po co odpisujesz, zamiast to "olać"?
|
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i to pisze dorosla, inteligentna osoba... |
|
|
|
|
|
#549 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Masz racje nie jestem odpowiednią partnerką do waszych dyskusji.Może 20 lat wcześniej tak. |
|
|
|
|
|
#550 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dyskutować można na poziomie, wiek nie gra roli
|
|
|
#551 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam, ale nie ja wyskoczylam na Ciebie tylko Ty na mnie i to o co?! o moje poglady na temat tancerza?
- prosze Cie, zastanow sie co piszesz i co Ci chodzi wogole? zrobilam ci cos czy zes sie mnie uczepila jak rzep psiego ogona? jak nie jestem na "twoim poziomie" to ODCZEP SIE Z ŁASKI SWOJEJ.Ps: osoby myslace i inteligentne nie zawsze są mądre - zapamietaj, bo widze mniemanie o sobie masz nieziemskie... |
|
|
|
|
#553 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesteś pyskata i nie grzeczna zastanów się co piszesz, bo określanie kogoś ,że jest paskudny bo opalony i z warkoczykami jest ochydne.Oceniasz kogoś po tym jak wygląda? I dziwisz ,że ktoś ci zwraca uwagę ?? Szkoda słów . KONIEC ROZMOWY NIE ODPOWIADAJ!! |
|
|
|
|
|
#554 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Według mnie jest paskudny. Z wyglądu. Bo opalony, z warkoczykami i strasznie "burakowaty". Nie mój typ.
|
|
|
|
#555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po drugie, bede go oceniala jak mi sie podoba a nie tak jak tobie...mam leciec do studia TVN i wszystkich poznac by ich moc oceniac na forum Wizaz'u?? To ty go faktycznie MUSISZ znac, skoro go oceniasz (bo rowniez to zerobilas) i przestan zaprzeczac.Jeszcze tego brakowalo zebys mi pisala ze jestem pyskata i niegrzeczna bo napisalam ze koles jest "fe" bo wyglada tak i tak ![]() Baardzo w porzadku jest ocenianie kogos na podstawie wieku i tego co napisal o jakiejs osobie z programu... to gratuluje tej twojej INTELIGENCJI. |
|
|
|
|
|
#556 |
|
Konto usunięte
|
o watek dla mnie
mi sie podoba bardzo jak tanczy georgij
|
|
|
|
|
#557 |
|
Wtajemniczenie
|
ale i tu się kłócą
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
Też mi się podoba Georgij
|
|
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co to za piosenka, do której tańczyła solówkę Żaneta
|
|
#560 |
|
Wtajemniczenie
|
wlasnie??
![]() a georgij mi tez sie podoba ![]() wygląda na sympatycznego faceta ![]() ps. do jakiej piosenki on tanczyl solówke?
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
Solówka Żanety była przepiękna....!!!!
|
|
|
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7127074] mi sie podoba bardzo jak tanczy georgij
[/quote]Zgadzam się
|
|
#563 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Żaneta tańczyła do Anouk- everything http://www.youtube.com/watch?v=e4pirfBAeZg
Natomiast Georgiej tańczył do Lifehouse - Learn You Inside Out http://www.youtube.com/watch?v=Pb9M4...eature=related
|
|
|
#564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#565 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiecie, czy tak samo jak w pierwszej edycji wystąpią w Tańcu z Gwiazdami na początku odcinka?
|
|
|
#566 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zgadzam się. moim zdaniem nie jest wogóle wszechstronna, widać że każdy jej ruch pochodzi z jakiegoś wyuczonego układu, zero freestajlu nie lubie jej
|
|
|
#567 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#568 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja do nikogo nie jestem jeszcze uprzedzona. Tak mało pokazali z Buenos, że nie wiem co o nich sądzić. Jakby nie patrzeć, prawie każdy z nich dostał żółtą kartkę, albo i dwie, a są w finale, a popełniali błędy...
