|
|
#2401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
A pewnie jak ja będę zdawała mautrę to znowu coś jeszcze dodadzą ;P No moja klasa niestety nie zaciekaw, ale babki fajne są w klasie, tylko z chłopakami gorzej ;P A czuje się już lepiej mamuśka nafaszerowała mnie jakimiś witaminami, tylko ze katar mam jeszcze i gardło mnie boli Cytat:
Zastanawiam się jakby to było gdybym miała kogoś takiego bliskiego przy sobie akurat teraz, też chyba bym się zaakceptowała taka jaka jestem i nie martwiłabym się, że przybyło mi tu czy tam Brakuje mi trochę takiej osoby, chociaż i tak niedawno [dawno, ale dla mnie to jakby tydzień temu] rozstałam się z chłopakiem i nadal mi na nim zależy ![]() Iza na pewno jeszcze kogoś odpowiedniego znajdziemy, jak nie mamy teraz nikogo to na pewno już niedługo będzie taki moment jak zakochasz się na zabój
|
|
|
#2402 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja ze swoim 2 lata
Cytat:
Pewnie już gdzieś na Ciebie czeka.. ![]()
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
Izuś
wcale nie jest tak, ze jak się ma TŻ-ta to się ładna czuje. Bo aj to średnio. Z poprzednim TŻ-em to w ogole ptzeboje, bo to od niego usłyszałam słowa:" Weź schunij, bo gruba jesteś" i zaczęła się przygoda z ED. Pfff dobrze, ze z tym bolkiem już nie ejstem yh. Wy to macie dobrze... ja za ok 2 tygodnie-miesiąc TŻ-a zobacze ;(
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusiu - tak z tą redukcją uważam że coś sie za nią porządnie wziąc nie mogę
Jutro idę na noc do kumpeli, pewnie gdzieś do miasta pójdziemy i nie musimy wcześnie wracać bo mamy we wtorek na 11:35. Ale jutro mam na 8 i dlatego żegnam się powoli ![]() Dobranoc |
|
|
|
#2405 |
|
Zadomowienie
|
a mi wciąż Wizaż nie działa jak powinien
A tyle chciałabym napisać, pokomentować i w ogóle A buuuuuu!;( W takim razie powiem chociaż dobranoc, śpijcie słodko kochane Jutro ciężki dzień mam, obym po powrocie mogła już pisać normalnie tutaj..... Buziaki
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już pomału się żegnam,wezmę tylko szybką kąpiel i położę się,bo jutro też na 8
![]() Dobranoc Tamuś - Jakoś mniej piszesz
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ejszcze czekam na TŻ-a aż dojedzie , da mi znac i mogę spokojnie pójśc spać ; ) Dobranoc ;*
|
#2408 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Kochana, chęnie przyjme
Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio coraz bardziej doskwiera mi brak tego kogoś... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mój eks mimo, że byłam bardziej okrogła to kochał mnie i powtarzał, że jestem piękna i uwielbiał moje ciało... a potem jak juz z nim nie byłam, a sie spotkalismy to stwierdzil, ze jak tak schudłam to wygladam źle i wolał minie tamtą... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Obiecuje poprawe
|
|
|
#2409 |
|
Wtajemniczenie
|
łaaaaaaaaaaaa padam na ryjek... wiekszosc dnia spedzilam prze dmonitorem
programy graficzne wciagaja mnie ostatnio jak nigdy dotad
|
#2410 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() baw się dobrze jutro ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do TZ-ów to się nie wypowiadam, bo mam dziś taki humor że wyszłabym na gderającą starą pannę w każdym razie jak miałam pierwszego poważnego TŻa to bardzo podniósł mi on moje poczucie własnej wartości ![]() w sumie to nic konkretnego nie zrobiłam już dziś (nie licząc obejrzenie 2 odcinków Chirurgów jutro cały dzień na uczelni, później angielski a później na nockę do pracy ale się urządziłam ![]() mogę w związku z tym nie mieć czasu jutro dorwać się do kompa wiec z góry życzę udanego dzionka a teraz miłych snów |
|||
|
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ;*
Dzisiaj mam występ w ośrodku kultury w moim mieście, więc bez lekcji dzisiaj Jutro 2-dniowa wycieczka w góry ![]() TZ-a nie ma jeden dzień , a ja już tak tęsknię, że szok ![]() W ogole wczoraj mama wpadła na pomysl, abym pojechala z TZ-em na 2 miesiące zagranicę, do pracy, zarobić sobie na studia Po głebokiem analizie stwierdziłam, że to wcale nie jest takie głupie.Kochane, była któraś z Was już zagranicą? Mogłaby opisac swoje wrażenia? BYłabym z góry wdzięczna. Tymczasem miłego dnia ;*
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wpadłam tylko życzyć miłego dnia
|
|
#2413 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jesli Cie to pocieszy to ja dzis,jutro i w srode mam nadgodziny do ok.20.00 koniec roku podatkowego i tyle roboty,ze szok..Ale postanowilam,ze w piatek nie pojde za to![]() milego dnia kochane. Odezwe sie na lunchu
|
|
#2414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a bawić zamierzamy sie świetnie (zdam relację) nawet jeśli pogoda popsuje nam częściowo plany ![]() ach... byłam w szkole, na prawie 3 lekcjach oglądaliśmy filmy o sekcie i alkoholu (takie "wychowawcze") a na pozostałych dwóch też sie zbytnio nie przemęczyłam a jutro szóste klasy piszą egzamin i mamy na 11.35. teoretycznie powinny być 3 lekcje - idziemy na jedną bo reszty nauczycieli nie ma ![]() mina dziewczyn z klasy jak ubrałam płaszczyk - bezcenna jak rybka
|
|
|
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A co tu taka cisza od poniedziałku ? ![]() A ja na szczęscie już wróciłam ze szkoły... Pogoda piękna, uczyć się nie będe, więc czeka mnie dzień słodkiego lenistwa ![]() Miłego dnia
|
|
#2416 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam fa-tal-ny dzien ![]() czuje sie zle,glowa mnie tak boil,ze masakra... Wzielam juz 4 tabletki.. na dodatek w pracy problemy a dzis do 20.00 pracuje..nie wiem jak dam rade...buziaki
|
|
#2417 | ||
|
Wtajemniczenie
|
nigdy nie zgadnę ![]() ale mam solidne wytlumaczenie - kolezanka organizuje jakies konferencje i dzieki moim grafikom wyjade na konferencyjna wycieczke ![]() ![]() ![]() btw. mam nadzieje ze bedziesz miala fajna ekipe w pracy w nocy Cytat:
swietny pomysl z tym wyjazdem Cytat:
wlasnie skonczylam projekty na konferencje o ktrej wspomnialam powyzej i zabieram sie za swoje sprawy, czyli czas na em-dżi-er milego poniedzialku....
|
|
#2418 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo ciekawa praca wbrew pozorom, sporo się nauczyłam i poznałam mnóstwo wspaniałych ludzi. Jeśli znasz język to naprawdę moim zdaniem warto
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Daje znać, że żyję. Chociaz ledwo ledwo. Mam obustronne zapalenie uszu. Leże jestem na antybiotyczkach sterydzikach itp. A i tak pozatym nic nie słyszę. Chyba, że ktoś krzyczy. Poczytam was jak wrócę do Kielc bo nadal siedze w domu.
