|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2
Yen - bardzo Wam współczuję straty Przyjaciela.
|
|
|
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Kochane I stało sie po prostu coś nienormalnego. Jak siedziałam i pisałam do Was poprzedniego posta fizycznie czułam sie całkiem nieźle. A teraz... ledwo siedzę przy kompie, a i to tylko na chwilkę, bo musze sie znowu zagrzebać w poscieli, bo w ciagu niecalych dwoch godzin dostałam 39,5 stopni goraczki. Nie kaszle, nie kicham, nie poce sie, nic z normalnych objawow - tylko sie trzese z zimna nawet pod koldra... Masakra po prostu
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
#3903 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Dziewczyny wróciłam po chorobowym do Opola, rozleniwiona kilkunastodniowym pobytem u rodziców i nic nierobieniem. Niestety dopadła mnie proza życia, mam kupę zaległości do nadrobienia i w najbliższych dniach będę rzadko zaglądać, toteż nie piszcie proszę za dużo .Od pierwszego kwietnia ja również mam przymusowy odwyk kosmetyczny . Mam nadzieję, że wytrwam do końca miesiąca, w przeciwnym wypadku skończy się to tragicznie dla mojego budżetu.Pozdrawiam Was serdecznie
|
#3904 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Widzę tu kiepskie nastroje dziewczęta.
![]() Ściskam gorąco wszystkie, które spotkało cos przykrego, wszystkie, którym jest smutno i wszystkie chore. ![]() Uszka do góry.
|
|
#3905 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nieźle.W takim razie trzymamy kciuki za wolny pokój ![]() Cytat:
Też dziś dostałam Inferno i też już mam ochotę na następny stanik Nie żebym z biustem na wierzchu chodziła, ale mimo, ze to plunge, to i tak dość zabudowane Teraz mi się jakiś Masquerade marzy i ciągle się waham czy chcę kremową Hestię, żeby w końcu mieć jakiś jasny stanik czy to nienajlepszy pomysł mieć tak jabłuszkujący stanik pod białe bluzki No jeszcze niby Polkę mogę mieć, ale stalowo-różową, a ona mi się nie widzi. Z innych modeli rozmiarów na mnie już nie ma Tą pod tusz A nie masz jeszcze starej przypadkiem ![]() Cytat:
I nie wychodź spod kołdry lepiej.
|
||||
|
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się dziś na fitness i siłownię zapisałam
![]() Pryzmierzałam dzis mnóstwo staników i wpadłam w czarną rozpacz, praktycznie nic na mnie nie pasuje chyba nawidzę sklep z Samantą, bo ma fajne staniki, tylko dość drogie:/
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje dobrej decyzji
![]() a ja teraz szukam czegoś wygodnego do ćwiczeń- nie chcę markowych sportowych rzeczy bo za drogie a przydałby się jakiś podkoszulek na ramiączkach i krótkie dresiki do kolan albo tuz za- czy w Hm będzie coś takiego? Aha, no i buty musze kupić wreszcie swoje, bo do tej pory ćwiczyłam w siostrzanych 2 numery za dużych
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
O matko moje gardło Złapało mi struny głosowe, mam chrypkę i jeszcze dziś jestem jakaś słaba a wczoraj mi się zdawało, że już jest lepiej Muszę się wykurować do poniedziałku, bo oszaleję Yen ściskam mocno
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Buty tez muszę dokupić, bo muszę mieć drugą parę do normalnego chodzenia. W H&M raczej się nie rozglądałam, ale na pewno jakieś koszulki trafisz.
