Żony 2015 część 10! - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-03-08, 00:16   #3481
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Dot.: Żony 2015 część 10!

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Hej to i ja dołączę do kolka złego dnia. I viv, przybijam piątkę, tez przez prace. Kuzwa w połowie dnia mam jechać do innej placówki, bo maja mało ludzi. I niby nie byłoby tragedii, gdyby nie fakt, ze tam nigdy nie ma parkingu i tracę dobre 20 minut na szukaniu miejsca, placówka jest dalej od domu, zamykana jest pół h pózniej, wiec ostatecznie bede na bidę 1,5h pózniej w domu :/. W dodatku jadę tam dosłownie na 1-2 h, bo jeszcze przerwę lunchowa muszę u siebie pokryć. Śmiech na sali. Jestem zła jak nie wiem, i planuje z menadżerką tam pogadać, a po USA chyba serio zaczynam szukać nowej pracy, mam juz dosc :/.
Zeby tego było mało przyszła mi juz 2 para zamówionych tomsow i chyba dalej sa za małe :/.
No i M umówił nas do salonu auta na wymianę poduszek powietrznych (dostaliśmy list, ze cos moze z nimi byc nie tak i za free mamy wymianę mieć w ramach bezpieczenstwa). Wszystko super, gdyby nie fakt, ze umówił nas na date, gdy mam od dawna plany, do których potrzebne mi auto :/. I albo bede teraz 1,5 h (zamiast 25 min) jechać 3 autobusami, albo zrezygnuje z planow, ktore miałam od dobrych 2-3 miesięcy :[.

Sent from my iPhone using Tapatalk
A co z tymi tomsami? Czemu są za małe? Takie wychodzą? Kurde byłaby lipa bo chciałam i dla mnie i dla Tżta. Ale On nosi 47 wiec jak te byłyby Mu za małe to juz lipa. Ja najwyżej zamówię dla siebie 43 gorzej z Nim

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-08, 02:01   #3482
sQuaara
Zakorzenienie

Kelpie wysyłam mnóstwo żl siły żebyś pięknie się zmierzyła z nową sytuacja!! Ale nie smutaj za bardzo nie jesteś przecież chora! )
Stary 2017-03-08, 05:17   #3483
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Kelpie

Dolaczam do grona "to zly dzien" (u mnie jeszcze wtorek). Najpierw w pracy mialam kolejna migrene z dretwieniem twarzy, musialam wziac tabletke. W domu rozcielam sobie gleboko palec w trakcie krojenia marchewek. Po 2 godzinach szykowania i pieczenia obiadokolacji, prawie cala zapiekanka wyladowala na podlodze piekarnika. Dym potworny, szybkie otwieranie wszystkich okien, bo mamy alarm przeciwpozarowy, paniczne sciagniecie wywroconego zarcia byle jak najdalej od grzalki, bo juz prawie pozar. Z nerwow cala az sie trzese.
Dodatkowo prawie mdleje z glodu, bo od 13 jadlam tylko banana, lodowka pusta, miala byc super kolacja, wiec oboje na glodniaka czekalismy, ale te cholerne tutejsze ziemniaki po 1h10 min pieczenia nadal byly surowe, mimo ze pokrojone w plastry.
Nie chcialo mi sie myc piekarnika w weekend, to juz mi sie zachcialo i juz lsni. To niewiarygodne, ile piekarnik ma szczelin, w ktore sie moze wcisnac jedzenie. -_- TZ mi pomogl sprzatac, ale i tak byl pogrom. Zdjecie bylo juz zrobione po zgarnieciu czesci.
Godzina 21, za pol h mialam isc spac, a ani nie zjedlismy obiadu, ani nie mam lunchu do pracy. Placze z nerwow i wscieklosci, i wkurzenia na sama siebie, kurde mam dosc. ;(
Mial byc szybki latwy obiad, a jest pobojowisko i glod. Nigdy wiecej nie robie zapiekanki z ziemniakami. Nigdy!!!
Smrod spalenizny nadal jest potworny.
Nie mam sily tam wracac, a musze bo zejde z glodu i musze cos przygotowac do pracy. ;(
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0716.jpg (134,4 KB, 53 załadowań)

Edytowane przez krolewna_smieszka
Czas edycji: 2017-03-08 o 05:18
krolewna_smieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-08, 05:43   #3484
gr8ania
Moderator

Dzień dobry
Wszystkiego najlepsiejszego Kobietki

Kelpie będzie dobrze!!! Innej opcji nie ma

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2017-03-08, 06:23   #3485
Anabele23
Zakorzenienie

Hej
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;71635526]Ale wysokie!

Ja się zakochałam w balerinach z Ryłko w kwiaty, do tego jest torebka
Ale widziałam tylko z daleka z wystawy, nawet nie wchodziłam bo nie mam na teraz do wydania 200 zł [/QUOTE]
ja uwielbiam wysokie moje nogi też na razie, wiec nie ma problemu
z Ryłko marzą mi się czarne, lakierowane czółenka ale chwilowo cena za duża a pewnie jak isę końcu zdecyduję to nie będzie jak zwykle
Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Ona szła na pieszo do domu. Jakieś 2km. Napisała że dotarla xD może się turlala :P napisałam Tztowi że Aśka poszla, a On na to: to pewnie jesteś wypita na to ja: tak, więc będę łatwa
widzę plusy, szczególnie jeśli chodzi o zamysł prokreacji
ja po takiej ilości czerwonego byłabym już w toalecie na
Kelpie nic odkrywczego już nie dodam po dziewczynach ale rzeczywiście masz już jakieś wytyczne, wiec wiesz co robić będzie dobrze
Stary 2017-03-08, 06:26   #3486
Vivienne
... choć nie Westwood

Dzien dobry dzis bez kropki! i mam nadzieje, ze tak zostanie.

A widzialyscie gdzies fajne czolenka nude, mile widziane lakierowane, tak kolo 6-8 cm?

Krolewna, wspolczuje wieczoru

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-08, 06:31   #3487
existence
Zakorzenienie

Dzien dobry pięknego Dnia Kobiet :-*

Kelpie dziewczyny dobrze mówią wiadomo musisz sie z nową sytuacją oswoić ale pamiętaj że chora nie jesteś i tego sie trzymaj :-* głowa do góry! 😊

Bazgram z telefonu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-03-08, 06:55   #3488
Kelpie
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny
Podejrzewam, że lekarz musiał powiedzieć to na tyle poważnie żebym i ja potraktowała to poważnie. Najbardziej chyba przeraziła mnie ta plastyka piersi. Wyobraziłam sobie zaraz kobiety po mastektomi. Bo jeszcze usuniecie dołu to mniej rusza. Wiadomo emocje. Jednak Angelina Jolie nie jestem i nie mam milionów monet na nowe cycki. Wiem że to wybór pomiędzy wyglądem a zdrowiem, ale wyobrażacie sobie to? Lekarz pierwsze co to zabiegi profilaktyczne, ale już je widzę na nfz. Mama musiała prywatnie. O przerażeniu samym zabiegiem nie wspomnę.
Problem jest też, że jak się usunie dół a piersi nie to nie można hormonów zastępczo brać. I te teksty lekarza, że zrobię tomografię i daj boże żeby nic tam jeszcze nie wyszło i mogła zajść w ciążę jak zaplanowałam.
Z czasem na pewno emocje opadną. Nie idę jutro na zabieg i nie wiem nawet czy go zrobię. Muszę potraktować to jako narzędzie, a nie wyrok.
TŻ jeszcze powiedział, że skoro wiemy co i jak to będziemy działać. Jemu łatwiej powiedzieć. Sam do lekarza nigdy nie chce iść. O głupie wyniki krwi od dwóch lat nie mogę się doprosić.

Zresztą złego diabli nie biorą
Zbieram się do pracy. Trzeba przestać myśleć i zabrać się za codzienne rzeczy.
Nie dam się dziadostwu i tyle. Mamy z TŻ swój plan na życie i cały czas go realizujemy. Mutacje genu mam od urodzenia i przy planowaniu też miałam, więc to nic nie zmienia Teraz po prostu wiem. Na początku wiedza jest przytłaczająca, ale trzeba przejść z tym do porządku dziennego.

Miłego i dobrego Dnia Kobiet

Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-08, 08:27   #3489
Kimitri
Zakorzenienie

hey

Miłego Dnia Kobiet

Kelpie - współczuję sytuacji ale trzymaj się! najważniejsze, ze wiesz na czym stoisz i jak teraz postepować - będzie dobrze!

