|  2008-04-08, 13:39 | #121 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Dot.: Dieta - MŻ-WR kontynuacja II

hej, ja na obiad miałam gołąbki. Zjadłam dwa, pyszne były. Teraz siedzę i czekam aż TŻ wróci z pracy, a potem jedziemy z tatą odwiedzić mamę w Ochojcu. U nas słonko nawet świeci i nie jest zbyt zimno.

__________________ "Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu" | 
|     | 
|  2008-04-08, 13:44 | #122 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

haha.... wlasnie odkrylam super podjadacz  Z reguly jak sie uczylam, to podjadalam paluszki, albo jakies groszki, a dzis zaczelam podgryzac salate lodowa. Okazalo sie, ze dosyc ze jest pyszna, to do tego tak sie objadlam, ze az nie wierze   | 
|     | 
|  2008-04-08, 13:47 | #123 | 
| Zakorzenienie | 

dzien dobry   ja dzisiaj weszlam na wagę i jest pół kg mniej  niby nie duzo ale zawsze coś  Wiecie co, 3 supermarkety dzisiaj przeszłam i nigdzie nie było twisterków  był tylko w go sporcie ale za 50 zł....;/ ehhhh | 
|     | 
|  2008-04-08, 14:09 | #124 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

Ja jak chciałam kupić twister to tez nie mogłam na niego trafić dlatego zamówiłam na allegro, wiem że w markecie wyszło by mi taniej no ale w porównaniu ze sklepem sportowym to i tak byłam duzo do przodu   | 
|     | 
|  2008-04-08, 14:09 | #125 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Cytat: 
  w czasie nauki też zawsze muszę mieć coś do chrupania pod ręką...a sałata to zdrowa i niekaloryczna przekąska! dzięki za pomysł, dam znać czy sprawdzi się też u mnie   | |
|     | 
|  2008-04-08, 14:22 | #126 | 
| Zakorzenienie | 

Właśnie czekam na obiadek będzie danie na parze :pierś z kurczaka z warzywami i ryż brązowy no i dziś poćwiczyłam troszkę 1000 steperków i 15 min brzuszków z tą babką no i wieczorem aerobik,więc mam już trochę mniejsze wyrzuty sumienia trzeba iść dalej i kontrolować się | 
|     | 
|  2008-04-08, 14:38 | #127 | |
				 | 

Cytat: 
  Ja bedę dopiero ćwiczyć jak mąż wróci i zajmie się małym   | |
|     | 
|  2008-04-08, 14:49 | #128 | 
| Raczkowanie | 

[quote=pati22letnia;716050  0]Hej.  Dziewczyny które ćwiczą na steperze,chciałam zapytać na jakim obciążeniu ćwiczycie -czy macie tak ustawiony steper że macie większy zakres ruchu czyli steper ustawiony na najwyższym poziomie i dość ciężko się wciska pedały czy odwrotnie że macie mniejszy zakres ruchu i robi się trochę lżej??Pytam bo ja mam ustawione tak trochę mniej niż połowa i zastanawiam się czy nie zwiększyć trochę tego  żeby ten steper przynosił jeszcze lepsze korzyści chociaż boję się żeby mi się za bardzo łydki nie rozbudowały. Odpowie mi ktoś  na moje pytanie??? | 
|     | 
|  2008-04-08, 14:53 | #129 | |
				 | 

[QUOTE=pati22letnia;716288  6] Cytat: 
  Jedno jest pewne jeżeli chcemy schudnąć to lekkie obciążenie a jeżeli rozbudować mieśnie to wtedy wieksze obciążenie. Tak samo jest z rowerkiem. Żeby łydki się nie rozbudowały to po stepperku porozciagaj troche nóżki, ja po skakance tez się rozciagam  To tyle ode mnie   | |
|     | 
|  2008-04-08, 14:57 | #130 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Cytat: 
  ja po weekendzie mam też wyrzuty sumienia i musze sie brać ostro za siebie, koniec z tymi wpadkami!!!! dzisiaj basenik i pewnie skakanke też zalicze spodobała mi się   Mój steperek nie ma żadnej regulacji | |
|     | 
|  2008-04-08, 15:30 | #131 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Mój też nie ma. Kiedy zaczynam ćwiczyć i jest nie rozruszany chodzi cieżej trochę niż kiedy kończę ćwiczenia.

__________________ | 
|     | 
|  2008-04-08, 15:56 | #132 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Śląskie 
				 | 

