|
|
#271 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com-kolorówka część II
Cytat:
Póki co z w/w mam w swoim posiadaniu: bamboo, meteoryty beige chic i lecą do mnie cętki ![]() Cytat:
Czuję się rozgrzeszona. ![]() Cytat:
![]() Też dopisałabym do listy szachowniczkę i cienie Clinique. ![]() Nie wyjdziecie Aguś. Byle tylko taki "...holizm" mieć.
|
|||
|
|
|
#272 | |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
Mam tylko cos z Tigi (dzieki Mariolce ).Czyli jestesm zdrowa Panie Doktorze? Nie wydaje mi sie hihi
|
|
|
|
|
#273 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no ale widzicie same ze to nie przesada, jakbysmy zrobiły zjazd i otworzyły kosmetyczki lub kufry , to każda z nas miała by tam prawie to samo..... ![]() to się nazywa marketing szeptany powinniśmy wzorem lekarzy, byc w nagrodę wysyłane przez tru na wyspy kanaryjskie, raczone drinkami i degustacją truskawkowych kąsków....
|
||
|
|
|
#274 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#275 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
No to chyba źle ze mną, bo:
obiecuję ze mam w kosmetyczce lub zakupie bezzwłocznie: Lucidicy EL sypaniec Clarins Bamboo lancome pryzmy maczki szachownice superbalm mam
|
|
#276 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
taaaawłaśnie wróciłam z zakupów z płaszczykiem, kurtką, golfem i torbą obiecując sobie, że nic nie kupuję już przez najbliższy eee miesiąc! i co? Lucidity w drodze, Bambus pyszni się na toaletce wraz z meteorytami Beige Chic i... właśnie kliknęłam (zgodnie z rozkazem!) Cils Booster Triple Care, cętkowaną Helenkę i coś z TiGi ![]() uprasza się o stworzenie jakiejś kasy zapomogowo-pożyczkowej dla celów manii Truskawkowej (po prostu czuję, jak mi te liście truskawkowe wyrastają na czubku głowy, a twarz czerwieni się i pokrywa tymi zielonymi cętkami) Cytat:
|
||
|
|
|
#277 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nie wiem moze ja cos zle zrobilam skladajac to zamowienie bo robilam to pierwszy raz? gdy przesylalam pieniazki przez pp to w temacie wpisalam swoje dane i numer zamowienia to moze przysla mi je bez wysylania maili? jednak kiedys jedna z wizazanek zamawiala dla mnie podklad diora i wtedy przesylala do mnie wszystkie maile z truskawki i wiem ze byly. o pieniadze to sie tak bardzo nie boje bo to bylo moje pierwsze zamowienie tak na probe i nie wybralam nic strasznie drogiego poza tym czytalam na forum ze oni zwracaja pieniadze po 7 dniach jak dobrze pamietam? tylko po tym zamowieniu mialam w planach inne a sie okazuje ze cos jest nie tak...
|
|
|
|
|
#278 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oby dookoła wszyscy tacy byli, świat byłby weselszy ![]() u mnie 8 z 10 !!! jestem wiec chora ale mam maczka,wiec tak jakby 9/10, hi,hi1. sypaniec Clarins-jeszcze nie uzyty, czeka az wykoncze Blended, ale jest 2. Bamboo lancome 3. preparat do włosów Tigi x2 (szampon+odzywka) 4. meteoryty Beige Chic 5. pryzmy-nadal poluje na 03 6. bazę do rzęs lancome - już leci 7. cetkowaną helenę - może w przyszłym miesiacu 8. oraz kazdą nastepną manię truskawkową - na 100% Cytat:
|
||
|
|
|
#279 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie odbrałam pierwszą paczkę, czekałam tylko 4 dni i wszystko jest w porządku. Niestety będzie więcej tych zamówień.
|
|
|
|
#280 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#281 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwne to, ale ja nie mam absolutnie nic z listy. Może jestem alienem?
![]()
|
|
|
|
#283 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#284 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sypaniec La prarie,ktory?
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#286 |
|
|
Layla ja Cie jeszcze pomęcze
Polec mi cos do mieszanej do mycia buzki
|
|
|
|
#287 |
|
Zadomowienie
|
[quote=Maggie;7130436]Jaz...Ty jestes niemozliwa...
