|
|
#2311 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Oto moja sukienka i zakiecik
Pozniej przymierze jeszcze razem z butami to wkleje zdjecie.
|
|
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zottel ładna sukienka i bardzo ciekawy kolorek
|
|
#2313 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja zresztą wiem od dawna, że TŻ byłby najszczęśliwszy gdybyśmy wzięli ślub bez wesela. Ja też kiedyś byłam takiego zdania, ale mi przeszło a poza tym biorąc pod uwagę nasze rodziny... nie odważyłabym się.A np. w kwestii dekoracji sali... liczę na to, że wystrój zaproponowany przez obsługę nam się spodoba i nie będzie potrzeby zajmowania się osobiście drobiazgami, bo ja też nie mam do tego głowy
|
|
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze czy oni nie robią "pośrednich" sukni albo sa zbyt skromne albo takie ptysiowate
|
#2315 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. Z całą pewnością natomiast, kiedy juz będę szukała sukni "na poważnie", to wyruszę na miasto z moją mamą i siostrami (już zrobimy niezły tłok, bo mam 3 siostry ).Dziękuję Cytat:
|
||||
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulka to prawda ja oglądałam np suknie agnes w necie później poszłam do salonu i powiem, że te które mi się podobały na stornie na prwdę były takie sobie natomiast kilka na które nie zwróciłam uwagi w salonie wyglądało ślicznie, ale też nie miałam odwagi mierzyć
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cudowna kochana jest przepiekna....subtelna delikatna ale ma cos w sobie takiego ze bedziesz w niej wygladala jak ksiezniczka i nikt nie oderwie oka od ciebie
|
|
|
#2320 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
To suknia Mariees de Paris model Fiena
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma to jak na zywo zobaczyc a jeszcze lepiej przymierzyc![]() juz oglądam sobie ich stronkę ![]() edit: ale nie moge znaleźć tego modelu a ile ona kosztuje ciekawe
|
|
|
|
|
#2323 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() No ja też zamierzam być przy zakupach garnituru, na pewno teściowa też będzie chciała, no dam już jej ta przyjemność, ale jak mi się będzie stawiać to nie ręczę za siebie. Cytat:
Powiedź mi tylko czy ten żakiecik jest taki gnieciony? |
|||||
|
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
oo znalazlam jedna krótką sukienke
|
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
oj chyba zaraz zwróce obiadek
|
#2326 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no to w takim razie czekamy na zdjecia w calej okazalosci ![]() powiem jedno: masakra no moze na plaze sie nadaje ale na slub w zyciu |
||
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
ale to nie dla mnie ta sukienka
E.. (kurcze zawsze zapominam jak sie nazywa) chciała krótka wiec tak przy okazji szukam jak cos znajde, bo bardzo mało jest tych krótkich
|
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nikt przy zdrowych zmyslach by chyba w takiej nie wyszedl ogolnie mowie, ze nie wiem jak takie cos mozna ubrac na slub i po co cos takiego w ogole projektuja
|
|
|
|
|
#2330 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie nie wiem co jest z tymi krótkimi sukniami-albo wyglądają jak sukienki do pierwszej komunii, albo są takie...hmm frywolne
![]() Wczoraj byłam w kilku salonach i w jednym z nich dziewczyna była z mamą i babcią.Babcia stwierdziła kategorycznie,że przy TAKIEJ GOŁEJ sukni do kościoła koniecznie bolerko! a sukienka była śliczna,delikatna i na cienkich ramiączkach,nawet dekolt nie był zbyt duży,no ale cóż babcie już takie są. |
|
|
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez sensu po co ją tam wzieła wogóle
|
|
#2332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba dina czy coś takiego.A kosztuje ona 2 500;-,chociaz to zalezy od miasta,ja kupuję w lublinie,bo nie chce mi sie nigdzie za nią podrózowac,ale np już w rzeszowie kosztuje 2 300;-Ale powiem wam,że te zdjęcia są takie sobie i gdybym ją widziala tylko na zdjęciach to pewnie bym sie nie zdecydowała,ale jak mi ją babka w salonie przyniosła to było penie jednym się spodoba,a innym nie,ale najważniejsze,że ja się czuję w niej wyjątkowo
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
tez mi sie wydaje ze nie o taka, ale chciałam wam tę sukienke pokazac hehe![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz wystarczy ze chce mi zorganizowac przyjecie byle szybciej, bo nie moze zniesc mysli ze bedziemy z Tżtem mieszkac razem w UK przed slubem (to slowa mojej babci)
|
|
|
|
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby mnie tak babcia wkurzyła to bym jej to powiedziała hehe
|
|
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny. Juz na 99,999999999% jestem Panna Mloda 2009
![]() Dzis wlasnie podpisalismy z TZ umowe z zespolem, ktory bedzie u nas gral ![]() Mozecie ich sobie przesluchac ![]() http://www.time.net.pl/wesela.php Na dole stronki jest player Sa sprawdzeni, wiec wiemy, ze nie nawala. Tylko dziewczyna im sie zmienila i inna gra niz rok temu, ale ta tez ma swietny glos (to ona spiewa z playera ). Jeszcze jutro podpisze umowe z kamerzysta i moze w tygodniu wpadniemy do ksiedza ![]() Zaklepane mamy: -sala (tylko zadzwonic trzeba by powiedziec, ze wybieramy ten drugi termin) - fotograf (j.w.) - zespol. ![]() Acha. Prosze dopisac mnie do listy Nasz wielki dzien... 1.08.2009 Jesli tyczy sie ubioru TZ to chce on isc we fraku angielskim, ale moja mama powiedziala, ze to nie wypada, jesli mamy jechac TZ meskiem do slubu... No i pojawily sie klotnie, w ktorym kosciele mamy wziac slub. Ja naleze do parafii, gdzie koslol lezy na cmentarzu. Moja rodzina mowi "Nie", bo jak to bedzie wygladac, bo to przy cmentarzu... A ja wiem, ze autem podjedziemy pod same schody kosciola... TZ juz przekonalam, mimo, ze i on sie na poczatku stawial. U niego w parafii nie chcemy No i jesli chcemy wziac w nim slub to musimy zaplacic za "pozwolenie" czy jak to tam sie nazywa...
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cieszymy sie razem z Toba i co to za 99.99 % ..... chce tu słyszec 100% , a nawet 1000000 % ![]() a co do zespołu to widzę , że Jureczek będzie u Was grać no no
|
|
#2338 |
|
Raczkowanie
|
Mam takie pytanie ile płacicie za kamerzystę bo ja dzwoniłam do pana który fajnie filmuje i mówił ze 1500 zł za dwa dni?
|
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy kamerzyste razem z fotografem i płacimy 3000 zł
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.

Pozniej przymierze jeszcze razem z butami to wkleje zdjecie.

a moge wiedziec z jakiego salonu ona jest?? baaardzo mi sie podoba, taka lekka sie wydaje

no moze na plaze sie nadaje ale na slub