Dieta - MŻ-WR kontynuacja II - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-06, 23:48   #31
Madzia87
Zakorzenienie

GG do Madzia87
Dot.: Dieta - MŻ-WR kontynuacja II

dobranoc dziewczyny
Jack Canfield i Mark Victor Hansen

Madzia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 23:51   #32
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

OLITEKWISIENKA Koffana Na luzie do tej matury . Ja byłam tym pierwszym rocznikiem z nową maturą... I powiem Ci szczerze, że wiecej było szumu i zamieszania niż to było warte... Maturę zdawalam w pakiecie podstawowym (polski pisemny i ustny, Angielski pisemny i ustny i biologia) co prawda wszystko na podstawowym ale zdałam naprawdę SUPER... Studiowac mi się nie chciało, ale zrobiłam 2 letnie stuium hotelarskie i mam świetną, bardzo dobrze płatną pracę w hotelu .
I powiem Ci szczerze, że nic się przed maturą nie uczyłam (tak żeby siedzieć po nicach i Bóg wie co...). Na polski przygotowałam tylko ustny, na pisemny nic się nie uczyłam bo stwierdziłam, że na podstawie fragmentów książek coś tam zawsze wyskrobię (najlepsze, ze były 2 książki których nie czytałam i opierałam się na mojej pamięci i wiedzy z lekcji które zaszły już mgłą), na ang umiałam to co uczyliśmy się na lekcjach (parę zestawów na ustny się uczyłam ale tylko dlatego że babka z ang nas tego odpytywała) a na biologię przeleciałam książki 2 dni przed i było (tego dnia nie zapomnę , był piątek 13-tego i pisałam w sali nr. 13 i zdałam w 82 %). Więc głowa do góry bo zdasz napewno. Moja rada to czytać dobrze pytania bo często jest tak, że w pytaniu znajduje się odpowiedź) Trzymam kciuki
Stary 2008-04-07, 06:17   #33
szerry
Raczkowanie

dzien dobry kochane

ja juz wysmarowana moim serum termoaktywnym i grzeje mnie w tylek :P dziewczyny ja to mam tak ze np na brzuszku czy udach czuje cieplo ale takie lekkie a na pupie wrecz gorąco, tez tak macie??

dzisiaj poniedzialek wiec zaczynam ostrą jazde od nowa. Ustalilam ze w nd bede robila sobie taka malą przerwe co by za bardzo sie nie zmeczyc ale raczej tak psychicznie ;-) nie mowie ze bede jadla nie wiadomo co, bo w sumie to bylam grzeczna, ale jesli bede miala na cos ochote to pozwole sobie wlasnie w niedziele i to w kontrolowanych ilosciach ;-) a i postanowilam ze cwiczonka beda 6 dni w tyg a w nd luzik no chyba ze mnie cos najdzie ;-) ten jeden dzien mnie nie zbawi a chociaz nabiore sily ;-)

Basieńka czekam na wiadomosci zwiazane z wazeniem i trzymam kciuki tak mega mocno

a teraz zmykam wysuszyc wloski, pewnie jeszcze sie tu zjawie przed wyjsciem na uczelnie
Stary 2008-04-07, 06:35   #34
pacia91
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Basiu czekamy wszystkie na wiadomość mam nadzieje że będziesz zadowolona ze swojej wagi
Ja mam jutro bierzmowanie brata a mama robi takie pyszności ale słodyczom sie nie dam oj nie no może sie skusze trochę na sałatkę gyros bo w końcu chce wiedzieć jak to smakuje zresztą mama zamieniła gyros na mięso z piersi z kurczaka Więc chyba mogę trochę zjeść ?
Stary 2008-04-07, 06:47   #35
szerry
Raczkowanie

pacia91 wg mnie jak najbardziej
Stary 2008-04-07, 07:05   #36
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Dzien Dobry

Musze sie pochwalic, ze waga dzis u mnie wskazala 60,5 kg
A juz myslalam, ze znowu prawie nic nie poleci od razu mam humor lepszy i nowego powera. juz zdarzylam pocwiczyc troche brzuch i rece (ok 20 min), teraz jem sniadanie i niedlugo wychodze do pracy.
czekam na wasze wyniki dziewczyny zwlaszcza Basi jestem ciekawa
milego dnia i do pozniej

