|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LXI
Ale to przeciez normalne odczucia. Teraz masz troche lepiej i gorzej. Lepiej bo wiesz czego unikac i robic tak zeby bylo dobrze a gorzej bo wiesz co Cie czeka. Bedzie dobrze i bedziesz miala sliczna dziewczynke
Cytat:
Przesiedzialam w pracy caly dzien wiec nie wiem co za oknem sie dzialo widze ze czasem tak lepiej ale jak jest suonce to zal.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zwykle zostawiłam sobie przygotowania na ostatnią chwilę i zarwalam noc na pakowanie i ogarnianie siebie. O 6. bieglam na autobus z mokrą głową, później perfumerie i kociarnia z Neska. Jeszcze dwie godziny w powietrzu i półtorej w samochodzie w trybie zombie ![]() No to żeby nudno nie było, to dowalili 20 min alarmu i stanu zagrożenia podczas boardingu. Wygonili wszystkich na płytę, a pozniej od nowa sprawdzali karty pokładowe. Prawie za każdym razem mam w Modlinie takie akcje
Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2017-03-02 o 21:51 |
|
|
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ktoś ma kasę na to to pewnie ze lepiej od zera, wtedy ma się tak jak się chce i nie trzeba się użerać z szablonami w których jest mnóstwo ograniczeń ![]() Ale ponieważ takich którzy z kasy w tym celu chętnie wyskakują jest stosunkowo niewiele TŻ nie rezygnuje ze swojej pracy w korpo i projektowaniem stron zajmuje się głównie po godzinach obecnie, a w pracy teraz już głównie programuje ![]() to normalne, podobno człowiek się jeszcze bardziej boi jak już wie co go czeka a wiadomo ze oczekiwanie na poród, poród i później życie z noworodkiem to bułka z masłem nie jest ale to wszystko minie i będzie ok Maja mam nadzieję ze Ci coś pomogą z tymi zatokami
|
|
|
|
|
#454 |
|
grozi wypollizowaniem
|
umieram na zatoki
polozyla msie spac zdrowa a obudzila umarta
|
|
#455 |
|
Panaroja
|
Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ciepło
|
#457 |
|
Piers do przodu
|
|
#458 |
|
Nindżopesz
|
Też poczułam wiosnę i pobiegłam myć okna
|
|
|
|
#459 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam ![]() Cytat:
Biedna Coś w ten deseń i ja miałam, ale zadowoliłam się dwoma małymi okienkami w łazience ![]() Wczoraj poszalałam na tym słoneczku i popracowałam w ogrodzie Dziękuję za wszystkie miłe słowa ![]()
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akurat kolega miał przegrodę skrzywiona po złamaniu kilka lat temu i po tym zaczął chorować Dzieki za info o tych żarówkach gdzie toto się kupuje?Dopiero po 3 dniach antybiotu nadaje sie do życia, ale mnie mocno usieklo ![]() SSkończyłam wreszcie książkę o Ponurym i mnie zszokowało, że w chwili śmierci byl w moim wieku Jakoś zawsze myślałam, że taki słynny dowódca to pewnie jakoś tak w średnim wieku... Latem koniecznie muszę sie znou przejechać do Wąchocka i na Wykus ![]() A tymczasem jutro sobie pojadę co najwyżej na wykłady i ćwiczenia. Dzisiaj nie dalam rady
|
|
#461 |
|
Wtajemniczenie
|
Maja zdrówka!
Dzie się Bar podział? ![]() Miłego dnia wszystkim
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Kiedyś to się jednak dużo wcześniej poważna dorosłość zaczynała. Mój dziadek jako czternastolatek trafił do wojska, brał udział w "sprzątaniu" Kolonii po nalotach. Jakoś nie widzę dzisiejszej gimbazy przy takich pracach, sorry gimbazo ![]() Ja myślę, że one w jakiejś ciemnej piwnicy mają alternatywny Bar i nas nie zapraszajo
|
|
#463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Później w zamku Nottingham i bardzo starym pubie. |
|
|
|
|
#464 |
|
Piers do przodu
|
Betty
Nie mam weny, nie mam siły, nic mi się nie chce ....
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj miałam caly dzień wykłady i ćwiczenia ze sztuki wystąpień publicznych i kreowania wizerunku
![]() Co do zatok, to jeszcze bywają"atrakcje" że dentyści sie przebiją za bardzo z kanału i wbiją narzędzia przez kości do zatoki. Swoja górną kanałówkę sprzed roku juz dwa razy prześwietlałam, a wciąż mam schizy i stracha
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-03-05 o 22:06 |
|
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wtedy ponownie reendo, albo chirurg szczękowo-twarzy pozostaję ni specjalnego![]() Znów nie śpię od ostatniego razu spania po 3-4h przespałem 2 dni pod rząd po 8h. I od piątku znów atrakcję po 3-4h z budzeniem się co 1h
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#467 |
|
Piers do przodu
|
Kurna i ja od jakiegos czasu cierpie na bezsennosc
menopauza czy jak? Melatonina dziala? Warto sprobowac?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Takie atrakcje to rozumiem
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No co, czynię honory pod nieobecność Ja za to dziś nienajgorzej spałam A rano odstawiłam B do placówki przedszkolnej, TŻowi zamknęłam sypialnię coby nie przeszkadzać (odsypiał nockę) i obejrzałam sobie genialną "Wątpliwość"
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
u nas tez nie pospane, ale nie cionsza, tylko hipoglikemia o 3 w nocy ![]() od rana nieogar, najpierw puscilam pranie bez proszku ![]() pozniej chcialam sobie zrobic kawe, wiec nasypalam do kubka, wlaczylam czajnik i zaczelam ogarniac kuchnie w miedzyczasie. woda sie zagotowala, a tu kubka z kawa nie ma.... znalazl sie w zlewie zalany zimna woda ![]() znalazlam kocia kawiarnie w londynie - maja szkockie zwislouchy na stanie |
|
|
|
#470 |
|
Panaroja
|
Snad chwilowo niczego
Ciepło, ale ohydnie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
O, to tak jak mi. Przesilenie jak nic.
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#472 |
|
Piers do przodu
|
|
#473 |
|
Panaroja
|
Snad zdechu totalnego
|
|
|
#474 |
|
To ja :)
|
Ja Was podglądam, ale nic nie piszę, bo wvurv permanentny mnie trzyma... Żołnierze Wyklęci, szczepienia, podatki, Kościół... Nie mam już siły. I to ogólne chamstwo ze wszystkich stron, uciec, tylko dokąd??
|
#475 |
|
Piers do przodu
|
Mam obniżenie nastroju więc podczytuję
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
etc. etc... ![]() Mi tu Z bezedur, zapytam czy lawenda w doniczce w domu ma szanse żyć i pachnieć? Chcę zapach lawendy w chacie, ale nie z olejków (za mocne) nie ze sztucznych room sprejów, tylko zielsko Żeby było subtelnie i ziołowo.
|
|
|
|
|
#477 | |
|
Zakorzenienie
|
ta lampa Solux, to daje podczerwień, czyli ciepło, tak?
![]() Czyli równie dobrze można dogrzewać czym innym zatoki? ![]() Leżec w łóżku z poduszką/termofrem na łbie wygodniej, niz siedziec przy stole i się naswietlać ![]() Cytat:
od razu lżej się żyje i ciśnienie nie skacze ![]() Ni stąd ni zowąd mój eks znów wypisuje, żeby dac mu znac, czy chociaz żyję Zerknęłam na jego nowy profil (stary zablokowałam), a tam wpis "Od dawna napada mnie myśl, że nienawidzę swojego życia... ?!? Przecież ja â☠â☠â☠â☠a nie mam życia." No tak... zmarnowałem swoje życie, to się odezwę do byłej, a nuż do mnie wróci i jej też zmarnuję życie? Już kurka biegnę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-03-07 o 13:00 |
|
|
|
|
#478 | ||
|
To ja :)
|
U mnie to samo w obu punktach...
Cytat:
Pewnie, że będzie rosła ![]() Cytat:
Co do białego -szacun za twarde podejście do sprawy ![]() Zapisz
|
|
#479 |
|
Piers do przodu
|
Majuta - nie daj się ciągnąć w te tematy
Mursz - hejterzy sami się nie odlubią
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasem mam ochotę komuś dowalić albo się wykrzyczeć w netowej gównoburzy, ale sobie przypominam te wszystkie blogi i poradniki o savoir vivre, które czytałam, że dla gentlemana/gentlewoman uleganie dennej prowokacji, to osobista porażka, oznaka słabego charakteru itp. U mnie działa Nerw przechodzi i analizuję na chłodno, czy mam twarde argumenty i fakty. Jak nie - odpuszczam, jak pieniacze lubią się babrac w błocie, to niech się babrzą sami, ja im się wciągnąć nie dam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-03-07 o 13:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

Naprawdę będziemy mieć tu dziewczynkę." No, zaskoczył
widze ze czasem tak lepiej ale jak jest suonce to zal.

jak ktoś ma kasę na to to pewnie ze lepiej od zera, wtedy ma się tak jak się chce i nie trzeba się użerać z szablonami w których jest mnóstwo ograniczeń 

Od operacji nie czuje zapachów 

menopauza czy jak? Melatonina dziala? Warto sprobowac?