|
|
#961 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: ........Warkoczyki....... ..
[quote=Shangri-La;6995321]Super
czarne mniam! i widze tez nosisz opaske![]() Tak... wydaje mi się, że warkoczyki wygladają estetyczniej ukryte pod przepaską, przede wszystkim ze wzgledu na wystajace cebulki![]() ![]() a poza tym nie podbaja mi się moje uszy i od zawsze je ukrywam pod roznego rodzaju przepaskami czy chustkami
|
|
|
|
|
#962 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przynajmniej uszy mi nie odstaja:d i odrostow i wystajaych klaczkow nie widac:PDzisiaj robie metmorfoze moich włosów sciagam przednie warkoczyki i robie grzywke
|
|
|
|
|
|
#963 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czemu tak szybko, włoski Ci odrosły, czy po prostu znudziły Ci się? :P A jak długo nosiłaś swoje warkole? ![]() Hmm.. zapewne z grzywką będzie równie ładnie.. patrząc na zdjęcie
|
|
|
|
|
|
#964 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale reszte zostawilam i mysle ze bede miala jeszcze je z jakies 3 tygodnie moze, chociaz przyznam ze czasem chciala bym juz je zdjac bo mam ochote na jakas fajna nowa fryzurke i zeby mi glowa troche odpoczela ale narazie jeszcze ponosze a mam je chyba od ponad miesiaca?Kilka osob powiedzialo ze nawet im sie chyba bardziej podobam z grzywka i warkoczykami niz bez niej hehe wiec chyb zle nie jest
|
|
|
|
|
|
#965 |
|
Wtajemniczenie
|
czy ktos ma warkoczyki na opasce? Moge poznac opinie?Czy ktos moze widzial to na zywo
witam
bardzo podoba mi sie ta peruka http://photos03.allegro.pl/photos/or...3/87/339638786 Nie widzialam nigdy tego na zywo i nie wiem czy dobrze sie t osprawuje. Czy ktos to ma lub widzial to? Jakie sa wasze odczucia? |
|
|
|
|
#966 |
|
Przyczajenie
|
Czesc Dziewczyny!
W piatek zostalam szczesliwa(albo i nie to sie jeszcze okaze) posiadaczka warkoczykow....wszytsko bylo by pieknie gdyby nie te swedzenie i uczucie ciagniecia...przy karku porobily mi sie straszne zaczerwienienia i ranki, z reszta nie moge spac tak mnie swedzi i boli glowa....czy moglaby mi ktoras poradzic co z tym zrobic, jak zalagodzic te objawy....prosze pomozcie
|
|
|
|
|
#967 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: czy ktos ma warkoczyki na opasce? Moge poznac opinie?Czy ktos moze widzial to n
podbijam, bo to dla mnie bardzo wazne
|
|
|
|
|
#968 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: czy ktos ma warkoczyki na opasce? Moge poznac opinie?Czy ktos moze widzial to n
wiesz jeżeli kolor jest ciemny to nie wygląda to tak źle... ale z tym blondem to bym nie ryzykowała... chyba nie chcesz wygladac jak sztuczna barbie
takie jest moje zdanie.... jednak ciemny brąz widziałam i nawet nie wyygląda zle
|
|
|
|
|
#969 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|Z ciagnieciem to niewiem bo mnie ngdy nie ciaglo. Kup sobie odzywke RADICAL w spreju ze skrzypu polnego ,ja zaawsze uzywalam tylko ta i jestesm zadowolona. Wlasnie ja sobie zamowilam i juz jedzie do mnie z Polski. |
|
|
|
|
|
#970 |
|
Wtajemniczenie
|
zdjecie osttanie jest podobno z flashem, t moge zaryzykowac. Skoro wygladaja w sumie brazowe ok... na szczescie do 10 dni oge oddac
chcialam tylko poznac jakas opinie |
|
|
|
|
#971 |
|
Wtajemniczenie
|
zdjecie osttanie jest podobno z flashem, t moge zaryzykowac. Skoro wygladaja w sumie brazowe ok... na szczescie do 10 dni oge oddac
chcialam tylko poznac jakas opinie. jak cos, wysle wlasne fotki potem
|
|
|
|
|
#972 |
|
Raczkowanie
|
Coś Wam powiem dziewczyny
Przed zrobieniem warkoczyków miałam straszne włosy , wracałam ze szkoły i były już tłuste a myłam poprzedniego wieczora. Teraz zauważyłam, że długo (nie wiem, z miesiąc będzie) po ściągnięciu i okresie "odpoczęciowo-odżywkowym" są w świetnym stanie i myję je co 2 dni a i tak nie są wcale tłuste I już tęsknię bardzo chociaż w momencie gdy ściagnęłam ostatniego powiedziałąm sobie "nigdy więcej" ![]() ERATOO: Miałam tak samo , trwało tydzień, przeszło samo. Ja płukałam włosy różnymi ziołami , różnymi jakie miałam w domu - lipa, mięta, melisa, i też przynosiło to uczucie ulgi, zwłaszcza po mięcie i lipie. Osobiście polecam wodę brzozową (3-6 zł)(słyszałam że pokrzywowa też jest dobra) mimo że nie stosowałam w czasie posiadania warkoczyków, ale włosy po niej są w bardzo dobrym stanie. Jednak nei wiem jak się zachowa podrażniona skóra po użyciu tego więc lepiej mi tu nie ufać teraz
|
|
|
|
|
#973 |
|
Przyczajenie
|
ERATOO: Miałam tak samo , trwało tydzień, przeszło samo. Ja płukałam włosy różnymi ziołami , różnymi jakie miałam w domu - lipa, mięta, melisa, i też przynosiło to uczucie ulgi, zwłaszcza po mięcie i lipie. Osobiście polecam wodę brzozową (3-6 zł)(słyszałam że pokrzywowa też jest dobra) mimo że nie stosowałam w czasie posiadania warkoczyków, ale włosy po niej są w bardzo dobrym stanie. Jednak nei wiem jak się zachowa podrażniona skóra po użyciu tego więc lepiej mi tu nie ufać teraz
[/quote]Dzieki bardzo za rady, mecze sie niestety caly czas a tydzien juz minal ale jestem dobrej mysli )) Strasznie mi sie podobaja te moje warkole, co prawda boje sie na sama myslo o sciagnieciu ale co tam bedzie dobrze. Zakupie te preparaty ktore polecacie bede plukala ziolami i musi mi to zniknac!!!Pozdrawionka
|
|
|
|
|
#974 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze dodam że wysypka i łupież mi ciągle nawracały, ale po ściągnięciu i umyciu już 'cacy' było i nadal jest
Może masz bardziej delikatną skórę głowy i potrzebujesz 2 tyg, grunt to być wyrozumiałym dla co jak co ale bardzo obciążonej skóry głowy
|
|
|
|
|
#975 |
|
Wtajemniczenie
|
dziś robiłam szybkie cornrowsy w 45 minut. druga kuzynka natomiast chciała coś takiego jak widać na zdjęciu
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". |
|
|
|
|
#976 |
|
Raczkowanie
|
a nie lepiej by Ci bylo przedluzyc sobie wloski warkoczykami? naturalniej by wygladalo
|
|
|
|
|
#977 |
|
Wtajemniczenie
|
oj niestety nie. Moje wlosy mogly by nie wytrzymac
|
|
|
|
|
#978 |
|
BAN stały
|
1
Edytowane przez mala071 Czas edycji: 2008-04-17 o 15:07 |
|
|
|
|
#979 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
sprobuj krem ze sterydami na czerwona wyspke na głowie to jest zapalenie okolomieszkowe. krem miozesz kupic w aptece posmaruj raz i powinno ci zejsc |
|
|
|
|
|
#980 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny co jest grane?czy już każda zapomniała o warkolach?Zbliża sie lato,dla większości kniec szkoły.Dawać zdjęcia juz mi tu
|
|
|
|
|
#981 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj zdjęłam warkole :P mialam je ok dwa i pol miecha... troche mi sie przezadzily ale nie tak strasznie, w sumie mam geste wlosy dosc wiec jest dobrze. Wydaje mi sie ze sa w niezlej kondycji, nawet ladniej sie ukladaja, sa gladsze i takie leciutkie... domyslam sie ze dlatego, ze sa zmeczone ale jednak wygladaja ladniej niz przed zrobieniem hehe
tak wiec jesli chodzi o mnie to nic sie z wlosami mi nie stalo po warkoczykach.Po matorze jakos w czerwcu znow robie
|
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczęta
![]() Zajawiłam się strasznie na warkoczyki i planuje je zrobić za ok. 2 tyg. po maturach. tylko mam problem, bo boje się że będą ciężkie i obciążą mi moje włosy .. Kurcze ale tak mi się podobają
|
|
#983 |
|
Przyczajenie
|
hej
pod koniec maja roku 2008 robie warkoczyki<jupi>![]() ![]() mam gęste niefarbowane włosy(czarne)jaki mam zrobić kolor warkoczyków ciemny brąz czy czarny?? proszę o odpowiedź ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() xD
|
|
|
|
|
#984 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#985 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
U mnie niestety warkocze może wyjdą na lato.W co tez wątpie.Ale zrobię wszystko aby je mieć |
|
|
|
|
|
#986 |
|
Przyczajenie
|
THX
![]() ![]() Dziękuje za odpowiedzi ) na początku akurat czarny z czerwonym i czarny z fioletowym wpadł mi w oko bo to moje ulubione kolory(czarny,czerwony,fi oletowy) ) Ale pod koniec zdecydowałam się na same czarne )![]() ![]() THX ![]() dziękuję za odpowiedz![]() ale może wiecie jak sie TO pielęgnuje??
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-05-06 o 14:58 Powód: post pod postem/korzystaj z opcij edycij i multicytowania. |
|
|
|
|
#987 |
|
Wtajemniczenie
|
Kup sobie odzywke w spreju RADICAL ze skrzypu polnego i sobie pryskaj na wloski.
|
|
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
rok temu mialam na glowie ok. 180 warkoczy z wlosow syntetycznych. 2 murzynki plotly mi je prawie przez 6h!!! poczatkowy efekt byl nieziemski ale potem..
|
|
|
|
|
#989 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakies takie bardziej miekkie ,delikatniejsze. |
|
|
|
|
|
#990 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

czarne mniam! i widze tez nosisz opaske

Czemu tak szybko, włoski Ci odrosły, czy po prostu znudziły Ci się? :P A jak długo nosiłaś swoje warkole? 

pod koniec maja roku 2008 robie warkoczyki<jupi>![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)