|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 37
[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;71278521]nie ten wątek?[/QUOTE]
Tak, pomyliłam się. Niepotrzebnie zacytowałaś, teraz będzie bajzel. |
|
|
|
#4922 |
|
Konto usunięte
|
już ok
|
|
|
|
#4923 | |
|
BAN stały
|
Dot.: gdzie nowy watek "wszystko co chcecie wiedziec?"
Cytat:
nie będę się bardzo kłócić
|
|
|
|
|
#4924 |
|
Konto usunięte
|
BTW, pity i kadry dotyczą raczej większości, a tematy okołotarczycowe nie bardzo...
|
|
|
|
#4925 |
|
Konto usunięte
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;71279536]BTW, pity i kadry dotyczą raczej większości, a tematy okołotarczycowe nie bardzo...[/QUOTE]
Ale az tak ci to przeszkadza? to jest bardzo luzny watek, ktos zadaje pytanie, ludzie odpowiadaja... czasem sie rozwinie krociutka dyskusja. plusem jest to, ze na ten watek zaglada naprawde wiele ludzi, czesto predzej dostanie sie odpowiedz tutaj niz w watkach specjalistycznych. Jak przez kilka dni pojawialy sie co chwile pytania o pluskwy to tez sie denerwowalam, bo wkrecam sobie wtedy rozne historie i wszystko mnie swedzi, ale taki juz urok tego watku: pytaj jak potrzebujesz, odpowiadaj jak wiesz, a jak ciebie to nie dotyczy, to ignoruj. alefelerrzeklseler dzieki, tak zrobie, tylko potem chyba przejde sie do innego lekarza - juz widze jego mine jak zobaczy, ze sama sobie dawke dopasowalam no ale ciezko komus chorujacemu od 10 lat wmowic, ze nie rozpoznaje swojego samopoczucia |
|
|
|
#4926 |
|
Konto usunięte
|
Nie przeszkadza mi to "aż tak" ale przyznaję rację pomysłodawczyni wątku o tarczycy. Naprawdę bardzo często tu jest ten temat poruszany.
Powtórzę moje pytanie, bo chyba zginęło wśród postów: czy jest na sali kadrowa i mogłaby mi pomóc? |
|
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
Czy gdzieś można spr kiedy jest dzień darmowej dostawy z różnych sklepów? Chce coś zamówić na helfach. A może na dzień kobiet coś będą mieć?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4928 | |
|
Konto usunięte
|
Gunwoburza zaczęła się ode mnie, więc czuję się wywołana. Przypomnę tylko, że dyskusja o mojej tarczycy wywiązała się z innego pytania. A na wątku tarczycowym byłam
![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4929 |
|
Konto usunięte
|
Że tak wtrącę offtopem co roku pojawiają się pytania o pity - w tamtym roku to nie były 3-4 posty a była powódź pytań średnio co kilka dni przez spory okres czasu. Też proponowałam założyć oddzielny wątek na pity.
Mimo wszystko wiem, że na innych wątkach ciężej dostać odpowiedź bo sama pytałam na tarczycowym i tylko zdawkowe odpowiedzi się dostaje. Może zacznijmy od siebie i jeżeli wiemy, że jakiś wątek istnieje to zadawajmy pytania tam gdzie trzeba. Ale to by trzeba było serio zacząć od samego siebie i konsekwentnie odsyłać do odpowiednich wątków. |
|
|
|
#4930 |
|
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;71279536]BTW, pity i kadry dotyczą raczej większości, a tematy okołotarczycowe nie bardzo...[/QUOTE]
Ja mam wrażenie, że cały wizaż choruje zbiorowo na tarczycę ;-)
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
Albo służba zdrowia ma pacjentów w dupie i muszą się sami diagnozować i sami leczyć. Co widać genialnie, dziewczyny z tsh 4 i więcej słyszą, że to dobra norma i jest super (a powinno być około 1-1.5).
