|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: już sama nie wiem . " gróba " w świecie chudych . ;/
Cytat:
Nie jesz, rzygasz i nie potrzebujesz żadnych zmian - ok, rób to dalej, skoro tak Ci dobrze. Ja już chyba nic więcej napisać Ci nie mogę. Ale jeśli zmienisz zdanie i chciałabyś o tym pogadać, pisz.
![]() |
![]() |
#92 |
BAN stały
|
nie zmienie zdanie . bo nie mogę . ;/
. przykro mi ;| . naprawde . . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: EDkowe - Poznajmy się!
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
No to fajnie, może pożałuje za dziesięć lat, kiedy nagle okaże się, że nie może mieć dzieci o ile oczywiście, jeszcze będzie w stanie wstać z łóżka (osteoporoza), zrobić kilka kroków do przodu (anemia), nie mówiąc już o uprawianiu seksu (wysiłek, a z powodu braku witamin i mikro & makroelementów nie będzie jej to dane). Fajna przyszłość, nie?
(ocenzurowane) chciałam napisać coś mocnego, aż za bardzo, ale napiszę to bezosobowo: pamiętaj, że anoreksja może skończyć się śmiercią. Dla wielu modelek już się skończyło - umarły z wycieńczenia.
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Ludziu
![]()
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednak, smutno czytać, gdy ktoś na własne życzenie taką krzywdę sobie robi. I to moja równolatka, taka młoda, mogłaby być moją koleżanką...
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
BAN stały
|
wiem że może nie zachowuje sie naj lepiej .
ale nie widze możliwości innaczej . dziękuje Ci "LUDOWA" . nadal twierdze że nie mam anoreksji ale już wiem że coś ze mną nie tak . i fajnie to przedstawiłaś pisząc zacznij jeść od jutra normalnie . bardzo trafne przedstawienie . hmmm. ale ja mogła bym być [ jak byśmy sie znały np school ] twoja koleżanka niezależnie od tego ile jem ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, nie mogłam, jeszcze mi się chyba nie udało. Ale nieważne. Pewnie. Chodziło mi raczej o to, że osoby z takimi problemami jak Twoje mogą być w moim otoczeniu, wśród moich rówieśników.
![]() |
![]() |
#100 |
BAN stały
|
Aha.
. i sie zaczyna . a myślałam że mnie to nigdy nie dotknie . byłam dziś z rodziną w centrum handowym [ od rana nic nie jadłam ] i zorbiło mi sie bardzo słabo . zaczeło mi sie krecić mocno w głowie . miałam dreszcze cała sie czesłam i było mi b. zimno . myślałam że zaraz padne na ziemnie do tego mi sie żygać chciało . rodzice [poszli jeść takwiec mi też wzieli 2 Mc wiesie . z trudem zjadłam jednego . przy drugim nie dałam rady wywaliłam . w domu poszłąm spać . było mi jescze gorzej . cały czas nie miałam sił i objawy podobne do tych na poczatku ;/ . po 2, 3 godzinach rodzice obudzili mnie i zapytali co jest ja ze nic . wzieli mnie do salonu i kazali 2kromki chleba zjesc . myślałam że nie zjem . nie że nie chciałam . chciałam bo wiedziałam co by za piekło było jak bym powiedziałą że nie moge . jadłam te 3 kawałki jakieś pół godziny z trudem upychając . pytali czy to z głodu czy poprostu sie źle czuje . owiedziałam że poprostu mi sie spać chciało ;/ . bojes sie że teraz bedą mnie zmuszać a ja naprawde nie mogę zjesć tak dużo jak mi dają;/ . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
chciałoby się napisać: a nie mówiłam:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
BAN stały
|
.. wątpie ;/
... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Aaaa! Ocknij się babo! Czego potrzebujesz, żeby chociaż zauważyć swój problem i spróbować go pokonać? Poczekasz, aż zemdlejesz na ulicy, aż trafisz do szpitala? Wtedy Ci się oczki otworzą czy jeszcze nie?
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
Do tej pory nie chciałam się wtrącać, ale moim zdaniem to albo jest prowokacja, albo po prostu jakiś "motylek", który nie wie co ma ze sobą zrobić. W każdym wypadku jest to bezmyślne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
zastanówmy się logicznie, choć logika w anoreksji nie istnieje. Cóż. Dziewczyno, że tak napiszę, bo Twój nick jest dziwny. Po co się odchudzasz? Chcesz być szczuplejsza, bo się nie akceptujesz czy co?? Podoba Ci się Twoje obecne samopoczucie, drżenie rąk, to, że jest Ci słabo?
nie wierzę, że rodzice nic nie widzą.
![]() |
![]() |
#106 | |
BAN stały
|
Cytat:
hmmm. po co sie odchudzam . jak byłam mała byłam wredna i gróba . teraz jestem hmm. milsza . i raczej juz nie gróba . lecz czasm jak ktoś chce mi dowalić mówi że mam np gróbe uda. mnie to bardzo wnerwia . sama w sobie sie nie czuje bardzo gróba. ale nie chce żeby ludzi mogli mówić że jestem . jak bede chudziutka to nie będą mogli tak powiedzieć bo na głupków wyjdą ;D pozatym ja już nie umiem jeść normalnie . ;/ . a rodzice oni sie domyślają że jem mało ale nie wiedzą że wyrzucam kolacje i śniadani . ufają mi . !! . ale jak widzą że nie jem np obiadu bo zawsze razem jemy to wtedy zaczynają krzyczeć i mnie zmuszać i sie nie pokoić . ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
BAN stały
|
Cytat:
jaka prowokacja ;> ?? . nie jestem żadnym motylkiem i nie jestem chora . . poprostu pisze . żeby dowiedzieć sie co inni myśla na temat mojego yyy życia ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motylek - aluzja do porcelanowych motyli, takie forum pro ana.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Przerpaszam, że się wtrącam, ale podczytuję i odnoszę wrażenie, że sposób w jaki piszesz nie świadczy o tym, że piszesz poważnie, przynajmniej dla mnie, stąd naprawdę uzasadnione podejrzenia o prowokacji.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Nie jesteś chora?
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
BAN stały
|
Cytat:
tak jak już Ci kiedyś mówiłam . czy tam pisałam . . nie pójde do rodziców i nie powiem żeby coś z tym zrobili . nie i juz mam swoje powody. jak bym trafiła do szpitala hmm. poprostu by zaczeło sie leczenie i już . nie wiem czy bym zaczeła jeść. ale chyba tak . może nie jakoś bardzo dużo . bo np śniadania nie nawidze i raczej bym nie zjadła i tak . ale kolacje i obiad jak najbardziej . hmm. jak by sie rozeszło na większą skale że zemdlałam od niejedzenia i że mam z tym problemy . to bym mogła jeść normalnie . tzn tak żeby nie przytyć . . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jedz śniadań dalej, rozreguluj sobie tak metabolizm, że za dwadzieścia lat będziesz cierpiała na otyłość. Super pomysł i genialna droga do tego, by być chudą.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
BAN stały
|
Cytat:
hmm. bo ja jestem zabawna ;P . ale nie bede cieriała na otyłosć . ?? nie rozumiem . yy. jak nie bede jadłą to nie bede tyła. logika . wiec .. mozesz rozwinąć tą kwestie z metabolizmem . bo nie wiem nic na ten temt ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mogę Ci tylko współczuć i trzymać kciuki za to, abyś się opamiętała. Byleby nie było na to zbyt późno. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
BAN stały
|
Cytat:
hehehe. owszem uwielbiam być zawsze w centrum . ale nie w tym wypadku tzn nie na tym forum . .. no ok. ale nadal nie widze związku z tym że kiedyś będe gróba. ;/ . jezzu . czemu wy wszytskie myślicie że jestem chora ? hyy. chyba ja lepiej wiem ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rozumiem o co Ci chodzi.
![]() |
![]() |
#117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmm. Alkoholik też mówi, że nie jest chory a leżące obok pół litra to żaden problem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
BAN stały
|
hmmm. ale anorektyczki jednak nie cierpią na żadne otyłosci . ? oO.
Ee. jeżeli wg was moja choroba jest wnioskowana na podstwie tego że nie jem śanidań koacji i prawie obiadów . i poniekąt mojego zdania na ten temat to chyba diagnoza nie moze być bardzo słuszna wg mnie jestem zdrowa tylko że mam mały problem z jedzeniem . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
dskbgvukdshgudbf - 'Forum powstało po to, aby pomóc osobom z ED. Dlatego zachowania "pro-ana" są tutaj zakazane i użytkownik musi na pierwsze wezwanie moderatora zaniechać wspierania "pro-ana". Brak reakcji będzie karany zablokowaniem dostępu do forum (ban).'
Wycinek z regulaminu. Dla mnie podpadasz pod ten 'paragraf'. To jest pierwsze wezwanie moderatora. Rozumiem, że masz problemy i zawsze możesz tu o nich pisać, ale nie w ten sposób. Od kilku dni ja i dziewczyny staramy się Ci cokolwiek uzmysłowić. I nic. Jesteś chora, a nie dociera do Ciebie co wyprawiasz, stawiasz sobie za wzór anorektyczki i zachowujesz się, jakbyś oczekiwała poklasku. Nie tutaj. Dlatego - albo zmienisz swoje, uważam, że szkodliwe dla innych podejście i zaczniesz pisać w innym tonie, albo będziesz musiała zmienić forum. I zaznaczam - jeśli widziałabym u Ciebie jakiekolwiek chęci wyjścia z choroby, tego postu nie byłoby.
![]() |
#120 |
BAN stały
|
ok.
. NIE JESTEM CHORA > !!! . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.