|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy!
Cardinal Heeley:
Sabbath - 40 Martwa Papuga - 10 Gwaihally - 10 Teza - 10 Pinky - 10 Tulipanka - 10 Rawita 5 ml Tigerlilly 5 ml. LIsta zamknieta Cedarwood Tea I Hate Perfume Sabbath 50 Rawita 10 Gwaihally 10 Kajol 10 shachownica 5 Tulipanka 5 nuna_77 10 ml. Lista zamknieta In The Library I Hate Perfume Gwaihally 50 Sabbath 10 Rawita 10 Rachela 10 Do oddania 20 ml. Revelations I Hate Perfume Sabbath 40 Rawita 10 Kajol 10 Tulipanka 10 Do oddania 30 ml. Russian Caravan Tea Kajol - 10ml Sabbath - 10ml Gwaihally - 10ml nuna_77 - 10 ml Do oddania 60 ml. Uaktualniłam Gwaihally dziekuje Ci bardzo za atomizerki wczoraj dotarły oraz próbki |
|
|
|
#3632 |
|
Rozeznanie
|
Atomizery są też i u mnie. Gwaihally, wielkie dzięki (a przesyłka do Ciebie wyleci na dniach
)Czy na CB można się pisać w małych ilościach? jeśli tak, to: Cardinal Heeley: Sabbath - 40 Martwa Papuga - 10 Gwaihally - 10 Teza - 10 Pinky - 10 Tulipanka - 10 Rawita 5 ml Tigerlilly 5 ml. LIsta zamknieta Cedarwood Tea I Hate Perfume Sabbath 50 Rawita 10 Gwaihally 10 Kajol 10 shachownica 5 Tulipanka 5 nuna_77 10 ml. Lista zamknieta In The Library I Hate Perfume Gwaihally 50 Sabbath 10 Rawita 10 Rachela 10 Do oddania 20 ml. Revelations I Hate Perfume Sabbath 40 Rawita 10 Kajol 10 Tulipanka 10 elve 5 ml Do oddania 25 ml. Russian Caravan Tea Kajol - 10ml Sabbath - 10ml Gwaihally - 10ml nuna_77 - 10 ml elve 5 ml Do oddania 55 ml. |
|
|
|
#3633 | ||
|
Wiedźma
|
Wszystkich?
Cytat:
Cytat:
![]() Dopisałam Patchouly Empire. Cardinal Heeley: Sabbath - 40 Martwa Papuga - 10 Gwaihally - 10 Teza - 10 Pinky - 10 Tulipanka - 10 Rawita 5 ml Tigerlilly 5 ml. LIsta zamknieta Cedarwood Tea I Hate Perfume Sabbath 50 Rawita 10 Gwaihally 10 Kajol 10 shachownica 5 Tulipanka 5 nuna_77 10 ml. Lista zamknieta In The Library I Hate Perfume Gwaihally 50 Sabbath 10 Rawita 10 Rachela 10 Kajol 10 Do oddania 10 ml. Revelations I Hate Perfume Sabbath 40 Rawita 10 Kajol 10 Tulipanka 10 Elve - 5 Do oddania 25 ml. Russian Caravan Tea Kajol - 10ml Sabbath - 10ml Gwaihally - 10ml nuna_77 - 10 ml Elve - 5 Do oddania 55 ml. Patchouli EMPIRE Kajol - 10ml Gwaihally - 10ml Elve - widzę Twojego posta, dopisałam. Gwaihally - dziękuję pięknie, atomizerki dotarły.
|
|
#3634 |
|
Wtajemniczenie
|
Cholercia, znów się nie załapałam na tego Cardinala - co patrzę, to lista zamknięta, choć przed chwilą cos było wolnego...
![]() Sabbath, gdyby coś się zwolniło to ja na jakieś 5ml reflektuję
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
Dzewczyny,ja ma pytanie w kwestii praktycznej:jak wygląda sprawa z amomizerami do odlewek z LS
.Ma je już osoba rozsyłająca czy trzeba coś kupić?Druga kwestia ile mniej więcej wyniosłoby mnie 5ml Russian Caravan Tea razem z przesyłką z USA i z tą już po Polsce
|
|
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
Drużyno Martwej Papugi, nie dałam rady wyrobić się wczoraj z wysyłką, dlatego dzisiaj po południu pójda ode mnie Wasze Idole i Figowce. Papuzi wysle najpóźniej bo jutro - okazuje sie, że większa koperta jest jednak za mała na dwie flaszki z pudełkami plus Bois Farine w odlewce plus próbka - tzn. zmieściło mi się to, ale na styk i bałam sie, żeby koperta nie "trzasnęła" w trakcie wysyłki. Tak więc wolałam dmuchać na zimne i dokupiłam dzisiaj rano najwiekszą kopertę jaka mieli.
