|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 |
lokalna gwiazda
|
Dot.: "kwintesencja wizażu" wątek rozrywkowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2132 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I teraz sie bede zastanawiac, co to za ksiazka byla... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2134 |
BAN stały
|
I pukle...
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2135 |
Zakorzenienie
|
Paluszki
![]() |
#2136 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2137 | |
Rozeznanie
|
No a co się miało pojawić, jak normalni ludzie albo w pracy, albo zajęci swoimi pasjami, np. nagrywaniem filmików, albo siedzą na innych portalach, gdzie poziom dyskusji jest wyższy, to kto ma na youtubie komentować? Zostają tylko ci, co się do niczego innego nie nadają... Po co w ogóle czytasz dyskusje na yt, nie masz lepszych zajęć?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2138 | ||
BAN stały
|
Dot.: " kwi ntes encj a wizażu&qu ot; wątek rozrywkowy.
Cytat:
Cytat:
Jeśli już mamy przyjmować, że makijaż niszczy cerę, szczególnie w młodym wieku, to taki make up no make up zrobi więcej szkody niż same niebieskie powieki i ciemnoróżowe usta, które by się właśnie bardziej rzucały w oczy, a dużo mniej kosmetyków i umiejętności potrzeba. Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2017-02-25 o 05:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2139 |
Zadomowienie
|
Zasadniczo w moim poście chodziło o to, że dziewczyna zadała konkretne pytanie (co ta youtuberka i inne dziewczyny komentujące ten filmik, polecają z tzw "kolorówki", aby było odpowiednie dla młodej dziewczyny i właśnie nie zrobiło kilogramowej tapety), a zamiast konkretnych odpowiedzi od innych komentujących została zarzucona komentarzami o wydźwięku "jesteś głupia, jak się pomalujesz, będziesz miała zmarszczki przed trzydziestką". Zadała konkretne pytanie, zamiast sensownych i konkretnych odpowiedzi (polecam taki podkład, bo lekki, taką szminkę, bo jasna i idealna na co dzień, takie cienie, bo wielofunkcyjne) została zalana komentarzami w stylu tego w nawiasie. Tylko o to mi chodziło. Nikomu nie jest miło, gdy zadaje jakieś pytanie (jakiekolwiek i gdziekolwiek), a zamiast odpowiedzi na nie słyszy/czyta "jaka ty durna jesteś", "jeżeli chcesz (wstaw jakąkolwiek niefajną rzecz, która może ci się w życiu przydarzyć) to twój wybór".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2140 |
O RLY?
|
calkiem niedawno byl watek z pytaniem jak poradzic sobie z uzaleznieniem od czytania gazet
wizazanki jak zwykle pomocne i pierwsze odpowiedzi to: - ja nie czytam gazet - ja tez nie - to ktos jeszcze czyta? - po co gazety jak sa internety?
![]() |
#2141 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Moja córka ma wysypkę po piciu mleka, co robić? I odpowiedzi Mojej koleżanki syn tak miał Współczuję! Moja dzesika tak nie ma U nas na szczęście wszystkie dzieci zdrowe Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kiedyś, gdy mój królik zachorował, chciałam poczytać coś o skuteczności leczenia, więc wchodziłam na fora tematyczne i szukałam wątków. A tam podobne kwiatki: - mój nie choruje - mój choruje, ale na coś innego - kup mu kokardkę na ogon, to będzie weselszy - nie wiem, nie mam królika (na stronie poświęconej królikom ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2143 |
Biała Dama
|
Temat wizażowy "W czym śpicie"
- ja śpię bez majtek - bez majtek to trzeba piżamę codziennie zmieniac - a jak ktoś śpi nago to musi pościel codziennie zmieniać? - bez majtek wycieka kobiecie śluz - mi nie wycieka - po seksie trzeba przynajmniej wytrzeć ręcznikiem papierowym a nie ciapać się w spermie - to co, specjalnie rozlewasz spermę po łóżku? - mój facet nie tryska na pościel higieniczne piekiełko jak w tematach o praniu, o myciu się |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2146 | |
lise-kotta
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2148 |
lise-kotta
|
właśnie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2149 |
Raczkowanie
|
Moje ulubione wizażowe wątki nastolatek :
" Jestem z cudownym facetem, bardzo się kochamy ale: - ma żonę i dziecko -oczywiście że jej nie kocha, seksu wcale nie uprawiają, śpi w śpiworze na korytarzu -jest z nią bo sentyment/kredyt/kot/dziecko/bo ona ma sklonności samobójcze i go szantażuje -oczywiście że zamierza się rozwieść, rozmawiał już z prawnikiem, czeka na właściwy moment -mówi że jestem wyjątkowo dojrzała jak na swój wiek ( ja 18 on 39) i to będzie miłość na zawsze -nigdy nie dogadywałam się z rówieśnikami, pociągają mnie tylko starsi dojrzali mężczyźni -nie pociąga mnie chlanie, szlugi i clubbing jak większość moich koleżanek. Jestem dojrzała i myślę przyszłościowo o założeniu z nim rodziny. -dodam że trwa to już 2 lata, spotykamy się w hotelu a moi rodzice nie wiedzą od kogo te podarki Wiec skoro to ze mną chce być dlaczego sie nie rozwiedzie? Co robie nie tak!///!!??11oneone "
“I'm suspicious of people who don't like dogs, but I trust a dog when it doesn't like a person.” ![]() Edytowane przez taka_cholercia Czas edycji: 2017-02-27 o 23:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2150 |
Konto usunięte
|
Albo "jestem inna niż te wszystkie puste dziewczyny, lepiej dogaduję się z facetami, mam tylko znajomych facetów, a baby są głupie i gadają tylko o paznokciach"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2151 |
O RLY?
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;71377366]Albo "jestem inna niż te wszystkie puste dziewczyny, lepiej dogaduję się z facetami, mam tylko znajomych facetów, a baby są głupie i gadają tylko o paznokciach"
![]() uzytkowniczki, ktore twierdza, ze baby sa gupie i nie ma o czym z nimi gadac (oczywiscie, tylko z mezczyzna mozna przeprowadzic interesujaca konwersacje) a siedza na fioletowym forum i udzielaja sie dosc intesywnie. fak lodzik ![]()
![]() |
#2152 |
Konto usunięte
|
Aaa, wiem co jeszcze. KWC. Jest sobie jakiś kosmetyk, który można wykorzystać w inny sposób. Np. Olejek pod prysznic którym można myć pędzle. Albo olejek do masażu, który jest dobry na końcówki. I zamiast na KWC przeczytać o jego właściwościach zgodnych z przeznaczeniem (czyli jak myje, jak olejek działa na skórę itd) czytam o tym jak działa na włosy, albo jak dobrze wypłukać płyn z pędzli.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2154 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
- nie wiem jak Ci pomóc, nie wyobrażam sobie, żeby mój TŻ mi to zrobił - bardzo Ci współczuję, na szczęście mój TŻ jest wierny i szaleje za mną - znajdziesz sobie innego, nie wszyscy faceci zdradzają, np. ja spotkałam ideał, który nigdy nie spojrzałby na inną Bardzo pomocne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2155 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2156 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2157 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2158 |
lokalna gwiazda
|
Jak widzę: "kłócimy się jak w każdym związku", albo "kłócimy się tylko o pierdoły", to coś mi się robi. Dalej zawsze następuje opis katastrofy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2159 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Gdzie ogladacie seriale online? Niestety nie pomoge. Nie ogladam online. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2160 |
Zakorzeniona
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;7155086 6]To jest jak plaga
![]() Gdzie ogladacie seriale online? Niestety nie pomoge. Nie ogladam online. ![]() Pytanie: Samotne mamy pracujące na pełny etat, które nie mają blisko rodziny - jak sobie radzicie same z opieką nad dzieckiem? Odpowiedzi: Ja wychowuję dziecko sama, ale nie pracuję, więc mam sporo czasu dla maluszka i nikt mi nie musi pomagać. Ja nie mieszkam z partnerem, ale moja mama codziennie przychodzi posiedzieć z dzieckiem. Ja mam na szczęście TŻ-ta i teściów do pomocy, współczuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.