Edytowane przez Estella Czas edycji: 2008-04-05 o 16:58 |
|
|
|
|
#3911 | ||
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
http://www.comexim.pl/sklep.php?r=2 Ja marzę o jakimś staniku Freya, tylko te ceny ;/ chciałabym właśnie coś mokka, capuccino itp, raczej miękki i znacznie bardziej wycięty mój inferno też wystaje z większości bluzek z dekoltem, będzie dobry pod małe dekolty. Cytat:
Już dawno jej nie mam. Kupiłam kiedyś od svenji , ale to było...2-3 lata temukoniecznie wklej rezultaty |
||
|
|
|
#3912 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A Freyę mam jedną, czarną Rio dokładniej. To mój pierwszy dobry stanik, ale niestety powoli zaczyna bułkować Najgorsze jest to, że tak naprawdę wzornictwo Freyi średnio mi się podoba, bo większość modeli jest za pstrokata, ale znów Panache chyba niekoniecznie jest dla mnie. Już po Inferno widzę, że ja jednak wolę węższe fiszbiny, dzięki którym piersi są bardziej zbliżone i wypchnięte do przodu, bo Panache nic specjalnego z nimi nie robi. Ale taka Eliza, Harmony czy Lilly tak mnie kuszą, że pewnie mimo wszystko któryś zamówię. A jak nie zamówię, to na pewno będąc w Londynie odwiedzę Bravissimo i sobie pomierzę, co mi się żywnie podoba Tylko obawiam się, że do czerwca nie uzbieram wystarczającej ilości kasy, aby poszaleć tam i kosmetycznie i stanikowo i ciuchowo jeszcze. Sponsor normalnie by się przydał ![]() Cytat:
Ja ciągle myślę, co do loków kupić, i ciągle nie wiem Czy wziąć sprężynę Osmo z fryzjerskiego, czy Amplifier Curls Rock Tigi z Tru. Czy może tak żel w sprayu Frisky, czy krem Leave-In Curls Rock czy może spray Uptight Wiem, wiem, truję
|
|||
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
nie wyglądam najlepiej, więc patrzcie tylko na fryzurę
teraz pora na hennę ![]() ciekawa jestem co jutro TŻ powie, bo jeszcze nic nie wie o grzywce. Pewnie zacznie się od wrzasku, a potem, jak ochłonie, powie, że mu się podoba
|
#3914 | |||
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
A ja myśle właśnie jaki sobie tonik kupić, bo mi się 2 ziajowe kończą i chyba znów kupię "zielonego" Garniera Podstawa Pielęgnacji, bo nie mam pomysłu jaki inny mogę kupić a akurat ten mi dobrze służył przez 3 opakowania z rzędu
![]() Niech mi tylko szybko to grypsko minie, bo muszę w końcu do jakiego kosmetycznego skoczyć
|
#3916 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ale przy zamówieniach na miarę, trzeba być pewnym, że stanik będzie pasował, bo zwrotu raczej nie przyjmą. Tak przynajmniej jest w Melissie, więc i w Comeximie pewnie tak samo. Zresztą to logiczne.
Cytat:
www.peachfield.pl www.intimo4you.com www.karoline.pl www.bellissima.com.pl Więcej sklepów za bardzo nie znam, bo swoje brytyjczyki, poza Rio, które mam ze stacjonarnego Intimo, kupowałam w Anglii w sklepach netowych. Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2008-04-05 o 16:43 |
|||
|
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
MagJa z tym eyelinerem to może chodzi o to żeby ta wygrzebana dziura była świeża? Może to cholerstwo szybko zasycha z wierzchu?
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
Daria - bardzo fajna, pozytywna zmiana fryzurki.
