|
|
#4771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4772 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
on zresztą też mówił ze to dziwne ze obcy facet mnie ogląda na jego oczach Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już jakoś się przyzwyczaiłam do tego ginekologa i on mnie już nie krępuje, ale będę zmieniać i nie wiem stresuje się już na samą myśl. Przerażają mnie takie naturalistyczne rzeczy jak lewatywa, pęknięte krocze itd |
|
|
|
|
#4774 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A mam takie drugie ujęcie, że też ma pod brodą rączke mnie też
|
|
#4775 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I o tym co sie będzie działo po porodzie ze mna i z dzieckiem. O tym wietrzeniu krocza, obchodach, karmieniu piersią, i o tych odwiedzających! Lepiej może żeby nikt nie przychodził do szpitala. Wystarczy mi tż, zeby był. Takie mam teraz poczucie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4776 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje póki co na 3d bardziej TZ przypominało Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4777 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie panikuję przed porodem bo i tak mnie to nie ominie. Może tez dlatego ze moja chrzestna jest położna i ma być przy mnie
|
|
|
|
#4778 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4779 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4780 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale w aplikacji u mnie pokazuje ,że się mieszczę w normie więc nie jest tak źle. Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- a są w empikach stacjonarnych te rzeczy z motherhood czy tylko online?
|
|
#4781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kurczę, ale mi teraz tragicznie działa wizaż
![]() Dziewczyny gratuluję wszystkich dzisiejszych wizyt! Cytat:
Hymmm mam mieszane uczucia w stosunku do tego balona
|
|
|
|
|
#4782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj mąż był ja jednym badaniu było dopochwowo i tylko go uprzedziłam zeby sie nie ździwił. Mi było obojętne przeciez to w końcu mąż. ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- A teraz mi się przypomniało co jeszcze mówiła położna że nie widzi przeszkód żeby kobieta w ciąży nie zjadła sushi czy tatara jeśli jadła przed ciąża ale musi to być ze sprawdzonego źródła najlepiej z tego gdzie sie kupowało przed ciążą. Mowiła też że kiedyś rozmawiała z facetem co robi sushi i on powiedział że jeśli zamowienie składa kobieta i powie że jest w ciąży wszystko otwiera świeże. |
||
|
|
|
#4783 |
|
Rozeznanie
|
Wita wszystkie mamusie czerwcowka 2017
Mam nadzieje ze dobrze sie czujecie i przepraszam ze tak wtargnęłam na Wasz wątek..Karolinuuusia chciałam pogratulować Ci córeczki i kilka dobrych słów powiedzieć Napewno jesteś w dobrych rękach i pod kontrola wiec nie martw sie,dużo odpoczywaj.Jezeli szyjka sie jeszcze skróci donosisz ciąże z pesserem.Pamietaj nie stresuj sie bardziej niż to konieczne bo to jeszcze gorzej szkodzi niż wszystko inne.Nie chce już pisać na naszym staraczkowym bo niestety ostatnio maja zła passę i nie chce opowiadac o ciazy zeby nie było im przykro.Mała jak sie czujesz?Gratuluje syneczka U mnie tez bedzie synek Piotruś.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4784 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też tak mam :/ Cytat:
Cytat:
|
|
#4785 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyna która mnie zastępowała w pracy odeszła po miesiącu
znowu będzie trzeba kogoś szukać i będę musiała uczyć a już się cieszyłam ze zaraz idę na wolne
|
|
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
Nieźle
![]() Za mnie nikogo nie ma. Moja praca czeka aż wrócę. Szok. ... chodzi o kasę oczywiście
|
#4787 |
|
Zadomowienie
|
U mnie ktoś musi być. Morelle ale wracasz tam po roku?
|
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
Teoretycznie u mnie też
Tak :/ Drugą hipotekę muszę podpisac. Ostatnio się dowiedziałam , że będąc na l4 ciążowym do kh jestem Traktowana jako bezrobotna także teraz by nie wyszło z budową domu. Są 2 opcje. Wrócę i zacznę szukać. Lub 2 dziecko. Ale to wiadomo , że z budową domu 2 dzieci średnia kumulacja. Nie wiem też co powiem po porodzie. Może "nigdy więcej". Nie wiem sama do końca jak to rozegrać bo niezbyt chce wrócić w to samo miejsce.
|
#4789 |
|
Wtajemniczenie
|
U mojej ginekolog rozbieram się przy niej i na fotel badania potem ja się ubieram i robimy usg. Nie krępuje się już wogole. Dla nich to codzienność. . Wiadomo że pierwsze wizyty u ginekologa tez były dla mnie wstydliwe ale to przechodzi z czasem.
Co do lewatywy to ja miałam w osobnym pokoju zamknięta nie ma co się stresować. To wszystko jak zaczyna się dziać to człowiek robi jakby naturalnie. Damy rade !! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4790 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4791 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chociaż mnie wlasnie ta opcja bardziej przekonuje. Moze dlatego ze bardziej bezdotykowa i jakoś tak założyłam, ze sama nie dam rady sie rozciągnąć. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, wychodzi na to, ze jesteście niezastąpione ja wczoraj rozmawiałam z kierowniczką - od 1 marca ma byc chłopak na moje miejsce z doświadczeniem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja dziś odżyłam... reka nie boli moge działać zamawiam.dzis pieluszki i kocyki![]() Tstara tez bym zjadła ale wlasnie z tym żelem ciężko, za to zjadlam ser pleśniowy... ale pasteryzowany wiec chyba ok Aniaaa87 witaj myślałam.o Tobie ostatnio podczytywałam Was tez troszkę Gratuluje synka i wybranego.imienia my nadal szukamy u mnie ok jestem.od.poniedziałku na L4 i powoli sie ogarniam Myślę, ze może okazać się, że też urodzę w czerwcu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-02-24 o 09:00 |
|
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a takie pytanie mam czy są u was mlekomaty i czy kupowalyscie może mleko z nich. Jakie opinie. Bo tak sobie myslałam zeby kupic i pic dla maluszka.
|
|
|
|
#4795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzuch mnie pobolewa ale biorę nospe i jest lepiej. Nie wiem czy dzwonić do lekarza czy mi w ten sposób nerwy odchodzą Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zjedz coś dobrego na poprawę nastroju
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
Tatara też bym zjadła!
|
#4798 |
|
Wtajemniczenie
|
Zawsze jak wizytujecie to ja już przebieram nóżkami do swojej wizyty
Ciekawe czy mi na połówkowych zrobi badanie 3d fajnie by było mieć taką fotkę ale w tej klinice, do której jadę można poprosić o nagranie na płycie i chcę sobie na pamiątkę zrobić takie coś Karolinusia myśl pozytywnie, tak jak dziewczyny wcześniej pisały, może brzuszek boli z nerwów |
|
|
|
#4799 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny Podczytuje Was od dawna, wybaczcie, ze sie ukrywalam 😉 Jestem w 21 tyg i nie powiem Wam jeszcze czy bede w grupie rozowej czy niebieskiej, w grudniu byl chlopak od wtorku dziewczynka...dziwne uczucie, w poniedzialek licze, ze sie wyjasni ostatecznie
Morelle jako pracownik banku czuje sie w obowiazku zeby Ci podpowiedzeciec, ze kiedys w Millennium bylo tak, ze po porodzie jak bedziesz na macierzynskim przyjma Twoj dochod do zdolnosci jesli podpiszesz oswiadczenie, ze potem wrocisz do pracy a nie pojdziesz na wychowawczy 😊 |
|
|
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tatar to i za mną chodzi... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.

spódnica byłaby najlepsza opcją, tylko chyba w żadną się nie wcisnę, a nawet jak sie wcisne to bede śmiesznie wyglądać z brzuchem
ale póki co zawsze przeżywam i sie krępuję.
on zresztą też mówił ze to dziwne ze obcy facet mnie ogląda na jego oczach
wszystko ze smyka?
przy porodzie tez ma być to dopiero będzie jazda
mam nadzieję ze lewatywę zrobią przed porodem 

Hymmm mam mieszane uczucia w stosunku do tego balona

i przepraszam ze tak wtargnęłam na Wasz wątek..
U mnie tez bedzie synek Piotruś.
znowu będzie trzeba kogoś szukać i będę musiała uczyć a już się cieszyłam ze zaraz idę na wolne
ja wczoraj rozmawiałam z kierowniczką - od 1 marca ma byc chłopak na moje miejsce z doświadczeniem.
brzuch mnie pobolewa ale biorę nospe i jest lepiej. Nie wiem czy dzwonić do lekarza czy mi w ten sposób nerwy odchodzą
fajnie by było mieć taką fotkę