|
#3637 |
|
czyli Endżi
|
Gwaihally, dostałam wieści, że i u mnie jest już przesyłka z atomizerkami. Raz jeszcze ślicznie dziękuję za chęci, poświęcony czas i ogromny nakład pracy
![]() Aggie, podpytywałam jakiś czas temu, ale musiało Ci umknąć Kiedy będziemy organizować nasze Bois Farine ?
|
#3638 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Burn, butelka 100 ml wychodzi poniżej 150 zł. Czyli 1,50 za mililitr. Plus koszt wysyłki: 100 zł nadzielony przez liczbę osób "w paczce" plus kilka zeta na przesyłkę krajową. Butelkę rozpsikuje jej właściciel. Ja zwykle staram się na "swoje" flaszki mieć lub poorganizować atomizerki. Tym razem jest tego jednak tak dużo, że chyba nawet moje zapasy nie wystarczą... ![]() Jesli atomizerki sa od Gwaihally (którą wszyscy tu kochamy straszliwie ) to wychodzą ok 2 zł. Jeśli są z innych źródeł wychodzą różnie.
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, przepraszam. W maju, myśle, że w połowie, bo dobrze by było połaczyć to z Automne - BeYpourself i Rose Kashmirie - Annmarie. Czyli pewnie połowa, druga połowa maja.
|
#3640 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Natomiast wciąż szukamy chętnych na 10-20 ml Automne!!! Automne by Micallef (zakupy w maju): Aggie125 - 10 ml beyourself - 30-40 ml nargothrond - 10 ml neonka28 - 10 ml secco - 20 ml
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
Oświadczam uroczyście, ze o 15:00 Bois Farine wyruszyło w swoją podróż do Sabbath ... teraz pozostaje się modlić, by dotarło całe i zdrowe
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
Gwai do mnie rowniez atomki dotarly,slicznie dziekuje
|
|
|
|
#3643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3644 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Plus osoby z butelek Cardinal Heeley i Black Tourmaline. Kurczę, jaki tam jest limit na Lucky? 400 dolców? I w ogóle co to za pomysł z tymi limitami?! Robiłysmy już przecież wspólne zakupy za ponad 600 Euro i przyszły w jednej paczce. Wychodzi nam tak: BT - 125 Cardinal - 90 CT - 60 RCT - 60 Rev. - 60 ITL - 60 PE - 75 530 $ Nie mieścimy się w jednej paczce! Zamawiamy dwie? ![]() To można jeszcze dobrać coś... Favkes - dzięki.
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, cieknący Bond wyruszył do mnie kurierem. Ma być jutro. Trzymajcie kciuki co by wylało się jak najmniej
Za przesyłkę zapłaciła Gwaihally ale na bank będziemy musialy coś dopłacić. Ile nie wiem, czekam na obliczenia Nie wiem jak podzielimy tą flaszkę, zobaczymy ile zostało, jutro wkleję fotkę
|
|
|
|
#3646 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Będzie to, niestety, Patchouli Empire. Mamy rozdysponowane na razie tylko 20 ml.
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o Lucky i magiczny limit $500...
Można go przekroczyć, ale wtedy zaproponują przesyłkę FedEx Intl, a dodatkowe koszty to $125, więc przy większych zakupach naprawdę opłaca się raczej brać 2 przesyłki |
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
Sabb, czy mogłabym dopisać się do zakupów?
Byłabym bardzo chętna na 3 poniższe CB - po 5ml każdy Cardinal Heeley: Sabbath - 40 Martwa Papuga - 10 Gwaihally - 10 Teza - 10 Pinky - 10 Tulipanka - 10 Rawita 5 ml Tigerlilly 5 ml. LIsta zamknieta Cedarwood Tea I Hate Perfume Sabbath 50 Rawita 10 Gwaihally 10 Kajol 10 shachownica 5 Tulipanka 5 nuna_77 10 ml. Lista zamknieta In The Library I Hate Perfume Gwaihally 50 Sabbath 10 Rawita 10 Rachela 10 Kajol 10 Szara Róża 5 Do oddania 5 ml. Revelations I Hate Perfume Sabbath 40 Rawita 10 Kajol 10 Tulipanka 10 Elve - 5 Szara Róża 5 Do oddania 20 ml. Russian Caravan Tea Kajol - 10ml Sabbath - 10ml Gwaihally - 10ml nuna_77 - 10 ml Elve - 5 Szara Róża 5 Do oddania 50 ml. Gwaihally, atomiki dotarły ![]() |
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
gwaihally bog zaplac dobra kobieto
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.perfumeland.com/balenciag...l-perfume.html
http://www.perfumeland.com/celine-celine-perfume.html a czy tu da się kupować z Polski ![]() ciekawe jak by to wyszło, a propos kosztów
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sałatuńciu, Gwai, Santorio - dziś dotarł do mnie ostatni przelew za Sequoię. Wysłałam 280 zł do pana Serka.