|
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie macie z tymi stanikami
|
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
ja sie jeszcze nie moge przyzwyczaic. Narazie najbardziej mi sie ta grzywka podoba przy spiętych włosach
|
#3921 | ||||
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Całkiem, całkiem. Muszę się przestawic ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
skąd wiesz ze deska, może Ciebie też deformują lata w źle dopasowanych stanikach? Jakie masz wymiary Olu? Pod biustem ściśliwie na wydechu, w biuście luźno, najlepiej na miękki stanik |
||||
|
|
|
#3922 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak w końcu wyzdrowieję i odbiorę od ice mój pędzelek, to się będę bawić moją śliweczką. Nie zadowalam się byle czym ![]() Cytat:
Może akurat w Twoim rozmiarze nic nie mieli i Ci się nie wyświetliło? Cytat:
|
|||
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a koszulek wymierzyłam tony w hm, bershce, terranovie i NIc mi się nie podoba oj chyab tak, ale po następnym poniedziałku dopiero ![]() Fajowo wyszło A ja dziś byłam z mamą na targach biżuterii i minerałow, dostałam 2 pary niebieskich kolczyków Za opinia Hosenki zaryzykowałam i kupiłam krem Ziaji Calma HLC, oby pomógł, bo ostatnio moja cera jest mocno przesuszona, krem Manhattan Clearzone zrobił mi sucharka
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanie do Agnieski ( i nie tylko)
Jeśli mi się coś nie pomerdało, to kupiłaś niedawno podkład w kompakcie givenchy prisme-coś-tam, widzę że ma bardzo wysokie oceny w KWC, i chciałam sie zapytać jaki masz odcień, i czy jesteś z niego zadowolona? (i czy toto coś kryje?) Mój lumene ma już dziurkę i szukam już następcy... zawsze chciałam wypróbować chanel DP, ale nie dość że już nie ma, to same ciemniaki są (z tego nowego też) (wiem że ty miałaś zdaje się 50, ale na truskawie ani na all nie widać...) A może któraś z was używała tego kompaktu?
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
już dawno była
też muszę się przestawić ![]() dzięki ![]() nie wyszła niespodzianka dla TŻta, dzisiaj on mi zrobił niespodziankę i przyjechał bez zapowiedzi na rowerku i zadzwonił, że mam wyjść dać mu buzi o dziwo nie protestował, powiedział, że nawet nieźle --- pojawiła się nowa opcja prezentu na rocznice dla rodziców... byli dzisiaj na "nie kłam kochanie" i im się do Krakowa zachciało ![]() Krakowianki, gdzie szukać porządnego pokoju z łożem małżeńskim, tv i łazienką? ![]() jutro na centralnym popytam w informacji o intercity itp EDIT: już zarezerwowałam 2 noclegi w apartamencie, ul. Floriańska
Edytowane przez cmoksia Czas edycji: 2008-04-05 o 23:38 |
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Tata mi zabrał laptopa do pracy i muszę wizażować na moim starym komputrze, który tak sie wlecze, że mnie tu krew zalewa ![]() Zrobiłam sobie właśnie listę dla kuzynki-fryzjerki, bo może mi taniej załatwić kosmetyki do włosów i zamówię 2 maski do włosów L`Oreal Professionel(wybrałam Intense Repair i Liss Extreme). Obie mają dobie opinie na KWC, więc mam nadzieję, że się nie zawiodę
|
#3927 |
|
okrutnica jakaś... |
Boże, właśnie dzwoniła ta moja kuzynka. Nieoczekiwanie, zaskoczyła mnie...chcą dzisiaj do nas wpaśc...
co jaj mam zrobic? Naszpikowac się tabletkami na uspokojenie by nie rozpłakac się od razu?
|
|
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech, namawiam do kłamstwa :/ Nie wiem co mogę Ci poradzić, ale leki to chyba nie jest wyjście..
|
|
#3929 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
W panice zadzwoniłam do mojej siostry i w końcu wyszło na to że wszyscy przyjdziemy do siostry i szwagra, będzie mi łatwiej...chyba. To będzie ciężki wieczór |
|
|
|
|
#3930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj się kochana mocno pamiętaj, że zawsze masz w nas oparcie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:48.

trzymajcie się
. Mam nadzieję, że wytrwam do końca miesiąca, w przeciwnym wypadku skończy się to tragicznie dla mojego budżetu.
mam nadzieję, że znajdzie się miejsce. nie chcę szukać niczego niesprawdzonego, bo okaże się, że trafię na jakąś ruderę, bo w necie wkleili zdjęcia domku obok (jak rodzice pierwszy raz jechali to im się tak trafiło)
Nieźle.
Nie żebym z biustem na wierzchu chodziła, ale mimo, ze to plunge, to i tak dość zabudowane
No jeszcze niby Polkę mogę mieć, ale stalowo-różową, a ona mi się nie widzi. Z innych modeli rozmiarów na mnie już nie ma
A nie masz jeszcze starej przypadkiem 

Muszę się wykurować do poniedziałku, bo oszaleję