| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-04-04, 22:12 | #901 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: ZAGRANICO 
				 | 

Dot.: Matura 2008 to bzdura bo mamy Dżastina   cz.IV

Ktoś pytał o wen? Wen idzie się właśnie uczyć   Dzisiaj prezentowałam pijackie umiejętności mojej mamie, bo brat kupił wino i piliśmy  Nazwali mnie opojem, ale pijana ani trochę nie jestem   
				__________________ Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją!  PRZYNAJMNIEJ  ≠ BYNAJMNIEJ | 
|     | 
|  2008-04-04, 22:20 | #902 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

a ja sie powinnam uczyc chyba... matmy duzo duzo zrobic mialam dzisiaj.. im blizej tym brakuje motywacji :O 
				__________________ nazywaj mnie Vill | 
|     | 
|  2008-04-04, 22:24 | #903 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 
				 | 

Hula! ladne, ale ja bym wymienila bigle na zamkniete..  Cytat: 
 Cytat: 
 niestety, ale wczoraj siadla mi neostrada... jako dziecko neostrady zrobilam wczoraj po 4 godzinach bez neta awanture na seks lini tp, dzis tata rano korzystal z tejze super lini, nastepnie mama, a pozniej znow ja.. pojechalam po kolesiu, powyzywalam sie i 10 minut po skonczeniu rozmowy pojawili sie monterzy i net dziala  a dopeiro teraz wrocilam z wosu i od TZ.. bo w ogole moj Tz co pisalam, ze chory jest az trafil wczoraj do spzitala na 3 godizny pod kroplowke itp.. ale jest juz okej.. lekarz stwierdzil, ze to zatrucie pokarmowe.. Cytat: 
  a ja jestem z siebie zadowolona, bo wczoraj w skzole poczytalam troceh vademmecum z wosu i dzis na zajeciach pamietalam duuuzo a wcoraj to tak od niechcenia czytalam, bo nie mialam co robic dzis w szkole nudy i klasowka z niemca i formy pisemne z angla.. bossko no a skoro wczoraj nie mialam neta to zaczelam pisac i an dobre mi wyszlo, bo napisalam prawie cala prezentacje ( bez liliji i zakonczenia) wlacznie z cytatami  i jestem z siebie dumna.. tak jakos zaczelam i poszlo jak piorunem.. pisalyscie o tangu ja mam na nastepny piatek, dopiero dizs rpzeczytalam kilka kartek, ale pamietam bardzo dobrze, bo bylismy klasa na sztuce w peirwszej lub na poczatku drugiej klasy  no a teraz pojde sie wymyc, cos zjesc i pewnie wroce do was moje Kochane  DsC spelnienia marzen i abys zawsze byla szczesliwa z tego co robisz. a przyplyw lat ma takze swoje dobre strony  Shi jesli dobrze rozumiem to tez masz urodzinki? wiec Tobie zycze rowniez spelnienia marzen i odnalezienia wlasnej drogi i abys nie trapily Cie zadne watpliwosci   | |||
|     | 
|  2008-04-04, 22:38 | #904 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

lele  no i dobrze, ze awanture zrobilas!  z nimi inaczej nie mozna   jak sie jest grzecznym to maja wszystko w d**** a z tz dobrze, że już ok i ze nie musiał w szpitalu zostawać  mama mnie wkurzyla, bo wczoraj tyle siedzialam nad tym sredniowieczem i jakos nic nie mowila, ze dobrze ze sie ucze a dzisiaj taka zmeczona jestem i chora i leze sobie na dole przed tv i ogladam a ona, ze: nieldugo matuuuura, a ty znów nic nie robiiiiisz. ksiazke bys poczytaaaala (przeciagajac tak te wyrazy :| ) a za chwile przyjdzie i bedzie chciala, zebym z nia jutro jechala do Bydzi na zakupy   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-04-04, 22:38 | #905 | 
				 | 

i po piatku : ( ide sie moze pouczyc z rozpaczy... choc pewnie zasne... ejj hellouł co sie dzieje? XD 
|     | 
|  2008-04-04, 22:40 | #906 | 
				 | 

Vill    impreza jest     
				__________________ | 
|     | 
|  2008-04-04, 22:43 | #907 | 
| Adwokat diabła Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: Warsaw 
				 | 

Leluś a sądziałam że zaginęlas.. Dobrze, że batonik się lepiej czuje.. Wiesz może znowu grypa żołądkowa panuję, bo mój bro wrócił z gorączką prawie 40 :| 
				__________________ With enough time, we all find  what we're looking for.  Even if it was there all along | 
|     | 
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|  2008-04-04, 22:52 | #908 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Cytat: 
 O, dzięki  zaraz zobaczę co to za wiersz  Ale właśnie drugi problem to to, że nie jestem przekonana do takich ozdobnych kolczyków  Na kimś innym mi się podobają, jak fajnie komponują się ze strojem i w ogóle, ale mi przeszkadzają takie długie zwisające czy ozdobne  Jakoś mi niewygodnie było, a miałam je parę godzin na sobie, pewnie kwestia przyzwyczajenia. Wolę moje małe srebrne  zetka moja mama na razie milczy na temat matury, chociaż czasem nawiązuje w rozmowach do moich przyszłych studiów  Nie no, czasem pyta czy już wszystko umiem na tę maturę    Ja też życzę tym, co mają urodziny wszystkiego naj  matury na 100%, dużo radości, uśmiechu, szczęścia   
				__________________ podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum | |
|     | 
|  2008-04-04, 22:54 | #909 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: ZAGRANICO 
				 | 

Aj, zapomniałabym   Życzę wszystkim urodzonym dzisiaj wszystkiego najlepszego   Ja świętuję w poniedziałek sprawdzianem z historii   
				__________________ Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją!  PRZYNAJMNIEJ  ≠ BYNAJMNIEJ | 
|     | 
|  2008-04-04, 23:15 | #910 | 
| Adwokat diabła Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: Warsaw 
				 | 

dobranoc!    
				__________________ With enough time, we all find  what we're looking for.  Even if it was there all along | 
|     | 
|  2008-04-04, 23:25 | #912 | |
				 | 

Cytat: 
  gdyby moja z takim pytaniem wyskoczyla to chyba bym jej cos powiedziala  z czego?   
				__________________ | |
|     | 
|  2008-04-04, 23:26 | #913 | 
| Zadomowienie | 

DsC wszytekige o naj naj lepszego    Zetka wiedziała że dasz rade  To ja sie przyłączam do imperezy gdzie to winko ?? No bo ja tu z lampka juz czekam   Ja właśnie skonczyłam się uczyć . Ten weekend będe mieć bardzo naukowy, bo musze całą chemie do wtorku przerobić bo mam próbna mature układana przez naszą chemice i odniej zalezy ocena końcowa tez  Polskiego nie powatrzam i narzie nie zmierzam. Njapiewr musze sie zbiologią i chemia uporać jakies 2 tyg przed mautra może zcane przeglądac streszczenia. Ide teraz na all pobuszowac troche   
				__________________    | 
|     | 
|  2008-04-04, 23:29 | #914 | 
				 | 

angellka  ja to juz impreze skonczylam   wypilam co mialam i teraz mi sie chce spac;x jutro pewnie sobie cos pysznego jeszcze wypije jak bedzie imprezka rodziców   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-04-04, 23:40 | #915 | ||
				 | 

Cytat: 
  hehe i jak jeszcze tak dluzej pojdzie to niedlugo sobie moj numer na scianie powiesza, aby nie odbierac telefonow ode mnie  Cytat: 
  wiec widze, ze zdrowieje. a mnie nie jest wcale tak latwo si pozbyc  male srebrne tez moga slicznie wygladac  a co do mam.. moi rodzice olewaja juz moja mature.. tzn mama to juz sie pakuje do hiszpanii, tata przezywa cala ceremonie juz.. a ja zostalam sama.. czuje, ze te pytania co w skzole nei sa juz takie jak kiedys, sa rzucone dla pozorow.. dla nich teraz moja siostra stala sie juz calym swiatem.. bywa.. ja sie moge jedynie zalozyc, ze jak sie nigdzie nie dostane to wtedy uslysze mnowstwo zarzutow, ze sie nie uczylam itp.. a tak to zmiennie czasem uslysze, zebym tak dlugo nie siedziala, a czasem, ze sie caly czas w tv patrze lub na necie marnuje czas.. choc ja tv nie ogladam.. mam czasem wlaczony tylko wtedy gdy muzyka nie gra i gdy zasypiam.. rodzice.. | ||
|     | 
|  2008-04-05, 00:00 | #916 | |
				 | 

Cytat: 
  mnie tata codziennie pyta co w szkole, i ja codziennie odpowiadam :nic ciekawego  u mnie tak samo gadaja!!! tzn mama. dzisiaj było, ze ogladam, a jak siedze i sie ucze to przychodzi i mowi, zebym sie tyle nie uczyla itp   
				__________________ | |
|     | 
|  2008-04-05, 00:34 | #917 | 
				 | 

28 maja do 4 czerwca..

| 
|     | 
|  2008-04-05, 00:48 | #918 | 
				 | 

oo to w dzień kiedy ja zaczynam wakacje   a ja myslalam, ze Ty w ogole jedziesz tam na dłużej. gdzieś na 2-3tygodnie myślałam   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-04-05, 00:56 | #919 | 
				 | 

plany byly przerozne ja sie ciesze, z etak syzbko wracam, nie mam dobrych przeczuc co do tego, ze bede sie tam fajnie czula.. a teraz ide spac dobranoc   | 
|     | 
|  2008-04-05, 00:59 | #920 | 
				 | 

na pewno bedzie fajnie   ja jeszcze sobie ide poczytać gazetki  a rano znowu nie bede mogla wstać  może jutro na jakieś zakupki do Poznania albo Bydzi pojade sobie  dobranoc   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-04-05, 08:41 | #921 | 
				 | 

dzien dobry.. a mnie obudzilom juz cos.. i trza by bylo zaraz wstac, ale w lozku jest tak fajnie    | 
|     | 
|  2008-04-05, 09:39 | #922 | 
| Zakorzenienie | 

Dzien dobry   Mnie znow obudzil remont u sasiadow ale i tak musialam juz wstac  Zaraz sie pakuje i jade z TŻtem do niego na caly tydzien  ZNow opuszcze szkole ale juz nawet nie mam po co tam chodzic  2 klasowki zalicze w poniedzialek jak wroce wiec nie ma problemu  Lece cos zjesc   | 
|     | 
|  2008-04-05, 10:26 | #923 | |||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  No bo co może się dziać ciekawego w szkole?  Moja mama często jak przychodzi z drugiej zmiany ok. 20-21 to już nie ma siły o nic pytać  Zagram z 5 razy w Milionerów  i pouczę się histy, żarty się skończyły   Cytat: 
  A liczyłam, że dostanę trochę kasy, żeby sobie poszaleć na nowych wiosennych kolekcjach  lele a o co chodzi z tą ceremonią? Kurczę, musiałam coś przeoczyć, ale przecież uważnie czytam Wasze posty  zetka no, moja mama czasem wyskoczy z: Beata... Ty masz za niedługo maturę... umiesz już wszystko?    A tak to nie ma na co narzekać, bo często się mijamy, nawet jak ma na pierwszą zmianę i wraca ok. 14-15 to zazwyczaj zmęczona idzie się położyć. 
				__________________ podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum | |||
|     | 
|  2008-04-05, 10:30 | #924 | 
| Zakorzenienie | 

Nija a Ty grasz w milionerow na ich stronce? czy na tej co kiedys podawalas?    Bo na tej co podawalas kiedys to ja juz mam takie same pytania caly czas :/ a na tej na stronie milionerow wkurza mnie to ze jest tam czas   | 
|     | 
|  2008-04-05, 10:44 | #925 | |
				 | 

Cytat: 
 http://milionerzy.plejada.pl/index.html Ale ten czas to takie emocje  Czasem wspomagam się google i Wikipedią i też są takie emocje - zdążę czy nie  
				__________________ podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum | |
|     | 
|  2008-04-05, 10:49 | #926 | 
				 | 

hyh... fajnie masz pretty   a ja dzisiaj sie musze duzo duzo uczyc.... yhhyy... juz to widze :| skoro caaaaly dzien nikogo w domu nie ma xD 
|     | 
|  2008-04-05, 10:52 | #927 | 
| Zakorzenienie | 

Villus ale musze zrobic u niego cala prezentacje xD musze musze bo jak teraz nie zrobie to potem mi sie wogole nie bedzie chcialo   Nija no wlasnie z tym czasem to sa emocje  jeszcze nie probowalam z wikipedia ale zaraz sprobuje czy bede nadążać :P | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-04-05, 10:53 | #928 | 
				 | 

witam  lele mi tez sie przypomial wiers zmilosza  a i tam jeszcze krasicki do krola czy cos  DsC wszystkiego naj  spoznione ale szczere  wczoraj bylam z TZ i kolezankami i ich chlopakami na piwku i fajnei nawet bylo  tylko potem sie poklocilam z TZ ehh posprzatalam w domku i ide do nauki bo czuje juz stres i czuje ze malo umiem  a wieczorewm TZ przsyjedzie mam nadzieje  Hula sliczne kolczyki  milego dnia   | 
|     | 
|  2008-04-05, 11:26 | #929 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 zawsze mozna w takich kolczykach wymienić metalowe bigle na srebrne i już będziesz mogła je nosić  co osoba to inny gust, bo ja bardzo nie lubie zamykanych bigli  łooo ale Ci dobrze.... ale tak normalnie będziesz u niego mieszkała przez tydzień?? pozwalają Wam na to rodzice?? kurcze zazdroszczę Ci  wróciłam własnie z fakultetów z matmy, 3 godziny mnie wykonczyły  teraz przerwa i coś musze porobić, bo ostatnio to prawie nic nie robię, bo nie mam ochoty, chęci i motywacji ;/ | |
|     | 
|  2008-04-05, 11:32 | #930 | 
				 | 

ja dzisiaj nie jade na zakupy, no bo rodzice robia imprezke i musza kupic pełno rzeczy na nią i poza tym byśmy już nie zdążyli. a chce z mamą jechać bo na te chrzciny musimy cos kupic   takze moze jutro pojedziemy  a dzisiaj musze sie uczyc...  ciekawe czy cos z tego wyjdzie  wczoraj zrobilam sobie kolejny dział z repka z angla i teraz ide sobie te wszystkie słówka z tej ksiazki powtórzyć. jeszcze mi 4 działy zostały chyba do końca ksiażki  potem przeczytam szybko streszczenie tanga. i wtedy bede myslec co dalej   
				__________________ | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

Chcę wyrzucić Quo vadis i dać jakiś wiersz
 Chcę wyrzucić Quo vadis i dać jakiś wiersz