|
|
#3653 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do innych, to tak Sabbath, potwierdzam, każdego chcę 10 ml - dziękuję za dopisanie do listy. |
|
|
|
|
#3654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OK, dziękuję (O Idolu nie wspominam, bo pisałaś, że nie wielbisz nadmiernie. )
|
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, Figowca się nawąchalam dość przy przepsikiwaniu (o dziwo cały pokój, ja i najbliższe sąsiedztwo woniało Figowcem, natomiast po przepsikaniu Idole'a - po paro godzinach, jak już przewietrzyłam pokój - poszłam zrobic sobie herbaty, wracam po paru minutach, a Idole'a prawie nie czuć). Nie jest aż taki zły, jak go zapamiętalam, ale zdecydowanie nie moj klimat
|
|
#3657 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję, że mnie tak kochacie. Ja też Was kocham niezmiernie! Ale a propos rozpsikiwania butelki przez właściciela. To jest bez sensu Na pocieszenie moge powiedzieć że butelki I hate perfume rozkręcają się normalnie, więc nie trzeba psikać tylko zwyczajnie przelać. ![]() I jeszcze przy okazji chciałabym wszystkim zbiorowo podziękować, którzy mi dziękują za atomizery. Dziękuję Wam również! |
|
|
|
|
#3658 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cardinal Heeley: Sabbath - 40 Martwa Papuga - 10 Gwaihally - 10 Teza - 10 Pinky - 10 Tulipanka - 10 Rawita 5 ml Tigerlilly 5 ml. LIsta zamknieta Cedarwood Tea I Hate Perfume Sabbath 50 Rawita 10 Gwaihally 10 Kajol 10 shachownica 5 Tulipanka 5 nuna_77 10 ml. Lista zamknieta In The Library I Hate Perfume Gwaihally 50 Sabbath 10 Rawita 10 Rachela 10 Kajol 10 Szara Róża 5 Do oddania 5 ml. Revelations I Hate Perfume Sabbath 40 Rawita 10 Kajol 10 Tulipanka 10 Elve - 5 Szara Róża 5 Do oddania 20 ml. Russian Caravan Tea Kajol - 10ml Sabbath - 10ml Gwaihally - 10ml nuna_77 - 10 ml Elve - 5 Szara Róża 5 Do oddania 50 ml. Cytat:
Przykro mi ogromnie. Naprawdę. Cytat:
Poprzednio robiłyśmy tak, że dla osób biorących odlewki z mojej i nie mojej flaszki odlewki wysyłałam razem z pełną flaszką do kolejnej psikającej. Teraz się zobaczy jeszcze...
|
|
#3659 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale Cardinala ciągle nie ma... Może zanim się poorganizujemy i pozbieramy kase to sie pojawi... Acha, jakby kogoś "przyparło" na Library to ja mogę oddać jeszcze 10-tke w ostateczności. |
|
|
|
|
#3660 |
|
Wiedźma
|
Tezo Drogi, dziękuję za troskę.
Ale nie, nie zgubiłam. Po prostu w kwestii BC nic już się nie zmienia, więc żeby nie wydłużać cytatów nie wklejamy jej już. Reszta jeszcze ewoluuje, choć proponuję omijanie także Cardinala (żeby nie prowokować zmian ).
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.

)

.Ma je już osoba rozsyłająca czy trzeba coś kupić?

, Figowca się nawąchalam dość przy przepsikiwaniu (o dziwo cały pokój, ja i najbliższe sąsiedztwo woniało Figowcem, natomiast po przepsikaniu Idole'a - po paro godzinach, jak już przewietrzyłam pokój - poszłam zrobic sobie herbaty, wracam po paru minutach, a Idole'a prawie nie czuć). Nie jest aż taki zły, jak go zapamiętalam, ale zdecydowanie nie moj klimat