![]() |
#4741 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4743 | ||||||
Zakorzenienie
|
Ale mam dziś słaby dzień...Zasłabłam w banku podczas spotkania z doradcą... potem już w domu wymiotowałam tak, że myślałam, że się uduszę, pączek to mi nosem wyszedł
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4744 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez juz 5 albo 6 kg na plusie jestem
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4745 | |||||
Wtajemniczenie
|
Wiecie co, żeby w tłusty czwartek pisać kto ile waży to już naprawdę sadomaso!
![]() ![]() ![]() U mnie na ostatniej wizycie (17t) było mniej niż przed ciążą, więc oficjalnie jeszcze nie przytyłam, ale od ostatniej wizyty nie było prawie wymiotów, rzuciłam się na żarcie i nie biorę euthyroxu - więc podejrzewam że sporo nadrobiłam i będę się teraz bała stanąć na wadze w marcu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Zadomowienie
|
morelle super ze dzidzia zdrowa. to najwazniejsze!!
Mala ja nie kupuje otulacza, dla Olafa mialam rożek - dostalam od przyjaciołki bo mowiła że to bardzo wygodne i ze ona dziecko tak nosiła prawie 3 miesiące. ale jak chcialam w niego pierwszy raz wlozyc dziecko to darł się i wyciągał rączki z tego. Probowalam jeszcze kilka razy, ale za kazdym razem bylo to samo. niecierpiał być tak otulotny, wolał leżeć z rekami rozwalonymi na bok. każde dziecko inne - tylko skąd przed urodzeniem mamy wiedziec jak nasze bedzie lubiło?
![]() |
#4747 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kurde ja jeszcze błądzę co to kaftanik, body itd Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dzisiejszy dzień mnie zmęczył i to bardzo ![]() ![]() moje dziecko nie chciało pokazać co ma między nogami! gin kombinował, ale pępowina zasłaniała raz mówił, że dziewczynka za chwilę, że chyba chłopak ale kazał się wstrzymać do połówkowych (8.03) z USG wyszło, że to 19t Byłam w Magnolii i dupa myślałam, że w Emipiku będą te pieluszki z Motherhood, ale nie było nic ![]() ![]() nie kupowałam ciuszków bo zapowiada się, że sporo dostanę więc poczekam z tym jeszcze i zobaczę co i jak Ktoś wrzucił tu dużo pieluszek, ale umknął mi cytat skąd one były zamawiane? |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EMMOS biedna, jutro będzie lepiej!
![]() |
#4749 |
Zakorzenienie
|
Morelle super ze wszystko dobrze z maluszkiem i nic nie wyrosło dodatkowego. A teczke udało się odzyskać?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() link do opisu rozciągania: http://bellybestfriend.pl/baza-wiedz...estr,4.html#75 jest jeszcze sposób z zastosowaniem balonu: http://aniball.pl/ Na mojej wizycie u gina wszystko ok. Przytyłam 4,9kg od początku ciąży... Ważę 59,4kg, także na następnej wizycie będzie już 6 z przodu. Lekarz powiedział, że prawidłowo i żeby się nie przejmować, bo po ciąży to zrzucę. Oprócz badania miałam jeszcze słuchanie tętna dziecka - musiałam się położyć na kozetce i odsłonić brzuch. Pytałam o mierzenie długości szyjki na USG - powiedział, ze będzie mierzył dopochwowo. Dziewczyny, jak to wygląda ze strony praktycznej? Jak miałam pierwsze usg dopochwowe to specjalnie przyszłam w sukience żeby nic nie było widać i żeby się nie krępować. Jak miałam usg przez brzuch to w spodniach i tylko podnosiłam bluzkę. Teraz będzie i dopochwowo i przez brzuch. Jak najlepiej się ubrać? No i TŻta nie zaproszę na to badanie. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapomniałam dopisać, że mi dzisiaj też mierzył szyjkę i powiedział, że jest okej zapytałam ile wynosi zdziwił się tym pytaniem ![]() Edytowane przez poprostu Czas edycji: 2017-02-23 o 19:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4752 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale myślę, że sukienka też będzie ok, pod warunkiem, że uda się ją podwinąć tak wysoko jak bluzkę. Później zawsze można ją osunąć w dół i ściągnąć rajty. morelle, xzora cieszę się, że wszystko ok u Was i maluchów ![]() Dziewczyny, help! ![]() ![]()