I taka moja krótka notatka na temat każdego z nich: Justyna Białowąs- tzw. chodziara. Hmm, nie podobały mi się jej solówki, taki chodzony taniec, ale skoro jest w 16 to pokazała, ze potrafi inne style? Ania Radomska- podoba mi się, jest taka żywiołowa. Fajnie tańczyła solo w Buenos i tango również. Artur Cieciórski- hmm, o tym panu to nie wiem co myśleć. Fajny hiphopowiec z niego, ale czy jazz mu podejdzie, albo tango? Giergiej Puchalski- no właśnie, pytanie brzmi: "Taki pewny siebie, czy tylko w tańcu udaje?", ale mimo wszystko jak jest zaimponował mi tym, że zaryzykował miejsce w 16 na rzecz lekcji z Marty'm. Podoba mi się jego styl. Żaneta Majcher- trochę nie miło się zaskoczyłam "Skoro chłopak chcę tańczyć dla mamy w 16, ja chcę dla koleżanki też tam być"... nie tak powinno być. Ogólnie jest lekka w tańcu, ale coś mnie drażni w jej tańcu, jeszcze nie wiem co... Kamil Guzy- pierwszy casting, sobie myślę "O, matko!", ale za drugim razem mi się spodobał, w Buenos również solo było bardzo fajnie. Kryspin Hermański- tak naprawdę to nie wiem kto to jest... Katarzyna Kubalska- o ta dziewczyna mi się b. podoba. Wydaje sie być taka cicha i skromna, ale chyba jest inaczej. A jej taniec na castingu w Wawie mnie powalił. Aneta Gąsiewicz- danehall rewelacja, normalnie szczęka mi opadła, jak to zobaczyłam. Mam nadzieję, ze w innych technikach sobie poradzi równie dobrze. Patryk Rożniecki- skromny chłopak, ale z talentem. Szkoda, że nie miał możliwości trenować z choreografami i jeździć na warsztaty wcześniej, bo jego poziom byłby duży. Trochę ograniczony w hip-hopie, ale myślę że skoro jest w 16 to bardzo pozytywnie zaskoczył jury ![]() Roksana Saniuk- co tu o niej myśleć, hiphop fajnie, tango fatalnie (reakcja na stres? ten jej śmiech znaczy), jeszcze się nie zrażam, widziałam filmiki fnf i było super... Łukasz Słaniewski- fajnie się chłopak rusza, wydaje się być sympatyczny i wszechstronny Filip Wala- jego towarzyski jest fajny, ale Weronika miała rację, że zaczyna robic to co Damian, mam nadzieję, że przez swoje wyznanie publiczne o orientacji seksualnej nie wyleci z programu jako pierwszy. Kamil Węsierski- no podoba mi się Kozak, w sensie, ze fajnie tańczy. Natalia Wojdak- nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że jest podobna do Ani Bosak taniec towarzyski i co będzie majtki pokazywać? Kasia Kordzińska- taka tajemnicza, jak dla mnie. Równiez plus za ryzyko.
|
|
|
#569 |
|
Wtajemniczenie
|
O tak, Kasia Kordzińska jest świetna. Ślicznie tańczy, jest bardzo odważna i na dodatek piękna z niej dziewczyna.
|
|
|
|
|
#570 |
|
Zadomowienie
|
Kasię Kordzińską w materiałach podpisywano nickiem "Milla". Trochę jest podobna do Milli Jovovich, no nie?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

...na jlepiej niech wszyscy zamkna gebe w kubel i siedza cicho, nie? bo to "mistrze" tancza i trza ich ubostiwac

mi sie podoba bardzo jak tanczy georgij
CO ZA IDIOCI!! przeciez widac bylo ze do tanga sie wogole nie przykladala!! nawet nie probowala tylko sie smiala glupio i powluczywa nogami...zalosne...
i zaczynam myslec, ze wszystko jest ustawione...(a jesli nie wszystko, to czesc na pewno)