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
Witam kochane ;*
Właśnie skończyłam rozliczac się z urzędem skarbowym, do końca tygodnai ruszę tyłek i zaniose to zeznanie ![]() Jutro jadę na wycieckę w góry (klasowa wycieczka). Oj, będzie się działo Szkoda tylko, ze mam coś z biodrem ;( Przejde 200 m i mnie boli Do chirurga musze iśc bo co... eh..Dzisiejszy występ poszeł świetnie Khkhkh ![]() A teraz czeka mnie pakowanie, jakieś brzuszki porobię (bo z tym biodrem to moge sobie pomarzyć o jakichkolwiek innych ćwiczeniach W ogóle to jade na wycieczkę gdzie nie będzie wyzywienia i była zmuszona zakupić zupki chińskie No nic, przezyję. Będę jechała przed 2 dni na 5 zupkach chińskich ==' Apfff... ;DMalinko - zdrowiej ;* Marty - a jakie miałaś mniej wiecej zarobki? Zastanawiamy się z TŻ-em nad Holandią lub Szwecją Lecę się pakować , miłego wieczru kochane! ;*
|
#2421 |
|
Zadomowienie
|
a mój Wizaż ciągle zepsuty ;(((((((((( Pozdrawiam Was wszystkie mocno i mam nadzieję, że już lada dzień będę mogła tu normalnie pisać. Nie wiem co się dzieje, nigdy jeszcze aż tak długo nie świrowało Wizażysko wstrętne :/// Buuuuuuuuuzi ogromniaste ;********
|
#2422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gujanko jak optymizmem zawiało - fajny avatar ![]() Malinko zdrówka Agolku Dobrze, że sobie ten piątek odbijesz
|
|
|
|
|
#2423 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
sprawdzalas panel uzytkownika chociaz nie wiem, czy tam sa takie opcje zeby zablokowac cytowanie ![]() dziękuję Dziewczyny, u mnie wlasnie spadł snieg! ![]() ![]()
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() U mnie póki co git,teraz mam cały kwiecień zawalony sprawdzianami,dosłownie zawalony.Jakoś się z nich 'grzebię' ale już widzę te moje oceny na świadectwie .Jutro idę poprawiać kartkówkę z matmy,wiec 3majcie za mnie kciuki .Marzę tylko o pięknej pogodzie jeszcze
|
#2425 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() hej aniolki, ja wlasnie wrocilam po 12 h w pracy.. Oczy mi od kompa wysiadaja a glowe mam jakby byla z olowiu..Weszlam jakies 30 min temu,wykapalm sie,zjadlam kawlek kurczaka i sie wlasnie polozylam.. jutro to samo..Padam ![]() dobanoc
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
a ja dzisiaj uciekam w góry
|
#2427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie miałam nigdy takiego prawdziwego chłopaka, więc... może jestem jakoś strasznie brzydka, tylko nikt mi jeszcze o tym nie powiedzial? ![]() Cytat:
dZiękujęA Ty ze swoim 2 lata... wow, musiałaś trafić na świetnego faceta! Wiecie co? Staczam się do tej pory czytałam wszystkie letkury ( :P ) bo chcę zdawać polskie rozszerzony. A teraz czytam jakieś denne streszczenie ludzie bezdomnych. pilnie poszukuję motywacji.
|
|
|
#2428 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to tak za glupie gadanie ![]() Lepiej poczekac na gruba rybe spokojnie niz zadowalac sie plotkami ![]() hej laleczki, ja wstalam wlasnie,zrobilam kawke i polozylam sie na 10 min jesczez zanim sie zaczne zbierac. Strasznie zmeczona jestem a dzis znowu ok 21 wroce.. ![]() na dworze mroz ![]() mileog dnia wam zycze!
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale okropna pogoda... Ja dziś zrobiłam sobie "wagary", a tak serio to idę później do lekarza, a dziś i tak miało nie być duzo osób w szkole więc... ![]() Udanego dnia
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
o :O ale tu cicho
![]() dopiero co wróciłam do domu było świetnie i bardzo mi ten wczorajszy wypad poprawił humor. jeszcze teraz jest taka ładna pogoda
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

? No dokładnie nigdy nie jest nudno
No coś Ty ? Współczuję, miałam w gimnazjum niezbyt fajną klasę, no ale na szczęście to już przeszłość
Teraz mam 29 bab

No, ale "rozstania istnieją po to, żeby móc się cieszyć powitaniem" 

Obiecuje poprawe 
programy graficzne wciagaja mnie ostatnio jak nigdy dotad
ale się urządziłam 

sprawdzalas panel uzytkownika
to tak za glupie gadanie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)