![]() |
#4753 |
MerDer 4ever
|
Ja nie miałam nic na minusie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do ubioru do badania to ja też nigdy nie wiem co ubrać a mam zawsze badanie ginekologoczne i teraz usg przez brzuch. Ostatnio miałam taki dłuższy sweter ale to nie było to ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4755 |
Zakorzenienie
|
Xzora ja miałam najpierw badanie ginekologiczne i usg dopochwowe, a potem dopiero usg przez brzuch i niestety lezalam naga przykryta tylko ręcznikiem papierowym
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Poprostu ja mam ok 3.5 cm i dostałam leki. Co lekarz to inne podejście... ale pogorszylo mnie to Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4756 |
Zakorzenienie
|
i pokażę moje łupy te 4 pieluszki po lewej są z Motherhood, a te zapakowane jakieś Smykowe, ale przyjemne w dotyku
![]() ![]() Coś mi wizaż świruje i niby już dodawałam w poprzedniej wiadomości załącznik, a go nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zakorzenienie
|
Ags_s urosept brałam
#4758 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja w sumie na kazdej wizycie mam badana szyjke, usg dopochwowo i usg przez brzuch. A wyglada to tak że po rozmowie rozbieram sie od pasa w dol i wskakuje na kozetke, w gabinecie do ktorego chodze nie ma fotela tzw. samolota. I nie ma spodniczek tylko dostaję kawalek takiego jakby podkladu zeby sie zasłonić jak już leżę. I najpierw mam badanie dopochwowe a potem przykrywam sie i robi usg przez brzuch. Już mnie to nie przeraża ![]() ![]() Myszowata ale historia z tym psem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Carolles Czas edycji: 2017-02-23 o 19:32 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4761 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze zapytałam o tą twardość pod pępkiem i jak położę rękę pod pępkiem to tak mniej więcej wielkości dłoni i badał mnie i mówił, że jest ok tak ma być trochę twardsze
i widziałam jak dziecko tak śmiesznie ruszało rękami i nóżkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4763 | |||
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja spódniczki mam jedynie w luxmedzie. Do mojego gin wkładam sukienkę i rajtuzy. Ściągam je do badania na fotelu. Potem ubieram i kładę się na kozetce. Jak chciał zmierzyć szyjkę to poprosił, żebym nie ubierala i przykrył mnie ręcznikiem. Dziś miałam sukienkę i rajtuzy. Było tylko przez brzuch. Raz nas zaskoczyła tylko lekarka to robiłam prenatalne nie u siebie. Nie widziała na usg czegoś i poprosiła o ściągnięcie spodni. Mąż był zazenowany. Więc proszę go teraz z reguły po badaniu na fotelu. Mój lekarz nigdy tak nie zrobił, żeby przy nich 2 się rozbierać. Cytat:
![]()
![]() |
#4764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4765 |
Zadomowienie
|
Wiecie co właśnie odkryłam?! Moje dziecko nie kopie, ona ma czkawkę 😂😍
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4767 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Xzora ile masz wzrostu? Cytat:
![]() ![]() Mój ostatnio pił namiętnie wody na usg i widziałam zdjęcia z otwarta buzią ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4768 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mam 163cm wzrostu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś miałam pierwszy raz 3d. Mój mąż pow, że nosek ma po mnie.
Przed chwilą napisała siostra czy mam foto. Wysłałam jej. I co napisała? Nos ma po Tobie ![]()
#4770 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Piękne rzeczy ![]() Ja teraz idę na usg z mężem i nawet się nie zastanawiałam co ubrać. W ogóle mnie nie krępuje jakbym miała się rozebrać przy nim bo już dużo rzeczy widział ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.