![]() |
#1021 |
Raczkowanie
|
Dot.: mój instruktor jazdy
heh, fajnie ;-) mój narzeczony jest instruktorem i często dostaje znaki uwielbienia od kursantek - a to zgrzewke piwa, wino (miłe, bo zawsze pijemy razem:P ) albo zaproszenia na naszej-klasie itp itd ;-)
a że instruktorzy flirtują - to przecież ogólnie wiadmomo...:-D ja sama flirtowałam z niejednym (później tylko dokładnie z jednym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1022 |
Raczkowanie
|
Dot.: a ja namawialam mojego chlopaka na taak prace
PS. a co do tego, ze kursnatki nekaja instruktora smsami - u nas nie ma czegoś takiego, jak prosza Rafała o numer on je odsyła do biura. i spokój
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1023 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mój instruktor jazdy
ni w pięć ni w dziesięc sie wypowiem ale znam to z autopsji bo na mnie Rafał tez krzyczał w aucie a dla kursnatek miły, a co on na to - nic mnie nie obchodzi czy te idiotki zdza egzamin czy nie, Ty mnie obchodzisz dlatego sie unosze jak robisz coś źle. i pewnie racja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1024 |
Raczkowanie
|
Dokladnie z tak jest, na kursantki się nie krzyczy, zachowuje wręcz "anielski" spokój ;p co innego z bliskimi;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1025 |
Przyczajenie
|
![]()
przeczytalam jednym tcham
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1027 |
Przyczajenie
|
Zapisalam sie na kurs... Jestem po 3 lekcji, on mi sie tak meeega podoba... Nie chodzi o wyglad, ale o jego usposobienie. Nie mam pojecia ile ma lat i czy ma kogos - zone, dziewczyne... Nie wiem moze nawet ma dziecko - nie wiem, ale musze sie dowiedziec, koniecznie! Nie moge przestac o nim myslec. Nie nosi obraczki, ale to jeszcze nic nie znaczy. Rozmawia ze mna tak na luzie... Kurcze, mam ochote go uwiesc...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1028 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1029 |
Przyczajenie
|
Wlasciwie to wychodze z zalozenia ze co ma byc to bedzie. I jesli chodzi o te kwestie z facetami to zawsze mam dobre przeczucie co w ktora strone pojdzie i mimo ze moze jest jeszcze za wczesnie na takie przypuszczenia to wydaje mi sie ze tutaj kierunek juz znam... Ale najpierw musze lepiej zapoznac sie z jego sytuacja. Dam znac pozniej co i jak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1030 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli Twój instruktor, Rose, jest wolny, to ja bym na pewno zaryzykowała ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1031 |
Wtajemniczenie
|
a ja mam bardzo milego pana okolo 30 stki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
poczytałam sobie troszkę wasze wypowiedzi o instruktorach, no i chyba też coś tu skrobnę. Mój instruktor jest nawet przystojny, miły (nie zawsze), młody-singiel, ma dość dziwny charakter... tzn. może jak na faceta to normalny
![]() ![]() Kompletnie nie mój typ, heh i wątpię, żeby co kolwiek miało by mnie z nim łączyć, poza przyjaźnią , ale kurcze... jest niemożliwy. Wypytuje mnie o różne sprawy, typu - czy kogoś mam , gada pierdoły takie, że czasem to płakać mi się chce ze śmiechu , a dzisiaj to przegiął. Rozmawialiśmy o tym, czemu nie mam obecnie nikogo - powiedziałam jasno i wyraźnie, że mam na razie na głowie tyle problemów , że nawet o facetach nie mam czasu myśleć i zresztą nie potrzebuję na razie mieć TŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale... flirtować? czemu nie? " ![]()
![]() |
#1033 |
Zadomowienie
|
hej ;* dawno mnie tu nie było
![]() ![]() No ale teraz ja sama poszłam na prawko i mam świetnego instruktora. Charakter ma poprostu super, wszystko o czym mówi i jak opowiada o sobie... ah poprostu wręcz to co ja lubie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1034 |
Przyczajenie
|
Hehe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
Zakorzenienie
|
Uff.. przebrnełam przez 35 stron
![]() Wątek bardzo emocjonujący... historia autorki wątku lepsza niż najlepsza książka ![]() To może i ja opowiem o swoich instruktorach ![]() Kurs skończyłam juz jakiś czas temu czyli w listopadzie, później tylko dodatkowe godziny, a było ich zaledwie 5 Cały kurs jeździłam z jednym instruktorem... miał jakieś 60 lat... Jak rozdzielali nam kto z kim jeździ ja się tylko modliłam byle nie on.. i co dostałam tego gościa.. :/ Na początku go polubiłam.. ale później już przestałam go lubić... o niczym nie rozmawialiśmy... Krzyczał... Ciągle gdzieś mi się kazał zatrzymywać, chodził po sklepach a mi czas leciał na wyczekiwaniu w samochodzie zamiast na nauce... Oczywiście nie zdałam pierwszego egzaminu. Dodatkowe 3 godz wykupiłam w innym ośrodku.. I zobaczyłam jaki instruktor może być fajny i przyjemny... Poprzedni ciągle mówił co źle robił, ani razu przez te 30h mnie nie pochwalił ... ![]() Ten u którego wykupiłam dodatkowe chwalił mnie non stop, dzieki czemu lepiej mi sie jeździło.. puszczał mi oczka, śpiewał, żartował, wypytywał o szkołe, o rodzine, o chłopaka... nawet wypytywał się mnie jak to sie maluje paznokcie tak równo bo on by nie umiał... ![]() później dał mi gumę i żartował, że tabletka gwałtu... ![]() Byłam naprawdę podbudowana, po jeździe... inny instruktor, który nie powiem, zauroczył mnie... I kolejny raz nie zdałam... wykupiłam u niego jeszcze 2 godz. pożartował znowu, pośmiał się.. jak jeździłam po placu to z drugim instruktorem puszczali mi occzka i się uśmiechali.. hehe... i przynajmniej było wesoło.. i sie nauczyłam i zdałam... ![]() ![]() ![]() a ten drugi instruktor powiedział, że w tym ośrodku co się uczyłam to same nieprzyjemnie dziadki i dobrze, że przyszłam do niego bo lubi ładne dziewczyny ![]() teraz juz jestem szczęściwa posiadaczką prawa jazdy i miło wspominam mojego drugiego instruktora... ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1036 |
Zakorzenienie
|
nie zebym sie czepiala czy cos
![]() Ja bym sie radzila zastanowic czy idziemy na kurs po prawko czy po to zeby poogladac sobie instruktora i go podrywac ![]() rozwalaja mnie texty, ze poszlam na kurs, instruktor super, super ma charakter itd. A skad wiesz jaki ma charakter? skoro jezdzisz z nim dopiero np. 5 godz? charakteru ludzi nie poznaje sie po kilku godzinach. Ciekawe czy jak idziecie do sklepu to tez sie tak zachowujecie? ![]() hehe, sorry ale normalnie nie moglam juz ![]()
![]() |
#1037 |
Przyczajenie
|
dokładnie j/w
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1038 |
Zadomowienie
|
prawko robilam dawno,ale ciagle z jednym instruktorem i nie dlatego,ze chcialma czy takiego mi wybrali tylko po prostu koles pozniej sie wymienial godzinami,zeby trafic na mnie.....
ogolnie mail takie teksty do podrywu,byl przystojny,fajny itp.jak panikowalam przed egzaminem to mnie pocieszal,co wiecej ciagle zartowal nawet przyjechal jak zdawalam...jak zdalam to chcial sie umowic,ale ja nie.... uwazam,ze nie bylo sensu,bo bym pewnie ciagle myslala,ze kursantki wyrywa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
Przyczajenie
|
Mozna poznac charakter po kilku godzinach jazdy, zapewniam. Szczegolnie jak studiuje sie na takim kierunku jak ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1040 |
Zadomowienie
|
srubka po to jest forum, żeby każdy mógł sie wypowiedzieć
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1041 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1042 |
Rozeznanie
|
Co prawda to prawda. Dziewczyny pamiętajcie, instruktor będzie miły, bo płacicie. Chociaż są wyjątki. Ale stanowczo odradzam jakiekolwiek głębsze relacje z instruktorami!!
![]() |
![]() |
#1043 |
Rozeznanie
|
Co prawda to prawda. Dziewczyny pamiętajcie, instruktor będzie miły, bo płacicie. Chociaż są wyjątki. Ale stanowczo odradzam jakiekolwiek głębsze relacje z instruktorami!!
proszę o usunięcie posta ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1044 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
Przyczajenie
|
No dokladnie... Jak Cerfona pisze... Poza tym zapewniam ze mozna wyczuc kiedy ktos jest mily bo jest szczery a kiedy tylko udaje i robi cos dla kasy. Poza tym srubka strasznie generalizujesz... Wiesz, nie sadze zeby wiekszosc z nas szla na kurs, zeby podrywac instruktora, ale calkiem przyjemnie jest jezdzic z kims kto Ci sie podoba. No i tak by the way - mysle ze zawod instruktora sprzyja flirtom, jak juz wczesniej wspominano. Nie uwazam zeby bylo w tym cos zlego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1046 |
Przyczajenie
|
Czytam ten watek i wspomnieniami wracam jakies dwa lata wstecz, kiedy to ja zapisalam sie na kurs prawa jazdy. Nie umialam nic. Balam sie strasznie. Wiedzialam, ze nie nadaje sie do jazdy samochodem, na kurs poszlam glownie dzieki mojej mamie...