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)
cel II - 62 kg (do kwietnia)
cel III - 60 kg (do lipca)
cel IV - 58 kg (do września)

88niezapominajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 07:07   #37
szerry
Raczkowanie

Niezapominajeczko kochanie bardzo się ciesze gratuluje postępów

ja zmykam juz na uczelnie i zajrze tu pewnie dopiero wieczorkiem także miłego dnia kochane

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-07, 07:24   #38
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

dla Niezapominajki . Sie pracuje, sie sukcesuje

I dzisiaj nastał wielki dzień przymiarki mojej sukni ślubnej . na szczęście udało mi się trochę zdrzemnąć w pracy . Tak więc lecę koffane i życzę sukcesów w dzisiejszej walce z kg

Edytowane przez adaikaka
Czas edycji: 2008-04-07 o 07:47
adaikaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 08:21   #39
bassienkaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewaw71 Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się oby nie za często ja dziś pierwszy raz od tygodnia zjadłam parę wafelków ale nie mam wyrzutów ,czasami można pozwolić sobie na coś więcej
Basiu mówisz winko z mężem popijasz?Zapowiada się romantyczny wieczór?
A ja swojego chłopa zobaczę dopiero 1 maja i winko mogę pić sama,ale samej to nie to samo.
Ewuniu wstyd sie przyznac,ale ja jeszcze teraz jestem wstawiona. Kupilismy winko w butelce dwulitrowej i wypilismy całe, a pilismy po rowno, ja lampke, mąż lampkę. hihihi wieczór przyjemny, choć już na nic więcej później nie miałam siły, naewt nie wiem kiedy zasnęła, ale ok 1, może później było. A teraz moje dziecko juz nie spi,a ja bym chetnie pospala... ale moze jak poje zaraz to pojdzie spac

Cytat:
Napisane przez szerry Pokaż wiadomość
dzien dobry ochane
ja juz wysmarowana moim serum termoaktywnym i grzeje mnie w tylek :P dziewczyny ja to mam tak ze np na brzuszku czy udach czuje cieplo ale takie lekkie a na pupie wrecz gorąco, tez tak macie??
dzisiaj poniedzialek wiec zaczynam ostrą jazde od nowa. Ustalilam ze w nd bede robila sobie taka malą przerwe co by za bardzo sie nie zmeczyc ale raczej tak psychicznie ;-) nie mowie ze bede jadla nie wiadomo co, bo w sumie to bylam grzeczna, ale jesli bede miala na cos ochote to pozwole sobie wlasnie w niedziele i to w kontrolowanych ilosciach ;-) a i postanowilam ze cwiczonka beda 6 dni w tyg a w nd luzik no chyba ze mnie cos najdzie ;-) ten jeden dzien mnie nie zbawi a chociaz nabiore sily ;-)
Basieńka czekam na wiadomosci zwiazane z wazeniem i trzymam kciuki tak mega mocno

a teraz zmykam wysuszyc wloski, pewnie jeszcze sie tu zjawie przed wyjsciem na uczelnie
a ja sie wczoraj nie wysmarowalam serum, nie mialam sily po prostu, ale na szczescie rano wysmarowalam sie tym z eveline na brzuch i posladki, wiec czuje sie rozgrzeszona. Co do termoaktywnego, to wiesz jak to jest... pewnie siedzialas wysmarowana czy przed komputerem czy gdzies, wlasnie na dupie... i dlatego tak cie grzalo... ja to zawsze ubieram obcisle gacie, bluzke i jeszcze lepiej grzeje calosc
Co do wyników w odchudzaniu to zaraz beda choc nie sa spektakularne,to ja jestem zadowolona

Cytat:
Napisane przez pacia91 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Basiu czekamy wszystkie na wiadomość mam nadzieje że będziesz zadowolona ze swojej wagi
Ja mam jutro bierzmowanie brata a mama robi takie pyszności ale słodyczom sie nie dam oj nie no może sie skusze trochę na sałatkę gyros bo w końcu chce wiedzieć jak to smakuje zresztą mama zamieniła gyros na mięso z piersi z kurczaka Więc chyba mogę trochę zjeść ?
No ładnie ładnie wszyscy czekaja na wiesci ode mnie,a te efekty tak spektakularne nie sa,ale bardzo zadowalajace, ja jestem szczesliwa,ze 8 z przodu juz nie ma, od co

Cytat:
Napisane przez 88niezapominajka88 Pokaż wiadomość
Dzien Dobry
Musze sie pochwalic, ze waga dzis u mnie wskazala 60,5 kg
A juz myslalam, ze znowu prawie nic nie poleci od razu mam humor lepszy i nowego powera. juz zdarzylam pocwiczyc troche brzuch i rece (ok 20 min), teraz jem sniadanie i niedlugo wychodze do pracy.
czekam na wasze wyniki dziewczyny zwlaszcza Basi jestem ciekawa
milego dnia i do pozniej
No to gratuluje, super waga, dla mnie juz by byla za niska,ale ciesze sie,ze Tobie te kg lecą powodzenia w dalszym odchudzaniu niezapominajko kochana.

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
dla Niezapominajki . Sie pracuje, sie sukcesuje
I dzisiaj nastał wielki dzień przymiarki mojej sukni ślubnej . na szczęście udało mi się trochę zdrzemnąć w pracy . Tak więc lecę koffane i życzę sukcesów w dzisiejszej walce z kg
No to cudownie, a moze jakies fotki z przymairki a szyjesz suknie? Czy jak...

No dobra, a co do mojego odchudzania, to jest 3,6kg mniej i ważę na chwilę obecną 78,4kg. Teraz kolejny mój próg to 75kg. Myślę, że 2-3 tygodnie bez problemu. Byle cokolwiek spadało to dam radę. Jak już będzie 75kg to będzie i tak sukces, trzeba sie cieszyć z każdego spadającego dkg. hihihi
No więc troche mnie mniej już jest.
A tak poza tym aż dziw, ale mąż zrobił mi zdjęcie które mi się podoba, w podsumowaniu jak bierze aparat to po prostu pstryka, od tak by było. Ja to inny człowiek jestem, i lubię sie bawic aparacikiem. Potem wkleje, normalnie wyszłam jak dżaga

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 08:28   #40
Olitekwisienka
Raczkowanie

Co do matury, uspokoiłyście mnie Ja już co prawda też sobie troszkę odpuszczam, tyle co siedzę nad prezentacją, tylko rodzice mi głowę suszą... Ucz się ucz się ucz się ucz sie... twoja przyszłość bla bla bla :P Już myślałam, że to ze mną coś nie tak... ;D

A u mnie waga stoi :/ jak pytałam się trenera na siłowni dlaczego tak sie dzieje to powiedział, że to normalne i przynajmniej mam pewność, że nie będzie efektu jojo... I spadek wagi będzie szedł u mnie najpierw powoli, a potem znacznie przyśpieszy... po prostu musze być wytrwała... Więc jestem... I czekam... I na kilogram mniej i na maturę :P

64-63-62-61,5 -61-60-59-58-57-56-55-54-53-52 -51
Olitekwisienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 08:31   #41
201712071518
Konto usunięte

witajcie dziewczyny.

U mnie weekend dietowo leżał - ale spędzilam tak fantastyczne dni - jedna wielka, wspaniała impreza - dużo alkoholu i zabawy. mniej jedzenia, ale wiadomo - promile to tez kalorie.
ale uslyszalam tyle komplementow pod swoim adresem, ze i tak jestem po radosnej stronie życia
201712071518 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-07, 08:39   #42
zanka205
Zakorzenienie

Basiu gratuluję, że ósemka zniknęła

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 08:41   #43
bassienkaw
Zakorzenienie

A tutaj weekendowa Basia z wczoraj... nie wiem czy wyglądałam aż tak fajnie, ale to zdjęcie ubóstwiam... i nawet mąż antyfotograf je robił... udało mu się.

Zenko dziękuje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dżaga.jpg (62,0 KB, 77 załadowań)

Stary 2008-04-07, 08:51   #44
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Dzień dobry!

Basia gratuluje!
Niezapomninajka - super!

ja właśnie wstałam, do wyjazu mam 2 godzinki, więc przez jakieś 40 postaram się poćwiczyć. Bo dziś najpierw zajęcia potem praca. bez przerwy do 21 muszę zjeść porządne śniadanko i zrobić sobie kanapki jakieś

chciałam się dzisiaj zważyć, ale stwierdziłam że nie będę. Bo @ się zbliża, już czuję w kościach
Stary 2008-04-07, 09:00   #45
zanka205
Zakorzenienie

Basiu pięknie wyszłaś na tym zdjęciu. Mnie zawsze fascynuje to, że na każdej fotce jesteś uśmiechnięta, ale tak szczerze, taka radosna. Jak ja chcę się tak szczerze uśmiechnąć do zdjęcia wyglądam dziwnie, a Ty zawsze tak ślicznie wychodzisz. Jesteś bardzo fotogeniczna

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-07, 09:08   #46
bassienkaw
Zakorzenienie

żaneta dzięki... mi tez sie to zdjecie wyjatkowo podoba... i nawet nie narzekam,ze zle wygladam calosciowo, bo przewaznie narzekam i to bardzo... oj zwlaszcza jak mąż mi zdjęcia robi... swoją drogą Magda B. z którą chodziłaś do klasy, wiesz że to eks mojego męża? hihihi
Poza tym dziekuje za miłe słowa, ja ogólnie lubię się uśmiechać, i nie tylko do zdjęcia.... a co do fotogenicznosci, nie myslcie,ze same tak fajne foty mi wychodza, robie duzo zdjec, i odrzucam te ktore sie wogole nie nadaja... to nie tak,ze zawsze rewelacyjnie wychodze

Stary 2008-04-07, 09:15   #47
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
żaneta dzięki... mi tez sie to zdjecie wyjatkowo podoba... i nawet nie narzekam,ze zle wygladam calosciowo, bo przewaznie narzekam i to bardzo... oj zwlaszcza jak mąż mi zdjęcia robi... swoją drogą Magda B. z którą chodziłaś do klasy, wiesz że to eks mojego męża? hihihi
Poza tym dziekuje za miłe słowa, ja ogólnie lubię się uśmiechać, i nie tylko do zdjęcia.... a co do fotogenicznosci, nie myslcie,ze same tak fajne foty mi wychodza, robie duzo zdjec, i odrzucam te ktore sie wogole nie nadaja... to nie tak,ze zawsze rewelacyjnie wychodze
eks? no to pięknie... w ogóle widziałam u Ciebie kilku znajomych, którzy są też moimi znajomymi Popatrz Basiu jaki ten świat mały hehe A w Mysłowicach się urodziłam i mieszkałam tam pierwsze dwa lata mojego życia, to chyba mamy "wspólne korzenie"

Stary 2008-04-07, 09:23   #48
bassienkaw
Zakorzenienie

no ja wlasnie nie wiedzialam, przez twoich znajomych weszlam i zobaczyłam. No Damian z Magdą był przede mną, jakieś 1,5 roku, poznali się chyba na jakiejś imprezie na Sosinie. Ale rozpadło się jakoś w trakcie waszych matur. No a w sierpniu my się poznaliśmy i już tak zostało.
A co to za wspólnych znajomych mamy, gadaj kogo znasz... no gadaj. I skąd hihihi
A w Mysłowicach mieszkałam do czasu ślubu... a teraz moim miastem i miejscem jest Jaworzno. Ja to wogole sie dziwie,ze mieszkamy od siebie rzut beretem i sie jeszcze na kawie albo herbatce nie ustawilysmy gdzies,albo na spacerku

Stary 2008-04-07, 09:23   #49
KATESIA
Zakorzenienie

GG do KATESIA

hej hej!
gratuluje Basiu- jednak tak jak liczyłas ze zobaczysz 7..
ja dopiero za tydzień...

