PoKaŻ NOGI!!! Byly juz brzuchy i nawet pupa..... - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-07, 12:35   #1201
LaLaRe
Rozeznanie

Dot.: PoKaŻ NOGI!!! Byly juz brzuchy i nawet pupa.....

vadi.. szczerze mówiąc dopiero dziś zobaczyłam jakie mam nogi ... i to jedna z wizażanek powiedziała mi dobre słowo.. zrobiłam fotke i prosze..
a co robię.. od dziecka trenowałam akrobatykę, gimnastykę i wiele lat tańczyłam w balecie to chyba zasługa tylko i wyłącznie sportu?
Stary 2008-04-07, 12:36   #1202
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez LaLaRe Pokaż wiadomość
vadi.. szczerze mówiąc dopiero dziś zobaczyłam jakie mam nogi ... i to jedna z wizażanek powiedziała mi dobre słowo.. zrobiłam fotke i prosze..
a co robię.. od dziecka trenowałam akrobatykę, gimnastykę i wiele lat tańczyłam w balecie to chyba zasługa tylko i wyłącznie sportu?
zazzzdroszczę, zmobilizowałaś mnie do ćwiczeń
a opalenizna z tubki czy lampowa? bo jak z tubki, to jakiej?
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 12:54   #1203
LaLaRe
Rozeznanie

z tubki tylko i wyłącznie dove summer glow. Z natury mam ciemną karnację zatem jest chyba ok

do tego w wolnych chwilach biegam i robię sporo brzuszków dziennie oraz masaże ud szorstką gąbką w ten sposób modeluję nogi ..
czerwona i zielona herbata dla zdrówka i zdrowe odżywianie..
Stary 2008-04-07, 15:56   #1204
mmooonia
Rozeznanie

LaLaRe naprawde ladne nozki

A uzywasz tego dove do ciemnej karnacji ?? Bo ja tez go uzywam ale do jasnej ( mam taka normalna karnacje, ale nie wiedzialam czy ciemnym plam nie porobie) i w sumie nozki juz ladnie wygladaja. I teraz zastanawiam sie nad tym do ciemnej jak juz jestem ciemniejsza
mmooonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 16:10   #1205
LaLaRe
Rozeznanie

mmooonia ---> ja po dove summer glow nie mam w ogole plam ani zacieków, ale warunek jeden .. dość często trzeba robić peeling całego ciała- najlepiej jakims scrub'em [ peeling z oliwką/olejkiem ] a gwarantuje,że opalenizna będzie równa!

Edytowane przez LaLaRe
Czas edycji: 2008-04-07 o 17:05
LaLaRe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 17:00   #1206
mmooonia
Rozeznanie

no pilnuje tego ale chodzilo mi o to czy masz dove do ciemnej czy do jasnej karnacji , bo sa dwa do wyboru ale domyslam ze sie pewnie do ciemnej
Stary 2008-04-07, 17:05   #1207
LaLaRe
Rozeznanie

do ciemnej, do ciemnej

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-07, 17:30   #1208
Little Angel
Wtajemniczenie

LaLaRe grtauluje pieknych nozekSa niesamowicie zgrabne

Edit:jak na nie patrze,to stwierdzam,ze jestem nieproporcjonalnie zbudowanym krasnoludem i żal mi d*pę ściska z zazdrosci.I moje kompleksy-witajcie w domu
Little Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 17:46   #1209
kasia7989
Raczkowanie

Little Angel to są dwa krasnale w takim razie na świecie bo moje nogi też są strasznie nieproporcjonalne do reszty ciała;/ strasznie Ci zazdroszcze Lalare...ahhh śliczne nóżki...<marzenie> pożycz ich na kilka dni tak żebym się nacieszyła i mogła zakładać spódniczki hehe

kasia7989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 17:57   #1210
LaLaRe
Rozeznanie

a ja chodze na co dzień w szerokich spodniach.. i rzadko kiedy spódniczki może pora coś zmienić... pożyczyłabym je, naprawde ale obawiam się, że mam je zamontowane na stałe:p
Stary 2008-04-07, 18:06   #1211
mmooonia
Rozeznanie

No to dziewczyno! Wiosna idzie i czas wskoczyc w spodniczki. Naprawde masz co pokazywac
Poza tym mi sie wydaje ze praktycznie kazda z nas jakby zalozyla spodniczke to by ladnie wygladala, w obcasach albo ladnych klapeczkach Wiec nie ma co kryc tego co piekne Dla innych jestesmy ladniejsze niz jak patrzymy same na siebie w lustrze.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-07, 18:16   #1212
kasia7989
Raczkowanie

mmooonia może i masz racje jak opalę nogi to tak tragicznie nie wyglądają....tylko,że naprawdę ja mam taką budowę że dół czyt.nogi wogóle do mnie nie pasują są takie ,,podstawne"...ehhh....no ,ale pracuję nad nimi rower...spacery rozciąganie mam troszkę czasu, więc może coś zdziałam

Stary 2008-04-07, 18:30   #1213
mmooonia
Rozeznanie

No to zycze powodzenia i wytrwalosci wszystkim (sobie tez hehe) Ale z wiosna zawsze latwiej, przynajmniej mi, przychodzi takie dbanie o siebie Tak jakos sloneczko na mnie wplywa no i wiecej swiezych warzyw i to tez jakos lepiej
Stary 2008-04-07, 18:30   #1214
Little Angel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia7989 Pokaż wiadomość
Little Angel to są dwa krasnale w takim razie na świecie bo moje nogi też są strasznie nieproporcjonalne do reszty ciała;/ strasznie Ci zazdroszcze Lalare...ahhh śliczne nóżki...<marzenie> pożycz ich na kilka dni tak żebym się nacieszyła i mogła zakładać spódniczki hehe
juz mi lepiej,co dwa krasnale to nie jedenMoje nogi tez do mnie nie pasuja,ale niestety,ja je dostalam

Cytat:
a ja chodze na co dzień w szerokich spodniach.. i rzadko kiedy spódniczki może pora coś zmienić... pożyczyłabym je, naprawde ale obawiam się, że mam je zamontowane na stałe:p
Grzeszysz kochana,grzeszyszTw oje nogi powinny w koncu ujrzec swiatlo dzienne,tak zeby wszyscy mogli sie nimi nacieszyc,a ty egoistka chowasz je tylko dla siebie
Stary 2008-04-07, 18:37   #1215
kasia7989
Raczkowanie

Dokładnie dobrze dziewczyna pisze słuchaj się nas ja to nawet tak szczerze to lubię popatrzeć na ładne nogi dziewczyn...tak z lekką zazdrością...ale cciiiiii nie jestem les poprostu tak wzdycham i wzdycham i wzdycham.....a moje<zly>!!!!

Stary 2008-04-07, 18:41   #1216
LaLaRe
Rozeznanie

dziekuję Wam a ja mam zawsze tyle obaw wychodząc na miasto w spódniczce.. mam wrażenie, że wszyscy patrzą i nie wiem skąd- słysze jakieś komentarze.. przez co czuje się skrępowana.. jakoś tak nieswojo.. moze dlatego lepiej czuje się w luźnych spodniach..ale nie powiem.. jak dziś mój Tż zobaczył tę fotke.. to był zszokowany to miłe chyba czas troche odkryć te nóżki

ps. ja również lubię popatrzeć na ładne nogi dziewczyn, nie tylko nogi, ale całokształt- styl ubierania, ładna buźka, makijaż z obserwacji również czerpię pewne inspiracje..
Stary 2008-04-07, 18:44   #1217
Little Angel
Wtajemniczenie

Cytat:
dziekuję Wam a ja mam zawsze tyle obaw wychodząc na miasto w spódniczce.. mam wrażenie, że wszyscy patrzą i nie wiem skąd- słysze jakieś komentarze.. przez co czuje się skrępowana.. jakoś tak nieswojo.. moze dlatego lepiej czuje się w luźnych spodniach..ale nie powiem.. jak dziś mój Tż zobaczył tę fotke.. to był zszokowany to miłe chyba czas troche odkryć te nóżki

ps. ja również lubię popatrzeć na ładne nogi dziewczyn, nie tylko nogi, ale całokształt- styl ubierania, ładna buźka, makijaż z obserwacji również czerpię pewne inspiracje..

Komentuja,bo jak idzie para takich slicznych nog,to niesposob milczec
Ja tez lubie popatrzec na innych ludzi,chyba kazdy z nas lubi.
Stary 2008-04-07, 18:48   #1218
kasia7989
Raczkowanie

dokładnie ahhh dobrze wiedzieć,że takich osób jest więcej a już myślałam,że coś ze mną nie tak hehe nie no żart ja też czerpię z tego co widzę u innych jakieś inspiracje i tak patrząc na jakaś dziewczynę myślę czy np. ładnie byłoby mi w tej bluzce lub tych butach albo uczesaniu Ps.1.co do nóg mój TŻ też je lubi... nawet bardzo ale ja naprawdę nie widzę w nich nic fajnego...umięśnione jak u faceta...;/ takie masywne ale nie powiem nie powiem...uda stają się smuklejsze pewnie od ćwiczen i rozciągania...Ps.2. Twój TŻ to powinien z krzesła spaść jak zobaczył te fotki daj się chłopakowi nacieszyć widokiem hehe i niech inne zazdroszczą kto wie może kiedyś się miniemy a ja zmierzę Twoje nogi wzrokiem i pomyślę w myślach ,,kolejna która miała wielkie szczęście"

matko....pfff ,,pomyślę w myślach" co ja napisałam

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2008-04-07 o 20:04 Powód: post pod postem
Stary 2008-04-07, 19:06   #1219
LaLaRe
Rozeznanie

chcecie, abym się maksymalnie zawstydziła i uciekła z wizażu?:p
Stary 2008-04-07, 22:14   #1220
Dog-Rose
Zadomowienie

Dołączam się do waszych nożek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ffdddd.jpg (17,6 KB, 433 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 08.02.23 in Trattoria Soprano 5.jpg (77,6 KB, 413 załadowań)
Dog-Rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 22:48   #1221
mmooonia
Rozeznanie

Ale dlugie nozki Na pierwszej fotce bardzo ladnie wygladaja, zwlaszcza opalone mmm na drugiej strasznie szczuplutkie A widze w podpisie ze jeszcze chcesz kg w dol.. 53 to ladna waga.. bo sadze ze jestes wysooka
Stary 2008-04-08, 07:22   #1222
Dog-Rose
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mmooonia Pokaż wiadomość
Ale dlugie nozki Na pierwszej fotce bardzo ladnie wygladaja, zwlaszcza opalone mmm na drugiej strasznie szczuplutkie A widze w podpisie ze jeszcze chcesz kg w dol.. 53 to ladna waga.. bo sadze ze jestes wysooka
dzieki 2gie zdjecie jest bardziej aktualne, na pierwszym chyba z 58kg mialam, przytylam nad morzem troszke Ale nie jestem strasznie wysoka - jakies 170cm
Stary 2008-04-08, 07:50   #1223
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Dog-Rose Pokaż wiadomość
dzieki 2gie zdjecie jest bardziej aktualne, na pierwszym chyba z 58kg mialam, przytylam nad morzem troszke Ale nie jestem strasznie wysoka - jakies 170cm
nie obraź się, ale znacznie lepiej wygladasz w mniej-wychudzonej wersji
Stary 2008-04-08, 07:56   #1224
Dog-Rose
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
nie obraź się, ale znacznie lepiej wygladasz w mniej-wychudzonej wersji
nie obrazam sie, bo tez uwazam ze na 1m zdjeciu nozki wygladaja o wiele bardziej apetycznie Ale kiedy mam 58kg, to mam duze boczki, ktore mnie denerwuja, szczegolnie kiedy sa widoczne z biodrowek, mam grubsze ramiona i tp... nie czuje sie z tym komfortowo... a teraz jak najbardziej jestem zadowolona z efektow, ktore osiagnelam

Edytowane przez Dog-Rose
Czas edycji: 2008-04-08 o 17:49
Stary 2008-04-08, 08:15   #1225
vadi
*sportaddict*

Cytat:
nie obrazam sie, bo tez u uwazam ze na 1m zdjeciu nozki wygladaja o wiele bardziej apetycznie Ale kiedy mam 58kg, to mam duze boczki, ktore mnie denerwuja, szczegolnie kiedy sa widoczne z biodrowek, mam grubsze ramiona i tp... nie czuje sie z tym komfortowo... a teraz jak najbardziej jestem zadowolona z efektow, ktore osiagnelam
to może ćwiczenia zamiast diety? hula-hop by Ci zlikwidowalo boczki, a przy okazji zachowałabyś ladne nogi
Stary 2008-04-08, 08:16   #1226
kasia_no87
Zakorzenienie

GG do kasia_no87 Send a message via Skype™ to kasia_no87

Cytat:
Dołączam się do waszych nożek
Ja tez chce takie szczuple nogi :c ry:

exAparatka
góra: 30.06.2010 - 8.04.2013
dół: 4.08.2011 - 8.04.2013
kasia_no87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 08:56   #1227
Dog-Rose
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
to może ćwiczenia zamiast diety? hula-hop by Ci zlikwidowalo boczki, a przy okazji zachowałabyś ladne nogi
powiem Ci, ze na 2m zdjeciu wyszly mi szczegolnie szczuple! Nawet sama sie przerazilam jak zobaczylam W rzeczywistosci i na innych zdjeciach wygladaja troche grubiej. Jak sie zrobi troche cieplej, to zrobie nowe zdjecia na plazy i tu umieszcze
Cytat:
Napisane przez kasia_no87 Pokaż wiadomość
Ja tez chce takie szczuple nogi :c ry:
nie płacz Ja duzo zrobilam dla nich zeby tak wysczuplic, ale sie udalo w koncu, chociaz ciagle musze ten efekt utrzymywac, bo z natury jestem grubsza; wiec nie marnuj czasu i wez sie za siebie Każda moze miec takie! I nawet lepsze
Stary 2008-04-08, 16:49   #1228
kasia7989
Raczkowanie

Dog-Rose a zdradzisz nam wizażankom jak o te swoje nóżki dbasz?? jakieś ćwiczonka kremy??

Stary 2008-04-08, 17:46   #1229
Dog-Rose
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia7989 Pokaż wiadomość
Dog-Rose a zdradzisz nam wizażankom jak o te swoje nóżki dbasz?? jakieś ćwiczonka kremy??
no pewnie! zadnych tajemnic!
Co do ksztaltu nog, to od urodzenia mialam dosc zgrabne, tylko grubsze niz chcialam (tzn nie tylko nogi, ale cala sylwetke). Wiec musialam schudnac. Nie stosuje zadnych diet. Po prostu staralam sie utrzymywac ujemny bilans kalorji, czyli jezeli wypadalo zjesc mi czekolade, to juz wiecej w tym dniu nic albo prawie nic nie jadlam, albo cwiczylam zeby nadrobic. Dobrze sie chudnie z dieta 1000kc. A zeby pozbawic siebie od roznych pokus, to napisalam takie niby postanowienie oficjalne cos w rodzaju przysiegi. Chodzilo o to ze dopoki nie bede wazyla .... kg nie kupie i nie ugotuje sobie nic z ..... (slodycze, pizzy, chipsy, pieczywo i td). Ale jak jestem z TZ to nie odmawiam sobie w niczym, bo trzeba czasem siebie pocieszyc, a pozatym i tak chudlam, wiec te kolacyjke z TZ nie przeszkadzaly Teraz, jak juz osiagnelam mniej wiecej wymarzona sylwetke, nie mam zamiaru dawac sobie luzu, bo zeby to wszystko utrzymac trzeba przez cale zycie dbac o odzywianie sie i wysilek fizyczne. Biore tez Aplefit, ktory, jak zauwazylam hamuje apetyt. Ale ustalilam sobie ze raz na tydzien teraz moge sobie kupic cos zakaznego Dzisiaj mialam duze Lays Ale ta umowa ktora ze soba zawarlam nadal dziala i jak przytyje, to znow bede bardziej sibie ograniczac. Kolejnym zrodlem motywacji dla mnie to bylo to, ze kiedy zeszla wiosna schudlam do obecnej wagi, to zwezilam sobie prawie wszystkie spodnie! Ale latem przytylam i nie moglam w tym wszystkim chodzic, wiekszy rozmiar tez nie chcialam kategorycznie kupowac, bo myslalam ze juz zaraz jeszcze troche i schudne. Ale niestety to potrwalo prawie do kwietnia tego roku, wiec motywacje mialam duza, bo juz nie moglam patrzyc na te same spodnie ktore zakladalam zawsze! Po prostu chodzi o psychiczne nastawienie... jak juz bedzie wam zalezalo z jakichs tam powodow, to napewno dacie sobie rade. Zeby ladnie umiesnic cialo, cwicze tez codzinnie jakichs 20min na rozne grupy miesni, a dzisiaj dostala z allegro stepperek i jeszcze z nim zaczne zabawe Jesli chodzi o cellulit, to po odchudzaniu i cwiczeniach mam juz tylko poczatkowy stadium - czyli jest widoczny TYLKO gdy scisnac skore i tylko na udach, na brzuchu i ramionach nie mam w ogole. No i do tego jeszcze stosuje zawsze jakies kremiki ujedrniajace i anty-cellu - jakies zwykle, ktore maja najwyzsze oceny na wizazu. Po prostu chodzi o psychiczne nastawienie... jak juz bedzie wam zalezalo z jakichs tam powodow, to napewno dacie sobie rade. Gwarantuje! Powodzenia!
Stary 2008-04-08, 17:52   #1230
kasia7989
Raczkowanie

jej cóż za wyczerpująca wypowiedz haaaa biorę się za ćwiczenia to mnie zmotywowało wielkie dzięki i jeszcze raz gratuluję takich zgrabnych nóg no i wytrwałości w tym co robisz oby tak dalej

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości