|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II
Cytat:
za fryzurkęNo i dzisiejsza konsumpcja biedronki |
|
|
|
|
#2372 |
|
Rozeznanie
|
Ivy sliczna dzisiejsza Olcia.Do raczkowania to jej brakuje tylko 1 krok
![]() Demoniku milego wypadu i koniecznie pokaz sie w nowej fryzurce. Mam nadzieje ,ze bol minie. Ale koniecznie musiasz sie zajac sprawa kregoslupa. Nie mozesz tak tego zostawic. Moze jaks fizykoterapia pomoze. ![]() Sylwia ja chetnie szukam kogos to wedrowki po centrum handlowym ![]() U mnie dzis paskudna pogoda i czas sie niemilosiernie dluzy w domu. Okolo 15 wezme Maxa i wybedziemy na troche z domu wlasnie do centrum handlowego. Jak pada to jedyny ratunek zeby wyjsc. Eszweria gratuluje samozaparcia. Oby tak dalej i kg poleca w dol jak nic. Dzisiaj na onecie znalazlam fajna stronke o podrozach. I tak sie zaczytalam. Zazdroszcze tej parze takich wspanialych przezyc . Jak sie nudzicie to warto poogladac i poczytac.http://www.ii.uni.wroc.pl/~inikep/po...2007/index.htm |
|
|
|
#2373 |
|
Rozeznanie
|
ale olcia konsumuje biedronke
![]() moja to chetnie by komputer obslinila ![]() anusia spojrz na wozek chicco ct 04 albo multiway ja jestem nim zachwycona duze kolka i skretne, ladna kolorystyka no i co wazne lzejszy od coneco aha i co do tej przekladane raczki to jesli juz nie chce lezec w gondolce to myslisz ze ta raczka posluzy ci :P bedzie ciekawe swiata a nie matki ![]() to link: http://www.allegro.pl/item339252675_...ka_.html#photo a o coneco nie slyszalam dobrych opinii |
|
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motylku ona już raczkuje, w tył to już z ponad miesiąc, a w przód od tygodnia (od poniedziałku zeszłego). Zatarania na kolankach, aby szum idzie, na początku podwijała obie nóżki pod pupę (wyglądało to jak porusza się foczka ), ale szybko zaczaiła, że to sposób mało efektywny i teraz już normalnie naprzemiennie raczkuje
|
|
|
|
|
#2375 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciocia Motylek jak zwykle opozniona z wiadomosciami ![]() Moj Max dalej pelza. Mhhh moze i kiedys on zalapie . Szkoda ,ze Olcia nie mieszka blisko poslalabym go do Was na nauki. |
|
|
|
|
#2376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2377 |
|
Rozeznanie
|
haha pilot od tv
|
|
|
|
#2378 |
|
Raczkowanie
|
porobiłam zdjęcia wózka
Wklejam tu, mialam wysłać na prv do joli ale qrcze nie za bardzo wiem jak mam nadzieje ze mnie nie stluczecie.
|
|
|
|
#2379 |
|
Rozeznanie
|
Od rana wszystko na nie teraz też 10 min. spała i już bardzo płacze już rąk nie czuję ale co zmykam. nawet nie przeczytała nic ale Jaś z ząbkami tylko się zakochać...zazdroszczę bo chyba to na nie to ząbki właśnie....ałłłłłłł
|
|
|
|
#2380 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze złożony. porównanie z pepsi jaki duży po złożeniu jest
|
|
|
|
#2381 |
|
Rozeznanie
|
Lipinko swietny ten wozeczek. Bardzo mi sie podoba i kolor tez jest"moj". Uwielbiam zielen.