Mam prośbę - Moje dziecko (tzn siostra) ma niedługo urodziny i zrobiła taka listę prezentów, ze ja nie umiem ogarnąć ;p Może mi pomożecie?
Młoda wymysliła m.in
-paletkę Zoeva - caramel melange lub naturally yours
- zestaw pędzli do oczu i twarzy, oczywiście najlepiej HAKURO lub inne dobre - zestaw 5/7 pędzli. Może podpowiecie jakie warto kupić nie wydając fortuny? Chciałabym chyba wydać max 100 zł ale raczej mniej niż więcej ;p (choc jakiś czas temu jej kupiłam zestaw pędzli taki jaki chciała ale widocznie za słabe (mimo, ze jej mówiłam wteyd, ze to kiepskie chyba sa ;p no ale;p)

ogólnie lista ma jeszcze wiele innych punktów ale z tamtymi chyba sama sobie poradzę a tych nie wiem gdzie szukać aby sie opłacało i były oryginalne albo jeśli chodzi o pedzle to jakie w ogóle warto kupic dla 16-latki

dzieki z góry za podpowiedzi

inna sprawa, ze wczesniej urodziny ma mój brat - 29 lat i tu juz zupełnie nie wiem co kupić - może jakieś pomysły? ;p

I nie wiem cyz juz pisąłam ale GRATULACJE dla Nad i Justuś i komu jeszcze powinnam czegoś pogratulowac

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-08, 08:52   #3490
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Kelpie

Dolaczam do grona "to zly dzien" (u mnie jeszcze wtorek). Najpierw w pracy mialam kolejna migrene z dretwieniem twarzy, musialam wziac tabletke. W domu rozcielam sobie gleboko palec w trakcie krojenia marchewek. Po 2 godzinach szykowania i pieczenia obiadokolacji, prawie cala zapiekanka wyladowala na podlodze piekarnika. Dym potworny, szybkie otwieranie wszystkich okien, bo mamy alarm przeciwpozarowy, paniczne sciagniecie wywroconego zarcia byle jak najdalej od grzalki, bo juz prawie pozar. Z nerwow cala az sie trzese.
Dodatkowo prawie mdleje z glodu, bo od 13 jadlam tylko banana, lodowka pusta, miala byc super kolacja, wiec oboje na glodniaka czekalismy, ale te cholerne tutejsze ziemniaki po 1h10 min pieczenia nadal byly surowe, mimo ze pokrojone w plastry.
Nie chcialo mi sie myc piekarnika w weekend, to juz mi sie zachcialo i juz lsni. To niewiarygodne, ile piekarnik ma szczelin, w ktore sie moze wcisnac jedzenie. -_- TZ mi pomogl sprzatac, ale i tak byl pogrom. Zdjecie bylo juz zrobione po zgarnieciu czesci.
Godzina 21, za pol h mialam isc spac, a ani nie zjedlismy obiadu, ani nie mam lunchu do pracy. Placze z nerwow i wscieklosci, i wkurzenia na sama siebie, kurde mam dosc. ;(
Mial byc szybki latwy obiad, a jest pobojowisko i glod. Nigdy wiecej nie robie zapiekanki z ziemniakami. Nigdy!!!
Smrod spalenizny nadal jest potworny.
Nie mam sily tam wracac, a musze bo zejde z glodu i musze cos przygotowac do pracy. ;(
O Matko, Królewna nie zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez Anabele23 Pokaż wiadomość
Hej

ja uwielbiam wysokie moje nogi też na razie, wiec nie ma problemu
z Ryłko marzą mi się czarne, lakierowane czółenka ale chwilowo cena za duża a pewnie jak isę końcu zdecyduję to nie będzie jak zwykle
widzę plusy, szczególnie jeśli chodzi o zamysł prokreacji
ja po takiej ilości czerwonego byłabym już w toalecie na
Kelpie nic odkrywczego już nie dodam po dziewczynach ale rzeczywiście masz już jakieś wytyczne, wiec wiesz co robić będzie dobrze
To było różowe musujace o 1 w nocy już miałam kaca, haha

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość

A widzialyscie gdzies fajne czolenka nude, mile widziane lakierowane, tak kolo 6-8 cm?

Viv, ja szukałam dwa sezony temu szpilki w których będę mogła wytrzymać dłużej niż pół godziny koleżanka mi poleciła te bo ona miała chyba wszystkie kolory i na prawdę są świetne i mają obcas 8cm. Pamiętam że szukałam wtedy w sklepach to zazwyczaj są dużo wyzsze. A tu tego obcasa prawie nie czuć. Kupowałam je na deezee ale tam nie umiem ich już znaleźć http://suzana.pl/buty_damskie/szpilk...e421-14_1.html to są szpilki w których ja, osoba która w szpilkach chodzi rzadko, przetanczylam całą noc na imprezie w sierpniu

Kelpie, ciężko coś powiedzieć bo sama nie wiem co bym czuła w takiej sytuacji

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Kimitri Pokaż wiadomość
hey

Miłego Dnia Kobiet

Kelpie - współczuję sytuacji ale trzymaj się! najważniejsze, ze wiesz na czym stoisz i jak teraz postepować - będzie dobrze!

Mam prośbę - Moje dziecko (tzn siostra) ma niedługo urodziny i zrobiła taka listę prezentów, ze ja nie umiem ogarnąć ;p Może mi pomożecie?
Młoda wymysliła m.in
- zestaw pędzli do oczu i twarzy, oczywiście najlepiej HAKURO lub inne dobre - zestaw 5/7 pędzli. Może podpowiecie jakie warto kupić nie wydając fortuny? Chciałabym chyba wydać max 100 zł ale raczej mniej niż więcej ;p (choc jakiś czas temu jej kupiłam zestaw pędzli taki jaki chciała ale widocznie za słabe (mimo, ze jej mówiłam wteyd, ze to kiepskie chyba sa ;p no ale;p)

ogólnie lista ma jeszcze wiele innych punktów ale z tamtymi chyba sama sobie poradzę a tych nie wiem gdzie szukać aby sie opłacało i były oryginalne albo jeśli chodzi o pedzle to jakie w ogóle warto kupic dla 16-latki

inna sprawa, ze wczesniej urodziny ma mój brat - 29 lat i tu juz zupełnie nie wiem co kupić - może jakieś pomysły? ;p

I nie wiem cyz juz pisąłam ale GRATULACJE dla Nad i Justuś i komu jeszcze powinnam czegoś pogratulowac
Na Mintishop jest promka -10% więc kupisz tam te paletki z Zoevy teraz za 80zł z Hakuro za zestaw w tej cenie może się zmieścisz na styk, też są na Minti znalazłam zestaw 5 pędzli na oczu za 79,99 już nie mówiąc o innych dobrych np z Mbrush jeden pędzel kosztuje więcej xD

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2017-03-08 o 09:01
Stary 2017-03-08, 08:57   #3491
aneta_91
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Kelpie najważniejsze że macie plan działania! I obecność mutacji to nie choroba, będzie dobrze choć wiem że pierwszy szok trzeba przetrawic i temu towarzyszą różne emocje.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-03-08, 09:11   #3492
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usunięte

Hej

Kelpie dobrze, że wiesz na czym stoisz.
Będzie dobrze.

Królewna ojejuuuu ale syf...
Współczuję głodu i sprzątania
Mnie się wczoraj kakao rozsypało
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-08, 09:13   #3493
Kimitri
Zakorzenienie

Cytat:
Na Mintishop jest promka -10% więc kupisz tam te paletki z Zoevy teraz za 80zł z Hakuro za zestaw w tej cenie może się zmieścisz na styk, też są na Minti znalazłam zestaw 5 pędzli na oczu za 79,99 już nie mówiąc o innych dobrych np z Mbrush jeden pędzel kosztuje więcej xD
no wiadomo, ze ja jej nie kupie pedzli po ponad 100 zł za sztukę ;p

dzięki za podpowiedź o paletkach

a i jeszcze - gdzie ten rabat na minti bo na stronie nie widze

Edytowane przez Kimitri
Czas edycji: 2017-03-08 o 09:15
Stary 2017-03-08, 09:14   #3494
MagicGirls
Zakorzenienie

Dobry !

Kelpie Weź pod uwagę ze lekarz musial Ci tak powiedziec bo nie moze Ci dac nadzieji "Pani kochana bedzie dobrze".Przesylam fluidy zeby nigdy nie sprawdzil sie czarny scenariusz !

A mi trochę przykro...
Dostałam prezent od Tz...kaske :/.
Znaczy ja uważam ze pieniadze to zawsze dobry prezent ale jednak no wolalabym zeby sie bardziej postarał i kupil chociaz czekoladę.
Musialam miec zabojcza minę bo tlumaczyl sie ze o 7 rano nie mial gdzie kupic kwiatów...po czym sie pogrążył zaczął mowic ze jest jakas fajna promka w Rosmanie Rzeczywiscie zel pod prysznic lub szampon do włosów zwyklaczek ekstra prezent

Stary 2017-03-08, 09:27   #3495
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
no wiadomo, ze ja jej nie kupie pedzli po ponad 100 zł za sztukę ;p

dzięki za podpowiedź o paletkach

a i jeszcze - gdzie ten rabat na minti bo na stronie nie widze
Wpisz w koszyku 8marca

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2017-03-08, 09:29   #3496
MagicGirls
Zakorzenienie

Cytat:
Wpisz w koszyku 8marca
Pysia Ty masz paletę do konturowania z Make Up Revolutuion ?

Stary 2017-03-08, 09:29   #3497
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez MagicGirls Pokaż wiadomość
Dobry !

Kelpie Weź pod uwagę ze lekarz musial Ci tak powiedziec bo nie moze Ci dac nadzieji "Pani kochana bedzie dobrze".Przesylam fluidy zeby nigdy nie sprawdzil sie czarny scenariusz !

A mi trochę przykro...
Dostałam prezent od Tz...kaske :/.
Znaczy ja uważam ze pieniadze to zawsze dobry prezent ale jednak no wolalabym zeby sie bardziej postarał i kupil chociaz czekoladę.
Musialam miec zabojcza minę bo tlumaczyl sie ze o 7 rano nie mial gdzie kupic kwiatów...po czym sie pogrążył zaczął mowic ze jest jakas fajna promka w Rosmanie Rzeczywiscie zel pod prysznic lub szampon do włosów zwyklaczek ekstra prezent

Ej spoko, ja pewnie od Tzta dostane popoludniu tylko tulipana dzień kobiet jest zawsze kilka dni po moich uro więc Tz już mi nigdy prezentu jako takiego na DK nie kupuję. A szkoda :P więc nie smutaj i kup sobie coś ładna za tą kaskę

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2017-03-08, 09:36   #3498
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Cytat:
hey

Miłego Dnia Kobiet

Młoda wymysliła m.in

ja bym poszła w paletkę Zoeva A Jak chcesz sensowne pędzle w przywoitej cenie to Hakuro są spoko

A dla 29 latka... może jakiś karnet na gokarty? Lubi? Ja np kupowałam kiedyś taki pakiet na wyjątkowyprezent i tam były różne rzeczy do wyboru - wtedy sam może sobie coś wybrać

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Pysia, którą masz bazę pod cienie zoevy? matującą czy pearl?
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-08, 09:41   #3499
gr8ania
Moderator

Cytat:

ja mogę polecić z Lewskiego (Lips pewnie potwierdzi )
http://allegro.pl/lewski-czolenka-23...720587092.html
Stary 2017-03-08, 09:46   #3500
Kimitri
Zakorzenienie

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;71656396]ja bym poszła w paletkę Zoeva A Jak chcesz sensowne pędzle w przywoitej cenie to Hakuro są spoko

A dla 29 latka... może jakiś karnet na gokarty? Lubi? Ja np kupowałam kiedyś taki pakiet na wyjątkowyprezent i tam były różne rzeczy do wyboru - wtedy sam może sobie coś wybrać [/QUOTE]

własnie zdecydowałam się na paletkę tylko teraz nie wiem która wybrać czy

a dla brata - dzieki za pomysł - pomyśle nad tym karnetem do wyboru - swoją drogą musze M. przymusic - niech trochę pomysli - w końcu nie dość, ze jest afcetem to w sumie w tym samym wieku - niech sie chłop wykaże ;p

Stary 2017-03-08, 09:48   #3501
gr8ania
Moderator

a w ogóle to mi na starość odbija... zastanawiam się nad różowymi butami
http://allegro.pl/polskie-szpilki-le...530926186.html
Stary 2017-03-08, 09:54   #3502
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;71656396]ja bym poszła w paletkę Zoeva A Jak chcesz sensowne pędzle w przywoitej cenie to Hakuro są spoko

A dla 29 latka... może jakiś karnet na gokarty? Lubi? Ja np kupowałam kiedyś taki pakiet na wyjątkowyprezent i tam były różne rzeczy do wyboru - wtedy sam może sobie coś wybrać

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Pysia, którą masz bazę pod cienie zoevy? matującą czy pearl?[/QUOTE]

Matującą wzięłam ją dlatego że o niej jest dużo więcej opini niż o tej pearl

Cytat:

a dla brata - dzieki za pomysł - pomyśle nad tym karnetem do wyboru - swoją drogą musze M. przymusic - niech trochę pomysli - w końcu nie dość, ze jest afcetem to w sumie w tym samym wieku - niech sie chłop wykaże ;p
Bralabym druga. Są w niej odcienie i ciepłe i zimne. Jest taka bardziej neutralna. Caramel ma same bardzo ciepłe odcienie, przeważają te z drobinkami itp. Piękna jest też ale wybralabym druga

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość
Róż sam w sobie fajny, ale akurat ten model mi nie średnio widzi ale to Tobie ma się podobać

Cała wara mi popuchla od tej opryszczki, wyglądam jak 100 nieszczęść

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2017-03-08 o 09:57
Stary 2017-03-08, 09:55   #3503
MagicGirls
Zakorzenienie

Cytat:
Ej spoko, ja pewnie od Tzta dostane popoludniu tylko tulipana dzień kobiet jest zawsze kilka dni po moich uro więc Tz już mi nigdy prezentu jako takiego na DK nie kupuję. A szkodawięc nie smutaj i kup sobie coś ładna za tą kaskę
No ja bym wolała zeby sie wysilil i chociaż tego tulipana kupil...pewnie kupi teraz ale to juz "pobite gary"

Cytat:

O tej drugiej mysle dla siebie

Cytat:
A mi sie takie fuksjowe szpilki podobają. Idealne do Małej Czarnej którą masz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-03-08, 09:58   #3504
gr8ania
Moderator

Cytat:
A mi sie takie fuksjowe szpilki podobają. Idealne do Małej Czarnej którą masz
no właśnie z myślą o niej je wynalazłam
Stary 2017-03-08, 09:58   #3505
MagicGirls
Zakorzenienie

Pysia pominelas mnie chyba
Ty masz paletę do konturowania z Makeup Revolution ?
Myślę o tej : 1488967060620.jpg
Bo to co Groszek mi polecala fajne ale za nim pojade do Natury wieki miną bo mi calkiem nie po drodze .

Stary 2017-03-08, 09:59   #3506
Vivienne
... choć nie Westwood

Ile jest tej znizki w minti?
Cytat:
O Matko, Królewna nie zazdroszczę

To było różowe musujace o 1 w nocy już miałam kaca, haha

Viv, ja szukałam dwa sezony temu szpilki w których będę mogła wytrzymać dłużej niż pół godziny koleżanka mi poleciła te bo ona miała chyba wszystkie kolory i na prawdę są świetne i mają obcas 8cm. Pamiętam że szukałam wtedy w sklepach to zazwyczaj są dużo wyzsze. A tu tego obcasa prawie nie czuć. Kupowałam je na deezee ale tam nie umiem ich już znaleźć http://suzana.pl/buty_damskie/szpilk...e421-14_1.html to są szpilki w których ja, osoba która w szpilkach chodzi rzadko, przetanczylam całą noc na imprezie w sierpniu

Kelpie, ciężko coś powiedzieć bo sama nie wiem co bym czuła w takiej sytuacji

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Piękne sa te buty, ale wolalabym skore, moje stopy to kalectwo.

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-08, 10:02   #3507
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Pysia pominelas mnie chyba
Ty masz paletę do konturowania z Makeup Revolution ?
Myślę o tej : Załącznik 6955776
Bo to co Groszek mi polecala fajne ale za nim pojade do Natury wieki miną bo mi calkiem nie po drodze .

Nie takiej nie mam mam taką potrójną, mniej zaawansowana więc niestety nie pomogę

Cytat:
Ile jest tej znizki w minti?

Piękne sa te buty, ale wolalabym skore, moje stopy to kalectwo.
10% na wszystko.

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2017-03-08, 10:04   #3508
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Magic, z tych mam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1488967461887.jpg (39,1 KB, 24 załadowań)

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2017-03-08, 10:06   #3509
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Cytat:

Ja dla siebie biorę naturally
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-08, 10:11   #3510
Kimitri
Zakorzenienie

Cytat:
ładne chociaz dla mnie za różowe ale do czarnej sukienki jesli lubisz takie kolory to super

Cytat:
Bralabym druga. Są w niej odcienie i ciepłe i zimne. Jest taka bardziej neutralna. Caramel ma same bardzo ciepłe odcienie, przeważają te z drobinkami itp. Piękna jest też ale wybralabym druga
Cytat:
O tej drugiej mysle dla siebie
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;71658156]Ja dla siebie biorę naturally [/QUOTE]

Dzięki utwierdziłyście mnie w moim wyborze (też myśłałam włąsnie o naturally dla Młodej

i tak rozglądam się po tym minti i mysle - polecacie może te gąbki blend it do podkładu? ogólnie ja się baaaardzo rzadko maluje więc żadne pedzle i inne wynalazki mi niepotrzebne ale podkład czasami nakładam i myslici, ze taka gabka to dobry wynalazek dla mnie?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości