|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Pomoc na ALLEGRO! ALEEGROWICZKI ratujecie!!! :)
No więc zaa tydzien ide na imreze. Jest to 18. Mój problem polega na tym że kupiłam sobie satynową spódniczkę (czarną) Chciałam ubrać do niej fioletową bluzkę i fioletowe rajstopki. TYLKO NIGDZIE NIE MOGĘ ZNALEŹĆ BLUZKI
myślatam o takiej bez pleców ale nie konieczne, może z golfem... i szerokim ściągaczem na dole(nie satynowej) Przeszukałam całe miasto (nie jest zbyt duże więc zajęło mi to 2 h) i nic nie znalazłam. Moja jedyna nadzieja w allegro. Tylko nie mogę znaleźć nic takiego. Dlatego proszę was o pomoc.Aha i wiecie może jakie bluzki pasowałyby jeszcze do satynowej spódniczki?? Ona jest taka przed kolana. Nie jest wąska jest taka jakby rozkloszowana ![]() I czy mogłabym do fioletowych rzeczy założyć jakieś żółte lub zielone dodatki np żakiecik lub bransoletkę?? Z góry dziękuję za pomoc
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pomoc na ALLEGRO! ALEEGROWICZKI ratujecie!!! :)
mam jeszcze jedno pytanie czy bermudy (przed kolana) moze nosic osoba niska?? bo znalazlam w szafie satynowa bluzeczke (kimono) wiazana w pasie. i mysle ze bermudy by do niej pasowaly...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
http://www.allegro.pl/item338649570_...wool_s_m_.html
Ta jest piękna, ale kosztuje... http://www.allegro.pl/item338885898_...38_wiosna.html http://www.allegro.pl/item341257061_...fioletowa.html Może coś w tym stylu?
|
|
#4 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i cena naprawde nie jest tego warta ![]() druga jest 'taka se' na pewno nie pasuje do satynowej spódniczkia ta trzecia .. i d e a l n a (tzn. ja bym ją widziala do satynowej spodniczki )
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
http://www.allegro.pl/item340460224_...o_roz_uni.html
A ja bym proponowała coś takiego ![]() Na moje oko ślicznie wyglądałaby na ciele. Ale to tylko moje zdanie, bo gustuję w nietoperzach
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pierwsza bluzeczka naprawde jest sliczna ale niestety nie na moją kieszeń heh... 3 mi się podoba ale nie takiej szukam. A druga faktycznie nie pasowalaby do rozkloszowanej satynowej spodniczki. Nietoperz tez jest bardzo fajny musze sie nad nim zastanowić ![]() A w szafie znalazłam jeszcze coś takiego. Do spódniczki nie pasuje ale do getrów lub bermudów mogłaby chyba być... Co sądzicie?? no i czy mogę założyć bedmudy jeśli jestem niska...?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
musze podpic
![]() A przy okazji mam jeszcze fioletową koszulę z długim rękawem dosyć ciekawą wiązaną w pasie czarną satynową wstążeczką tylko nie podoba mi się ona w zestawieniu ze spódniczką. Więc może jakaś bombka?? :P |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.

myślatam o takiej bez pleców ale nie konieczne, może z golfem... i szerokim ściągaczem na dole(nie satynowej) Przeszukałam całe miasto (nie jest zbyt duże więc zajęło mi to 2 h) i nic nie znalazłam. Moja jedyna nadzieja w allegro. Tylko nie mogę znaleźć nic takiego. Dlatego proszę was o pomoc.

i cena naprawde nie jest tego warta 
na pewno nie pasuje do satynowej spódniczki
)