16.10.2009-start
79,8-> 78,2 ->76,8 ........do 55

KATESIA jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-07, 09:35   #50
bassienkaw
Zakorzenienie

no zobaczyłam i jestem szczesliwa... oby tak dalej a tobie powodzenia

Stary 2008-04-07, 09:40   #51
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
no ja wlasnie nie wiedzialam, przez twoich znajomych weszlam i zobaczyłam. No Damian z Magdą był przede mną, jakieś 1,5 roku, poznali się chyba na jakiejś imprezie na Sosinie. Ale rozpadło się jakoś w trakcie waszych matur. No a w sierpniu my się poznaliśmy i już tak zostało.
A co to za wspólnych znajomych mamy, gadaj kogo znasz... no gadaj. I skąd hihihi
A w Mysłowicach mieszkałam do czasu ślubu... a teraz moim miastem i miejscem jest Jaworzno. Ja to wogole sie dziwie,ze mieszkamy od siebie rzut beretem i sie jeszcze na kawie albo herbatce nie ustawilysmy gdzies,albo na spacerku
Jak człowiek czegoś szuka to się doszukać nie może, ale na pewno masz w znajomych Natalię T. z Podłęża. To ją znam, bo jakiś czas temu kumplowaliśmy się z nią i jej znajomymi, ona ma chyba 19 lat dopiero. A tak poza tym nie mogę się doszukać innych, bo masz Basiu strasznie dużo znajomych.

Stary 2008-04-07, 09:58   #52
Madzia87
Zakorzenienie

GG do Madzia87

hej
bassienkaw gratulacje też byłam ciekawa Twojego dzisiejszego ważenia
teraz będzie leciało, że się nie obejrzysz i będziesz miała 60 kg
niezapominajko również gratuluję

ja obecnie siedzę w pracy, na śniadanie zjadłam ser chudy.. muszę coś innego z białkiem jeść bo niedługo ten ser mi zacznie wychodzić bokiem
dziś po pracy skoczę sobie do kochanego Rossmanka kupić trochę kosmetyków.. I like it
ale póki co to idę zrobić herbatkę
Jack Canfield i Mark Victor Hansen

Madzia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 10:01   #53
kasiag-01
Wtajemniczenie

no!!! skończyłam doberek
ale sie rozpisałyście
juz myślałam ze mam koniec a tu nowy watek
szerry, tootsie, niezapominajka, basienko- gratuluje zrzuconych kilogramków

Ach....
weekend pojadłam soodkośći i słoności zła jestem na siebie jak cholera
po cholere mi to było, musze jutro z rana obadać jak na wadze to wygląda!
Basienko ale masz cudowną ta córeczkę, spi wam w łóżeczku?
ja właśnie w sobote po raz kolejny odwiedzilam miesięczne cudo
wielki to skarb

Z wr w miare kupilam w piatek tescowa skakaneczke, jest super az sie chce skakać BOMBA!!!!

mam nadzieję że skakanka + steper i bedzie git, no moze troszke hula ale ja nie umiem kręcić więc watpie
a i jeszcze piling z linere i masełko ziaji kupiłam bo pierwszy słoiczek sie juz skończył

Byle do przudu!!!
Ale mam wyrzuty

Witaj Evuska !!!!
kasiag-01 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2008-04-07, 10:11   #54
pati22letnia
Raczkowanie

GG do pati22letnia

Ale piękna pogoda
Basiu gratuluje zgubionych kilogramów.Ja też się zważyłam i pomierzyłam więc na szczęście spadły mi 2 kilogramy tak mniej więcej bo mam taką starą wagę która nie wskazuje dkg, tyle że to niestety jeszcze były pozostałości po świętach bo przybrałam wtedy właśnie te 2 kg,cm tez spadły.Ciekawi mnie czy teraz po tym tygodniu coś spadnie,okaże się.
pati22letnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 10:18   #55
kasiag-01
Wtajemniczenie

Szerry jaka była Twoja waga wyjściowa?
79 czy 77,2?

Gratuluje pati22letnia czyli na liście bez zmian ????

No i mam problem, dodałam kolejna osobe i lista jest za długa!
nie mozna jej umieścic, jakieś sugestie?
jakieś egzekucje???
Stary 2008-04-07, 10:38   #56
evuska
Raczkowanie

wskoczyłam dzisiaj rano na wagę i..80,10 wczoraj był długi spacer do rodzinki tam winko jakieś ciacho i mała zakąska nie dałam sie namówić na więcej ciacha nie wiem może po tych błotnych okładach czuje sie jakaś taka lżejsza hmm... a cellulit to już na pewno mam mniejszy nawet mój TŻ to stwierdził tylko baaardzo nie chce mi sie zaliczać 22 dnia A6W może wieczorem...
evuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 10:41   #57
kasiag-01
Wtajemniczenie

błotne okłady na cellulit?
z Eveline???