Dziewczynki, mozna sie przylaczyc? Musze znowu sie za siebie wziasc bo mi przybylo tu i tam  Chyba ciuchy mi sie w praniu wstapily, hahahahha No nic, walke czas zaczac  A | 
|     | 
|  2008-04-08, 16:08 | #133 | 
				 | 

kazdy może sie przyłączyc tylko ze my jesteśmy bardzo zazdrosne i lubimy wierne nam osóbki  Jeśli przyżekasz nam wierność  to jak najbardziej zapraszamy   podaj swoje pomiary, naniesiemy Cie na listę, i potem to juz z górki. | 
|     | 
|  2008-04-08, 16:13 | #134 | 
| Zakorzenienie | 

hehe Kasiu ale Ty zaborcza jesteś   w końcu u mnie słonko wyszło bo pogoda była straszna- wiało i padało.....Widziałyście co się dzeje w szczecinie?? Kataklizm normalnie.... | 
|     | 
|  2008-04-08, 16:20 | #135 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2008-04-08, 16:23 | #136 | 
| Zakorzenienie | 

ja juz teraz z czytaniem nie nadążam- nie ma mnie na wizażu kilka godzin a tu już 3 strony namachane    | 
|     | 
|  2008-04-08, 16:25 | #137 | 
				 | 

predkość pisania wprost proporcjonalna do zrzucania   kilogramów oczywiście   | 
|     | 
|  2008-04-08, 16:35 | #138 | 
				 | 

Z początkiem kwietnia przybyło znacznie dziewczyn na wątkach dietetycznych. Zimą nie ma tutaj takiej rotacji. Ja naszczęście nie zmarnowałam zimy i teraz jestem spokojniejsza przed latem niż w zeszłym roku. Już doczekać się nie mogę jak kupię sobie nowy kostium na plażę. I jak będzie gorąco i jak będziemy z Tżem rozkładać na trawie koc, spacerować po piasku i jeździć na wycieczki rowerowe za miasto, jak w zeszłym roku. Ups rozmarzyłam się.

__________________ | 
|     | 
|  2008-04-08, 17:55 | #139 | 
| Zakorzenienie | 

Dzien dobry dziewczynki  U mnie z dietka tak sobie kurcze no..a z cwiczeniami no mam dobre checi a znow mnie kregoslup boli  Od przyszlego tyg.przeprosze sie z plytka z fitnessem i zaczne cwiczyc:P Mialam sie zwazyc,ale normalnie sie boje na wage wejsc...boje sie ze zobacze kg wiecej...   
				__________________ Tattoomaniaczka   Początkowa Włosomaniaczka Akcja : Zapuszczanie włosów trwa  | 
|     | 
|  2008-04-08, 18:08 | #140 | 
				 | 

Pati! Nie patrz na wagę. Zważ się dopiero jak zauważysz po ubraniach, że są luźniejsze. Po co się stresować wagą?  Ja z moim kręgosłupem mam już o tyle dobrze, że jest usztywniony na zawsze i nie ma prawa mnie boleć chyba żebym się zgięła gwałtownie czy coś ale ćwiczę raczej bezpiecznie. 
				__________________ | 
|     | 
|  2008-04-08, 18:10 | #141 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-03 
				 | 

nie wejdę na wagę  z tydzień żeby sie nie dołować  wczoraj pojeździłam na rowerku pół godziny szybkim tempem i 23 A6W   z dietka różnie   nie jest źle....nie objadam sie, ale też nie dietkuję jakoś rygorystycznie, poprostu ograniczam  ...dzisiaj skusiłam sie na kawałek pizzy, kupiłam rodzince a głównie córce bo  pisała dzisiaj test po podstawówce a w tym momencie dostałam do wyboru Aero lub Prince-polo i grzecznie podziękowałam  zresztą  nie ciągnie mnie do słodyczy chyba że przed @ , ale wtedy to zjadam wszystko co nie ucieka a jest zjadalne hahahah   | 
|     | 
|  2008-04-08, 18:23 | #142 | 
| Wtajemniczenie | 

czesc Laski   musze przyznac, ze dzis czuje sie padnieta troche  o 17 wrocilam z pracy, musialam sie niezle nawyginac dzis przez 8 godzin   co do rowerka porannego - pojezdzilam tylko 15 min, w sumie moglam calkiem sobie darowac. nogi mialam takie troche zmeczone po wczorajszym lazeniu i bieganiu, no i wstalam troche za pozno zeby pojezdzic 30 min  no ale mniejsza o to, bynajmniej dzis juz nie planuje zadnych aktywnosci, bede sie lenic a co hehe najchetniej juz bym poszla spac...jutro znowu wroce pewnie okolo 16   niezle sie dzis rozpisalyscie, mialam co czytac jak wrocilam   
				__________________ zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm  będzie 65-70    odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) | 
|     | 
|  2008-04-08, 18:32 | #143 | |||||
| Zakorzenienie |  Dot.: Dieta - MŻ-WR kontynuacja II 

Dzien dobry po raz kolejny   ja po basenie dostalam takiego powera, że wróciłam do domu i zrobiłam 100 na agrafce, nie wiem ile normalnie powinno się robić :| ale stwierdziłam że na początek mi wystarczy, w sumie to już nie dałam rady więcej  potem 2,5 minute na twisterze, nie wiem czy dobrze to robie, ale brzuch mnie boli jeszcze i czuję mięśnie więc chyba ok  no i ćwiczenia z hantlami na ręce, też już czuję. zaraz porobię brzuszki jeszcze i będzie zaliczony 1 dzień prawdziwych ćwiczeń    aha, nie pamiętam czy pisałam ale kupiłam te tabletki Slim Figura - etap 1 no i biore, zobaczymy, jak będzie. Biorę już 4 dzień chyba i jakoś tak nie ciągnie mnie do słodyczy  zastanawiam się czy do tabletek mogę sobie dokupić herbate i pić 1 dziennie.... piła któraś to??? Cytat: 
  głowa jeszcze pobolewa, siniak jest na czole, ale nie kolorowy na szczęście ( i nie widać)  wszyscy się śmiali że tylko ja potrafiłam coś takiego zrobić, no ale cóż mam zezowate szczęście i muszę się do tego przyzwyczić Cytat: 
  Cytat: 
  a to za 19,99 wygląda dokladnie tak jak to z GO Sportu za 49,99 bo je tez ogladalam  [quote=pati22letnia;716288 6] Cytat: 
 Cytat: 
  hihi, mój TŻ w szczecinie i dopiero jakieś pół godziny temu do mnie zadzwonił że prąd właczyli. Na uczelni zajęć nie miał, cały dzień w akademiku siedzieli i w karty grali, normalnie nie chce sie wierzyc że odcięci od swata byli zupełnie ;-) | |||||
|     | 
|  2008-04-08, 18:36 | #144 | 
| Zakorzenienie | 

no muszę za każdym razem jak jestem w markecie to sprawdzać czy są gdzieś te twisterki. moze w końcu trafię    | 
|     | 
|  2008-04-08, 18:49 | #145 | 
| Zakorzenienie | 

hej    przed chwilą zjadłam obiadek.. warzywa na patelnię z ryżem brązowym.. pyszotka  byłam dziś w Rossmannie i kupiłam sobie podkład do twarzy w sztyfcie Panstik z Max Factor.. niby dobry.. zobaczymy  cienie do powiek, kredkę do oczu, maseczki z Perfecty "slodkie migdały z miodem" za 1,3  bardzo fajne polecam   
				__________________  Nigdy nie jest za późno stać się tym czym mogłbyś się stać. George Eliot Człowiek ma w życiu albo wymówki, albo wyniki. Jack Canfield i Mark Victor Hansen  | 
|     | 
|  2008-04-08, 19:00 | #146 | |
				 | 

Ja już dzisiaj ćwiczonka zaliczyłam   . Tym razem 2500 na skakance i 30 min hula-hop  Później jeszcze mam w planach agrafke jakies 500 x. Cytat: 
  i teraz będę czekac z niecierpliwościa na paczuszkę. | |
|     | 
|  2008-04-08, 19:18 | #147 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

witam ponownie. Ja mam w planach dzis nic juz nie jesc, ciekawe czy mi sie uda  Wrocilam niedawno z angielskiego i najbardziej mne oslabia to, ze musze znow siasc do nauki. Ja juz chce skonczyc te studia, ale na szczescie jeszcze tylko dwa egzamy, magisterka i jestem free  Kurcze nie moge sie przestawic na normalne pory jedzenia, caly dzien moge nic nie jesc, nawet o tym zapominam, a wieczorem dopada mnie wielki glodek  Niestety zauwazylam, ze nawet jak sie zmusze do jedzenia w ciagu dnia, to i tak wieczorem ten glodek nie znika   | 
|     | 
|  2008-04-08, 19:20 | #148 | 
| Zakorzenienie | 

czyżbyś tak jak ja wyczaiła ją na KWC ??   przed chwilą wystawiłam po raz drugi telefon na allegro  i w chwilę potem napisało do mnie dwóch chłopaków.. jeden oferował 280 zł i się nie zgodziłam... za to drugi był bardziej hojny i zgodził się na 350 zł  tyle, że ja zasponsoruję mu przesyłkę  jestem zadowolona z przeprowadzonej transakcji  niedługo będę mogła kupić sobie SE W580i   
				__________________  Nigdy nie jest za późno stać się tym czym mogłbyś się stać. George Eliot Człowiek ma w życiu albo wymówki, albo wyniki. Jack Canfield i Mark Victor Hansen  | 
|     | 
|  2008-04-08, 19:25 | #149 | |||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ) Cytat: 
 Cytat: 
  2500  -jejku to ja wymiękam....nawet nie powiem ile mi sie udaję.... dziewczyny co to jest ta agrafka? własnie skonczyłam kolacyjkę- wiesniak z dżemem trusk. i kromką pełnoziarnistego chleba- ale jakos sie nie najadłam -to pewnie wina tego ze dzis ogólnie mało zjadłam, bo latałam po lekarzach z dzieciakami (jogurt naturalny z płatkami owsianymi, kilka marchewek i surówkę )-takze troszke przy mało-ale juz za późno aby nadgonic pozdrowionka czy któras z Was podjada nocą? jesli tak- to jak sobie z tym radzi aby tego nie robic? 
				__________________ przepraszam za niedoskonałość...., gdybym była doskonała zanudziłabym Cię na śmierć.... 16.10.2009-start  79,8-> 78,2 ->76,8   ........do 55  | |||
|     | 
|  2008-04-08, 19:38 | #150 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 ewuś, robisz jeszcze te koktajle z diety strukturalnej  ?? bo ja własnie konsumuję ten poprawiający przemianę materii z awokado  nie dosypałam tylko morszczynu bo ni mam   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.