![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Bukiety ślubne cz. II
To ja zaczne
![]() Ślub w połowie maja więc muszę już zdecydować. Mam 158 cm, rozmiar 36/38. Tż ma 172 cm, czarny garnitur, srebrny musznik i kamizelka. Suknia jak niżej: biała, z małymi przeróbkami - dekold w serce, dłuższy tren. Podoba mi się ten bukiet ale z dłuższą trawą. Kolory jak w tym bukiecie: biały, zielony, żółty i różowy. Poza tym podobaja mi się róże miniaturki, konwalie, tulipany, storczyki. Proszę o pomoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny
Szukam pomocy... jaki bukiet do tej sukni? Myslalam o bialym bukiecie z cantedeskich... Jak myslicie bedzie pasowac??? |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | ||
Zadomowienie
|
Bukiety ślubne cz. II
Cytat:
Ogonek możesz zrobić z niedźwiedziej trawy będzie wtedy troszkę "kosmaty" lub z tzw. trawy stalowej będzie wyglądał jak sztywny "drucik". UWAGA masz szansę na majowe konwalie w bukiecie!!!!!!!!!!!!!!!! Cytat:
Ja bym wolała jedną piękną gałąź storczyka lub kilka gałęzi ostróżki. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-01 o 22:49 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
moja imienniczko czy mozesz mi polecic jakis ladny bukeit do mojej sukni-kolor smietankowy ja czarne wlosy pan mlody bedzie mial ciemny garnitur.slub bedzie 27 wrzesnia 2008 roku.prosze o porade bo ja nie mam pojecia co wymyslic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Kocham takie suknie bo kwiatami można narysować na nich wszystko.Kolor jakiś ciepły i różne odcienie zieleni da nam dobry efekt.
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=7095527
wow takiego bukieta to ja jeszcze nie widziałam ![]()
#37 |
Raczkowanie
|
bardzo dziekuje za szybka odpowiedz.najbardziej przypadl mi do gustu ten ostatni.tylko powiedz prosze co to za kwiaty?bo ja nie wiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Nio dobra to ja wklejam swoje zdjęcie juz z suknią (małe ale chyba wystarczająco widac?)
W poprzednim wątku odradziłaś mi margaretki bo za biedne wiec szukałam czegoś innego ale już sama nie wiem, nic mnie nie zachwyca. możesz mi podrzucić jakiś pomysł? prosze ślicznie ![]() Suknia jest bialutka nie ecri Aha a pan młody będzie w surducie - ciemno szarym. |
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sugerowała bym kolor eustomy 3zd. Edytowane przez ewalena Czas edycji: 2008-04-03 o 10:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
ewalena,
wkleiłam moja sukienkę, krój jak na zdjeciu, jedyna zmiana to ramiączka i dekolt w łódkę, na koronce naszyte perełki, koronka o dośc grubej fakturze ale wyrażnym wzorze, dół tafta inteligentna, ecru lekko połyskliwa mój wzrost 150, rozmiar 36/38, jasna karnacja, włosy jasny braz, do ramion, ale pewnie bedą upięte jaka jest Twoja propozycja, kolory? na co zwrócić uwagę? Z góry dziękuje za pomoc a i ślub pod koniec lata |
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jeszcze jedno pytanko jak mozna- jaki kolor byś sugerowała ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Jak wysoki obcas i jak wysoki Narzeczony?
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
Ja również proszę o pomoc
![]() Slub 22 maja (tj. Boże Ciało) Najwyższy czas wybrać bukiet, a tu pustka w głowie ![]() Suknia firmy Herms KEDANE kolor ecri http://www.slubne.pl/index.php?pid=3...ry_id=&shift=2. Ja mam blond włosy, 170 wzrostu, narzeczony 185 i ciemno czekoladowy garnitur. Obcasik chcę mieć max 3 cm., fryzurka to- upięte w kok warkocze więc tak dziewczęco, mam też welon do pasa- mgiełka. Zawsze myślałam o konwaliach ale teraz nie wiem ![]() Proszę poradzcie . |
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
dziewczyny proszę was o pomoc w znalezieniu bukietu... Suknia będzie miala odcień ecru (wklejam zdjecie katalogowe - w rzeczywistości jest jasniejsza i 100 razy piękniejsza). Mam 170 cm wzrostu + obcasik, jestem bardzo szczupła (rozm. 34/36), mam ciemną karnacje, wlosy w cieplym brązie... UFF chyba juz wszystko o mnie... Ksztłat bukietu jest obojętny - najwazniejsze zeby byl w cieplych kolorach (złoto, ecru, brąz, łososiowy, pomarańczowy...) nio i może żeby kwiaty były trwałe bo dodatkowy plener mamy dopiero w czwartek i mam nadzieje ze bukiet wytrzyma (słyszalam ze storczyki trzymaja 3 tygodnie
![]() ![]() PS: Pan Młody 185 cm... I dluuugi welon - mgiełka... Edytowane przez olenka200 Czas edycji: 2008-04-04 o 12:38 Powód: zapomniałam dodać |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
No, no, no suknia sliczna
![]() A Twoj bukiet (biorac pod uwage opis) nie moze byc w formie zbyt dlugiego, ani łezki, ani tez okrągły. Moze taki jak poniżej? A kwiaty (aby dlugo sie trzymały) nalezy trzmac w codziennie zmienianej swiezej wodzie oraz najlepiej zawiniete w czarno-biala gazete tak aby nie dopuszczac do nich swiatla (takie info dostarczyla mi znajoma z kwiaciarni) |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Bukiety ślubne cz. II
joarze bukiety śliczne ale trochę nie dla mnie... ten pierwszy jest piekny i leciutki ale za mało "błyszczący" ja lubie wszystko co sie rzuca w oczy...
... kryształki, złote/srebrne elementy... chcialabym zeby ten bukiet byl bardziej wyrazisty... Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-07 o 17:38 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
narzeczony 176, blond włosy
obcas pewnie 6cm |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=7119266
Jak na moje oko to w tym bukiecie są kryształki oraz złote elementy tu jakieś coś z kryształkami...
#50 |
Przyczajenie
|
piekne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że zdążyłam skopiować sobie propozycje Ewaleny dla mojej sukni, bo teraz to już niemożliwe
![]() Niestety, nie zdążyłam zanotować, jakie kwiaty znajdują się w tym bukiecie, który wklejam, i czy są one w kolorze różu lub fioletu. Proszę o pomoc ![]() Mam jeszcze pytanie, które już zadawałam w poprzedniej części wątku: jakie kwiaty mają mocniej zabarwione brzegi, a jaśniejszy środek? |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 | ||
Zadomowienie
|
Bukiety ślubne cz. II
Cytat:
Cytat:
Cantadeskia Flame bluszcz z drobnymi listkami Niestety tak "pierzastej" róży w kolorze różu lub fioletu nie widziałam. Kwiaty cieniowane sa w śród róż, goździków, hortensji, dendrobium, bywaja także cantadeskie. Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-04-04 o 21:56 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
dzięki wielkie. Dziewczynka u komunii - to problem który mnie prześladuje. Trochę mnie zaskoczyłaś, bo zastanawiałam sie nad jakims konkretniejszym kolorem. Sama jestem dość "przeźroczysta" - jasna cera, włosy niby brazowe ale niezbyt ciemne. Ten drugi mi sie podoba. Reszta troche za sztywna dla mnie. Coś ostatnio pociagaja mnie dodatki wrzosowe, ale generalnie konkretna i czysta forma bukietu, nie zasmiecona.
Jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia - nie sa zbyt długie te bukiety, mam takie wrażenie, że jeszcze troche i mogłabym je przydepnąć. |
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Te lilie mnie urzekły, ale obawiam sie, że sa za duże. A bukiet z wrzosami gdzieś mi zniknął. Co myślisz o takich pomysłach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() (fotki z przymierzalni nie są najlepsze, więc załączam katalogowe)
i can fly but I want his wings... i can love but I need his heart... my angel gabriel http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008071900400430.png ![]() nasz aniołek 22.06.2009[*] ![]() Nasz kochany syneczek 12.12.2011 ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/0d1yyx8dra3yoqgo.png |
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Myślę że lilie to dobry pomysł i wcale nie są za wielkie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.