![]() |
#91 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Dot.: Dobry fryzjer - w Bia³ymstoku?
apropos dobrego fryzjera w Bia³ymstoku, to w³a¶nie pad³am ofiar± Pana Jacka z salonu Loczek. bylam pozytywnie nastawiona komentarzami wizazanek, ale niestety, chociaz pokazalam mu zdjecie fryzury jaka chcialabym miec, wyszlam z czyms zupelnie innym na glowie. do tego wlosy nie nadaja sie do ulozenia. ot, tak po porostu sciete, bez wyrazu i polotu. zdradzia³am swoj± pania ewe z la donny i mam za swoje ;(.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Dot.: DobrY FryzjeR W Bia³ymstokU ?
Cze¶æ! Polecam na Radzymiñskiej 5 Salon fryzjersko-kosmetyczny PASTELLE.Rewelacyjnie robi± dziewczyny koloryzacje i super ¶cinaj±,pracuj± na Kadusie.Ja bylam tam ju¿ kilka razy i moje kole¿anki te¿ wszystkie jeste¶my zadowolone.Pozdrawiam.Pa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 97
|
AVANGARDA na Kalinowskiego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 28
|
VIVA na Malmeda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Bylam tam kiedys i wiecej moja noga tam nie stanie !!! oj nie ...Jakis czas temu postanowilam sobie rozjasnic sama wloski kupilam farbe Saphira i to byl moj blad ;/ malowalam je sama. Kolor wyszedl w zoltym odcieniu, wiec musialam cos z tym zrobic...Postanowilam, ze pojde do fryzjera, zeby powrocic do dawnego koloru. Padlo na EllaFryz...Gdy zaszlam kobieta pokazala mi palete kolorow znalazlam odpowiedni kolor do mojego naturalnego koloru, ale nie wiem czemu ta kobieta uczepila sie do ciemniejszego...Po mimo to, ze nie odpowiadal mi, ale ciezko bylo jej to wypersfadowac. KIedy usiadlam na fotel podeszla do mnie jakas "Mloda fryzjerka" zebym wtedy wiedziala, ze ta laska dopiero sie uczy
![]() ![]() Mam pytanko jak jest z koloryzacja w Kameleonie ? jestescie zadowolone czy polecily byscie inny salon fryzjerski? Na jakoch tam farbach pracuja....? Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2008-06-06 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Zgadzam siê równie¿ chodzê do Pastelle i jestem bardzo zadowolona,fajnie dziewczyny robia koloryzacje i ¶cinaj±,zawsze doradz± jak mam chêtkê co¶ zmieniæ.
Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-07-06 o 00:35 Powód: edycja ulicy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 827
|
Nied³ugo przeprowadzam siê do Bia³ego ale ¿al mi zostawiaæ moj± ¶wietn± fryzjerkê, chyba bêde je¼dzi³a ¶cinaæ siê do niej.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 238
|
dawno nikt nie odwiedza³ tego w±tku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 43
|
oj dziewczyny, wiele z Was wychwalalo Loczka, wybieram sie w piatek, ale strasznie sie boje ;< nie lubie wyprobowywac niczego nowego, czy to fryzjerow, czy kosmetykow, ale moja dotychczasowa fryzjerka nie dawala mi 100% satysfakcji... wiec sie umowilam, a teraz sie dygam! trymajcie za mnie kciuki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 412
|
Kud³aty Raj..
No có¿, by³am tam parokrotnie, zawsze zadowolona, do ostatniego razu..Koszmar, to ma³o powiedziane. Mo¿e jak kto¶ zdob±dzie jak±¶ renomê, przestaje siê staraæ?? Nie polecam. Poza tym zauwa¿y³am, charakterystyczne ciêcie P.Kasi. Asymetria gór±!! ale jak kto¶ powiedzia³, ka¿da ekstrawagancja powinna mieæ jaki¶ sens ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 827
|
Mam niedaleko do zak³adu Kamelon, ile bior± za zwyk³e podciêcie? Zapuszczam w³oski do ramion
![]() ![]() Czy trzeba siê koniecznie umawiaæ? Dzisiaj jadê do rodziców i chcia³abym przed 11 jako¶ siê umówiæ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
na jakiej firmie pracuje damian? szukam zakladu gdzie farbuja lorealem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam nie polecam nikomu zak³adu ELLAFRYZ bo maj± nieprofesjonalne podej¶cie do klientek. Szefowa zak³adu jest nies³owna nieodpowiedzialna i zmienia zdanie jak rêkawiczki. NIE POLECAM!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
Pomocy, poszukujê Pani Justyny Sochoñ, wiem ¿e trzy lata temu pracowa³a salonie INNO przy ulicy Nowy ¦wiat,
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Co do cennika Kameleonu to jest on na ich stronie, wec ciekawych cen polecam tam zajrzec.
Pozdrawiam P.S Ja jestem w trakcie szukania dobrego fryzjera.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
tancerka a ty to mo¿e fryzjerka ?
![]() Ja chodzê do salonu Nicole do Iwony - ¶wietnie obcina, balejage te¿ super. Polecam - obciêcie 35 z³ , balejage ja ostanio zap³aci³am 120 z³ .
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
Absolutnie nie polecam KAMELEONA!!!
NIE, NIE I JESZCZE RAZ NIE! Mojej mamie cala szefowa z wlosów blond zrobila rude! Ja jak bylam tam ostatni raz nie potrafila mi sama nic zasugerowac!!! Jedyne co dobre to sauna na wlosy oraz dobre farby ale nic poza tym! pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 78
|
Moze znacie fryzjera,ktory zrobi dobra trwa³±?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 384
|
Witajcie
![]() czy pani Dorota i Eliza ci±gle pracuj± w Kameleonie na Malmeda? wybieram siê wkrótce i nie mogê siê zdecydowaæ do kogo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
Eliza na pewno pracuje w Kameleonie, ale przyjmuje te¿ u siebie w domu prywatnie jakby kto¶ chcia³ mam numer.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
dziewczyny a ja szczerze polecam salon przy ul.jurowieckiej u pani katarzyny nejfeld
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#114 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 43
|
byla moze ktoras z Was u Jacka na ulicy mlynowej? jestem ciekawa opinii... pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 196
|
A co powiecie o atelier urody? na wysockiego. Patrzylam na stronce www i ceny maja calkiem calkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 37
|
hej moze znacie jakis dobry zaklad na starosielcach/zielonych wzgorzach??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 99
|
Dot.: Fryzjer w Bia³ymstoku
Hej , mo¿e wie kto¶ jak ma na imiê szefowa z Trendu na ¯elaznej ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
Dziewczyny, a mo¿e wiece jakie s± ceny u Wojtka Koszykowskiego?? Ponoæ ¶wietny fryzjer, ciekawi mnie tylko czy ceny s± równie "wspania³e".
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
A ja Wam polecam Pani± Ewê Byck± z salonu La Donna na ¦w.Rocha 6.Jest rewelacyjna!Kilka lat temu przeprowadzi³am siê do Warszawy,ale nadal do niej je¿d¿ê na strzy¿enie i malowanie i jest mega zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 410
|
Ja tez zawsze by³am zadowolona z pani Kasi na Jurowieckiej....Zawsze mi doradzi³a, miala pomys³ i wychodzi³am w swietnym humorze, no moze raz niezbyt jak umowiona musia³am czekac godzine...i siedzialam na jakims sto³eczku przy malowaniu, bo tyle ludzi miala. Ale fryzia i kolor zawsze by³ ekstra. Choc szkoda , ze Iza juz tam nie pracuje bo tez super dziewucha z dobrym okiem i pomys³ami.
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.