Jak juz jestem po kupnie wozka ale mam pytanie czy wozek da sie zlozyc z buda czy budke trzeba sciagac? Ivy Max tez lubi pilociki i ma az 3 ale tylko do nich pelza. Pelza i pelza juz od 1,5 miesiaca. Dzwiga pupcie do gory ale nie moze ruszyc do przodu Z siedzeniem tez ciezko. Sam siedzi ale musi sie podpierac raczka. W fotelikach i z podporka siedzi normalnie ale bez oparc jeszcze sie chwieje. Barbeaa trzymajcie sie. Moze dalabys jej cos przeciwbolowego. Ja dalam dzis Maxowi na noc Viburcol 1 czopek i mial tylko jedna pobutke o 24 na jedzenie a tak spal do 7.30 |
|
|
|
#2382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każde dzieci najpierw siedzą z podparciem, a potem dopiero bez. Cytat:
Bardzo fajnie wygląda wózeczek, a zawartość wózeczka to już całkiem miodzio |
||
|
|
|
#2383 |
|
Raczkowanie
|
z budką sie składa
, ale akurat tak zrobiłam zdjęcia bo po domku bez budki sie wozimy zaczynam sie do niego przyzwyczajac i moze zacznie mi sie nawet podobac jak tak mowicie ![]() a dzieciaczki moze faktycznie zabki mecza, a moze tak jak u nas u was tez panuje jakis wirus. Podobno jakas 3dniowka jest. najpierw goraczka taka 38-39 a po 3 dniach drobna wysypka az sie boje zeby Piotrus nie zlapal bo dookola wszystkie berbecie chore
|
|
|
|
#2384 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Gratulacje dla Olci , że już raczkuje ja też jestem jakoś niezorientowana ![]() Kubie nawet pełzanie nie wychodzi dupa do góry, ale nie bardzo wie co ma dalej zrobić...nawet pilot nie skutkuje ![]() Lipinko wózeczek bardzo fajnie się prezentuje ...
|
#2386 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze się nie chwaliłam naszym dzieckiem z adopcji na odległośc. Więc przedstawiam Emmanuel ma 9 lat jest z Kenii. Ostatnio przysłał nam rysunek.
|
|
|
|
#2387 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2388 |
|
Rozeznanie
|
Ivy do wawy bez przesiadki jest 8.05 albo 12.05 ale ten drugi to pozno bedziemy wiec wolalabym tym pierwszym
ten o 10 ma jakas dziwną przesiadke na wschodnim :/a tak sobie polazimy po arkadii deczko :P |
|
|
|
#2389 |
|
Wtajemniczenie
|
82 anusia-ten wózek mnie sie zbytnio nie podoba i nie jestem pewna ale chyba przednie koła nie są skrętne. ten co joasiah proponuje jest fajniejszy i nawet tańszy.rozumiem jaki maszproblem z wyborem bo tez miałam ten sam problem i ograniczenia cenowe.
u nas dzisiaj troszke lepiej bo w nocy budziła sie tylko 2 razy ale musiałam jechac na szkolenie do pracy i podrzuciłam ja do siostry. niestety ona ciezko znosi rozstania i troche siostrze płakała ale ze zmęczenia usnęla. dostałam już w pracy część talonów to kupiłam kolejna butelke ,nowe smoczki 4-zobaczymy co to jest- moze beda jeszcze lepsze do kaszek.duzo chusteczek nawilzajacych,kolejne kaszki,pampersy i jakies fajne rzeczy nestle w proszku jak kaszka-marchewka z groszkiem i dynia z ziemniaczkami.zobaczymy co to fajnego. a te pampersy o ktorych ostatnio pisałam(takie w pomarańczowym opakowaniu sleep &play czy jakos tak)sa SUPER. pozdrowionka dla was i maluszków
|
#2390 | ||
|
Zakorzenienie
|
To jest forum o dzieciach... a wózek chyba jak najbardziej dziecięcy
![]() Cytat:
Tu o tym pisałam: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2318 Cytat:
http://www.bialystokonline.pl/inside.php?do=pkp |
||
|
|
|
#2391 |
|
Raczkowanie
|
Tak sobie pomyślałam że, gdyby któraś z was chciała tez pomagać dziecku na odległośc to podaję link : http://adopcja.salezjanie.pl//index.php?j=1&m=0&o=1 tu są wszystkie informacje na ten temat
Acha dziewczyny a co z tym spotkaniem kwietniowym? |
|
|
|
#2392 |
|
Rozeznanie
|
owszem ale on jest z przesiadka na wschodnim w sensie ze wysiadasz na wschodnim i wsiadasz w ktorys ktory jedzie na centralny i tak to wyglada
![]() i ja nie patrze akurat na bialystokonline tylko od razu na pkp stronkę a co za wczesnie 8 dla ciebie :P |
|
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiah pamiętaj, że ja ciągle karmię piersią i tak będę musiała się w Wawie "odciągnąć", więc dla mnie każda godzinka do tyłu na cenę złota
|
|
|
|
#2394 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nie pomoga takie zwykle tabletki. Ja biore tabletki tolperis "Leczenie wspomagające w zapalnych i zwyrodnieniowych chorobach narządu ruchu przebiegających ze wzmożonym napięciem mięśni (np. reumatoidalne zapalenie stawów), łagodzenie sztywności i bólu spowodowanych wzmożonym napięciem i przykurczami mięśni szkieletowych, chromanie przestankowe na skutek choroby zarostowej naczyń." mozna je dostac tylko na recepte Ja bylam i dal tylko leki przeciwbolowe, a przeciez to nie jest dlugoterminowe rozwiaznie. Nadal odczuwam silne bole, idzie od kregoslupa w prawa noge, i prawa czesc biodra. Ani siedziec, ani lezec, ani stac Cytat:
ojoj jaka sliczna- caly tata Mozemy sie umowic na zakupy, na poczatek pazdziernika w rzymie No wlasnie, co sie oplaca kupic we wloszech? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2395 |
|
Raczkowanie
|
minimalnie 480 zł rocznie czyli ok. 40 zł miesięcznie ale jak chcesz możesz wpłacac więcej - adopcje są prowadzone przez selezjański ośrodek misyjny. ja aktualnie wpłacam po 60 zł . ale wszystko na stronie misji http://adopcja.salezjanie.pl//index.php?j=1&m=2&p=0 to drugi link podaję bezpośredni do zasad adopcji. My z mężem adoptowaliśmy(losowo) Emmanuela jak Zuzia była u mnie w brzuszku...po pół roku przysłali nam zdjęcia, latem ( jak Mikołaj był w brzuszku) wyniki nauki ( był najlepszy w klasie) podpisane przez nauczyciela , z pieczątkami - coś w rodzaju świadectwa a ostatnio rysunek. To miłe uczucie...
|
|
|
|
#2396 |
|
Rozeznanie
|
ahaaa ja zapomniałam że karmisz jeszcze piersia to inna sprawa
no dobra to jedziemy tym o 10 spotkanie jest na 13?? bo ja chcialabym zakupy zrobic dla siebie i dla malej sylwia a ty skad jestes?? |
|
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie nie jade
mam za daleko, ponad 6 godzin pociagiem i prawie 1,5 godziny pks-em. Mieszkam ok. 20 km od granicy czeskiej.Bianka robimy konkurencyjny zlot, we wrocławiu?
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
Tak o 13.
|
|
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie to miałam proponować, że przecież dziewczyny z Wrocławia i okolic też mogą się skrzyknąć
|
|
|
|
#2400 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.

. Nie będzie nas pewnie cały dzień, bo sporo mamy jeszcze spraw do załatwienia.
za fryzurkę

Wklejam tu, mialam wysłać na prv do joli ale qrcze nie za bardzo wiem jak 

az sie boje zeby Piotrus nie zlapal bo dookola wszystkie berbecie chore
, że już raczkuje ja też jestem jakoś niezorientowana 
.