Zdanie zmienilam zaraz po pierwszej jezdzie. Moj instruktor (mial nawet tak samo na imie jak ten Trusmilk'i) - Zbyszek. Facet okolo trzydziestki, zonaty, z wygladu raczej nieciekawy. Mial za to fantastyczny charakter. Przez caly kurs zwracal sie do mnie per "Sloneczko." Byl bardzo rozmowny, otwarty, z takim szczegolnym poczuciem humoru, ktore bardzo mi odpowiadalo. Juz na pierwszej jezdzie to wyczulam. Pamietam, ile razy trzymal reke na kierownicy, tuz przy mojej, bo tak niepewnie sie czulam pierwszy raz na drodze... Uczyl swietnie, tlumaczyl wszystko powoli, cierpliwie, podczas calego kursu krzyknal na mnie tylko raz (i mial ewidentny powod ku temu). Nigdy mnie tez nie podrywal. I wlasnie to mi sie w nim najbardziej podobalo - taki cieply, spokojny facet. Wlasnie takiego zawsze chcialam miec. Po ilus tam godzinach zaczal mi sie podobac... Zauwazylam, ze ma ladne, geste brwi, niebieskie oczy. Wiedzialam o nim sporo - okazalo sie, ze uczylismy sie dokladnie w tych samych szkolach, znamy tych samych nauczycieli. Mielismy kupe tematow do rozmow. Bylismy nawet spod tego samego znaku zodiaku. Pamietam godziny spedzone w elce, na dworze snieg, my w cieplutkim samochodzie i piosenka: "Czemu ze wszystkich pragnien na swiecie... To Ty mnie wybrales...?" Nigdy nie myslalam o nim, jako o facecie, ktorego musze zdobyc... Po prostu, zwyczajnie mi sie podobal. Lubilam te jazdy. Nie moglam doczekac sie kazdej nastepnej. Lubilam po prostu tego faceta i nie wyobrazalam sobie, ze kiedys wsiade do samochodu, na fotel kierowcy, a jego nie bedzie obok. Pamietam, jak pewnego razu zlapal moja reke na skrzyni biegow pod zarzutem, ze wkladam zbyt duzo sily we wrzucanie biegow. Pokazal, jak to powinno wygladac. Pamietam jaka mial cieplutka reke... Albo jego slowa, ze "Z samochodem trzeba postepowac dokladnie tak, jak z mezczyzna, traktowac go z uczuciem, delikatnie, a on odwzajemni sie tym samym." Do egzaminu podchodzilam kilkakrotnie. Nawet sie tym zbytnio nie przejmowalam, bo wiedzialam, ze moge w ten sposob odwlec moment, w ktorym bedziemy musieli sie pozegnac... W koncu udalo mi sie zdac. Z moim instruktorem pozegnalam sie bez wiekszej rozpaczy. Dokladnie w tym samym czasie zaczelam sie spotykac z moim obecnym chlopakiem. Ale Zbyszkowi jestem jednak wdzieczna, ze tylko i wylacznie dzieki niemu uwierzylam, ze potrafie jezdzic. Wierzylam, bo on zawsze we mnie wierzyl. Wpoil mi wszystkie zasady ruchu drogowego powtarzajac wciaz i wciaz... Co do instruktora, mialam ogromne szczescie, bo naprawde kazdej z Was moglabym zyczyc takiego! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
Raczkowanie
|
a teraz tak bardziej realnie ... jeszcze zalożysz jeden wątek jak to się nanim zawiodlaś ...
niechce zapeszac ale to instruktor co miesiąc ma kontakt z kilkoma nowymi 18 letnimi dziweczynami wiec ... niebylby facetem jesli niw wykorzystalby sytulacji ... chyba ze jest inny ? jest fer ale wtedy poprostu bedzie mily i to wszystko... lekcje bedą mile ty bedziesz przyprawiona o motylki w brzuszku a potem za jakiś czas mile wspomnisz caly ten okres nauki... i takie zakonczenie bylo by najlepsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1048 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1049 |
Raczkowanie
|
niom tak troszke choc to ogolni e jest do calego tematu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
Rozeznanie
|
To chyba nie czytałaś kochana całego wątku
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.