Jeśli wam przeszkadzają takie wątki, to po prostu zignorujcie, możecie nawet powklepywać wizażanki na blacklistę, jeśli to jest na tyle uciążliwe. Bywają tu tematy serio cyklicznie powracające, że sama mogłabym odpowiedzi powtarzać jak mantrę (wymioty, przeziębiony pęcherz, pity, kadry etc etc). No taki urok ![]() Czym wam się najłatwiej napić? Ostatnio strasznie mnie suszy, kaloryfery już nie grzeją jakoś mocno, ja piję raczej tyle co zwykle. Później piję sikam, piję sikam. A nie mam cytrynki do wkropienia do wody, nie przepadam za bardzo zresztą
|
|
|
|
#4933 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Suszy mnie jak mam za sucho w pomieszczeniu. Jak położę mokry ręcznik na kaloryfer to jest lepiej A jak już zupełnie nie mogę się napić to jem czekoladę (ale nie gwarantuję, że to coś pomoże )
|
|
|
|
|
#4934 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#4935 |
|
Zakorzeniona
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;71281731]Najlepiej napijam się wodą gazowaną
![]() Suszy mnie jak mam za sucho w pomieszczeniu. Jak położę mokry ręcznik na kaloryfer to jest lepiej A jak już zupełnie nie mogę się napić to jem czekoladę (ale nie gwarantuję, że to coś pomoże )[/QUOTE]Czekoladę? Ja po czekoladzie zawsze muszę się napić wody, nie ma innej opcji ![]() Mnie najlepiej nawadnia jednak woda, absolutnie nic słodzonego. |
|
|
|
#4936 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
trochę tak bo wystarczy raz dziennie wejść w wątek i trzeba się przedrzeć przez 4 strony wypowiedzi, z czego połowa jest o czyjeś tarczycy, przemieszana z innymi pytaniami. lubię czytać ten temat.. pojawia się dużo ciekawych odpowiedzi, które zawsze mogą się kiedyś przydać. a nie jest to wątek o jednej tematyce, żeby to wałkować w kółko. żeby nie było - tyczy się to nie tylko tarczycy. zawsze dziwią mnie pytania o coś, o czym pisało się tyle kilka postów wcześniej. ale jak mówiłam - kłócić się nie będę.
|
|
|
|
|
#4937 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4938 |
|
Meravigliosa creatura
|
Musiałam w coś kliknąć dziś na tablecie, bo wyskoczyła mi ikonka powiadomienia (na obrazku wskazana strzałką) i nie mogę się połapać, co ona znaczy. Sprawdziłam wszystko, co mi przyszło do głowy i nic. Help
|
|
|
|
#4939 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Elephone P8000 przy użyciu Tapatalka
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
|
|
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
Przebrnelam przez tarczyce (swoją drogą też mam wrażenie, że cały wizaż ma z tym problemy), ale nie zauważyłam odpowiedzi na moje pytanie, więc ponawiam.
Czy jeśli napiszę post w grupie otwartej na Facebooku, to moi znajomi zobaczą to na swoich tablicach/pasku z prawej strony?
|
#4942 |
|
Meravigliosa creatura
|
Zorka111, Witchwq, dzięki, na telefonie mam całkiem inny znaczek i nie skojarzyłam #głupiaja
Edytowane przez Regista Czas edycji: 2017-02-25 o 03:44 |
|
|
|
#4943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja odbierałam koleżance polecone w oparciu o ręcznie wypisane pełnomocnictwo do odbioru. Mowilam, ze koleżanka w miescie jest tylko w weekendy, bo pracuje na kontrakcie, kiedy poczta zamknięta i juz
|
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
Czy znacie stronę do śledzenia lotów ale nie samolotów pasażerskich?
|
|
#4946 |
|
Wtajemniczenie
|
Szukam tostera z wyciaganymi plytkami (wydaje mi sie ze bedzie latwiejszy w utrzymaniu czystosci). Mozecie cos polecic? Chodzi mi o taki do robienia kanapek a nie z wyskakujacymi chlebkami.
|
|
|
#4947 | |
|
Zakorzeniona
|
Polecicie jakąś okrągłą/płaską (zupełnie się nie znam) szczotkę do używania przy suszeniu włosów? Nigdy takiej nie miałam, ale u fryzjera zawsze fajnie układają się po niej włosy, mogłabym wywinąć włosy w którą stronę bym chciała
Jeśli ma to jakieś znaczenie, to mam włosy do ramion.---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mogą zobaczyć, może być na tablicy albo w powiadomieniach z boku. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4949 |
|
BAN stały
|
Te strony, które śledzą loty (np. FlightRadar24) nie śledzą lotów pasażerskich, tylko wszystkie loty, które mają włączony transponder (w dużym uproszczeniu urządzenie, które nadaje informacje o statku powietrznym). I faktycznie jak się przyjrzysz, to jest mnóstwo lotów towarowych, w służbie zdrowia, rządowych, czy nawet wojskowych.
Jak któryś statek powietrzny ma wyłączony transponder (a na przyklad wojskowe niekiedy wyłączają), to nie zobaczysz na żadnej stronie. Edytowane przez samotny_t Czas edycji: 2017-02-25 o 12:15 |
|
|
|
#4950 |
|
goniąca własny ogon..
|
Jakiś czas temu pytałam Was o sprawę baterii w laptopie, ale wtedy to jeszcze jej sporo miałam, a teraz kurczy się dość prędko:p Obecnie jest 30% kilka procent, i tendencja jest spadkowa
![]() Czy powinnam już rozejrzeć się za nową baterią czy na spokojnie mam kupę czasu, bo nawet z 0% baterią laptop podłączony do prądu będzie działał normalnie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.