oby dookoła wszyscy tacy byli, świat byłby weselszy ![]() u mnie 8 z 10 !!! jestem wiec chora ale mam maczka,wiec tak jakby 9/10, hi,hi1. sypaniec Clarins-jeszcze nie uzyty, czeka az wykoncze Blended, ale jest 2. Bamboo lancome 3. preparat do włosów Tigi x2 (szampon+odzywka) 4. meteoryty Beige Chic 5. pryzmy-nadal poluje na 03 6. bazę do rzęs lancome - już leci 7. cetkowaną helenę - może w przyszłym miesiacu 8. oraz kazdą nastepną manię truskawkową - na 100% Maggie...a jakie masz pryzmy? Pamiętam, ze się interesowałas 09 Cool Beige? Zrobilaś rozeznanie jak one naprawde wygladają? Bardzo jestem ciekawa, a w zasadzie moja siostra, która się na nie "zasadza" ale wciaz się waha, a opinii jak na lekarstwo - bardzo mało...
|
|
|
|
#288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 1. puder sypki Enriched Shiseido, kusi 2. Lucidicy EL miałam ale poleciał 3. sypaniec Clarins mam 4. Bamboo lancome miałam ale oddałam w dobre ręce 5. preparat do włosów Tigi kusi 6. meteoryty miałam ale oddałam 7. pryzmy kuszą 8. bazę do rzęs lancome leci 9. cetkowaną helenę leci 10. oraz kazdą nastepną manię truskawkową TAK!!!
|
||
|
|
|
#289 |
|
Zadomowienie
|
zadowolona jestes?
podobnie jak Virtual-Reality mam pytanko co do tonikow co byscie powiedziały na taki pojedynek: Clinique 3 kroki (tonik) vs Lancome pure focus(tonik)
|
#290 |
|
Raczkowanie
|
Witam.
Jest to chyba moja pierwsza wiadomość na forum, ale jestem "starą" truskawkową maniaczką. Kupuję tam od kilku lat. Odebrałam dziś paczkę podkładem Biotherm Sense - niestety jest staruchem z maja 2003 roku ;-( Ponieważ ktoś chyba w pierwszym wątku zastanawiał się nad zakupem tego produktu - ostrzegam , trzymać się od tego podkładu z daleka. To moje trzecie złe doświadczenia z "tru" na ponad sto paczek. |
|
|
|
#291 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale widze, że jednak stan posiadania koleżanek jest imponujący ....TŻ-om zawsze można wmówić, ze to prezenty od wielbiciela ![]() wlasnie otrzymałam szipmenta do zamówienia z wczoraj z 14:03, więc nie będzie invalidy tylko baza lancome
|
|
|
|
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
O proszę...a ja juz dobre dwa tygodnie temu ostrzegałam, że biotherm jest stary niestety...
malwiiina rozumiem, że w pojedynku wypowiadają się tylko uzytkowniczki obu toników? |
|
|
|
#293 |
|
Zadomowienie
|
Z ciekawosci zapytam
.....czego dotyczyly 2 inne nieprzyjemne doswiadczenia
|
#294 |
|
Raczkowanie
|
Zapomniałam dodać, że z okazji pierwszego zakupu dostałam za darmo pomadkę Stili (?), która nieźle śmierdzi, także nie polecam ich wybierać.
|
|
|
|
#295 |
|
Zadomowienie
|
no dlatego lepiej wybierać z takich promocji suche kosmetyki, wiadomo, ze jak tak chojnie rozdają, to nie jest cudo prosto z tasmy
|
|
|
|
#296 |
|
|
|
|
|
|
#297 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, wiem, nie miałam wobec niej zbyt wielkich oczekiwań.
A miałam do wyboru jeszcze jakieś lakiery w abnormalnych kolorach, dlatego wybrałam tą pomadkę, którai tak okazała się być bordowa a nie ciemno brązowa, heh.virtual reality - a czy twoja też była taka twarda? |
|
|
|
#299 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie jest ze mną chyba tak źle... Z wyżej wymienionych truskawkowych bestsellerów mam tylko Bambusa ( na prezent) i nr 10 ...ALEEE... z poza listy mam z tru 1. rozświetlacz Platinum EL 2. róż DiorBlush 3. podkad DiorSculpt 4. korektor HR 5. cień mono Dior 6. błyszczyk Dior 7. błyszczyk HR 8. cienie 4 Chanel lecą 9. cienie Clinique lecą I jeszcze raz bardzo dziękuję Maggie, bo wszystkie ww cudeńka mam dzięki jej pomocy i zaangażowaniu |
|
|
|
|
#300 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

).

kiedy ja ja skoncze? i u mnie tonik wyraźnie poprawił stan skóry, tj.zmniejszył pory i ciut pozniej musze sie poprawiac puderkiem w kamieniu
nie wiem moze ja cos zle zrobilam skladajac to zamowienie bo robilam to pierwszy raz? gdy przesylalam pieniazki przez pp to w temacie wpisalam swoje dane i numer zamowienia to moze przysla mi je bez wysylania maili? jednak kiedys jedna z wizazanek zamawiala dla mnie podklad diora i wtedy przesylala do mnie wszystkie maile z truskawki i wiem ze byly. o pieniadze to sie tak bardzo nie boje bo to bylo moje pierwsze zamowienie tak na probe i nie wybralam nic strasznie drogiego poza tym czytalam na forum ze oni zwracaja pieniadze po 7 dniach jak dobrze pamietam? tylko po tym zamowieniu mialam w planach inne a sie okazuje ze cos jest nie tak...

oby dookoła wszyscy tacy byli, świat byłby weselszy