1.BassienkaW- 167cm - start 85kg- cel 63kg(zrzuciła: 6,6 kgważy: 78,4kg)
2. Sniezynka21- 171cm - start 86kg- cel 65kg(zrzuciła: 10kgważy: 76kg)
3. ***luna - 165cm - start 66kg - cel 56kg (zrzuciła: 4,7kg waży: 61,3kg)
4. Kasiag-01 - 165cm - start 73kg - cel 60kg (zrzuciła 5,4kg waży 67,6kg)
5. Karola_82 - 178cm - start 68kg- cel 60kg (zrzuciła 1kg waży: 67kg)
6. Kwakwa_1 - 179cm - start 76,5kg- cel 66kg (zrzuciła 2,7 kg waży: 73,8kg)
7. neska22 - 159cm - start 58kg- cel 52kg (zrzuciła 4,5kg waży: 53,5kg)
8. melisa86 - 160cm - start 65kg- cel 54kg (zrzuciła 5kg waży: 60kg)
9. paati89 - 160cm - start 80kg- cel 60kg (zrzuciła 0,5kg waży: 79,5kg)
10. Djana - 171cm - start 84kg- cel 67kg (zrzuciła 4kg waży: 80kg)
11. coquine - 164cm - start 65kg- cel 60kg (zrzuciła 2,5kg waży: 62.5kg)
12. snovelove - 165cm - start 70.2kg- cel 60kg (zrzuciła 3.4kg waży: 66.8kg)
13. navien - 169cm - start 79kg- cel 55kg (zrzuciła 15kg waży: 64kg)
14. Leila - 167cm - start 60kg- cel 53kg (zrzuciła 5kg waży: 55kg)
15. Inutil - 159cm - start 58kg- cel 50kg (zrzuciła 4kg waży: 54kg)
16. 88niezapominajka88 -175cm-start63,4kg-cel57kg (zrzuciła 2,9 kg waży:60,5kg)
17. Margitta- 160cm - start 52kg- cel 48kg (zrzuciła 0kg waży: 52kg)
18. carmelowa-170cm start 58kg- cel 52kg(zrzuciła 0kg waży: 52kg)
19. etka09-174cm start 70kg- cel 60kg(zrzuciła 5kg waży: 65kg)
20. dalekoDoIdelu-177cm start 89kg- cel 66kg(zrzuciła 9kg waży: 80kg)
21. KATESIA-164cm start 77,0kg- cel 55kg(zrzuciła 0kg waży: 77kg)
22. glizdka 158cmstart65 kg- cel53kg(zrzuciła 1.5kgważy:63,5kg)
23. ewaw71-165cm start 57,5kg-cel 55kg(zrzuciła 1kg waży 56,5kg)
24. Zanka205- 152cm start 48kg-cel 45kg(zrzuciła 1kg waży 47kg)
25. diamanda- 165cm start 55kg-cel 50kg(zrzuciła 2kg waży 53kg)
26. Jadzior- 157cm start 54.6kg-cel 52kg(zrzuciła 0kg waży 54.6kg)
27. Donia27- 169cm start 65.5kg-cel 58kg(zrzuciła 1,3kg waży 64,2kg)
28. Spaza- 165cm start 63kg-cel 55kg(zrzuciła 0kg waży 63kg)
29. Kovval- 166cm start 59kg-cel 52kg(zrzuciła 0,5kg waży 58,5kg)
30. Lynn- 170cm start 56kg-cel 53kg(zrzuciła 0kg waży 56kg)
31. Jaga_2001- 175cm start 76kg-cel 56kg(zrzuciła 6kg waży 70kg)
32. Scio- 170cm start 74kg-cel 60kg(zrzuciła 0kg waży 74kg)
33. Camra- 163cm start 56kg-cel 52kg(zrzuciła 0kg waży 56kg)
34. zoffen- 174cm start 71kg-cel 60kg(zrzuciła 3kg waży 68kg)
35. AdelajdaG- 168cm start 73kg-cel 65kg(zrzuciła 0kg waży 73kg)
36. kasical123- 175cm start 73kg-cel 64kg(zrzuciła 1,7kg waży 71,3kg
37. martfica- 160cm start 60kg-cel 50kg(zrzuciła 2kg waży 58kg)
38. pacia 91- 159cm start 64kg-cel 55kg(zrzuciła 2kg waży 62kg)
39. wata pomidorowa- 158cm start 56kg-cel 48kg(zrzuciła 4kg waży 52kg)
40. bubel- 164cm start 68kg-cel 64kg(zrzuciła 1kg waży 67kg)
41. pati22letnia- 164cm start 73kg-cel 60kg(zrzuciła 1,8kg waży 73kg)
42. szerry- 170cm start 79kg-cel 65kg(zrzuciła 3kg waży 76kg)
43. tootsie- 162cm start 60kg-cel 54kg(zrzuciła 0kg waży 60kg)
44. Verao- 160cm start 55kg-cel 47kg(zrzuciła 2kg waży 53kg)
45. anita- 170cm start 74kg-cel 59kg(zrzuciła 0kg waży 74kg)
46. tootsie- 162cm start 60kg-cel 54kg(zrzuciła 0,9kg waży 59,1kg)
47. olitekwisienka- 160cm start 58kg-cel 50kg(zrzuciła 0kg waży 58kg)
48. adaikaka- 165cm start 69kg-cel 57kg(zrzuciła 0kg waży 69kg)
49. andziuchna- 176cm start 66kg-cel 60kg(zrzuciła 1kg waży 65kg)
50. JustaJustaJusta- 164cm start 61kg-cel 55kg(zrzuciła 0kg waży 61kg)
51. stupid-girl- 167cm start 67,5kg-cel 55kg(zrzuciła 0kg waży 67,5kg)
52. martinia- 156cm start 54kg-cel 49kg(zrzuciła 0kg waży 54kg)
53. aagulusiaa- 172cm start 57kg-cel 54kg(zrzuciła 0kg waży 57kg)
54.evuska- 173cm start 82kg-cel 70kg(zrzuciła 0kg waży 82kg

Edytowane przez kasiag-01
Czas edycji: 2008-04-07 o 11:16

REKLAMA
Stary 2008-04-07, 11:06   #58
donia27
Wtajemniczenie

Dzień doberek

Wszystkim gratuluje kolejnych kilogramów na minusie

Basiu filmiki z Łucją super.

A u mnie weekend troszke grzeszny. Jeżeli chodzi o WR to w sobotę ćwiczyłam ale wczoraj zrobiłam sobie przerwe na regeneracje mięśni. A dzisiaj prawdopodobnie na basen wyskoczę

Pogoda u mnie ładna więc chyba pójdziemy z synkiem troszkę pospacerować
donia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 11:14   #59
evuska
Raczkowanie

kasiag-01 niee.. nie z Eveline kupiłam na allegro błotko podobno z morza martwego heheh tylko że jak się wczytałam w wątki na ten temat to chyba kupiłam podróbę.....haha ... nie wiem co do tego dodali ważne że działa hahah z eveline stosuje serum na cellulit i wykorzystuję do końca taki krem 3D ale nie polecam. wczoraj zrobiłam sobie krem z kawy rozpuszczalnej i zostawiłam w kuchni w miseczce ..mój TŻ myślał ze to polewa i spróbował:rot fl: ależ miał minę......a ja pytam..to jak ja mam walczyć z cellulitem jak ty mi nawet krem zjadasz hahahaha
evuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 11:20   #60
pati22letnia
Raczkowanie

GG do pati22letnia

Cytat:
Napisane przez kasiag-01 Pokaż wiadomość
Szerry jaka była Twoja waga wyjściowa?
79 czy 77,2?

Gratuluje pati22letnia czyli na liście bez zmian ????

No i mam problem, dodałam kolejna osobe i lista jest za długa!
nie mozna jej umieścic, jakieś sugestie?
jakieś egzekucje???
Dokładnie bez zmian. A pozostałym dziewczynom tez gratuluje zgubionych kilogramów.
pati22letnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości